Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γυρνούσα από μια κοντινή σε απόσταση από το σπίτι μου καφετέρια-μπαρ το βράδυ της 17 Νοέμβρη και περί ώρα δέκα. Ο δρόμος που ακολούθησα με έφερε να διασχίσω μια νεόκτιστη πλατεία κι εκεί σε ένα παγκάκι είδα μια κοπέλα στα είκοσι να κάθεται και να καπνίζει. Περνώντας από μπροστά της, εντόπισα το βλέμμα της να με ακολουθεί και κατά κάποιον τρόπο ένοιωσα τα μάτια της να καρφώνονται στη φιγούρα μου. Σταμάτησα και έκανα επιτόπια μεταβολή. Πλησίασα προς το μέρος της, κάθισα δίπλα της και βάλθηκα να στρίβω ένα τσιγάρο.

Η νεαρή είχε κοντό μαλλί, περίπου τέσσερις με πέντε πόντους μήκος, καστανά μάτια και ήταν γύρω στο 1.60, λεπτή και με μικρό στήθος.

- Θες φωτιά;… με ρώτησε.

- Όχι ευχαριστώ.

Έβγαλα τον αναπτήρα μου και άναψα το τσιγάρο. Πήρα μια γερή τζούρα και στράφηκα προς αυτή.

- Είναι καλός ο κώλος μου;… τη ρώτησα. Σε κατάλαβα που με χάζευες!

- Έχω δει και καλύτερους, μου απάντησε.

- Δε σε αμφισβητώ, ανταπάντησα χαμογελώντας. Τι κάνει ένα τόσο καλό παγκάκι σε μια κοπέλα σαν κι εσένα;

- Με αφήνει να αράξω, απάντησε γελώντας.

- Το τρόλεϊ δεν περνά από δω. Απέχει περί τα 210 χιλιόμετρα.

- Είσαι ετοιμόλογος για γέρος.

- Σαράντα είναι γέρος; Εγώ νόμιζα πως είμαι απλά… σιτεμένος!

- Χα, χα, χα! Να σε δω πως θα σηκώσεις το πουλί σου!

- Δεν έχεις ιδέα! Με φάρμακα και γερανό από οικοδομή ίσως να τα καταφέρω, αλλά δεν είναι σιγουράκι...

Γελάσαμε κι οι δύο κι εκείνη σηκώθηκε. Πέταξε τη γόπα της κάτω και την πάτησε γερά. Κατόπιν κινήθηκε προς μια πολυκατοικία απέναντι από την πλατεία, περπατώντας προκλητικά. Έγνευσα το κεφάλι μου καταφατικά και την ακολούθησα. Πριν μπούμε στην είσοδο, έσβησα το δικό μου τσιγάρο. Εκείνη προχώρησε και άναψε τον κεντρικό φωτισμό και στη συνέχεια ανέβηκε τις σκάλες για τον πρώτο όροφο. Άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος της και αφού έκανε δύο βήματα μέσα, έβγαλε το μπουφάν, τη μπλούζα, το σουτιέν, τα μποτάκια, το τζιν παντελόνι και κατέβασε το εσώρουχο. Εγώ στεκόμουν μπροστά στην πόρτα και θαύμαζα το θέαμα. Στη συνέχεια έκλεισα την πόρτα πίσω μου και την είδα να πηγαίνει στον τοίχο.

- Έλα να μου γλείψεις το μουνί…

είπε λάγνα και άνοιξε τα πόδια της ενώ με τα δάχτυλα και των δύο χεριών χώρισε τα λεπτά μουνόχειλα της.

Γονάτισα μπροστά της και κόλλησα το στόμα μου στη σάρκα της. Έγλειψα τα εξωτερικά τοιχώματα, την κλειτορίδα και κατόπιν τον κόλπο της για σχεδόν μισή ώρα, ενώ εκείνη έχυνε εκστατικά πάνω στη γλώσσα μου, βογκώντας και λέγοντας κάθε λίγο:

- Έτσι μπράβο! Ξέρεις να γλείφεις…

Η πούτσα μου είχε καυλώσει μέσα στο παντελόνι και χωρίς να το σκεφτώ πολύ την απελευθέρωσα. Κατόπιν σηκώθηκα όρθιος, της έπιασα το δεξί μπούτι και το ανασήκωσα. Κέντραρα με το καυλί μου και το έχωσα σχεδόν βίαια μέσα στο υγρό μουνάκι της.

- Έτσι… γάμα με γρήγορα…

μου είπε στο αυτί. Ξεκίνησα να τη γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα. Εκείνη άρχισε να κραυγάζει δυνατά. Άκουσα μια συρόμενη πόρτα να ανοίγει πίσω μας και μια γυναικεία φωνή να λέει:

- Μαίρη! Δεν το πιστεύω…

- Χύνω… αναφώνησε η γκόμενα που γαμούσα. Μη σταματάς, πιο γρήγορα!

Ακούμπησα τα χέρια μου στον τοίχο και παίρνοντας φόρα αύξησα το ρυθμό μου στο μέγιστο. Πραγματικά ο κόλπος της συσπάστηκε δυνατά και εγκλώβισε την πούτσα μου μέσα της. Η άλλη κοπέλα ήρθε δίπλα μας.

- Μωρή καργιόλα! Πάλι γαμιέσαι με άντρες;

Μέσα από τις κραυγές της η Μαίρη απάντησε:

- Αφού εσύ δε θες να μου γαμάς το μουνάκι, πρέπει κι εγώ να βρίσκω λύσεις...

Κάτι στην όλη φάση μου φάνηκε αστείο και κάγχασα ειρωνικά. Έβγαλα την πούτσα μου από μέσα της, έπιασα τη Μαίρη από το σβέρκο και την τράβηξα κάτω.

- Θα τα πιείς όλα, της είπα και έβαλα την πούτσα μου στο στόμα της.

Εκείνη κατάπιε όσο μπορούσε και άρχισε να μου την παίζει. Η άλλη κοπέλα δίπλα μας άρχισε να την βρίζει χυδαία κι εγώ χωρίς να δώσω σημασία άδειασα τα αρχίδια μου στο στόμα της. Ένα λεπτό αργότερα κουμπώθηκα και καληνύχτισα. Είχα ήδη μαντέψει ότι και οι δύο κουφαλίτσες ήταν αμφισεξουαλικές και πως αυτό ήταν ένα παιχνίδι που έπαιζαν μεταξύ τους.

- Δε θα γαμήσεις τη φίλη μου;… με ρώτησε η Μαίρη καθώς άνοιγα την πόρτα.

- Λυπάμαι αλλά έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, απάντησα.

Μέχρι να κατέβω στο ισόγειο είχα στρίψει τσιγάρο και μόλις βγήκα από την πολυκατοικία το άναψα. Λίγο αργότερα βρέθηκα στο σπίτι μου. Αργά το βράδυ κάθισα με τη φίλη μου από την Αίγυπτο και της ανέφερα το περιστατικό. Το μόνο που μου είπε σχετικά με το θέμα ήταν το εξής:

- Πλέον παράγεις τις δικές σου φερομόνες!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151091221S007
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.