Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πρόσφατα είδα μια (κατά τον αγαπημένο Ιανό) χριστουγεννιάτικη ταινία! Το όνομα αυτής "Πολύ σκληρός για να πεθάνει" στην ελληνική μετάφραση. Γιατί είναι χριστουγεννιάτικη;… τον ρώτησα και μου απάντησε πως εξελίσσεται την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει ένα μεγάλο θαύμα (ένας άνθρωπος καταφέρνει να σταματήσει μόνος του μια συμμορία ληστών), μερικά μικρά (επαναπροσδιορισμός μιας οικογενειακής σχέσης, ανάπτυξη περίεργης φιλίας) και το γέλιο του ξενόφερτου άγιου Βασίλη "Χο χο χο"! (τώρα έχω κι εγώ υποπολυβόλο).

Τώρα ας περάσουμε στον Άγγλο ηθοποιό Άλαν Ρίκμαν με την επιβλητική φωνή. Κάποια στιγμή αναφέρει πως ο Μέγας Αλέξανδρος δάκρυσε γιατί δεν υπήρχαν άλλα βασίλεια να κατακτήσει. Σε εκείνη λοιπόν την ατάκα έβαλα τα γέλια και ο Ιανός με κοίταξε με απορία. Δεν απαντάται πουθενά στον Πλούταρχο ή στους Καλλισθένη, Ονησίκριτο, Νέαρχο, Αριστόβουλο, Κλείταρχο και Πτολεμαίο αυτή η φράση. Η μόνη φορά που δάκρυσε ο Αλέξανδρος ήταν όταν πέθανε το άλογό του, ο Βουκεφάλας.

Απόψε θα ταξιδέψουμε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Η νύφη της Μεσογείου ιδρύθηκε το 331 προ Χριστού από ποιον άλλο; Ο Πτολεμαίος ο πρώτος με την παρότρυνση του Δημήτριου εκ Φαλήρου, συγκέντρωσε όλο τον πλούτο γνώσεων της Αιγύπτου και τον μετέφρασε στα ελληνικά, φτιάχνοντας έτσι τη γνωστή βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Ευτυχώς κατά καιρούς έξυπνα άτομα προνόησαν να διασώσουν τους αρχαίους παπύρους πριν τις καταστροφές από τη Ρώμη, τους χριστιανούς και τους Άραβες. Φάρος ήταν η ελληνική ονομασία του νησιού πάνω στο οποίο χτίστηκε ο γνωστός φάρος της Αλεξάνδρειας όμως η λέξη σημαίνει είτε ύφασμα ή κερί στα αρχαία ελληνικά.

Ήταν 2016 όταν το υπουργείο πολιτείας και αρχαιοτήτων της Αιγύπτου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα βυθισμένα ερείπια του νησιού ως ένα είδος μουσείου. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε λόγω των αναταραχών στη χώρα μου. Ήμουν παρούσα όταν ανακοινώθηκε η απόφαση. Γνωρίζοντας την πολιτική κατάσταση που επικρατούσε και το γενικευμένο κλίμα, ένοιωσα μια κρυφή χαρά και ικανοποίηση που δε θα κατάφερναν να υλοποιήσουν το σχετικό έργο. Είχα αρκετό χρόνο στη διάθεση μου!

Την επόμενη της ανακοίνωσης πήγα στην τοπική σχολή τουριστικής κατάδυσης και κατάφερα να πείσω τον ενοικιαστή του εξοπλισμού να μου δώσει τα απαραίτητα σύνεργα για βραδινή έφοδο. Φυσικά το να καταδυθεί κανείς το βράδυ απαγορεύεται αλλά ήμουν απολύτως πειστική.

Μέσα στο ιδιαίτερο γραφείο του, βρέθηκα να του ξεκουμπώνω το παντελόνι και να του βγάζω την πούτσα πάνω από το σλιπάκι. Δύο ανάσες αργότερα είχα γονατίσει ανάμεσα στα πόδια του, ενώ εκείνος καθόταν στην ειδική καρέκλα-πολυθρόνα που στριφογυρίζει και τον τσιμπούκωνα παθιασμένα. Με τα επιδέξια χείλη μου και τη γλώσσα τον έκανα να χύσει μέσα σε ένα λεπτό στο στόμα μου. Το σώμα του είχε τρανταχτεί από τον συγκλονιστικό οργασμό και του έταξα επιπλέον επαφή μετά από την εκστρατεία μου το βράδυ.

Πραγματικά με περίμενε στο κλειστό πλέον κατάστημα και μάλιστα οσφράνθηκα πως είχε πλυθεί με αρωματικό σαπούνι. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκα στη μικρή αποβάθρα με δύο φιάλες οξυγόνου μιας ώρας, βατραχοπέδιλα και σούπερ μπικίνι μαγιό να βουτάω στα νερά. Δύο ώρες αργότερα αναδύθηκα σαν την Αφροδίτη και εκείνος ακόμα με περίμενε στο ίδιο σημείο. Στο πρόσωπό μου ήταν χαραγμένο ένα χαμόγελο περήφανο για μένα και ειρωνικό για τον υπόλοιπο κόσμο.

Γυρίσαμε πίσω στη σχολή όπου είχα τα ρούχα μου. Η πόρτα έκλεισε και κλείδωσε. Ο πόθος και η λαγνεία μου είχαν ξεκινήσει να αναπτύσσονται από τη στιγμή που ήμουν στο βυθό. Το χέρι μου χούφτωσε το καυλί του πάνω από το παντελόνι και άρχισε να τρίβει και να σφίγγει. Η πούτσα του αμέσως ανταποκρίθηκε.

Ακούμπησα σε μια γυάλινη προθήκη με πλάτη προς αυτόν και ανασήκωσα το δεξί μου πόδι ψηλά. Στη συνέχεια παραμέρισα το στρινγκάκι του μαγιό και έτριψα την κλειτορίδα μου, ενώ έβαλα κι ένα δάχτυλο μέσα στο μουνάκι μου. Τον κοίταξα με πείνα στα μάτια! Εκείνος είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο και η πούτσα του ήταν στητή και όρθια με κλίση προς την κοιλιά του. Ήρθε από πίσω μου και σχεδόν αμέσως βύθισε το κοντάρι του μέσα μου. Αναστέναξα δυνατά και με το δείκτη, το μέσο και τον παράμεσο άρχισα να τρίβω μανιωδώς την κλειτορίδα μου. Εκείνος ύστερα από παρότρυνση μου, με έπιασε από τους γοφούς και ξεκίνησε να με γαμάει! Τα μάτια μου σκούρυναν απότομα καθώς ο πρώτος οργασμός με συγκλόνισε. Ο κόλπος μου άρχισε να συσπάται. Του ούρλιαξα να μου βάλει δάχτυλα στον κώλο και εκείνος υπάκουσε χώνοντας δείκτη και μέσο. Η καύλα που ένιωθα ήταν απίστευτη. Ο άντρας δε μπόρεσε να κρατηθεί και εκσπερμάτωσε μέσα στον κόλπο μου.

Λαχανιασμένος ακόμα συνέχισε να μου δαχτυλώνει την πίσω τρυπούλα ενώ εγώ έχυνα καυτούς γυναικείους χυμούς τρίβοντας την κλειτορίδα μου. Απότομα γύρισα προς το μέρος του και πήρα την πούτσα του στο στόμα μου. Μέσα σε μισό λεπτό είχε καυλώσει εκ νέου. Τον τράβηξα κάτω στο πάτωμα και τον έβαλα να ξαπλώσει. Στη συνέχεια τον καβάλησα και ίππευσα το καυλί του με το μουνάκι μου. Το χέρι μου πέρασε πίσω από την πλάτη μου και έλυσα το στηθόδεσμο. Πήρα τα χέρια του και τα έβαλα να μου χουφτώσουν τα βυζιά και να πιέσουν τις πρησμένες θηλές. Ένας ακόμα πιο δυνατός εκκίνησε από μέσα μου και ο κόλπος μου συσπάστηκε. Εκείνος αμέσως έχυσε για δεύτερη φορά.

Στην τρίτη του, είχε κλείσει τα μάτια και ήταν σχεδόν σαν υπνωτισμένος. Αφού του έκανα μια πολύ βαθιά πίπα και με όλη την πούτσα του στο στόμα μου του έγλειψα για δύο λεπτά τα αρχίδια, τον καβάλησα ανάποδα και οδήγησα το όργανο του στον κώλο μου. Τελείωσα και πρωκτικά ενώ αυτός έμενε εξουθενωμένος και αναίσθητος στο πάτωμα.

Φόρεσα τα ρούχα μου, τακτοποίησα τα σύνεργα κατάδυσης και βγήκα από το μαγαζί. Ήμουν πλέον σίγουρη ότι κανείς δε θα έβρισκε, αυτό που δεν έπρεπε να βρεθεί! Χαρούμενη περπάτησα με αργό βήμα στους δρόμους της πόλης.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151111221S001
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.