Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισα τη Νένα. Η Νένα είναι μια κοπέλα 26 χρόνων με πάρα πολλές εμπειρίες στην ζωή της, πολύ περισσότερες από εμένα. Εγώ είμαι ο Αντώνης, 27 χρόνων, βαρύσωμος, όμορφος σχετικά άντρας. Η Νένα από την άλλη μαυρομάλλα, ψηλή, με ωραία περιφέρεια, βραζιλιάνικο κώλο που λέμε που θέλουν όλοι να τον γαμήσουν στα τέσσερα. Με πάρα πολύ μεγάλο στήθος και ένα βλέμμα μέσα στην ανωμαλία. Το πρόβλημα μας στην αρχή ήταν όπως καταλαβαίνετε λόγω τον πολλών εμπειριών της το σεξουαλικό. Μου είχε δημιουργήσει ένα άγχος με αποτέλεσμα να μην αποδίδω τα ανάλογα ή μάλλον αυτά που επιθυμούσε η ίδια.

Με το πέρασμα του καιρού η σχέση μας δεν πήγαινε όπως θα θέλαμε και οι δύο. Απομακρυνόμασταν και έπρεπε κάπως να τη θερμάνω. Όταν κάναμε κάτι με τη Νένα, ένα πράγμα που μας καύλωνε και τους δύο είναι οι φαντασιώσεις ότι πηγαίνει με άλλους, ότι με κερατώνει, είτε φίλους, είτε άγνωστους, είτε στις διακοπές, είτε σε κάποια έξοδο της. Καύλωνα πολύ να νοιώθω κερατάς. Έτσι έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο μου. Η Νένα να γαμηθεί με κάποιον, με ένα γαμιά όπως τον αποκαλούσαμε. Με τα πολλά με τα λίγα την έπεισα ότι είναι το καλύτερο και για τούς δυο μας. Μετά από δύο μέρες την είδα ενθουσιασμένη και για μεγάλη μου έκπληξη όταν της είπα να βρεθούμε το βράδυ, μου είπε πως έχει κανονίσει σήμερα να με κάνει αυτό που πάντα επιθυμούσα. Κερατά. Ξαφνικά έκλεισε το τηλέφωνο και χάθηκε για το λιγότερο τρεις ώρες χωρίς να ξέρω που βρίσκεται. Μέσα στο άγχος, στον φόβο ότι περνάει καλά, ότι γαμιέται με κάποιον άγνωστο, μου έρχεται ένα μήνυμα. «Πλέον είσαι και με τη βούλα κερατάς».

Αυτό κάπως με αναστάτωσε και την παρακάλεσα να μου πει κάθε λεπτομέρεια.

- Ήρθε, με πήρε απ' το στενάκι δίπλα από το σπίτι μου. Ήμουν ντυμένη σαν πουτάνα. Φορούσα μια κοντή δερμάτινη μαύρη φούστα και από πάνω ένα άσπρο πουκάμισο, ανοιχτό βέβαια μπροστά, με δύο ωραίες μαύρες γόβες και από κάτω για πρώτη φορά τα κόκκινα εσώρουχα που πήραμε μαζί. Με το που μπήκα στο αμάξι, έβαλε το χέρι του στο μπούτι μου και με φίλησε με πολύ πάθος. Λέγαμε τα νέα μας και κάπου κάπου έπιανε τον πούτσο του και τον έτριβε. Δεν ξέρω αν ήταν σηκωμένος, πάντως κάπου εκεί άρχισα να υγραίνομαι και να μ’ αρέσει η ιδέα ότι θα σε κάνω κερατά. Άπλωσε κάνα δυο φορές το χέρι να μου ακουμπήσει το βυζί αλλά τον απομάκρυνα, δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι στη γειτονιά μου. Ξεκινήσαμε και φτάσαμε σπίτι του. Έκατσα στον καναπέ, με ρώτησε αν θέλω κάτι. Του είπα όχι κοιτάζοντας τον καβάλο του. Ήταν τεράστιο.
Μιλήσαμε λίγο για τις σχέσεις μας και μετά χώθηκε. Ήταν άγριος και πολύ άντρας, καμία σχέση με εσένα. Κατέβασε κατευθείαν το παντελόνι και όρμησα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ήταν τριπλάσιος από το δικό σου. Μου ζήτησε να τον φτύσω και το έκανα. Μετά αμέσως τον πήρα στο στόμα μου. Με χούφτωνε στο στήθος, καύλωσα άσχημα και έβγαλα τη φούστα και το πουκάμισο. Άφησα τις γόβες και τα εσώρουχα. Έτσι με ήθελε, του θύμιζα πουτάνα είπε. Με γύρισε στα τέσσερα, κοιτούσα τοίχο και μπήκε. Έμπαινε με δύναμη και με χτυπούσε στα κωλομέρια πολύ δυνατά. Ήμουν πολύ υγρή, μου άρεσε. Με ρωτούσε αν με γαμάει καλύτερα από εσένα. Ούρλιαζα και του φώναζα «ναι ψωλάρα μου, σκίσε με». Αυτός σε έλεγε όλη την ώρα μαλακά. Εγώ σε έλεγα κερατά, ότι δε με γαμάς καλά και ότι σου αξίζει που έγινες κερατάς. Τον καύλωνε η ιδέα ότι γαμούσε την κοπέλα αλλού και με ρωτούσε αν μου άρεσε έτσι όπως με έπαιρνε. Φυσικά και μου άρεσε είχα καιρό να πηδηχτώ έτσι.
Συνέχισε να με γαμάει και να λέει ότι κάτι τέτοιοι μαλακές σαν εσένα δε γαμάνε καλά και βρίσκουν αυτοί καργιόλες να ξεφτιλίζουν. Εκεί έβγαλα πολλά υγρά. Ξεκίνησα να έχω σπασμούς και να χύνω στον πούτσο του. Μετά από λίγο με έπιασε από τα μαλλιά, με γύρισε μου έριξε μια σφαλιάρα και ξεκίνησε να με χύνει παντού. Αληθινός γαμιάς. Μου έσκισε το μουνάκι ο μαλάκας, πονούσα μετά, δε μπορούσα να κάτσω. Στη συνέχεια τον έπαιζε μπροστά μου μετά και μου έγλειφε τις ρώγες. Ξανακαύλωσε πολύ γρήγορα. Ξεκίνησα να του την παίζω. Καθότανε στον καναπέ και απολάμβανε τη μαλάκια. Γούσταρα πολύ! Μετά από λίγο έχυσε πάνω στο πρόσωπο μου και στα μαλλιά μου. Μπήκαμε για μπάνιο και φύγαμε. Μου είπε ότι είσαι πολύ μεγάλος κερατάς και ότι την επόμενη φορά θα ήθελε να με πάρει με ένα φίλο του. Του χαμογέλασα, του έκλεισα το μάτι και έφυγα ξεσκισμένη. Σου άρεσε μωρό;

Και έτσι έγινα αυτό που πάντα ήθελα! Ο κερατάς της. Συγνώμη αν σας κούρασα.

Έρχεται συνέχεια…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151251121S009




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.