Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γειτόνισσα κυρία Βάσω (2ο μέρος)

Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε και πήραμε το πρωινό μας. Ήμουν αμίλητος δεν είχα καθόλου όρεξη από αυτό που είχε συμβεί χθες. Βγήκα μία βόλτα με τους φίλους μου, έλειψα αρκετές ώρες. Γύρισα αργά το απόγευμα. Όταν επέστρεψα στο σπίτι (μου είχε δώσει κλειδί για αυτές τις μέρες) ξαφνιάστηκα. Τα φώτα ήταν σβηστά είχε πολλά κεριά αρωματικά γύρω-γύρω. Τη φώναξα και μου απάντησε πως ήταν στο μπάνιο. Της είπα γιατί τα έκανε όλα αυτά αφού θα έφευγα το απόγευμα, γιατί θα ερχόταν οι γονείς μου. Μου είπε πως οι γονείς μου πήραν τηλέφωνο και της είπαν ότι δε θα επιστρέψουν σήμερα αλλά αύριο το μεσημέρι. Πήρα μία μπύρα και κάθισα στην κουζίνα. Μου είπε να πάω να κάνω ένα μπάνιο. Όταν πήγα στην κρεβατοκάμαρα και την αντίκρισα έπαθα πλάκα. Είχε φορέσει μαύρα εσώρουχα και μαύρες ζαρτιέρες.

- Είσαι πολύ όμορφη, της είπα την πλησίασα και τη φίλησα.

- Για σένα άντρα μου έγινα όμορφη.

- Ποιος είναι ο άντρας για το κορίτσι μου;

- Εσύ είσαι και μπορείς να με κάνεις ότι θες.

Την έβαλα να ξαπλώσει, άνοιξε τα πόδια της παραμέρισα το κιλοτάκι της και άρχισα να τη γλείφω. Εκείνη από ηδονή και από καύλα και τίναζε το κορμί της.

- Τι μου κάνεις;… είσαι ταλέντο στο γλειφομούνι.

Συνέχισα να τη γλείφω και να παίζω με την τρύπα της. Μετά από λίγη ώρα την ακούω να λέει δυνατά:

- Αχ, χύνω, ναι, χύνω η πουτάνα, ναι...

Το σώμα της τιναζόταν πάνω κάτω. Τα υγρά ξεκίνησαν να βγαίνουν από την μουνάρα της και να πλημμυρίζουν το στόμα μου και θα σεντόνια. Όπως ήμουν με τα χύσια στο στόμα σηκώθηκα και τη φίλησα. Εκείνη με αγκάλιασε σφιχτά.

- Είσαι εκπληκτικός, μου είπε. Δεν περίμενα ποτέ να συναντήσω έναν άντρα σαν εσένα. Δε με έχεις γλείψει ποτέ κανένας. Πολλές φορές παρακάλεσα τον άντρα μου να μου το κάνει και δε δέχτηκε. Το θεωρούσε υποτιμητικό.

Χαμογέλασα, τη φίλησα, σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να πλυθώ. Μετά ακολούθησε κι εκείνη. Όταν ήρθε στο κρεβάτι με αγκάλιασε και μετά έσκυψε πάνω από την ψωλή μου. Αφού μου πήρε ένα τέλειο τσιμπούκι, με καβάλησε. Εκείνη ξανάχυσε, εγώ όμως όχι. Ξαπλώσαμε να ηρεμήσουμε χωρίς να μιλάμε.

- Είσαι καλά;… μου είπε.

- Μία χαρά, γιατί ρωτάς;

- Να, πριν ήσουν κάπως διαφορετικός. Έχυσες;

- Όχι δεν έχυσα.

Άρχισε να με φιλάει, να μου τον παίζει και να με γλείφει στο στήθος.

- Κόμπλαρες με αυτό που έγινε χθες;… μου είπε.

- Μάλλον ναι.

- Θέλεις να γαμήσεις το κωλαράκι μου;

Δεν απάντησα. Δεν περίμενα να μου μιλήσει γι’ αυτό.

Πλησίασε στο αυτί και μου ψιθύρισε:

- Ξέχασε ότι έγινε χθες. Άλλωστε σήμερα θα γίνει το χατίρι σου.

Έβαλε το μαξιλάρι από κάτω από την κοιλιά της και στήθηκε στα τέσσερα.

- Έλα καυλιάρη μου. Έλα πριν το μετανιώσω.

Της έβαλα baby oil κι άρχισα να παίζω με την κωλότρυπα της. Έβαλα ένα δάχτυλο, μετά δύο μαζί. Όμως ήταν σφιχτή οπότε δεν την πίεσα.

- Είσαι έτοιμη;

- Ναι. Σιγά σιγά όμως να μου το βάλεις.

Έβαλα με πολύ αργές κινήσεις το κεφάλι και πήγαινα μπρος πίσω για να το συνηθίσει. Ήθελα να την κατακτήσω και να μου δοθεί ολοκληρωτικά, όχι να την πηδήξω με το ζόρι. Έσκυψα και έγλειψα το αυτί της.

- Εντάξει κορίτσι μου; σου αρέσει;

- Σιγά σιγά αγόρι μου…

Από άντρας έγινα αγόρι τώρα; Άρχισα να σπρώχνω όλο και πιο βαθιά. Όταν κατάλαβα ότι ο σφιγκτήρας είχε χαλαρώσει, έμπαινα πιο πολύ κι επιτάχυνα.

- Σου αρέσει τώρα;… της είπα.

- Πιο σιγά αγόρι μου ήρεμα.

Πλέον γλιστρούσε όλος μέσα της. Πήρα φόρα και της τον κάρφωσα με δύναμη.

- Σε ξεπαρθενιάζω μωρή καργιόλα. Σου παίρνω την παρθενιά από τον κώλο.

- Ωχ… ήρεμα, πονάω ρε μαλάκα!

Δεν καταλάβαινα τίποτα! Έμπαινα μέσα της με δύναμη κι εκείνη με παρακαλούσε να σταματήσω.

- Τώρα είμαι αγόρι;… της είπα.

- Είσαι άντρας, και τι άντρας…

Πλέον την ξέσκιζα αλύπητα. Εκείνη φώναζε από πόνο και από καύλα.

- Ποιος σου παίρνει την παρθενιά κοριτσάρα μου;

- Εσύ αντράκλα μου, εσύ…

- Σου ξεσκίζω την κωλάρα μωρό μου. Τώρα είσαι μια ξεκωλιάρα.

- Ναι, έτσι, κι άλλο!

Με δύναμη μπήκα όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα της, την τράβηξα από τα μαλλιά και άρχισα να χύνω. Εκείνη ούρλιαξε. Έχυνα στον κώλο της κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα. Μετά από λίγο έπεσα πάνω της αλλά δε βγήκα. Όταν βγήκα χάιδεψα τα κωλομέρια της και τη ρώτησα αν είναι καλά. Δεν μου είπε κάτι παρά μόνο πήγε στην τουαλέτα. Όταν βγήκε έξω πήγε και ξάπλωσε. Την αγκάλιασα και της ζήτησα συγνώμη.

- Μη ζητάς συγνώμη μου είπε άλλωστε και εγώ το ήθελα. Όμως ήταν η πρώτη φορά για αυτό και πόνεσα.

- Μπορώ να το δω λιγάκι;

Γύρισε και μου τον έδειξε. Είχε κοκκινίσει λιγάκι ευτυχώς όμως δεν της είχα κάνει ζημιά. Μου ζήτησε να της βάλω μία κρεμούλα. Όταν έβαλα κρεμούλα, έσκυψα και είδα ότι η τρύπα της είχε ανοίξει για τα καλά.

Ξαπλώσαμε και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Ήταν το τελευταίο βράδυ μας. Είχαμε κάνει σεξ όσο αντέχαμε, είχαμε περάσει τέλεια. Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε, πηδηχτήκαμε άλλη μια φορά, πήραμε πρωινό κι ετοίμασα τα πράγματά μου. Όταν ήρθε η ώρα να φύγω, την αγκάλιασα.

- Σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία σου, Βάσω.

- Να είσαι καλά αγόρι μου. Σε παρακαλώ να με λες κυρία Βάσω… μου είπε και μου έκλεισε το μάτι.

Μετά από μερικούς μήνες μετακόμισε με την οικογένειά της γιατί αγόρασαν ένα σπίτι και έφυγαν από τη γειτονιά. Αρκετές φορές έφερνα στο μυαλό μου εκείνο το σαββατοκύριακο που είχαμε περάσει μαζί. Την είχα πάρει τηλέφωνο για να βρεθούμε όμως γλυκά με απέφευγε. Τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσα έφυγα από την πόλη και κατέβηκα στην Αθήνα. Παντρεύτηκα και έκανα παιδιά. Και τα παιδιά της κυρίας Βάσως παντρεύτηκαν και έκαναν τις δικές τους οικογένειες.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151301121S011




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.