Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου και παντρευτώ πίστευα ότι το μέγεθος του πέους μου ήταν ικανοποιητικό και ικανοποιούσε τις γυναίκες. Καμιά δεν είχε κανένα παράπονο και δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα. Ήταν στο μέσο όρο πιστεύω, γύρω στα 15 εκατοστά. Όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα μου όλα κυλούσαν ήρεμα. Μια μέρα όμως μετά από ένα πήδημα μου λέει.

- Η πούτσα σου είναι πολύ μικρή!

Εντάξει ήξερα ότι ένας πρώην της ο Σ την είχε πολύ μεγάλη και μαυριδερή αλλά δε σήμαινε ότι η δικιά μου ήταν πολύ μικρή. Την ξέσκιζε άγρια σε σημείο να πονάει πολύ και χωρίσανε όταν κατάλαβε ότι την κεράτωνε. Λογικό μάλλον, παρόλο που η γυναίκα μου είναι πολύ εμφανίσιμη, αφού ο τύπος με τέτοια πούτσα έπαιρνε τα πάντα. Η γυναίκα μου πολλές φορές σχολίασε την πούτσα μου και τη σύγκρινε με άλλους πρώην βγάζοντας τη κατώτερη πάντα. Δυστυχώς αυτό σε συνδυασμό με την υποτακτική ψυχολογία έκανε τις επιδόσεις μου να φθίνουν συνέχεια. Το τελικό χτύπημα ήρθε όταν ο Σ της έστειλε στο ίνστσγκραμ και αυτή το αποδέχτηκε.

Η πούτσα μου έκανε να σηκωθεί 15 μέρες. Ένοιωθα τόσο μειονεκτικά που σκεφτόμουν να πάρω βιάγκρα η κάτι παρόμοιο. Το καλοκαίρι στο χωριό συναντούσε τυχαία και τον άλλον πρώην, τον Χ που έχω γράψει σε άλλες ιστορίες και η κατάσταση γινόταν όλο και χειρότερη. Μετά από μια προσπάθεια που δυστυχώς η στύση ήταν πολύ μέτρια, τσακωθήκαμε άγρια. Μου δήλωσε βασικά ότι δεν πάει άλλο, θα με χωρίσει γιατί τόσους μήνες δε μπορεί να βρει ικανοποίηση. Εκεί της πρότεινα εγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει το σπίτι μας. Ας πάει να ικανοποιηθεί με κάποιον που έχει πιο πλούσια προσόντα και ας γυρίσει. Από το να τη χάσω τελείως, το προτιμώ.

Το αρνήθηκε γιατί δεν της άρεσε κάτι τέτοιο και τελείωσε την κουβέντα. Μετά από μέρες αποχής και μάλλον μεγάλης πίεσης για συνάντηση από την πλευρά του Σ που την είχε τεράστια και ήταν παντρεμένος κι αυτός με 2 παιδιά, κανόνισε να πάει για καφέ μαζί του. Μου το ανακοίνωσε ότι θα βγει αύριο. Η αλήθεια ήταν πως ένοιωσα πολύ άβολα αλλά εγώ της είχα πει πως έχει το ελεύθερο. Ετοιμάστηκε βάζοντας μια φούστα ψηλοτάκουνες μπότες και ένα κορδόνι. Ήταν σέξι αλλά όχι προκλητικά ντυμένη.

- Βάλε για ύπνο νωρίς τα παιδιά και τα λέμε…

μου είπε κλείνοντας την πόρτα. Οι ώρες περνούσαν με εμένα να με τρώει η αγωνία. Ένα μήνυμα που έστειλα έπεσε στο κενό. Καμιά απάντηση. Γύρισε το πρωί κουτσαίνοντας.

- Έλα αγάπη μου, ανησύχησα, έπεσες;

- Κοιμήσου, θα τα πούμε όταν ξυπνήσω. Είμαι κομμάτια.

Σηκώθηκα το πρωί, πήγα τα παιδιά σχολείο, είπα στη δουλειά ότι είμαι άρρωστος, ετοίμασα πρωινό και περίμενα τη θέα μου να ξυπνήσει. Σηκώθηκε και μου περιέγραψε σα να είμαι μια φίλη της τι έγινε.

- Πήγαμε για καφέ και μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων. Μου είπε ότι χώρισε αφού η γυναίκα του τον έπιασε να την κερατώνει. Αρχίσαμε να μιλάμε για το παρελθόν. Το μουνί μου έσταζε. Ένοιωθα τόσο καυλωμένη και στερημένη μαζί. Μπήκαμε στο αμάξι να με γυρίσει σε μια στάση μετρό. Γύρισε και με φίλησε. Δεν άντεξα. Του έπιασα την πούτσα πάνω από το παντελόνι. Ήταν μεγάλη και σκληρή όπως παλιά.
Πάμε σπίτι μου μου λέει.
Ήταν κοντά. Ανεβαίνουμε. Πέφτω στα 4 και ξεκουμπώνω το παντελόνι του. Τη γλείφω σα να μην υπάρχει αύριο. Ήταν τέλεια πούτσα. Μου είχε λείψει τόσο πολύ. Σκληρή με τις φλέβες να πετιούνται. Έχυσε σε κάνα πεντάλεπτο. Τα ήπια όλα. Το μουνί μου έχυνε συνέχεια υγρά. Τον ήθελα μέσα μου. Ξανακαύλωσε αμέσως.
Βάλε προφυλακτικό του λέω.
Γυμνός θα σε γαμήσω, μου λέει, να δεις τι χάνεις τόσα χρόνια.
Επιβλητικός όπως πάντα. Γνήσιος επιβήτορας. Τον έχωσε και με άκουσε όλη η πολυκατοικία. Πόνος και καύλα μαζί. Με σφυροκοπούσε ασταμάτητα. Μου έλειψε τόσο πολύ. Κάτι να γεμίζει το μουνί μου. Έχυνα σαν ποτάμι.
Γύρνα στα 4 μου λέει.
Οι κινήσεις τόσο δυνατές. Πήγε να με πετάξει από το κρεβάτι. Κάποια στιγμή νιώθω κάτι υγρό στον κώλο μου.
Όχι από εκεί του φωνάζω.
Αν θες να συνεχίσω να σε γαμάω αυτό είναι το τίμημα πουτάνα.
Έκανα να φύγω. Άρχισα να βάζω το εσώρουχο. Σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο. Είδα την πούτσα του ξανά. Δε γινόταν να την ξαναχάσω.
Έλα του φώναξα. Συγνώμη. Δωσ' τη μου.
Ξαναέσκυψα. Έβαζε συνέχεια τζελ. Ούρλιζα από τον πόνο. Λίγο αίμα έσταξε αλλά δεν πτοήθηκε . Σε 10 λεπτά η πόρτα άνοιξε. Ήταν όλος μέσα. Με σφυροκόπησε για λίγο ευτυχώς. Έσκουζα. Τέλειωσε. Έκανα να σηκωθώ. Κούτσαινα.
Πάρε αλοιφή μου λέει.
Που τη βρήκες.
Δεν είσαι η μόνη.
Έχω αποκλειστικότητα γαμιά μου;… τον ρώτησα.
Είμαι πολύ απαιτητικός. Την άλλη φορά θα τα συζητήσουμε αν μπορείς να την κερδίσεις.

Μια νέα μέρα ξημερώνει!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151041221S008




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.