Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Νόμπελ Ειρήνης! Ένα βραβείο που κατά τη διαθήκη του Αλφρέδου Νόμπελ πρέπει να δίνεται στο πρόσωπο που είχε τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην αδελφοποίηση των εθνών, στην κατάργηση ή τη μείωση των στρατιωτικών δυνάμεων και στη διεξαγωγή και προώθηση ειρηνευτικών διαδικασιών. Θα μπορούσα να απαριθμήσω τουλάχιστον δέκα άτομα που δεν άξιζαν το βραβείο και επιπλέον δύο οργανισμούς. Απλά το ανέφερα για να σε βάλω σε σκέψεις! Επιπλέον υπάρχει το Νόμπελ Ιατρικής. Εκεί να δεις ποιοι το πήραν και θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ.

Η ιστορία που ακολουθεί είναι φανταστική, αλλά μερικές φορές το μυαλό μου επεξεργάζεται εντελώς διαφορετικά κάποια "μηνύματα-σήματα"...

Ήμουν μόλις δεκαοχτώ χρονών όταν με έδιωξαν από το οικοτροφείο που με φιλοξενούσε από την τρυφερή ηλικία των δύο ετών. Οι γονείς μου είχαν πεθάνει σε τροχαίο ατύχημα κι εγώ επιβίωσα από θαύμα. Η πολιτεία είχε αναλάβει την κηδεμονία μου, αλλά δεν κατάφερα να στεριώσω σε κάποια ανάδοχη οικογένεια. Δυστυχώς δε διέθετα άλλους συγγενείς, αλλά ευτυχώς υπήρχε ένα ζωντανό "τραστ" (καταπίστευμα ή εμπίστευμα) του οποίου ήμουν η δικαιούχος και θα αναλάμβανα στα 18 μου έτη.

Μπορεί να ήμουν μοναχική και εσωστρεφής από τη φύση μου, όμως ήμουν άριστη μαθήτρια και μάλιστα είχα καταφέρει να κερδίσω μια υποτροφία για το πανεπιστήμιο Γέηλ και να σπουδάσω καλές τέχνες. Δύο ημέρες μετά την αποχώρησή μου από το οικοτροφείο είχα υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα και θα ξεκινούσα τη ζωή με ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό μπάτζετ της τάξης του 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ευτυχώς δεν ήμουν σπάταλη. Το μόνο πράγμα που δώρισα στον εαυτό μου ήταν ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες, στην πρώτη θέση επιβατών και κατάλυση σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο για πέντε ημέρες.

Η μοίρα όμως θέλησε να με χτυπήσει για άλλη μια φορά. Κατά τη διάρκεια μιας τουριστικής ξενάγησης έγινε ένας σεισμός 7,8 ρίχτερ και το λεωφορείο που βρισκόμουν αναποδογύρισε κι εγώ τραυματίστηκα. Σκοτάδι με σκέπασε και δε θυμόμουν τίποτα πια.

Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι να ακούω πριν ανοίξω τα μάτια μου ήταν ένας οξύς και διαπεραστικός ήχος μηχανήματος. Στη συνέχεια άκουσα κάτι σαν ποδοβολητά, μια γυναικεία φωνή να φωνάζει "ξύπνησε". Ένιωθα όλο μου το σώμα να πονάει και μου ήρθε αναγούλα. Προσπάθησα να ανοίξω τα μάτια μου, αλλά ο κόσμος ήταν πολύ φωτεινός. Δεν ξέρω πόση ώρα μου πήρε μέχρι να καταλάβω ότι ήμουν ζωντανή.

Όταν τελικά κατάφερα να ανασηκωθώ κάπως και να συγκεντρώσω το βλέμμα μου, άκουσα μια ήρεμη αντρική φωνή να μου λέει να ηρεμήσω και να μην κάνω απότομες κινήσεις. Μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα να εστιάσω στο πρόσωπο που μου απευθυνόταν. Ήταν ένας πενηντάρης άντρας που φορούσε ιατρική ποδιά.

- Ήσουν σε ένα ατύχημα, ξεκίνησε να μου λέει. Σε βγάλανε κάτω από ένα λεωφορείο μετά το σεισμό. Ευτυχώς δεν έχεις εγκεφαλικές βλάβες, αλλά βρισκόσουν σε ένα κατατονικό κόμμα για έντεκα μέρες.

- Είμαι σε νοσοκομείο;… ρώτησα και η φωνή ήχησε παράξενα στα αυτιά μου.

- Βασικά βρίσκεσαι σε μια ιδιωτική ιατρική κλινική πλαστικής χειρουργικής. Αναγκαστήκαμε να δεχθούμε αρκετό κόσμο λόγω του σεισμού και για να βοηθήσουμε τα υπόλοιπα νοσοκομεία.

- Κάτι έχει η φωνή μου, είπα. Ακούγετε πιο μπάσα.

- Θα σου εξηγήσω τα πάντα, είπε με έναν περίεργο τόνο στη φωνή του. Αλλά καλό θα ήταν να μιλήσεις με το δικηγόρο της κλινικής.

- Γιατρό χρειάζομαι και όχι δικηγόρο, αντέτεινα και λόγω της εξουθένωσης το σώμα μου βυθίστηκε στα μαξιλάρια και στο κρεβάτι.

- Συνέβη μια παρεξήγηση! Ένα λάθος στα ατομικά στοιχεία.

- Τι λάθος; Μου κάνατε κάτι; Θα σας μηνύσω όλους!

- Σε παρακαλώ άκουσε με. Και μετά μίλα και με το δικηγόρο.

- Λέγε γρήγορα.

- Επειδή δε γνωρίζαμε τα στοιχεία σου σε περάσαμε σαν Τζέην Ντο με ΑΒ αρνητικό τύπο αίματος. Επίσης είχαμε έναν άντρα πελάτη που λεγόταν Τζέην Ντον με την ίδια ομάδα αίματος. Αυτός ήταν να δεχθεί μια επέμβαση στο γεννητικό του όργανο που το είχε χάσει ύστερα από κάποιο ατύχημα. Σας είχαμε στον ίδιο θάλαμο.

Στα λόγια του άρχισα να ιδρώνω και μου ερχόταν να κάνω εμετό.

- Με έναν μετασεισμό που συνέβη εκείνος μάλλον φοβήθηκε και προσπάθησε να φύγει από το θάλαμο πηδώντας από το παράθυρο. Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του. Όμως από ανθρώπινο λάθος βάλανε εσένα στο χειρουργείο το οποίο αντί να κρατήσει 3-4 ώρες κράτησε περίπου 10 για να σου αλλάξουμε τον ουρητήρα, να αφαιρέσουμε τη μήτρα, την κλειτορίδα.

- Στοπ! Ούρλιαξα εκνευρισμένη. Δηλαδή μου λες ότι έχω πούτσα τώρα;

- Δυστυχώς ναι. Επιπλέον όσο ήσουν αναίσθητη σου χορηγήσαμε αντρικές ορμόνες και φάρμακα απαραίτητα για να μην απορρίψει το σώμα σου το νέο πέος.

- Γι' αυτό η φωνή μου ακούγεται πιο βαθιά;

- Ναι.

- Γιατρέ δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά θα με κάνεις γυναίκα πάλι. Αλλιώς θα γίνει της κολάσεως, ούρλιαξα με απελπισία.

- Άκουσέ με πρώτα και μετά βλέπουμε.

- Λέγε γρήγορα!

- Το σώμα σου είναι καταπονημένο, αλλά παραδόξως δεν απέρριψε το μόσχευμα. Επιπλέον το να σε αλλάξω σε γυναίκα θα χρειαστεί νέα μοσχεύματα και πολλαπλές επεμβάσεις που έχουν μεγάλη επικινδυνότητα για θάνατο στο χειρουργείο ή μη απορρόφηση και μεγάλες ορμονικές διαταραχές στο μέλλον σου που θα προκαλέσουν ψυχολογικές και παθολογικές ουλές . Άκου την πρότασή μου.

Δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια μου καθώς του έγνεφα να συνεχίσει.

- Ο Τζέην Ντον δεν είχε συγγενείς, ούτε κι εσύ έχεις. Το δικηγορικό γραφείο που μας εκπροσωπεί έκανε έναν έλεγχο ιστορικού για το ποια ήσουν και ποιος ήταν και δεν έχετε δακτυλοσκοπηθεί ποτέ. Μάλιστα είστε και οι δύο στην ίδια περίπου ηλικία. Αυτός σε περνούσε κάμποσους μήνες. Η κλινική μου θα αναλάβει όλα τα έξοδα της αλλαγής φύλου. Επιπλέον εσύ θα αποκομίσεις τα χρήματα του μακαρίτη, μαζί με τα δικά σου και σαν μπόνους θα έχεις εφ' όρου ζωής πλήρη ιατρική κάλυψη και ετήσιο μισθό πλαστικού χειρούργου από την κλινική μου. Αν συμφωνήσεις σε αυτό θα το ξέρουν μόνο τέσσερα άτομα, εγώ, εσύ, ο δικηγόρος και η νοσηλεύτρια που τυγχάνει να είναι και γυναίκα μου.

- Πόσα λεφτά είναι αυτά; Θέλω να αξίζουν οι κόποι μου...

- Ο Τζέην διέθετε περί τις οκτακόσιες χιλιάδες δολάρια και η κλινική θα σε πληρώνει ετησίως άλλες διακόσιες χιλιάδες το χρόνο με αύξηση τρία τις εκατό, για τα επόμενα εικοσιπέντε χρόνια, χώρια το συνταξιοδοτικό πλάνο. Επιπροσθέτως η υποτροφία σου στο Γέηλ θα αλλάξει για το τοπικό πανεπιστήμιο που είναι εξίσου καλό. Θα σου δώσουμε ένα διαμέρισμα στο όνομά σου, πλήρως εξοπλισμένο και με όλα τα έξοδα πληρωμένα όπως θέρμανση, ηλεκτρισμό, τηλέφωνο, ίντερνετ, τηλεόραση για τα επόμενα πέντε χρόνια. Και τέλος θα πληρώνουμε τους φόρους σου. Αν το καλοσκεφτείς θα διαπιστώσεις πως το ποσό που θα λαμβάνεις είναι τεράστιο.

- Και τι θα γίνει με εμένα; Θα γουστάρω άντρες; Θα είμαι γκέι;

- Θα φροντίσω και γι' αυτό. Με την κατάλληλη ορμονοθεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη θα προτιμάς γυναίκες. Απλά θα πρέπει να σου δώσουμε πιο αντρικά χαρακτηριστικά.

- Και... και... και... και πώς θα λειτουργεί το πέος μου;

- Μην ανησυχείς γι' αυτό. Οι οργασμοί παραμένουν οργασμοί. Βέβαια αντί για γυναικεία υγρά θα παράγεις σπέρμα, αλλά δυστυχώς δεν θα καταφέρεις να κάνεις παιδιά.

- Δώσε μου μια μέρα να το σκεφτώ, του είπα και εκείνος το δέχτηκε.

Πραγματικά την άλλη μέρα υπέγραψα όλα τα έγγραφα για μεταβιβάσεις κλπ και παρέλαβα ένα κλειστό συμβόλαιο. Επιπλέον του ζήτησα να με κάνει τον πιο όμορφο άντρα στον κόσμο και τέλος να μην καταλάβω τίποτα.

Εννιά μήνες μετά βγήκα από την κλινική εντελώς άλλος άνθρωπος. Ήμουν άντρας πια. Μπορεί να είχα το ίδιο ύψος, 1.78 μέτρα, αλλά το σώμα μου ήταν ελαφρώς γραμμωμένο από την επίπονη ορθοπεδική γυμναστική και φυσιοθεραπεία που έκανα. Επίσης κατάφερα να προσαρμοστώ στις φυσικές ανάγκες και στην ψυχολογική υποστήριξη και είχα αποδεχθεί ολοκληρωτικά πως ήμουν άντρας. Ο γιατρός μου μάλιστα μου είχε εμπιστευθεί πως απορρόφησα όλες τις ορμόνες πολύ παραπάνω απ' ότι περίμενε και τα μοσχεύματα δε θα απορρίπτονταν.

Τις επόμενες τρεις βδομάδες τις πέρασα στο νέο μου διαμέρισμα για να προσαρμοστώ στην κοινωνία. Μελετούσα χάρτες και διαδρομές για το πανεπιστήμιο, αλλά έμενα κλεισμένος μέσα. Ακόμα και τα τρόφιμα τα αγόραζα μέσω ίντερνετ. Όμως δεν παρέμεινα αργός. Το τεσσάρι διαμέρισμα διέθετε ένα ολόκληρο δωμάτιο με όργανα γυμναστικής και περνούσα τουλάχιστον τρεις ώρες κάθε μέρα εκεί. Έτρεχα για μια ώρα στο διάδρομο και μετά έκανα βάρη, μονόζυγο, κλπ.

Αν και το σώμα μου ήταν αντρικό, διέθετε ακόμα την προηγούμενη ευλυγισία μου. Το μόνο που με προβλημάτιζε ήταν πως το νέο μου πέος πρηζόταν στις πιο αφύσικες στιγμές. Από φόβο δεν είχα προσπαθήσει να αυτοϊκανοποιηθώ, αν και ήξερα πως ήταν φυσικό. Βέβαια ήμουν ακόμα παρθένος. Που και που όταν παρακολουθούσα τηλεόραση έπιανα τον εαυτό μου να θαυμάζει τις διάφορες καλλίγραμμες γυναίκες. Ήμουν σίγουρος ότι οι άντρες δε με έλκυαν πια.

Το θέμα όμως ήταν πως έπρεπε κάποια στιγμή να βγω από το διαμέρισμα και να αγοράζω αντρικά είδη όπως εσώρουχα, ρούχα, παπούτσια και ξυριστικά. Αν και η τριχοφυΐα στο πρόσωπό μου ήταν μικρή, επιθυμούσα να είμαι ξυρισμένος. Στον καθρέφτη του μπάνιου το μόνο που μπορούσα να διακρίνω από τον παλιό εαυτό μου ήταν τα καταπράσινα μάτια μου.

Ο λογαριασμός μου στην τράπεζα ήταν μεγαλύτερος πλέον. Όλη η σωματική άσκηση με βοηθούσε και πνευματικά. Έπιασα τον εαυτό μου να αντιλαμβάνεται περισσότερες λεπτομέρειες και να θυμάμαι πιο εύκολα όλα τα γεγονότα. Έτσι αποφάσισα, μιας και ήμουν στο Λος Άντζελες, να γίνω ηθοποιός. Η υποτροφία που είχα για καλές τέχνες, άλλαξε σε δραματική τέχνη.

Βγήκα για πρώτη φορά από το διαμέρισμα. Σκέφτηκα πως με τόσα λεφτά θα έπρεπε να μάθω οδήγηση και να αγοράσω ένα αμάξι για τις μετακινήσεις μου. Έτσι πήγα να εγγραφώ σε μια σχολή οδηγών και στη συνεχεία μετέβηκα στο εμπορικό κέντρο που ήταν μερικά τετράγωνα μακριά για να ψωνίσω. Εκεί για πρώτη φορά παρατήρησα πως σχεδόν όλα τα γυναικεία βλέμματα με ακολουθούσαν. Νεαρές, έφηβες κοπέλες κοκκίνιζαν όταν της κοιτούσα και αμέσως έσκυβαν στην παρέα τους να συζητήσουν. Άλλες γυναίκες σταματούσαν για να μου ρίξουν μια ματιά. Από όλες τις ηλικίες. Ακόμα και γριές. Κοίταξα τον εαυτό μου στο καθρέφτισμα μιας τζαμαρίας για να σιγουρευτώ μην έχω κάνει κάτι λάθος. Αφού αγόρασα κάποια αντρικά επίσημα ρούχα, πήγα σε ένα μαγαζί με αθλητικά ρούχα και παπούτσια.

Εκεί μια γυναίκα στα τριάντα έτρεξε κοντά μου για να με "αναλάβει". Ήταν ξανθιά με σπαστό μαλλί μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους και γαλάζια μάτια. Το δέρμα της ήταν χαλκευμένο από την έκθεση στον ήλιο. Η ίδια με εξυπηρέτησε άψογα. Κάποια στιγμή που με "βοηθούσε" να δοκιμάσω αθλητικά παπούτσια, την έπιασα να κοιτά ανάμεσα στα σκέλια μου λάγνα. Καθώς γύρισα πλάτη για να κοιταχτώ στον καθρέφτη, την είδα επίσης να "τσεκάρει" τον κώλο μου και να δαγκώνει το κάτω χείλος της.

- Θα τα πάρω…

της είπα στρεφόμενος προς το μέρος της και έσκυψα να λύσω τα κορδόνια. Την ίδια στιγμή έσκυψε κι αυτή και τα κεφάλια μας παραλίγο να συγκρουστούν. Η ανάσα της έπεσε καυτή πάνω στα χείλη μου. Αμέσως ένιωσα τον ανδρισμό μου να κινείται ελαφρά. Δεν ξέρω τι με έπιασε και της είπα:

- Τι ώρα σχολάς;

- Σε δυο ώρες, απάντησε ταχύτατα. Αλλά αν με περιμένεις στην έξοδο του εμπορικού μπορώ να έρθω σε δέκα λεπτά.

Στα μάτια της υπήρχε θερμή παράκληση για να συμφωνήσω. Η ίδια κρατούσε την αναπνοή της. Δίπλα μας δεν ήταν κανείς για να μας ακούσει.

- Εντάξει, της είπα και πήγαμε στα ταμεία για να πληρώσω.

Δέκα λεπτά αργότερα έφτασε τρεχάτη στην έξοδο, ενώ εγώ κρατούσα οκτώ σακούλες με ψώνια. Η ώρα ήταν περίπου έξι το απόγευμα. Της ανέφερα πως έπρεπε πρώτα να γυρίσω σπίτι μου κι εκείνη πρότεινε να με μεταφέρει με το αμάξι της. Όταν φτάσαμε στην πολυκατοικία μου, της έδειξα να παρκάρει στον υπόγειο χώρο και στο σημείο που υπήρχε η δική μου θέση. Κατόπιν ανεβήκαμε στον έκτο όροφο που διέμενα και μπήκαμε στο σπίτι, χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα. Το μόνο που είχα μάθει για αυτήν, ήταν το όνομα της.

- Θες να πάμε για καφέ ή ποτό;… τη ρώτησα. Απλά δώσε μου δυο λεπτά να αλλάξω.

Με κοίταξε με απορία.

- Δε θες να... ρώτησε.

Έβαλα το αριστερό χέρι μου στο πρόσωπό μου αμήχανα. Δεν ήξερα πως να φλερτάρω μια γυναίκα, αλλά εκείνη προφανώς ήθελε να μου δώσει το σώμα της χωρίς καμία σκέψη.

- Κοίτα Σάρα, η αλήθεια είναι...

- Ναι… με διέκοψε κοιτώντας με παθιασμένα και σχεδόν πεινασμένα.

- Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο!

- Να ρωτήσεις μια γυναίκα πότε σχολάει και μετά να την φέρεις σπίτι σου;

- Όχι μόνο αυτό, εάν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

- Δηλαδή τι λες;

- Λέω ότι δεν έχω βρεθεί ποτέ με κοπέλα.

Τα μάτια της γούρλωσαν με πραγματική έκπληξη και απορία.

- Μου λες ότι στο γυμνάσιο και στο λύκειο δεν το έκανες ποτέ; Μα είσαι τόσο όμορφος και γυμνασμένος! Σίγουρα θα είχες άπειρες κατακτήσεις.

- Ήμουν μάλλον μοναχικός και ντροπαλός μιας και μεγάλωσα σε οικοτροφείο.

- Και αυτό το διαμέρισμα;

- Τραστ! Ελπίζω να μη σου χάλασα τη διάθεση. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να κάνω.

- Άσε εμένα να σου μάθω τότε. Πρώτο μάθημα το φιλί!

Πλησίασε προς το μέρος μου και πέρασε τα χέρια της πίσω από το λαιμό μου. Στη συνέχεια σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών της για να φτάσει το πρόσωπό μου, μιας και ήταν μόλις στο 1,60. Τα χείλη της κόλλησαν απαλά πάνω στα δικά μου και άρχισαν να κινούνται φιλώντας τα δικά μου. Ανταποκρίθηκα αμέσως. Δεν ήξερα πως, αλλά το σώμα μου πήρε με κάποιο τρόπο τον έλεγχο. Το φιλί μας έγινε πιο παθιασμένο. Η γλώσσα της μπήκε στο στόμα μου και έπαιξε με τη δική μου. Ένιωσα το πέος μου να μεγαλώνει και να τινάζεται μέσα στο εσώρουχο και το παντελόνι. Αντέγραψα όλα τα κόλπα που έκανε η γλώσσα της και έκανα ακριβώς το ίδιο στο στόμα της.

Όταν το φιλί μας διακόπηκε ξεφυσήξαμε και οι δύο παθιασμένα. Ήμουν σίγουρος πως είχε νοιώσει την πούτσα μου να τεντώνεται. Το βλέμμα της είχε αλλάξει. Είχε γίνει πιο παθιασμένο, πιο λάγνο.

- Ουάου! Φιλάς υπέροχα, είπε και μου ξεκούμπωσε το τζιν παντελόνι.

Το άγγιγμα της πάνω από το ύφασμα του εσωρούχου μου προκάλεσε μια μικρή έκρηξη αισθήσεων. Το πέος μου έγινε ακόμα πιο σκληρό και την έπιασα να χαμογελάει. Μου κατέβασε το παντελόνι και με έσπρωξε απαλά στον καναπέ του σαλονιού. Γονάτισε μπροστά μου και μου έβγαλε τα παπούτσια, τις κάλτσες και τέλος το ίδιο το παντελόνι. Στη συνέχεια με πλησίασε, ακόμα γονατισμένη και πέρασε τους δείκτες γύρω από το ελαστικό του εσωρούχου. Το τράβηξε προς τα κάτω κι εγώ ανασήκωσα τη μέση μου για να την βοηθήσω. Τα μάτια της επικεντρώθηκαν στο παλλόμενο όργανό μου, όπως και τα δικά μου. Απελευθερωμένος πλήρως από το ύφασμα, πρόσεξα πόσο πολύ στητό και τεντωμένο ήταν. Οι φλέβες του στελέχους ήταν γεμάτες αίμα, η βάλανος κατακόκκινη και πρησμένη και μια μικρή σταγόνα εκλύθηκε από τον ουρητήρα. Την είδα να ξεροκαταπίνει και να κοιτά την πούτσα μου με κρυφή λαχτάρα.

- Όχι μόνο πανέμορφος, αλλά και προικισμένος σαν άλογο, μονολόγησε.

Αμέσως έβαλε τα δυο της χέρια πάνω στο καυλί μου, σφιγμένα σε γροθιές και μου κατέβασε εντελώς το πετσάκι, σφίγγοντας το. Το κεφάλι της έσκυψε προς το μέρος μου και η γλώσσα της μάζεψε τη διαφανή σταγόνα. Αναστέναξα από καύλα και ένιωσα κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνά. Στη συνέχεια η γλώσσα της ξεκίνησε να γλείφει όλη τη βάλανο αργά, απαλά με περιστροφικές κινήσεις, σα να έγλειφε παγωτό χωνάκι. Τα έχασα από την καύλα.

- Είναι τεράστιο. Δεν ξέρω αν χωράει στο στόμα μου, αλλά θα προσπαθήσω.

Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν. Δεν ήξερα τι ακριβώς μου συνέβαινε γιατί δεν το είχα ξανανιώσει. Βόγκηξα δυνατά όταν το στόμα της αγκάλιασε τη βάλανο. Με τα δυο χέρια της μου μάλαζε αργά την πούτσα καθώς μου φιλούσε το πρησμένο σα μανιτάρι πουτσοκέφαλο ενώ η γλώσσα της το χάιδευε απαλά.

- Ω θεέ μου! είπα. Είναι τόσο τέλειο αυτό που κάνεις. Αλλά σε παρακαλώ σταμάτα! Νοιώθω... νοιώθω...

Το στόμα της ξεκόλλησε από την βάλανο.

- Θες να χύσεις, είπε σχεδόν πονηρά. Νοιώθεις απίστευτη καύλα. Είτε είσαι πράγματι παρθένος ή τελειώνεις πολύ γρήγορα. Αλλά αυτό θα το δούμε!

Αυτή τη φορά κατάπιε περίπου πέντε με έξι εκατοστά από το όργανο μου, ενώ τα χέρια της έσφιξαν πιο δυνατά το στέλεχος και άρχισαν να ανεβοκατεβαίνουν με γρήγορο ρυθμό. Βόγκηξα δυνατά. Η λεκάνη μου κινήθηκε από μόνη της. Ένα νέο ηλεκτρικό κύμα καύλας ξέσπασε από τα βάθη μου και κατάλαβα πως κορύφωνα. Τα αρχίδια μου συστάλθηκαν και άρχισαν να εκτοξεύουν σπέρμα μηνών στο στόμα της Σάρας. Έχυνα και έχυνα και δε σταματούσα. Την άκουσα να βήχει, να πνίγεται και την είδα να απελευθερώνει το καυλί μου από το στόμα της. Παρόλα αυτά συνέχισε να μου την παίζει κι εγώ να τη ραντίζω με τα χύσια μου στο πρόσωπο, στα μαλλιά και στα ρούχα της. Εκτόξευσα μια τεράστια ποσότητα και την είδα να γλείφει και να καταπίνει αρκετά από τα χύσια μου.

- Έχεις και ωραία γεύση, κατάφερε να πει.

Εγώ όμως τα είχα χάσει από την καύλα. Έσκυψα προς το μέρος της με την πούτσα μου ακόμα στητή και την ανασήκωσα. Στη συνέχεια της έβγαλα τα ρούχα στα γρήγορα και την έβαλα να καθίσει στη θέση που βρισκόμουν νωρίτερα. Το μουνάκι της ήταν μπροστά μου, περιποιημένο και καλοκουρεμένο. Το στόμα μου βυθίστηκε ανάμεσα στα μουνόχειλα της και την άκουσα να αναστενάζει. Η κλειτορίδα της ήταν ήδη πρησμένη, όπως και οι θηλές των μικρών αλλά καλοσχηματισμένων βυζιών της. Άρχισα να πλαταγίζω τη γλώσσα μου από την τρυπούλα έως την κλειτορίδα. Η ίδια μου έδωσε κάποιες οδηγίες μέσα από τους αναστεναγμούς της για το πώς να την γλείψω. Προσαρμόστηκα άμεσα κι εκείνη άρχισε να αναστενάζει δυνατά.

Η καύλα μου ήταν τεράστια. Η πούτσα μου δεν έπεφτε. Χωρίς να το περιμένει έπιασα το πρησμένο εργαλείο μου και με τη βάλανο έτριψα την κλειτορίδα της και το άνοιγμα του είναι της. Βόγκηξε εκστατικά και με το χέρι της οδήγησε το εργαλείο μου μέσα της. Όταν το πουτσοκέφαλο εισχώρησε εκείνη ούρλιαξε. Το μουνάκι της διαστάλθηκε κι εγώ μπήκα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τα μάτια της άνοιξαν εκ νέου!

- Γάμα με! Ω θεέ μου γάμα με! Χύνω! Χύνω! Τελειώνω…

Ξεκίνησα να τη γαμάω όπως μου ζήτησε και σχεδόν μερικές στιγμές αργότερα ένιωσα το μουνάκι της να ταλαντώνεται και να συσπάται ανεξέλεγκτα. Τα υγρά της κυλούσαν πάνω στο όργανο μου και οι κραυγές της άλλαξαν σε ουρλιαχτά και θετικές μόνο αποκρίσεις. Εγώ φρένιασα. Συνέχιζα να τη γαμάω με όλη μου την ορμή για περίπου πέντε λεπτά ακόμα.

Εκείνη δεν έπαψε λεπτό να ουρλιάζει και να τελειώνει! Ξαφνικά η πούτσα μου ένιωσε μια πανίσχυρη πίεση και στη συνέχεια σαν κάτι να προσπαθούσε να με ρουφήξει στο εσωτερικό της. Η αίσθηση ήταν φανταστική! Κραύγασα μαζί της και άρχισα να τελειώνω δυνατά μέσα της, γεμίζοντας τη μήτρα της με τα χύσια μου. Η Σάρα έτρεμε σύγκορμη. Τα μάτια της είχαν κλείσει και η ίδια είχε λιποθυμήσει από τον τρομερό οργασμό που είχε ζήσει. Εγώ τράβηξα την πούτσα μου από μέσα της και είδα τα χύσια της να εκλύονται με πίεση, μαζί με τα δικά μου. Από ένστικτο συνέχισα να παίζω το εργαλείο μου, τινάζοντας δύο ακόμα πέρλες από χύσια πάνω στην κοιλιά της. Κατόπιν κάθισα δίπλα της παλεύοντας να ρυθμίσω την αναπνοή μου. Δεν περίμενα πως θα ένοιωθα τέτοια απίστευτη ηδονή με το αντρικό μόριο.

Το ίδιο απίστευτο ήταν πως ενώ είχα τελειώσει δύο φορές, η πούτσα μου ήταν ακόμα στητή σαν ατσάλι. Πέντε λεπτά αργότερα βρέθηκα να την παίζω κοιτώντας το σώμα της Σάρας. Καθώς το στήθος της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με πιο κανονικό ρυθμό, ακούμπησα τη βάλανο μου στη θηλή της. Τα μάτια της άνοιξαν καθώς έτριβα απαλά την πούτσα μου, ενώ η ίδια χαμογελούσε.

- Νοιώθω μουδιασμένη, αλλά ευτυχισμένη. Δεν ξέρω πόσες φορές τελείωσα, αλλά ξέρω πως έζησα τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς της ζωής μου. Συγγνώμη αλλά μάλλον λιποθύμησα από την έκσταση, μου είπε. Τελείωσες;

- Σε λίγο, απάντησα ενώ εξακολουθούσα να παίζω το όργανο μου.

Εκείνη το έπιασε με τα χέρια της εκ νέου και με βοήθησε. Δέκα λεπτά αργότερα εκτόξευα νέους πίδακες με χύσια πάνω στο σώμα της. Έπειτα πήγαμε στο μπάνιο και αφού ξεβγαλθήκαμε, την πήρα στα όρθια μέσα στη ντουζιέρα και αργότερα στο κρεβάτι του δωματίου. Κάθε φορά που τη γαμούσα, έφτανε σε συγκλονιστικούς οργασμούς. Η ίδια μου έδωσε κάποιες οδηγίες στο πώς να κινούμαι μέσα της, αλλά τελικά μου εξομολογήθηκε πως δεν χρειαζόμασταν άλλα μαθήματα. Μάλιστα λιποθύμησε άλλες δύο φορές από τη δύναμη των οργασμών που της χάριζα.

Καθώς κοιμόταν μακάρια, πήγα στο σαλόνι και κοίταξα το φορητό της τηλέφωνο που χτυπούσε. Δεν έδωσα σημασία και αποφάσισα να φτιάξω κάτι για να φάμε. Η πούτσα μου είχε επιτέλους πάρει την κατιούσα, αλλά εγώ πλέον είχα ανακαλύψει πως λειτουργούσε το σώμα μου. Τέλος ευχήθηκα σιωπηρά στο γιατρό να είναι καλά, μιας και μου είχε δώσει ένα πραγματικά μεγάλο πέος.

Η ιστορία θα συνεχιστεί!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151091221S007




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).