Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πως το Google μου απέδειξε πως είμαι κερατάς

Υπενθυμίζω ότι με τη βοήθεια της εφαρμογής των χαρτών του google ανακάλυψα εντελώς τυχαία πως η γυναίκα μου κάθε Τρίτη με κερατώνει με ένα συνάδελφο της 25αρη, πράγμα που της ζητούσα καιρό αλλά εκείνη αρνιόταν επίμονα. Αυτή είναι μια μουνάρα 40αρα, εγώ όμως είμαι 55 και πλέον το μόνο που θέλω είναι να τη βλέπω να γαμιέται. Την παρακολούθησα, ανέβηκα στο ξενοδοχείο και κατέγραψα με ακρίβεια ένα καταπληκτικό γαμήσι με τον πιτσιρικά. Την περίμενα λοιπόν με το υλικό για να της πως τώρα πια θα γαμιέται παρουσία μου και πως θα καταγράφω τα υπέροχα γαμήσια της. Γύρισε από τη δουλειά και χωρίς να χάσω χρόνο της ανέφερα ακριβώς τι είχα ανακαλύψει, τι είχα συλλέξει και τι επιθυμούσα από εδώ και μπρος.

Δεν ξαφνιάστηκε καθόλου λες και το περίμενε. Μου είπε όμως κάτι που πραγματικά με εξέπληξε. Μου είπε λοιπόν:

«Συμφωνώ αφού αυτό θέλεις. Όμως όχι με το μικρό. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκαμε. Θα συνεχίσω με άλλον».

- Με ποιον ρώτησα απορημένος.

- Σήμερα το πρωί μου λέει κατέβηκα στην αποθήκη να δώσω μια έκτακτη παραγγελία. Ήταν μόνος του ο Αποθηκάριος μιας και τα φορτηγά είχαν φύγει για παραδόσεις και είχαν πάρει μαζί και τους βοηθούς. Πλησίασα και είναι αλήθεια πως είδα το μάτι του που γυάλιζε. Δεν έχασε χρόνο μου έπιασε τον κώλο στα ίσα και μου είπε πως ξέρει πως με έχει ξεσκίσει στον πούτσο ο πιτσιρικάς και πως από την πρώτη μέρα που με είδε τον έπαιζε για πάρτη μου και ήθελε σαν τρελός να με ξεσκίσει. 42άρης παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με μια χοντρή και άσχημη γυναίκα φορτωμένος καύλα. Εν τω μεταξύ ήξερα από την πρώην βοηθό μου την Ελένη που την είχε σκίσει πως έχει ένα μεγάλο και χοντρό καυλί. Πραγματικά μόλις ένιωσα το χέρι του να ψάχνει ανάμεσα στα πόδια μου καύλωσα όσο δεν έπαιρνε άλλο. Του είπα που εδώ, τώρα; Τώρα μου λέει θα μου πάρεις μια ωραία πίπα και θα κανονίσουμε που και πως. Τον πέταξε έξω και πραγματικά τρελάθηκα. Τον άρπαξα και άρχισα να τον βάζω και να τον βγάζω στο στόμα μου. Που να χωρέσει αυτό το εργαλείο. Του τον ρούφηξα για ένα τέταρτο και έχυσε ουρλιάζοντας. Με γέμισε παντού χύσια. Αυτή η αίσθηση του αγριμιού με είχε τρελάνει. Ήξερα πως από εδώ και πέρα θα τρώω πολύ πούτσα και αυτό με έκανε να στάζω.
Κλείσαμε ραντεβού λοιπόν. Μου είπε για την Κυριακή το πρωί στις 11.00 στην αποθήκη μιας και μόνο εκεί μπορούσε για να πείσει τη γυναίκα του. Της λέει πως περιμένει έκτακτη νταλίκα. Ετοιμάσου… την Κυριακή το πρωί η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα και θα δεις τη γυναίκα σου να ξεπατώνεται μπροστά σου.

Μετά μια ώρα χτύπησε το τηλέφωνο μου και είδα πως ήταν ο αποθηκάριος. Το σήκωσα και μου λέει:

- Φίλε πραγματικά συγνώμη γι’ αυτό αλλά από την άλλη αφού θέλει να γαμιέται κι εσύ θέλεις να τη βλέπεις γιατί να μην την γαμάει κάποιος γνωστός και εχέμυθος.

Του είπα πως δε με πειράζει και πως είχε δίκιο μιας και ήταν αλήθεια πως τον προτιμούσα από τον πιτσιρικά.

- Φίλε, μου λέει, δε σε πειράζει που θα την σκίσω από όλες τις τρύπες;

- Το αντίθετο, του απάντησα.

- Οκ λοιπόν, ραντεβού εκεί… μου λέει.

Κυριακή πρωί ντύθηκε σαν πουτάνα και στις 11:00 ήμασταν στην αποθήκη. Εμφανίστηκε με ένα μαύρο παντελόνι και με μια μαύρη κοντομάνικη μπλούζα που τόνιζε το γυμνασμένο κορμί του σε αντίθεση με το δικό μου. Άνοιξα την κάμερα, την έστησα μπροστά σε μια καρέκλα που είχε στη μέση της αποθήκης και περίμενα. Την άρπαζε σα θηρίο. Τα χέρια του χώθηκαν κάτω από την φούστα της κάνοντας στην άκρη το κωλοκόρδονο της. Της έχωνε τα δάχτυλα μία στο μουνί και μία στην κωλάρα την ίδια στιγμή που η γλώσσα του έπαιζε με τη δικιά της. Η πουτάνα μου έσταζε από καύλα και είχε αρχίσει ήδη να του ζητάει πούτσο. Τότε έγινε κάτι που πραγματικά με ξάφνιασε αλλά και με καύλωσε. Έβγαλε από το συρτάρι ένα ζευγάρι χειροπέδες και την έδεσε αφού πρώτα την είχε αφήσει με το μαύρο κορδόνι της

Τον πέταξε έξω και της τον πήγε απευθείας στο στόμα. Δεν είχα ξαναδεί μεγαλύτερο. Φοβήθηκα πως θα την πνίξει. Άρχισε να του τον ρουφάει και τον έφτασε μέχρι τα αρχίδια αφήνοντας με άφωνο. Ένα ανελέητο τσιμπούκι που κράτησε πολύ. Τη γύρισε απότομα και χωρίς να καθυστερήσει της τον έχωσε στη μουνάρα. Μια κραυγή ηδονής ακούστηκε από το στόμα της ξεσκίστρας μου.

- Γάμα με τώρα, σκίσε με μπροστά στον άντρα μου, κάνε με πουτάνα, γέμισε με με την ψωλάρα σου γαμιά μου.

Τη γαμούσε και την έβριζε.

- Πάρ' τα μωρή ξεκωλιάρα πάρε το καυλί μου. Θα σε σκίσω, θα στην ανοίξω την πατούρα. Θα σε κάνω σουρωτήρι.

Ένα γαμήσι δυνατό μπροστά στα μάτια μου. Ένα ανελέητος γαμιάς ξέσκιζε την γυναίκα μου και εγώ κατέγραφα ευχαριστημένος. Την έλυσε. Κάθισε στην καρέκλα και την έφερε πάνω στην ψωλάρα του. Άρχισε να μπαίνει στο μουνί της μέχρι που χάθηκε όλη. Νέο ανελέητο κάρφωμα ξεκίνησε. Νέες βρισιές και νέο σφυροκόπημα.

- Πάρ' τα γαμιόλα, πάρ' τα που το έπαιζες και κυρία. Κοίτα πως σε ξεμουνιάζω μπροστά στον άντρα σου.

- Γάμα με, σκίσ' τη μου, άνοιξε με, κάρφωσε με. Θέλω την ψωλάρα σου μέσα μου συνέχεια!

Τα έλεγε όλα αυτά και θα πρέπει να είχε χύσει 4 φορές. Ο άλλος τη γαμούσε κοντά 40 λεπτά και ακόμα δεν είχε χύσει. Την ξαναγύρισε και την έβαλε να γονατίσει. Άρχισε να της τον χώνει στο στόμα με μανία. Είχε γίνει κατανοητό πως ετοιμάζεται να χύσει. Ένα ατέλειωτο χυσίδι την έλουσε. Αυτή δεν άφηνε την ψωλάρα του να φύγει από το στόμα, προσπαθώντας να μην πάει χαμένη ούτε σταγόνα. Θεώρησα πως τελειώσαμε. Έτσι νόμιζα όμως. Είχα κάνει λάθος.

Αφού πέρασαν δέκα λεπτά το καυλί του ήταν και πάλι τέντα και μην πω πως ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

- Έλα, της λέει. Ήρθε η ώρα της σούφρας σου!

Την έβαλε να ακουμπήσει στην καρέκλα, πήγε από πίσω και άρχισε να της γλείφει και να της φτύνει την κωλοτρυπίδα. Της έβαλε ένα δάχτυλο, ύστερα δεύτερο και ύστερα τρίτο. Η σούφρα είχε ήδη ανοίξει. Σηκώθηκε, ετοίμασε την ψωλάρα του και άρχισε να της τη χώνει. Μετά από δύο τρία λεπτά είχε χαθεί μέσα στην κωλάρα της. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Άρχισε να την κοπανάει ανελέητα και να την ξεσκίζει.

- Θα στην ανοίξω την κωλάρα μωρή γαμιόλα, της έλεγε, θα στην κάνω χωνί. Πάρ' τα ξεσκίστρα.

- Κάρφωσε με, του έλεγε η γυναίκα μου , άνοιξε μου τον πάτο. Γάμα με σου λέω…

Χαστούκια στον κώλο, βρισιές ήχοι από ζουμιά, και ένα απίστευτο θέαμα καύλας και ηδονής ξετυλίγονταν μπροστά στα μάτια μου. Τη γάμησε έτσι τουλάχιστον για 20 λεπτά και όταν πλησίαζε να χύσει τον έβγαλε και της τα ‘έριξε ανάμεσα στο μουνί και την κωλοτρυπίδα. Γέμισε ο τόπος ζουμιά που στάζανε από την κωλάρα της.

- Φίλε, μου λέει, σε ευχαριστώ. Δε φανταζόμουν ποτέ πως θα γαμήσω τέτοιο μουνί και πως θα νιώσω τέτοια καύλα. Να την χαίρεσαι φίλε, αν και από εδώ και πέρα θα την χαίρομαι κι εγώ…

μου είπε κλείνοντας μου το μάτι. Φύγαμε και οι δύο ευχαριστημένοι. Αυτή γιατί είχε φάει το γαμήσι της ζωής της κι εγώ επειδή πραγματοποίησα την μεγαλύτερη μου φαντασίωση. Ήξερα πως τα καλύτερα έρχονται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151071221S003




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.