Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Χύνω πάλι… ακούστηκε μέσα από το δωμάτιο, ναι, ναι, ναι αγόρι μου.

Πάγωσα, αυτή είναι η φωνή της γυναίκας μου, δε μπορεί, κάποιο λάθος κάνω, δε συμβαίνει σε εμένα αυτό.

- Παρ' τα ξέκωλο πουτανί, σε χύνω μωρή ψώλα…

Αυτή τη φωνή δεν την ήξερα. Η πόρτα στο δωμάτιο δεν ήταν τελείως κλειστή, έκανα ησυχία και έκατσα δίπλα. Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζα θα την ακούσουν. Οι ανάσες μου από τη σύγχυση ήταν γρήγορες και κοφτές, ιδρώτας έτρεξε στο μέτωπό μου και θόλωσα. Αυτό ήταν… έπαθα εγκεφαλικό, σκέφτηκα, αλλά όχι ευτυχώς.

Προσπάθησα να ηρεμήσω και μετά από λίγο το κατάφερα. Μυρωδιά από καπνό τσιγάρου ήρθε στη μύτη μου και τότε άκουσα να μιλάνε.

- Ρε μωρό, πόσο καύλα είσαι ρε συ;… άλλη γυναίκα πω... δεν έχω ξαναγαμήσει καμία σαν εσένα! Εσύ παιδί μου τα δίνεις όλα χωρίς να σκέφτεσαι, τυχερός ο άντρας σου μωρό.

- Έλα άσ' τον τώρα αυτόν, δεν ξέρεις τίποτα, οπότε μην τον αναφέρεις.

- Έλα ρε… δε γαμάει καλά;

- Κλασικός ιεραπόστολος, μαζί του δεν έχω χύσει ποτέ, πάντα καυλωμένη με αφήνει και μετά παίζω μόνη μου στο μπάνιο να ηρεμήσω, ασ’ τα σου λέω πίκρα.

- Ρε μωρό κρίμα! Αλήθεια τον έχεις κερατώσει και με άλλους;

- Περίεργος είσαι αλλά δεν πειράζει, θα στα πω.

- Είμαι 43 χρονών, παντρεμένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια, τα πρώτα πέντε οκ… ήμουν πιστή όσο και να ζοριζόμουν. Στην πρώτη ευκαιρία όμως του την έκανα και τότε κατάλαβα τι χάνω.

- Για πες;

- Χα, χα, χα... αλητάκο γουστάρεις ιστοριούλες ε;

- Ναι πολύ!

- Οκ, λοιπόν, ο πρώτος που του έκατσα ήταν ένας μακρινός ξάδερφος του. Είχε έρθει από το χωριό του με πεσκέσια που του έδωσε η πεθερά μου με την ευκαιρία που ήθελε να κάνει κάτι δουλειές στην πόλη.
Ο Μπάμπης, ένας αγροίκος κυριολεκτικά, με βρώμικο στόμα και μόνιμα λάγνο ύφος.
Τον κέρασα ένα τσίπουρο για να τον ευχαριστήσω για το πεσκέσι, αλλά αυτός με ένα δε χόρταινε. Τελικά ήπιε όλο το μπουκάλι και στο τέλος μου επιτέθηκε, με λίγα λόγια με βίασε.

- Σοβαρά ρε μωρό; Τι μαλάκας θεέ μου.

- Μαλάκας αγορίνα μου και άξεστος, αλλά εκείνη την μέρα έχυσα τρεις φορές πρώτη φορά στην ζωή μου.

- Θέλω περιγραφή!

- Καυλώνεις βλέπω αγόρι μου, σε βλέπω μελλοντικό κερατά κι εσένα.

- Δεν ξέρω θα το κοιτάξω, λέγε τώρα.

- Λοιπόν με το που ήπιε και το τελευταίο τσίπουρο και αφού είχε πει ένα κάρο μαλακίες για την δουλειά του, για το χωριό και άλλα βαρετά, μου λέει ευχαριστώ και σηκωνόμαστε να τον ξεπροβοδίσω.
Με το που φτάσαμε στην πόρτα γύρισε απότομα με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο.
«Πουτάνα έχω καυλώσει μαζί σου, είσαι πολύ μανάρι και θα σε γαμήσω».
«Τι λες ρε Μαλάκα…»
του λέω και μου ανάβει μία σφαλιάρα. Τα είδα όλα, δεν είδα όμως το στειλιάρι του που το είχε βγάλει. Με πάτησε κάτω με το ζόρι και άρχισε να μου το τρίβει στη μούρη.
Παράξενο πάντως, είχε πολύ ωραία μυρωδιά ο χωρικός. Τέλος πάντων, εγώ ακόμα ζαλισμένη δεν καταλάβαινα τι γίνεται ώσπου άρχισε να μου τον σπρώχνει στο στόμα, αφού με μπούκωσε άρχισε να μου γαμάει το στόμα δυνατά, εγώ πνιγόμουν, τα σάλια μου έτρεχαν από το στόμα μου και έβηχα συνέχεια. Δεν σταματούσε όμως, συνέχιζε χωρίς να τον νοιάζει, ώσπου άρχισε να χύνει.
Τα χύσια του κατέβηκαν κατευθείαν στο λαρύγγι μου και άρχισαν να βγαίνουν από τη μύτη μου, αλλά αυτός συνέχιζε.
Χωρίς να το καταλάβω άρχισα να χύνω και εγώ, είχα βάλει το χέρι μου κάτω από την ρομπίτσα μου και έτριβα το μουνί μου με δύναμη.
Μόλις τέλειωσε με είδε και τότε όπως η πούτσα του ήταν ακόμα πέτρα, με σήκωσε, με γύρισε και μου την κάρφωσε. Ε… αυτό ήταν! Τα χύσια μου έτρεχαν πάνω στα μπούτια μου και είχα πάθε παραλήρημα.
Με γάμησε έτσι αρκετή ώρα ώσπου του έπεσε και βγήκε από μέσα μου.
Είχαμε μείνει σε αυτή τη στάση αρκετή ώρα, ήμασταν ιδρωμένοι και σε κακή κατάσταση και παίρναμε τις ανάσες μας, ώσπου μου ξαναμίλησε.
«Αί μωρή πουτάνα, πάνε βάλε μου κι άλλο τσίπουρο γιατί κοράκιασα».
Σαν υπνωτισμένη πήγα στην κουζίνα, του έκανα και ένα πιάτο μεζεδάκια και τον σερβίρισα.
Αυτόν κάπως τον πήρε λίγο ο ύπνος στον καναπέ και βρήκα την ευκαιρία να πάω στο μπάνιο να ξεπλυθώ και να αναλογιστώ τι έκανα. Γδύθηκα, μπήκα στο ντους και με το που έπεσε το νερό επάνω μου άρχισα να κλαίω.

- Τύψεις;

- Όχι μωρό μου, έκλαψα γιατί κατάλαβα τι έχανα τόσο καιρό, υπάρχει και το κλάμα της ευτυχίας.

Τα άκουγα όλα αυτά που έλεγε η γυναίκα μου και είχα καταρρεύσει καθισμένος δίπλα στο πάτωμα δίπλα στο κάσωμα τις πόρτας με το κεφάλι μου σχεδόν ανάμεσα στα πόδια μου, ανήμπορος να κάνω οτιδήποτε. Η αφήγηση συνεχίστηκε.

- Και τι έγινε μετά; Συνέχισε… με έχεις ανάψει πάλι.

- Θέλεις να στην παίζω όσο στα λέω;

- Ναι καυλιάρα μου, φτιάξε με να σε ξαναγαμήσω.

- Ε αν είναι, τότε θα στην παίξω γιατί και εγώ θέλω κι άλλο.

- Αχόρταγη πουτάνα είσαι (Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ).

- Ναι είμαι σε χαλάει;

- Κάθε άλλο μωρό μου, έτσι σε θέλω, μ... ναι, έτσι καύλα μου.

Η αφήγηση συνεχίστηκε με παύσεις γιατί μάλλον του τον ρουφούσε κιόλας στο ενδιάμεσο.

- Εκεί λοιπόν που ήμουν στο ντους αυτός μπήκε μέσα τράβηξε το κουρτινάκι και τον είδα πρώτη φορά γυμνό.

- Πως ήταν;

- Δασύτριχο στήθος, αλλά όχι αρκούδα, κορμί σμιλεμένο από τη δουλειά και κάτι μπράτσα τεράστια. Η πούτσα του κρεμόταν σα γραβάτα πεσμένη αλλά τεράστια.
Δε μίλησα, δεν αντέδρασα, του έκανα χώρο και μπήκε μέσα κι αυτός. Με πήρε αγκαλιά με το ένα χέρι του και με έσφιξε επάνω του. Το άλλο χέρι είχε πάει στο μουνί μου, το νερό έτρεχε επάνω μας και αυτό με καύλωνε κι άλλο. Έπαιξε με το μουνάκι μου, έσκυβε ρουφούσε τις ρώγες μου και στην συνέχεια άρχισε να με πειράζει πίσω. Τραβήχτηκα αλλά με τράβηξε με βία επάνω του με ύφος «μη μιλάς γιατί θα τη φας».
Φοβήθηκα και καύλωσα συγχρόνως, συνέχισε να με παίζει πίσω και εγώ άρχισα να του χαϊδεύω τον πούτσο του που είχε αρχίσει να σκληραίνει επικίνδυνα.
Ένοιωσα το δάχτυλο του να μπαίνει στην αγάμητη τρυπούλα μου, δεν τραβήχτηκα, έσκυψα λίγο τόσο όσο να έχει καλύτερη πρόσβαση. Το κατάλαβε και μου το έχωσε απότομα μέσα, φυσικά πόνεσα και βόγκηξα.
«Περίμενε…» του είπα. Με κοίταξε απορημένος και περίμενε. Βγήκα από το ντους, βρήκα ένα baby oil που είχα πρόχειρο εκεί και του το άπλωσα στο χέρι, πήρα κι εγώ το μπουκαλάκι, το έβαλα στην αρχή της κωλοτρυπίδας μου και πίεσα το μπουκαλάκι μέσα. Ένοιωσα τα λαδάκι να τρέχει μέσα μου, ώσπου ένοιωσα να τρέχει και έξω. Το είχα γεμίσει το εντεράκι μου. Έβαλα το δάχτυλο μου μέσα και άρχισα μόνη μου να το γαμάω. Έσκυψα μπροστά του με πλάτη και του είπα να συνεχίσει αυτός τώρα.

«Μα τι ακούω…» σκεφτόμουνα, καθισμένος όσο αυτή ρουφούσε τον γαμιά της και σταμάτησε την αφήγηση. Άκουσα ένα πλοπ και η αφήγηση συνεχίστηκε.

- Έβαζε τα δάχτυλα του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου κι εγώ έπαιζα το μουνί μου, καύλωσα απίστευτα, έτσι του το ζήτησα εγώ να με γαμήσει.
Δεν υπήρξε δεύτερη κουβέντα, η εισχώρηση του ήταν όπως ο χαρακτήρας του, άξεστη. Γούρλωσα τα μάτια και έμεινα με ανοιχτό το στόμα, κατευθείαν όλος μέσα. Μου ήρθε αναγούλα στην αρχή αλλά έκανα υπομονή. Με γαμούσε λες και του είχα κάνει κάτι κακό χα, χα, χα...
Το λαδάκι που ήταν μέσα στο εντεράκι μου έτρεχε στα μπούτια μου, εγώ συνέχισα να παίζω το μουνί μου για να είμαι καυλωμένη και να μην πονάω και πραγματικά μετά από λίγο ένοιωσα μία απέραντη ζεστασιά σε όλο το κορμί μου, κάτι σαν να μου έβαλαν μορφίνη, δεν πονούσα καθόλου, μόνο έχτιζα το χύσιμο μου. Σταμάτησα να παίζω το μουνί μου και απολάμβανα το γαμήσι του άξεστου, ώσπου αυτός άρχισε να χύνει μέσα μου. Τότε είχα και εγώ το πρώτο μου οργασμό μόνο με γαμήσι από κώλο, ήταν αργός μέσα από τα βάθη του κορμιού μου και συνεχόμενος, έχυνα, έχυνα, έχυνα…

- Στο καλό σου καύλωσα πολύ, θα σε καβαλήσω τώρα…

του λέει και προφανώς το έκανε γιατί την άκουσα να ανασαίνει βαριά όσο προφανώς καθόταν στον πούτσο του γαμιά της. Ένας γύρος ακόμα από πήδημα με πολύ πάθος και χυσίματα από την άπιστη γυναίκα μου κι εγώ ακόμα μουδιασμένος χωρίς να σκέφτομαι πλέον τίποτα. Όταν πλέον έχυσε ξανά ο γαμιάς της τη ρώτησε αν έχει και άλλες ιστορίες.

- Αν είναι να καυλώνεις και να με γαμάς όπως τώρα θα στις πω όλες, έχω πολλές να σου πω καυλιάρη.

- Τι ώρα γυρίζει ο άντρας σου;

- Αργά το βράδυ, μετά τις 10, οπότε έχουμε ακόμα μπροστά μας άλλες πέντε ώρες. Άρα πολλά γαμήσια ακόμα.

Όπως καταλάβατε η ιστορία μου συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151041221S008




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.