Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

"Im tiketol elohim rasavim" στα αραμαϊκά, με λατινικούς χαρακτήρες, που σημαίνει "Είθε να φονεύεις θεέ τους ασεβείς"! Είναι να απορεί κανείς πως οι "πιστοί ιερείς" ζητάνε από τα "θεία" να διαπράξουν φόνο! Μέσα στην "Τόρα" υπάρχει αυτή η ευχή ή κατάρα εφτά φορές! Μας δουλεύουν κανονικά και ιδιαίτερα όταν "εκείνοι" είναι οι πραγματικά αφοσιωμένοι και σταθεροί στις απόψεις τους. Για μένα Θεά σημαίνει αγάπη, σεβασμός, κατανόηση. Η θρησκεία έχει καταντήσει μέσο χειραγώγησης της μάζας για ιδιαίτερα συμφέροντα και απόκτηση/κατοχή εξουσίας και δύναμης.

Πολλές φορές έτυχε να συζητήσω με λογιότατους που αποδείχτηκαν ασθενικοί σε γνώσεις εξ αιτίας παρερμήνευσης. Δεν έχω σκοπό να επιβάλω τα πιστεύω μου σε τρίτους. Αν με ρωτήσουν θα απαντήσω, αλλά ως εκεί. Πόσες φορές στην ιστορία του κόσμου χρησιμοποιήθηκε η θρησκεία για επεκτατική πολιτική, πολέμους και λεηλασίες; Πόσες φορές κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν αθώοι; Στο νόμο του Προφήτη μπορεί ο σύζυγος να χωρίσει τη γυναίκα του, κατηγορώντας τη για μοιχεία χωρίς αποδείξεις. Άμα εξομολογήσεις τον ιερέα που είναι παιδεραστής, αυτός συγχωρείται και δεν επιτρέπεται η καταγγελία, παρά η ομολογία του ίδιου (πράγμα που δε θα κάνει ποτέ). Συμβαίνει καμιά φορά να νοσταλγώ τα αρχαία.

Ήμουν στη Ρώμη πριν κάμποσα χρόνια και έτυχε να συγκατοικήσω με δύο φοιτητές γιατί δε μπορούσα να νοικιάσω μόνη μου διαμέρισμα εξ αιτίας ενός τοπικού νόμου. Ο Κάρλο και ο Μάριο σπούδαζαν καλές τέχνες και ανακαίνιση έργων τέχνης αντίστοιχα. Και οι δύο Ιταλοί με τη διαφορά ότι ο πρώτος ήταν από το Μιλάνο και ο δεύτερος από την κωμόπολη Νικόσια της Σικελίας. Κατά τύχη δε, έτυχε το διαμέρισμα να βρίσκεται απέναντι από την πλατεία Νικόσια.

Το κτήριο που διαμέναμε ήταν σχετικά σύγχρονο και με τέσσερις ορόφους. Τα δύο παλικάρια ήδη νοίκιαζαν το διαμέρισμα 93 τετραγωνικών που διέθετε τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, σαλόνι, κουζίνα και μεγάλη βεράντα-μπαλκόνι. Το σπίτι τους ήταν επίσης κοντά στην πόλη του Βατικανού. Βέβαια ζητούσαν και ένα τρίτο άτομο για να μοιράσουν περισσότερο τα έξοδα.

Όταν παρουσιάστηκα εγώ, με μόνο τρεις βαλίτσες και το χαμόγελό μου δέχτηκαν αμέσως να με φιλοξενήσουν. Το μόνο πράγμα που έπρεπε να επικυρωθεί ήταν το συμφωνητικό. Αυτό το ανέλαβα η ίδια. Ο ιδιοκτήτης όμως έμενε στην άλλη άκρη της πόλης κι έτσι αποφάσισα να τον επισκεφθώ την επόμενη μέρα. Πήρα το πιο μικρό δωμάτιο του σπιτιού που δε διέθετε ούτε ντουλάπα, αλλά δε με πολυένοιαζε. Τακτοποίησα τα εσώρουχα μου στο μικρό κομό και στη συνέχεια πέρασα δυο χέρια σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Το διαμέρισμα μπορεί μεν να ήταν επιπλωμένο, αλλά δε διέθετε χαλιά και ήταν μέσα Ιανουαρίου. Κατόπιν πήγα και ψώνισα στο κοντινό σούπερ μάρκετ κάποια προσωπικά είδη, τρόφιμα, έξτρα σεντόνια και τρία σκεύη μαγειρικής, μαζί με τους νέους συγκατοίκους μου. Μάλιστα βρήκα και ένα σύνθετο το οποίο με βοήθησαν να κουβαλήσω. Το βραδάκι είχα πλέον τακτοποιηθεί και μαγείρεψα για όλους ταλιατέλες στο τηγάνι. Φυσικά δε θέλω να παραλείψω να αναφέρω ότι η γενική ακαταστασία του σπιτιού μετατράπηκε άρδην.

Την επόμενη μετέβηκα στο σπίτι του ιδιοκτήτη για να κλείσω και τυπικά το συμβόλαιο του διαμερίσματος. Εκείνος με κοιτούσε λάγνα, ακόμα και μπροστά στη γυναίκα του και πέταξε μια σπόντα για το πώς θα πληρώνω τους δύο φοιτητές. Μισή ώρα αργότερα ήμουν στο αστικό λεωφορείο με νέο συμβόλαιο και μειωμένο ενοίκιο. Μια στάση πριν τη δική μου εντόπισα ένα κατάστημα που πουλούσε χαλιά και κατέβηκα για να πάρω ένα. Οι υπάλληλοι ήταν αρκετά εξυπηρετικοί και μάλιστα με το όχημα τους με μετέφεραν στη νέα μου κατοικία. Αφού τακτοποίησα και το χαλί, πήρα μια βαθιά εισπνοή και ξάπλωσα στο μονό κρεβάτι μου.

Η συγκατοίκηση για μένα δεν ήταν παράδοξη, αλλά οι δύο νέοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να "κερδίσουν" την προσοχή μου. Αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος που το σπίτι ήταν συμμαζεμένο. Πολλές φορές τους έπιασα να νυχοπατούν έξω από την πόρτα του δωματίου μου ή όταν έκανα μπάνιο. Σχεδόν κάθε βράδυ "άκουγα" και καταλάβαινα πως ανακούφιζαν τον εαυτό τους. Φυσικά έκανα το ίδιο κι εγώ, χύνοντας απολαυστικά πάνω στα δάχτυλά μου.

Είχα βρει δουλειά ως απογευματινή οικοδέσποινα-μετρ σε ένα μεταμοντέρνο εστιατόριο. Τα πρωινά μου τα περνούσα εξερευνώντας την πόλη του Βατικανού. Αυτό που δεν πιστεύει κανένας είναι ότι η πόλη-κράτος παρουσιάζει έλλειμμα σε σχέση εσόδων-εξόδων, αν και δε χρεώνεται ηλεκτρικό ρεύμα, ύδρευση και τηλεπικοινωνίες. Αντίθετα σε κάθε επίσκεψη πρέπει να πληρώνεις εισιτήριο για να επισκεφθείς οποιοδήποτε αξιοθέατο. Ακόμα και τους κήπους. Φυσικά τα φιλοδωρήματα που λάμβανα στη δουλειά μου, πήγαιναν στις εξερευνήσεις μου.

Μέσα στους επόμενους τρεις μήνες της συγκατοίκησης αντιλαμβανόμουν πως ο Κάρλο και ο Μάριο υπέφεραν από καύλες. Πριν ξεκινήσει η καθολική "νηστεία", αποφάσισα να τους χαρίσω μια βραδιά σεξουαλικού πάθους.

Εκείνη τη νύχτα τους είχα μεθύσει ελαφρώς με ουίσκι. Βρεθήκαμε στο σαλόνι δήθεν για να παρακολουθήσουμε μια ταινία στην τηλεόραση. Στο διαφημιστικό διάλειμμα πήγα στο δωμάτιο μου και άλλαξα. Φόρεσα μόνο ένα διάφανο μαύρο νυχτικό και ασορτί τάνγκα κιλοτάκι, χωρίς στηθόδεσμο. Επίσης έφερα μια κουβέρτα για να σκεπαστώ στον καναπέ. Την άπλωσα στα πόδια μου και καλύφθηκα μέχρι την κοιλιά, αφήνοντας το στήθος μου εκτεθειμένο. Είχαμε σβήσει τα φώτα και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα τις λοξές ματιές τους.

- Μεθαύριο ξεκινάει η νηστεία, είπα αδιάφορα. Οπότε θα αλλάξω το μενού μαγειρέματος.

Μου απάντησαν πως δεν είχαν θέμα.

- Θα πάψω επίσης να αυνανίζομαι.

Εκεί τα έχασαν λίγο! Ποτέ δεν είχα μιλήσει ή εκφραστεί τόσο ωμά.

- Οπότε σήμερα θα πρέπει να κορέσω τις επιταγές της σάρκας. Το μόνο που δε θέλω είναι φιλιά στο στόμα…

δήλωσα και με μια κίνηση κατέβασα τις τιράντες του νυχτικού μου. Τα στήθη μου απελευθερώθηκαν στα πεινασμένα βλέμματα τους. Σηκώθηκα όρθια και το νυχτικό έπεσε στο πάτωμα. Κατόπιν κατέβασα το τάνγκα και τους κοίταξα. Ο Κάρλο πετάχτηκε αμέσως και χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Το στόμα του βρήκε κατευθείαν το μουνάκι μου και έβαλε τη γλώσσα του μέσα μου. Ο Μάριο με πλησίασε από την άλλη πλευρά και χούφτωσε τα βυζιά μου πιέζοντας τα. Στη συνέχεια άρχισε να μου πιπιλάει κάθε θηλή.

Αν και οι δύο δεν ήταν καλοί στα προκαταρκτικά, τους άφησα με τη σειρά να μου γλείψουν το μουνάκι και να γευτούν τους χυμούς μου. Κατόπιν ο Μάριο που είχε γδυθεί πρώτος έβαλε το χοντρό πουτσοκέφαλο του πάνω στην κλειτορίδα μου και άρχισε να το τρίβει. Ο Κάρλο γδύθηκε και με τον χέρι τον κάλεσα να ανέβει πάνω στον καναπέ. Σύντομα το καυλί του βρέθηκε στο στόμα μου κι εγώ ξεκίνησα να του ρουφάω την ψωλή.

Ξαφνικά ένοιωσα τα μουνόχειλα μου να ανοίγουν και το πολύ χοντρό εργαλείο του Μάριο μπήκε μέσα μου. Βόγκηξα καυλωτικά και ενέτεινα το ρυθμό της πίπας μου. Μισό λεπτό αργότερα με έχυναν και οι δύο σχεδόν ταυτόχρονα. Ο πόθος τους για το σώμα μου παρά ήταν μεγάλος. Τους έβαλα να καθίσουν στον καναπέ και γονατισμένη μπροστά τους άρχισα να τσιμπουκώνω το χοντρό καυλί του Μάριο. Ο Κάρλο δεν είχε τέτοιο πάχος, αλλά ήταν μεγαλύτερος σε μήκος κατά έξι εκατοστά. Το χέρι μου βρέθηκε να του μαλακίζει την πούτσα με δυνατές παλινδρομικές κινήσεις.

Δύο λεπτά αργότερα άλλαξα ψωλές και λίγο αργότερα σκαρφάλωσα πάνω στον Κάρλο και βύθισα το κοντάρι του στο μουνί μου. Στη συνέχεια έγειρα τη μέση μου προς το Μάριο και ξεκίνησα να τον πιπώνω. Αυτή τη φορά είχα εγώ την πρωτοβουλία. Με τους εσωτερικούς κολπικούς μύες ρουφούσα την πούτσα μέσα μου και με τη λεκάνη, τη μέση και τους κοιλιακούς μου γαμιόμουν απολαυστικά. Τα μάτια μου επιτέλους σκούρυναν και ο δυνατός οργασμός που περίμενα να έρθει με βρήκε. Σχεδόν αμέσως με το που κορύφωσα, τελείωσαν και εκείνοι.

Τους έβαλα να με γλείψουν ξανά και στη συνέχεια καβάλησα το Μάριο και είπα στον Κάρλο να έρθει από πίσω μου. Όταν μου έχωσε το καυλί του στον κώλο, άρχισα να χύνω δυνατά εκ νέου με τις δύο πούτσες μέσα μου. Το όλο σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα με εμένα είτε να δέχομαι και τους δύο σε μουνί και κώλο ή να μου γαμάνε το κωλαράκι και να τσιμπουκώνω. Το σώμα μου είχε πάρει φωτιά και οι οργασμοί μου έρχονταν ανεξέλεγκτα. Λίγο πριν ο λήθαργος τους αποκοιμίσει, τους δήλωσα ότι δε θα ξανακάναμε κάτι μέχρι το καθολικό Πάσχα.

Πραγματικά νήστευσα εκείνες τις σαράντα μέρες. Πριν ξημερώσει η Κυριακή βρέθηκα στην πόλη Όστια που είναι έξω από τη Ρώμη και περπάτησα μέχρι τις κατακόμβες. Με όλη την προσοχή μου στραμμένη στο στόχο, πέρασα από άπειρες διακλαδώσεις ωσότου φτάσω στη Νεκρόπολη του Βατικανού. Εκεί απέφυγα σε κομβικά σημεία τις περιπολίες της Ελβετικής φρουράς, πέρασα στα βαθύτερα υπόγεια και ακολουθώντας ένα καλά φωτογραφημένο στη μνήμη μου μονοπάτι, έφτασα στο σημείο που είχα ορίσει. Με το που ξεκίνησε η λειτουργία και αντήχησαν τα πρώτα σήμαντρα, εγώ βρέθηκα στις αρχαίες κρύπτες.

- Καλημέρα Εκάτη, μου είπε ο άντρας που φορούσε ενδυμασία Αυγουστίνου μοναχού.

- Καλημέρα Πέτρο, απάντησα χαμογελώντας.

- Επέστρεψες για...

- Να πάρω αυτό που μου ανήκει, συμπλήρωσα. Η θρησκεία δεν είναι όπως παλιά.

Κατένευσε και μου παρέδωσε τους αρχαίους παπύρους, μέσα σε ένα μολυβένιο και στεγανοποιημένο σωλήνα.

- Νήστευσες… δήλωσε.

- Φυσικά!

- Σε ευχαριστώ!

-Δεν έκανα τίποτα το σημαντικό...

- Κι όμως έκανες. Και όχι για εσένα, αλλά για εμένα. Αν και δεν πιστεύεις στη θρησκεία μου, τη σεβάστηκες. Και έκανες πραγματική νηστεία-αποχή από τα πάντα.

- Σιγά το πράγμα!

- Όχι αγαπητή Εκάτη. Είχες τους πειρασμούς ολόγυρα σου. Άνδρες, φαγητό, ποτό, γυναίκες.

- Εγώ επέλεξα να μην κάνω τίποτα. Πρέπει να φύγω. Δεν έχω πολύ χρόνο.

Υποκλιθήκαμε με αλληλοσεβασμό και έφυγα χωρίς άλλη λέξη.

Το ίδιο βράδυ της Κυριακής δάμασα με πάθος την πείνα και τη δίψα μου. Αυτή τη φορά μαζί με τον Κάρλο και το Μάριο ήταν και άλλη μια εργαζόμενη κοπέλα. Δεν τους άφησα να την πηδήξουν, ούτε να τη γλείψουν. Μόνο μαζί της αντάλλαξα φιλιά και μόνο εγώ έβαλα γλώσσα και δάχτυλα μέσα της. Όταν οι δύο νέοι έπεσαν αναίσθητοι στα κρεβάτια τους, βρέθηκα σε ένα μαγευτικό 69 μαζί της που κράτησε κοντά δύο ώρες. Έφυγε παραπατώντας το πρωί, ενώ εγώ μάζευα τα πράγματά μου για να αναχωρήσω από τη Ρώμη.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151041221S008




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).