Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζω χρόνια με τον άνδρα μου τις ιστορίες που φιλοξενείτε στο site σας κι ήρθε ο καιρός να γράψουμε και τη δική μας. Είμαι μια γυναίκα που αν και πλησιάζω την έκτη δεκαετία της ζωής, είμαι σεξουαλικά ενεργή, τα τελευταία 10 χρόνια πιο έντονα μιας και τα παιδιά φύγανε για σπουδές, οικογένεια και εργασία κι ο χρόνος μας που απελευθερώθηκε γέμισε με σεξουαλικά παιχνίδια, φαντασιώσεις, ιστορίες, τσόντες, σεξουαλικά βοηθήματα και πολλά άλλα.

Εμφανισιακά δε δείχνω την ηλικία μου και παρά τα λίγα κιλά παραπάνω έχω σώμα ντούρο και στητό λόγω κληρονομικότητας. Είμαι 1.67 ύψος κι όταν σενιαριστώ και βγω τραβάω τα ανδρικά βλέμματα ακόμη πάνω μου. Ο κώλος μου είναι κόλαση ειδικά άμα φοράω τακούνια και το μπούστο μου λαχταριστό, με τα βυζιά μου ζουμερά παρά τη μικρή τους πτώση. Οι ρώγες μου εξακολουθούν να γίνονται σκληρές και όρθιες στο πρώτο ερέθισμα. Ο άντρας μου, 2 χρόνια μικρότερος, κρατιέται κι αυτός πολύ καλά και συνεχίζει να με ποθεί. Εξακολουθώ να του γεννάω φαντασιώσεις κι επιθυμίες ομολογημένες κι ανομολόγητες.

Μια απ’ αυτές είναι η ακόρεστη επιθυμία του να πηδηχτώ από άλλο άντρα και να με πάρει μαζί του παρτούζα. Στην αρχή το θεώρησα παιχνίδι και δειλά συμμετείχα αλλά αργότερα με ερέθιζε αφάνταστα σαν φαντασίωση, χύλωνα και μετά όταν με τα διάφορα βοηθήματα βίωνα εικονικά την φάση έχυνα ασταμάτητα. Με βοηθήματα έχω γεμίσει ταυτόχρονα και τις δυο μου τις τρύπες ενώ ο άνδρας μου, μου γαμούσε το λαρύγγι. Έχω πάρει τον άντρα μου μαζί με βοήθημα από την ίδια τρύπα. Έχω πάρει βοηθήματα ταυτόχρονα και στις τρεις τρύπες με τον άνδρα μου συμπληρωματικά να πηδά πότε την μια και πότε την άλλη τρύπα. Αυτά και πολλά άλλα έχω κάνει και τα ευχαριστήθηκα, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε κουβέντα δεν άκουγα ότι θα τα βίωνα πραγματικά σε αντίθεση με τον άνδρα μου που το ζητούσε σαν τρελός.

Όταν κατάλαβα ότι το εννοούσε πραγματικά απόρησα, παραξενεύτηκα και στην έντονη επιμονή του ένοιωσα αμηχανία και κόπηκα. Οι συζητήσεις πολλές αλλά κατέληγαν πάντα σε αδιέξοδο. Εικονικά και φαντασιακά μπορούσα να το βιώσω σε ακραίες μορφές που τον εξέπληττα, πραγματικά όμως μου ήταν αδύνατο. Όταν μάλιστα μια φορά σε διακοπές προσπάθησε να με παραπλανήσει, να με εγκλωβίσει και να με εξαναγκάσει να το δεχτώ, τον άφησα στα κρύα του λουτρού κι αυτόν και τον επίδοξο γαμιά μου. Έφυγα από το νησί και το έπαιξα Λυσιστράτη για μεγάλο διάστημα. Έτσι είχε η σχέση μας πάνω σ’ αυτό το θέμα, με στιγμές απίθανης ηδονής και στιγμές έντασης και προστριβών. Το περασμένο φθινόπωρο σε μια στιγμής υπερβολικής πίεσης του άνδρα μου να το κάνω μ’ ένα εργάτη που είχαμε στο εξοχικό, του πέταξα εκνευρισμένη «Εγώ μόνο στην Πόλη κι από Τούρκο θα καβαληθώ».

Έμεινε κεραυνόπληκτος. Για να καταλάβετε το γιατί θα πρέπει να σας εξιστορήσω κάποια πράγματα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε συνοικία με Μικρασιάτες πρόσφυγες. Αν και γηγενής λάτρεψα την κουλτούρα τους, τις μυρωδιές, την ανθρωπιά, την περηφάνια, τις διηγήσεις και τις μουσικές τους. Έτσι ακούγοντας τούρκικα από γέροντες και γιαγιάδες άρχισα να τα μαθαίνω. Μόνη μαθήτρια πια του Λυκείου βρίσκοντας μια γραμματική κι ένα λεξικό άρχισα να τα καλλιεργώ. Επειδή είμαι κοινωνικά δραστήρια σαν άτομο ασχολήθηκα με τους οικονομικούς μετανάστες και τους πολιτικούς πρόσφυγες κι έτσι τα τελειοποίησα κι έμαθα ανάγνωση και γραφή. Όνειρο μου παιδικό, μα και παντοτινό, να πάω στην Πόλη. Να σεργιανίσω τις ρούγες και τους μαχαλάδες που οι ιστορίες τόσων ανθρώπων που άκουσα μου τις έκαναν οικείες. Εδώ όμως έρχεται το απαγορευτικό στοπ από τον άνδρα μου. Ούτε να το ακούσει δεν θέλει. Ελληναράς εκ πεποιθήσεως λέει ότι στην Πόλη θα πάμε καβάλα για να την πάρουμε πίσω κι όχι στη λάθρα σαν ραγιαδοτουρίστες. Δεν είναι Χρυσαυγίτης, ούτε δεξιός καν. Προέρχεται από Βενιζελική οικογένεια κι ήταν λάτρης κι οπαδός του Αντρέα. Τούρκος καλός δεν υπάρχει γι’ αυτόν. Φανατικός μπασκετικός και παλιός παίκτης όταν η ομάδα του έφερε Τούρκο παίκτη έκοψε και την ομάδα και το μπάσκετ μαζί.

Καταλαβαίνετε τώρα πως λειτούργησε μέσα του το «Εγώ μόνο στην Πόλη κι από Τούρκο θα καβαληθώ». Μετά τον κεραυνό όταν συνήλθε λίγο με βούτηξε, με πέταξε πάνω στο τραπέζι κι άρχισε να με γαμάει με λύσσα. Ήθελε να μου τρυπήσει τη μήτρα. Με πήρε κι από τον κώλο χωρίς σάλιο, «όπως γαμάνε οι Τούρκοι» έλεγε ενώ με στόλιζε με διάφορες βρισιές. Εγώ πόναγα, ούρλιαζα αλλά κατά βάθος το απολάμβανα κι έχυνα. Όταν το κατάλαβε λύσσαξε περισσότερο. Αφού τελειώσαμε αποκαμωμένοι απ’ αυτό το κρεσέντο με ρώτησε μόλις βρήκε την ανάσα του αν το εννοούσα. «Βεβαίως, απολύτως…» του απάντησα με στόμφο κι έτρεξα να κλειστώ στην τουαλέτα ενώ αυτός λυσσομανούσε κι έβριζε απ’ έξω.

Τις επόμενες μέρες επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Αυτός να με ρωτάει κι εγώ να του απαντώ σταθερά ότι μόνο στην Πόλη κι από Τούρκο θα καβαληθώ. Έτρωγα το βρισίδι της ζωής μου αλλά έμενα αμετακίνητη. Πίστευα ότι θα το συνηθίσει και θα κόψει την επιμονή του να πηδηχτώ με άλλον.

Μάταια, αυτός είχε κολλήσει στο ρήμα «θα καβαληθώ» το θεώρησε δεδομένο ότι ενέδωσα κι αγνοούσε την Πόλη και τον Τούρκο. Άρχισε τις διαπραγματεύσεις. Να καβαληθώ στην Ελλάδα με αλλοδαπό. Ανένδοτη εγώ. Να καβαληθώ με μουσουλμάνο αλλά όχι Τούρκο. Όχι εγώ. Να πάμε στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου απέναντι από την Τουρκία και να πηδηχτώ μ’ όποιο γουστάρω πλην Τούρκου. Ανένδοτη εγώ. Να πηδηχτώ με Κούρδο που δε θεωρούσε Τούρκο στην Γερμανία. Αρνητική εγώ επαναλάμβανα μονότονα «Στην Πόλη κι από Τούρκο θα γαμηθώ». Τελικά δέχτηκε τον Τούρκο αλλά στη Γερμανία ή την Σουηδία. Όχι εγώ. Με τα πολλά δέχτηκε να πηδηχτώ με Τούρκο στην Τουρκία αλλά όχι στην Πόλη. Αμετακίνητη εγώ. Τρελάθηκε, μ’ έβρισε, μα τελικά έσπασε και δέχτηκε και τον Τούρκο και την Πόλη μ’ έναν όρο. Να πάμε με γκρουπ κι ομαδικό διαβατήριο γιατί αυτός καλύτερα να κόψει τ’ αρχίδια του παρά να πάει με ατομικό διαβατήριο στην Τουρκιά. Δέχτηκα αλλά και πάλι υπήρχανε ζητήματα. Εγώ ήθελα να πάμε με γκρουπ και να παραμείνουμε μετά μια μέρα και να το κάνουμε. Αυτός ήθελε το ανάποδο γιατί φοβόταν μην του την κάνω κι αφού δω την Πόλη την κοπανήσω όπως τότε στο νησί. Ήθελε να πάμε με άλλο γκρουπ και να φύγουμε με το επόμενο. Με το πρώτο θα ήμασταν free και θα το κάναμε και θα ακολουθούσαμε το πρόγραμμα του δεύτερου φεύγοντας μαζί του. Τελικά δέχτηκα εγώ με ένα όρο. Να το κάνουμε με ένα άτομο και μια φορά στο κενό διάστημα που φεύγει το ένα γκρουπ μεσημέρι κι έρχεται το άλλο το επόμενο πρωί. Επίσης συμφωνήσαμε να μην το κάνουμε στα ξενοδοχεία του γκρουπ αλλά σε άλλο lux κατηγορίας. Το πως και με ποιον θα το φρόντιζε εκείνος.

Έτρεχε στα πρακτορεία κι έψαχνε σαν τρελός στο internet ώσπου κατέληξε σε μια λύση. Θα μπαίναμε στην Τουρκία από το Κουσάντασι και θα ακολουθούσαμε μια πενθήμερη εκδρομή στα δυτικά παράλια της Μικράς Ασίας κι όταν τελείωνε, εμείς θα φεύγαμε οδικώς για την Πόλη να συναντούσαμε την επομένη γκρουπ που θα έφτανε από Ελλάδα για τετραήμερη εκδρομή. Θα ακολουθούσαμε το πρόγραμμά του και θα γυρίζαμε μαζί του. Το βράδυ την παραμονής που θα φτάναμε στην Πόλη θα του έκανα την επιθυμία του να καβαληθώ με άλλον. Εγώ θα έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα κι αυτός την επιθυμία του, έστω και Τουρκαλά να γίνει.

Φύγαμε με πρωινή πτήση για Σάμο κι από εκεί με καραβάκι σε μισή ώρα είμαστε Κουσάντασι. Γκρουπ όμως δεν υπήρχε. Έγιναν κάποια τηλέφωνα όπου μάθαμε ότι η εκδρομή είχε ακυρωθεί. Επειδή εμείς είχαμε πληρώσει το πρακτορείο πρότεινε να μας δώσει πουλμανάκι μ’ οδηγό να κάνουμε το πρόγραμμα αλλά χωρίς τη Σμύρνη γιατί δεν είχε ξενοδοχεία και οι ξεναγήσεις θα πληρωνόταν από εμάς. Και οι διανυκτερεύσεις είχαν πρόβλημα. Η εκδρομή είχε δυο διανυκτερεύσεις στην Σμύρνη, μία στο Τσανακαλέ και μια στην Προύσα. Έπρεπε τώρα εμείς να κάνουμε 2 στο Τσανακαλέ και 2 στην Προύσα ή 3 Τσανακαλέ μία Προύσα ή το ανάποδο. Συμφωνήσαμε να πάμε αυθημερόν στο Τσανακαλέ κι ύστερα βλέπουμε. Ένα δωδεκάρι πουλμανάκι με Τούρκο οδηγό που δεν ήξερε γρι ελληνικά και τα αγγλικά του ήτανε Πρώτης μικρής, ήρθε και φύγαμε για Έφεσο. Περιήγηση κι ύστερα Σμύρνη βόλτα με το πουλμανάκι, φαγητό στο λιμάνι και φύγαμε κατά τις 3 μμ κατευθείαν για Τσανακαλέ, αφήνοντας Αϊβαλή, Ντικιλί και Τροία να τα δούμε με ημερήσιες εκδρομές.

Στο δρόμο η παρουσία της Ελλάδας στη διαδρομή του χρόνου ήταν έντονη παντού. Ο οδηγός, ένας 45άρης τριχωτός κι εύσωμος, μέτριος σε ύψος Τούρκος αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία να κάνω πρακτική εξάσκηση των τουρκικών μου. Ειδικά όταν ο άντρας μου αποκοιμήθηκε μετά το μεσημεριανό φαγητό. Πιάσαμε την κουβέντα διστακτικά στην αρχή γιατί ήταν δύσθυμος και συνοφρυωμένος που δεν αποχωριζότανε ούτε δευτερόλεπτο τα μαύρα γυαλιά του ήλιου. Σιγά-Σιγά έσπασε ο πάγος κι έμαθα ότι καταγότανε από το Τασπινάρ κοντά στην λίμνη Τουζ κι έμενε στη Σμύρνη. Τον έλεγαν Χασάν κι ο παππούς του ήτανε από το Ουλουσάρ κοντά στα σύνορα με το Ιράν. Ήταν παντρεμένος με δύο γυναίκες κι είχε έξι παιδιά. Τέσσερα με την πρώτη και δύο με τη δεύτερη. Δε ζούσε μαζί τους αλλά με μια άλλη που δε μπορούσε να την παντρευτεί γιατί ήταν παντρεμένη. Αυτό με εξίταρε. Διερωτήθηκα αν τις πηδούσε και τις τρεις αλλά δεν τολμούσα να τον ρωτήσω.

Στις 7:30 μμ φτάσαμε Τσανακαλέ. Πήγαμε να φρεσκαριστούμε στο ξενοδοχείο, να αλλάξουμε, να φάμε εκεί και μετά να βγούμε. Ο άνδρας μου ήθελε να πάμε σε χορό της κοιλιάς κι ο Χασάν του είχε προτείνει τρία μαγαζιά. Κατά τις 10 πήγαμε σ’ ένα απ’ αυτά. Η ατμόσφαιρα ήταν θολή από τους καπνούς και τους ναργιλέδες. Η μουσική ανατολίτικη γνωστή στ’ αυτιά μου από τους πρόσφυγες, μεθυστική. Διέκρινα τον Χασάν να κάθεται μόνος του σ’ ένα τραπέζι και ζήτησα από τον άντρα μου να τον φωνάξει στο δικό μας. Δεν ήταν σωστό. Δέχτηκε την πρόσκληση κι ήρθε. Μας πρότεινε κάποια τοπικά ποτά, σαν τσίπουρο ήτανε και μ’ άναψαν τα σωθικά. Με τα δεύτερα που κέρασε ο Χασάν φτιάχτηκα αλλά πιο πολύ με τη γκόμενα που χόρευε τον χορό της κοιλιάς. Κουνούσε μ’ ένα ρυθμό η κουφάλα γοφούς, κώλο και στήθος που σε κόλαζε. Άναψα και χύλωσα. Χούφτωσα τον άντρα μου κάτω από το τραπέζι και του είχε γίνει μπαστούνι. Θα έτρωγα καλά αργότερα στο ξενοδοχείο.

Ο χορός της κοιλιάς τέλειωσε και παίξανε ένα απτάλικο για να χορέψουνε οι πελάτες. Μετά ήρθε ο καρσιλαμάς κι ο Χασάν ζήτησε την άδεια να χορέψουμε. Ακολούθησε το τσιφτετέλι. Εκεί έδωσα τα ρέστα μου. Χόρεψα αισθησιακά που ξεσήκωσα το μαγαζί. Έπεσα στον καναπέ για να πάρω ανάσες ανάμεσα στον άντρα μου και τον Χασάν. Οι γκόμενες του μαγαζιού που βγήκανε να χορέψουνε ξανά τον χορό της κοιλιάς ήρθανε μπροστά το τραπέζι μας και χορεύανε με πάθος γιατί είχαν σκυλιάσει από τον χορό μου. Οι κουφάλες μόνο που δεν πλακομουνιαζότανε. Αν ήμουν άντρας θα τις γαμούσα εκεί μπροστά. Είχα καυλώσει, σβούριξα ένα σφηνάκι που μου έκαψε τα σωθικά, ρούφηξα και μια τζούρα από το ναργιλέ του άντρα μου κι έτσι όπως ήμουνα στον καναπέ έγειρα το κεφάλι μου προς τα πίσω. Ακούμπησα το χέρι του άντρα μου που το είχε στο προσκεφάλι και τρίφτηκα πάνω του. Αυτός με τον αντίχειρα του ξεκίνησε να μου χαϊδεύει την περιοχή πίσω από τ’ αυτί που με τρελάνει κι η καύλα χτύπησε κόκκινο. Αν είμαστε στην Ελλάδα θα τον έπαιρνα επιτόπου στις τουαλέτες του μαγαζιού αλλά στην Τουρκία συγκρατήθηκα. Αφέθηκα όμως στο χάδι του.

Ξάφνου αντιλήφθηκα κι από τ’ άλλο μου αυτί την ίδια κίνηση. Πιο ελαφρά και πιο αργά αλλά η ίδια. Σιγουρεύτηκα! Ο Χασάν απ’ αριστερά μου χάιδευε τ’ αυτί. Ζούμιασα αλλά κοκάλωσα κιόλας. Ήταν αυθόρμητη ή προσυμφωνημένη κίνηση; Ήταν ο Χασάν ο γαμιάς που είχε επιλέξει ο άντρας μου ή το όλο σκηνικό ήταν τυχαίο; Αν ο Χασάν ήταν ο εκλεκτός θα το έκανα; Για κάποιες στιγμές δεν ήξερα τι να κάνω, μετά έγειρα προς τον άντρα μου και του ψιθύρισα στ’ αυτί. «Μου την έφερες μπαμπέση τον Χασάν μου ετοιμάζεις για γαμιά;» «Γιατί δε θέλεις;» ρώτησε. «Θέλω δε θέλω, μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Τώρα γιατί σε λίγο μπορεί να το μετανιώσω».

Πετάχτηκε σαν ελατήριο. Για πότε πληρώσαμε και βρέθηκα στο ξενοδοχείο ανάμεσα σε δυο ανδρικά κορμιά να με πιέζουνε και να διεκδικούνε μέρος της ηδονής μου. Απίθανα συναισθήματα, αξεπέραστη ευχαρίστηση που δεν συγκρίνονται με τις εικονικές καταστάσεις. Το τρίτο πρόσωπο είναι μια άλλη κατάσταση. Δυο στόματα να σε φιλούν, τέσσερα χέρια να σε χαϊδεύουν, δυο ψωλές να σου γεμίζουν τις τρύπες, δυο ανδρικοί όγκοι να αγκαλιάζουν την ύπαρξη σου. Ο Χασάν αποδείχτηκε ιδανικός γαμιάς. Βαρύ κορμί, τριχωτός, μπρατσωμένος και μ’ ένα παπάρι εικοσάρι και χοντρό σαν τον καρπό του χεριού μου. Καλούπωσε αμέσως με το μουνί μου και νομίζω ότι καλύτερο γέμισμα δε μου είχε κάνει ούτε ψεύτικο ούτε αληθινό καυλί. Ο άντρας μου ήταν τρελαμένος με την κατάσταση κι έχυνε κι από τα μάτια. Ο Χασάν δεν έγλειφε μουνί αλλά ο άντρας μου είναι πρύτανης σ’ αυτό. Σε 69 με τον άντρα μου ο Χασάν ξεκίνησε να μου τρυπάει τον κώλο. Δεν το κρύβω ότι φοβήθηκα τέτοιο παπάρι στον κώλο μου αλλά κι εδώ ο Χασάν επιβεβαίωσε την φήμη που συνοδεύει την φυλή του. Πρώτα μου έπαιξε τη σούφρα με το δάχτυλο σε σημείο που τον παρακαλούσα να μπει κι ας με σκίσει. Ο άντρας μου με είχε τρελάνει με το γλείψιμο του μουνιού στην προνομιακή θέση να βλέπει στα 10 εκατοστά τι συμβαίνει στον κώλο μου.

Έστησε το καυλί του στην τρύπα μου και μου σβούριζε δυο δυνατές ξυλιές στα κωλομέρια που με πόνεσαν και με ξάφνιασαν. Με το που συνήλθα το πουτσοκέφαλο είχε χωθεί μέσα μου χωρίς να το καταλάβω. Εκεί έμεινε ακίνητος. Ούτε μπρος ούτε πίσω μέχρι να τον συνηθίσω. Κάποια στιγμή, το αισθάνθηκα κι εγώ, ο κώλος μου άρχισε να τον ρουφάει. Πόντο-πόντο χωνόταν μέσα μέχρι που βρήκε αντίσταση στο δίπλωμα που κάνει φυσιολογικά ο σωλήνας του κώλου. Πολλοί νομίζουν ότι εκεί είναι το τέρμα, ο Χασάν όμως ήξερε. Χαλάρωσε για να του πέσει λίγο κι ύστερα έστριψε με αργές κινήσεις λίγο δεξιά, λίγο αριστερά, λίγο πάνω και κάτω μέχρι που βρήκε τη συνέχεια του σωλήνα, σκλήρυνε και χώθηκε μέχρι τ’ αρχίδια μέσα. Τέτοιο γέμισμα δεν είχα ξανά αισθανθεί. Το είχα πετύχει μ’ ένα λεπτό βοήθημα αλλά τέτοιο ζωντανό και χοντρό πράγμα δεν είχα ξανανιώσει. Ο Χασάν αποδείχτηκε μερακλής του κώλου. Δεν έμπαινε κι έβαινε ούτε εκατοστό αλλά τιγκαρισμένο όπως τον είχε μέσα μου έκανε κινήσεις που μ’ έκαναν να χύνω ακατάπαυστα. Είμαι που είμαι πολυοργασμικιά αλλά εδώ οι οργασμοί σκάγανε σαν βαρελότα κάνοντας τους μύες όλου του κορμιού μου να τεντώνονται στο ανώτατο όριο τους. Δεν ξέρω πόση ώρα με γαμούσανε αλλά έχασα τον κόσμο αφού γέμισα με πρωτόγονες ηδονές

Το πρωί ξύπνησα κι ο Χασάν με τον άντρα μου παίρνανε πρωινό ενώ χαζεύανε το γυμνό κορμί μου που ήταν απλωμένο στα σεντόνια. Δεν έκανα καμία προσπάθεια να κρύψω τη γύμνια μου. Τι νόημα είχε άλλωστε μου είχαν κυριεύσει κάθε εκατοστό του κορμιού μου. «Ξύπνα υπναρού όπου να ‘ναι μεσημέριασε και πρέπει να πάμε στην Τροία» είπε ο άντρας μου. «Ποια Τροία εγώ τα τρία σας θέλω κι άλλο, αφού πρώτα όμως με ταΐσετε γιατί λυσσάω της πείνας…» είπα μισά τούρκικα, μισά ελληνικά.

Τρέξανε να μου δώσουνε γάλα, τσάι, τυριά, χυμούς, γλυκά, βουτήματα με μέλια και βούτηρα. Λίγο μέλι έσταξε πάνω στο στήθος μου κι οι άντρες κοιταχτήκανε μεταξύ τους. Ο Χασάν έσκυψε και το έγλειψε από τη ρώγα μου. Είπαμε μουνί δε γλείφει αλλά τις ρώγες μου τις έκανε κάγκελο. Με αλείφανε και με γλείφανε σ’ όλο το σώμα. Ο άντρας μου και το μουνί μου. Μετά με πήγανε στο μπάνιο, με πλύνανε και με γαμήσανε στα όρθια κι από τις δύο τρύπες.

Ντυθήκαμε και φύγαμε για την Πόλη. Τι νόημα είχαν οι περιηγήσεις όταν εμείς θέλαμε να εξερευνήσουμε τα όρια των σαρκικών ηδονών μας. Χωθήκαμε στο ξενοδοχείο στην Πόλη και πηδιόμαστε μέχρι την τελευταία στιγμή που χαιρετήσαμε τον Χασάν κι ενωθήκαμε με το γκρουπ που θα μας ξεναγούσε το επόμενο πενθήμερο στην Πόλη. Την Πόλη που τόσο επιθυμούσα να περιδιαβώ, την Πόλη που μου άνοιξε νέους ορίζοντες στην ζωή μου…

Συνεχίζεται...


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151291121S013




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.