Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Οι γυναίκες μας

Κοιτάω στα μάτια σου καθώς χαϊδεύω το μπούτι σου.

- Η Χριστιάνα και εγώ έχουμε κάτι ξεχωριστό για εσάς αγόρια απόψε, μου λες.

- Δε μπορώ να φανταστώ τίποτα πιο υπέροχο από το να είμαι μαζί σας απόψε καύλα μου.

Σκύβω λίγο πιο κοντά, τα χείλη μας ακουμπάνε ακολουθεί ένα παθιασμένο φιλί. Οι γλώσσες μας χορεύουν ενώ ταυτόχρονα σε μουνοδαχτυλιάζω πλέον ανοιχτά.

- Σήκω, ψιθυρίζεις.

Συνειδητοποιώ το μέγεθος της στύσης μου. Είναι πληρέστερη από το αναμενόμενο, σκληρή σαν πέτρα. Τον αγγίζεις, είναι σκληρός, χοντρός και βαρύς στο χέρι σου, με κατακόκκινο πρησμένο κεφάλι από την καύλα και χοντρές φλέβες που διατρέχουν ολόκληρο το μήκος του. Στάζω ψωλόχυμα. Χαμογελάς και μου λες:

- Θες κι εσύ ένα φιλί;.

Ακουμπάς τα νύχια σου που μοιάζουν όμως με φτερά στο καυλί μου ενώ φιλάς την άκρη του πουτσοκέφαλου. Τον γλιστράω πάνω στα χείλη σου απλώνοντας το ψωλόχυμα μου σαν lip gloss. Τα απαλά ζεστά σου χείλη γλιστράνε στο κεφάλι αγκαλιάζοντάς το απαλά προς τα κάτω πάνω στον άξονα της ψωλής μου. Καθώς με τσιμπουκώνεις, νιώθω την καυτή υγρή σου γλώσσα να μου προκαλεί εγκεφαλικό με τα παιχνιδίσματα που μου κάνει. Με κοιτάς στα μάτια με ένα πονηρό χαμόγελο και μου δίνεις το χέρι σου.

- Πάμε να βρούμε τους άλλους στην κουζίνα...

Ο Δημήτρης είχε ετοιμάσει μερικά κοκτέιλ και η γυναίκα μου στέγνωνε τα μαλλιά της. Εγώ και ο άντρας σου παίρνουμε από ένα ποτό και κατευθυνόμαστε προς το σαλόνι. Εκεί ο Δημήτρης βάζει ένα κούτσουρο στη φωτιά. Κάθομαι σε έναν από τους καναπέδες δίπλα στη φωτιά, νιώθοντας την αντίθεση με το κρύο έξω. Η ζέστη είναι υπέροχη λαμβάνοντας υπόψη ότι φοράμε μόνο πετσέτες.

- Υπέροχο βράδυ Δημήτρη, δε συμφωνείς; Η Ξένια είναι υπέροχη απόψε, είσαι πολύ τυχερός.

Ακούγεστε απ’ την κουζίνα να μιλάτε απαλά και να χασκογελάτε.

- Ευχαριστώ πολύ που μας καλέσατε απόψε Δημήτρη.

- Στην υγειά σας… μου απαντάει σηκώνοντας το ποτήρι του.

- θέλαμε πολύ να σας δούμε απόψε… τσουγκρίσαμε τα ποτήρια και πρόσθεσε,

- Νομίζω ότι τα κορίτσια ετοιμάζουν κάτι καλό.

- Φαίνεται ότι το φεγγάρι και τα αστέρια ευθυγραμμίζονται απόψε, μάλλον θα είναι το βράδυ μας, απάντησα.

Έρχεστε στο σαλόνι. Κάθεσαι δίπλα μου και η Χριστιάνα απέναντί μας, η καθεμία λουσμένη στη ζεστή λάμψη της φωτιάς. Ο Δημήτρης ικανοποιημένος από τη φλόγα που άναψε κάθεται και αυτός δίπλα σου. Πίνοντας τα κοκτέιλ μας μιλάμε και γελάμε για ανόητα, αστεία και ειρωνικά πειράγματα. Εσείς τα κορίτσια χαλαρώνετε και κάθεστε πίσω στο καναπέ με θέα στο τζάκι. Η γυναίκα μου φέρνει το πόδι της στον καναπέ αντικριστά από τον Δημήτρη και εσύ γυρνάς προς το μέρος μου με τον ίδιο τρόπο.

Καθόμαστε στα ίδια μέρη όπως πριν το διάλειμμα του υδρομασάζ, η μόνη διαφορά είναι ότι τίποτα δεν κρύβει πια τα πόδια και τις καμπύλες σας. Ο τρόπος που κάθεστε με τις πετσέτες σας ανοιχτές αποκαλύπτει τους εσωτερικούς μηρούς και τα εσώρουχά σας. Η κόκκινη δαντελένια κιλότα της γυναίκας μου φανερώνει στο Δημήτρη το περίγραμμα του μουνιού της. Για άλλη μια φορά αντικρίζω την πονηρή χαμογελαστή έκφραση αταξίας της γυναίκας μου που την κάνει τόσο μα τόσο σέξι, ενώ η ίδια συμμετέχει στην ψιλοκουβέντα μας.

Η φωτιά που λάμπει στα μάτια σου καθώς πίνεις το ποτό σου αντανακλά τον πόθο σου. Με έχεις τρελάνει, είμαι καυλωμένος με την πάρτη σου.

- Είστε και οι δυο τόσο όμορφες απόψε.

Ο Δημήτρης συμφωνεί. Κόβετε την ανάσα.

- Μπορούμε να βγάλουμε τις πετσέτες μας;… ρωτάω.

Για άλλη μια φορά, οι απαντήσεις, «ακούγεται καλό!, σίγουρα, και ένα γου-χου» είναι ενθαρρυντικές.

Ο Δημήτρης κι εγώ αφήνουμε τις πετσέτες να πέσουν στο πάτωμα. Ένιωσα λίγο ένοχος φορώντας το μποξεράκι μου, αλλά ελπίζω ότι θα μου το βγάλεις σύντομα.

- Εντάξει, Χριστιάνα. Εσύ πρώτη… την παροτρύνεις.

Ανοίγει την πετσέτα της. Το υπέροχα στρογγυλό στήθος της ταλαντεύεται καθώς με μια θεατρινίστικη κίνηση πετά την πετσέτα της πίσω από τον καναπέ, κερδίζοντας τα χειροκροτήματα μας. Οι ροζ θηλές της φαίνονται καυλωμένες.

Ξαπλώνοντας στον καναπέ με ένα τεράστιο χαμόγελο, φανερώνει την λεπτή κοιλιά της και τα καλλίγραμμα ψηλά πόδια της. Παίζει γλιστρώντας το πόδι της ελαφρώς στον καναπέ, σηκώνοντας και κατεβάζοντας σαγηνευτικά τους γοφούς της για να δώσει στο Δημήτρη μια καλύτερη εικόνα του τι τον περιμένει πειράζοντας και δελεάζοντας τον. Η διέγερσή του είναι αδύνατο να κρυφτεί.

- Ουάου, Χριστιάνα, έχεις βαλθεί να πάθουμε εγκεφαλικό απόψε…

της λέω φανερά καυλωμένος και ενθουσιασμένος με αυτή την πλευρά της γυναίκας μου. Μαγεμένοι και οι δυο, ο Δημήτρης κι εγώ, έχουμε τρελαθεί με τις καυτές, παντρεμένες γυναίκες μας που φαίνονται εκτός ορίων. Μου κλείνει το μάτι και κουνάει παιχνιδιάρικα τους ώμους της για να τονίσει την κίνηση του στήθους της.

- Εντάξει, σειρά μου… λες γελώντας.

Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου καθώς σε βλέπω να χαλαρώνεις την πετσέτα σου και να αποκαλύπτεις σιγά σιγά το δελεαστικό στήθος σου και την λυγερή κοιλιά σου που τη λικνίζεις προσποιούμενη ότι κάνεις στριπτίζ μένοντας με τη σατέν λευκή κιλότα σου και κάθεσαι πάλι στον καναπέ.

- Είσαι υπέροχη Ξένια, απόλυτα όμορφη!

Στο σχόλιο μου απαντάς ανοίγοντας τους μηρούς σου λίγο περισσότερο και κουνώντας τους γοφούς σου πειρακτικά.

- Μπράβο Ξένια… η Χριστιάνα σηκώνει το ποτήρι της σε μια κίνηση πρόποσης λέγοντας. Έχουμε μερικά υπέροχα παιδιά εδώ απόψε. Τους αγαπώ και τους δύο.

- Συμφωνώ μαζί σου Χριστιάνα, είναι σπουδαίοι σύζυγοι και πατέρες, είναι και οι δύο φανταστικοί.

Χαϊδεύεις απαλά την πλευρά του στήθους σου, κοιτώντας αυτή τη φορά τον άντρα σου. Τα λόγια για αυτή τη σκηνή περισσεύουν, ένα όραμα που μόνο σε όνειρα το συναντάς.

- Και είναι και τόσο όμορφοι…

προσθέτει η γυναίκα μου καθώς το χέρι της πιάνει το πάνω στρίφωμα της κιλότας της. Ο αντίχειρας και ο δείκτης τραβούν το ύφασμα προς τα πάνω, αποκαλύπτοντας λίγο από το μουνί της σε όλους μας.

- Ναι, είναι άντρακλες με τα όλα τους…

συμφωνείς, χαϊδεύοντας δελεαστικά το στήθος σου και με τα δύο χέρια. Τα δάχτυλά σου γλιστρούν κάτω και γύρω από τα στήθη σου με τις άκρες των δαχτύλων και τους αντίχειρες να αγγίζουν τις θηλές που καυλώνουν και σκληραίνουν.

- Τους σκέφτεσαι ποτέ όταν αυνανίζεσαι;…

σε ρωτάει η γυναίκα μου. Ανασηκώνεις τους γοφούς σου ελαφρώς χαμηλώνοντας το κιλοτάκι σου ελαφρώς.

- Συνήθως, οι εραστές μου είναι απρόσωποι όταν αυνανίζομαι. Είναι εκεί μόνο για τη χαρά μου, αλλά κάποια στιγμή αποκτούν πρόσωπο όταν θέλω να προσθέσω μια διάσταση αγάπης στις φαντασιώσεις μου. Το χέρι σου στριφογυρνάει ανάμεσα στα ανοιγμένα σου πόδια, αγγίζοντας τρυφερά το σατέν κιλοτάκι σου στο σημείο της σχισμής σου. Αντικρίζεις το Δημήτρη με ένα βλέμμα γεμάτο αποφασιστικότητα.

- Συνήθως είναι ο Δημήτρης, αλλά μερικές φορές με επισκέπτεται και ο Σταύρος.

- Αυτό ακούγεται σαν καλή φαντασίωση!

Το μεσαίο δάχτυλο της γυναίκας μου αγγίζει απαλά την κορυφή της σχισμής της βρίσκοντας την κλειτορίδα της, μέσα από το κιλοτάκι της. Τα μάτια της κοίταξαν τα δικά μου, ενώ απευθυνόταν σε εσένα.

- Ξένια, τι φαντάζεσαι μαζί τους;

- Σκέφτομαι το Δημήτρη να με γαμάει ενώ έχω τον Σταύρο...

κοκκινίζεις ενώ διστακτικά, σηκώνεις το χέρι σου από το στήθος σου με μια κίνηση όλο νάζι δίπλα στο μάγουλό σου.

- Εδώ πάνω...

Λες χαϊδεύοντας το κάτω χείλος σου καθώς ανοίγεις το στόμα σου η άκρη της γλώσσας σου αγγίζει το νύχι σου.

- Τι γίνεται με σένα; Ρωτάς τη Χριστιάνα.

- Πρώτα απ’ όλα, δε μπορείς να τους έχεις και τους δύο. Τουλάχιστον όχι απόψε, σου απαντάει περιπαικτικά.

- Ω, γαμώτο, πρέπει να μοιραστούμε;… προσποιείσαι γεμάτη έκπληξη.

- Το γέλιο σας αντήχησε στο δωμάτιο.

Με κοιτάζεις να λιώνω καθώς ανοίγεις το στόμα σου και περνάς τη γλώσσα σου στο άνω χείλος. Κλείνεις το μάτι με ένα πονηρό χαμόγελο στον άντρα σου...


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151301121S011
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.