Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Ν και η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν κι είναι άκρως αληθινή. Αρχικά λίγα λόγια για μένα. Είμαι 34 χρόνων και περίπου 1.65, με αρκετά παραπανίσια κιλά. Παρόλο που προσωπικά θεωρώ ότι χρειάζομαι βελτίωση, είχα ανέκαθεν αρκετές επιτυχίες με τους άντρες και πάντα υπάρχουν ένα δύο που μου την πέφτουν κι ας ξέρουν ότι είμαι σε σχέση. Μένω στο εξωτερικό και εργάζομαι σε μια μεγάλη εταιρία που απασχολεί ανθρώπους πολλών διαφορετικών εθνικοτήτων. Εκεί γνώρισα και τον Μ. Έναν άντρα μελαμψό, γύρω στα 45 και 1.80 ύψος περίπου, απ’ το Μαρόκο που προσέχει αρκετά την εμφάνιση του και με προσόντα που όπως αποδείχθηκε αργότερα είναι αξία θαυμασμού. Οι πρώτες μας συναντήσεις συνέβησαν τυχαία, στη δουλειά κυρίως, σε αλλαγή βάρδιας. Εκείνος είναι εύθυμος χαρακτήρας και πάντα θα βρει μια κουβέντα να πει. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν φιλικό και χαλαρό χωρίς να προμηνύει αυτό που θα συνέβαινε.

Όλα άλλαξαν στην τελευταία μας συνάντηση πριν τις δικές μου διακοπές. Εγώ είχα τελειώσει τη βάρδια μου και εκείνος είχε διάλειμμα οπότε πιάσαμε την κουβέντα μιας και δε βιαζόμουν ιδιαίτερα να γυρίσω στο σπίτι. Η κουβέντα άρχισε αδιάφορα αλλά σύντομα και μετά από παράπονα μου ότι θέλω να χάσω κιλά κλπ βρέθηκα να ακούω κομπλιμέντα για τις καμπύλες μου και ότι δεν πρέπει να σκέφτομαι χαζά. Εκεί ακριβώς, ο Μ μου εκμυστηρεύτηκε την προτίμηση του σε γυναίκες στα δικά μου κυβικά και μάλιστα μου έδειξε και φωτογραφίες της πρώην του για να μου το αποδείξει. Το κλίμα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι κι εγώ να νιώθω λίγο άβολα αν και κάπως καυλωμένη απ’ την όλη κουβέντα. Αλλάξαμε και λογαριασμούς σε social media γιατί το διάλειμμα τελείωσε κι εγώ έπρεπε να φύγω. Ενώ ήμουν στο αυτοκίνητο έλαβα μήνυμα του. Δεν είχε χάσει καθόλου χρόνο. Μπήκε στο προφίλ μου και χάζευε τις φωτογραφίες μου. Μου είπε ότι του άρεσαν πολύ και τον άναβαν κάποιες που έβρισκε πολύ σέξι. Η κουβέντα έμεινε εκεί.

Όσο ήμουν διακοπές είχαμε συχνή επικοινωνία, αρχικά από μηνύματα και έπειτα τηλεφωνικά. Μπορούσαμε να μιλάμε ώρες. Η κουβέντα δεν άργησε να έρθει στο ερωτικό φυσικά. Μου έκανε απανωτές ερωτήσεις για τα γούστα μου στο σεξ καθώς και αν ήμουν ευχαριστημένη απ’ την ερωτική μου ζωή αυτή τη στιγμή. Όταν έλαβε την απάντηση που ήθελε, ότι δηλαδή κάθε άλλο παρά ευχαριστημένη είμαι, άρχισε να γίνεται πιο τολμηρός. Μου έλεγε πόσο σέξι με βρίσκει και πως σκέφτεται πολλές φορές το στήθος μου όπως ήταν ζορισμένο στη στολή την τελευταία φορά που με είδε. Πόσο πολύ θα ήθελε να κάνουμε σεξ σε όλες τις στάσεις κι άλλα τέτοια καυλωτικά που έκαναν εμένα να καυλώνω όλο και πιο πολύ μιας και είχα καιρό να κάνω σεξ.

Δεν άργησε να μου δείξει το ενδιαφέρον του και για την πίσω πόρτα και να προσπαθεί να μάθει τη γνώμη μου γι’ αυτό. Οι μέρες κυλούσαν και οι διακοπές μου ήταν βαρετές. Ο Μ όμως είχε βάλει σκοπό να τις κάνει πικάντικες. Μου ζήτησε αν θέλω να του στείλω γυμνές μου φώτο και για να με βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση άρχισε εκείνος πρώτος. Εκεί έπαθα το πρώτο σοκ. Ο πούτσος του καυλωμένος φαινόταν πολύ μεγάλος και χοντρός και με έκανε να τρελαθώ. Αφού του έστειλα και τις δικές μου φωτογραφίες η κατάσταση είχε ξεφύγει για τα καλά και καταλήξαμε να χαϊδευόμαστε κάνοντας βιντεοκλήση. Στο τέλος συμφωνήσαμε να βρεθούμε από κοντά αμέσως μόλις γύριζα απ’ τις διακοπές μου.

Έτσι κι έγινε. Λίγες μέρες αφού γύρισα προφασίστηκα δουλειές στο κέντρο και πήγα και τον βρήκα στο σπίτι του. Φόρεσα ένα μπλουζάκι με λεπτό ραντάκι που άφηνε το μισό μου στήθος σε κοινή θέα και μια μαύρη φούστα μακριά με σκίσιμο και στις δύο πλευρές στο πλάι. Όταν με είδε έμεινε με το στόμα ανοιχτό και προσπάθησε να κρύψει την καύλα του. Με περίμενε με κεριά αναμμένα και καφέ. Πιάσαμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων για να σπάσει ο πάγος, καθώς εγώ ειδικά είχα αμηχανία. Την πρώτη κίνηση την έκανε εκείνος. Ήρθε δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει. Στην αρχή προσεχτικά για να δει την αντίδραση μου και μετά έντονα και επιτακτικά. Ταυτόχρονα τα χέρια του έκαναν βόλτες πότε στο στήθος και πότε στα μπούτια μου. Γρήγορα-γρήγορα με σήκωσε όρθια, ήρθε από πίσω μου και με έγδυσε. Είχα παραδοθεί εντελώς στο χάδι του και σαν υπνωτισμένη έκανα ότι μου έλεγε.

Έβγαλε κι εκείνος τη βερμούδα μαζί με το μποξεράκι του και έμεινε γυμνός. Εμένα με είχε αφήσει μόνο με το μαύρο δαντελένιο μου στρινγκ. Όπως ήταν πίσω μου με φίλαγε και με χούφτωνε λαίμαργα παντού και εγώ ένιωθα τα πόδια μου να μη με κρατάνε σχεδόν από την καύλα. Με οδήγησε στο δωμάτιο και με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ήρθε από πάνω μου κι άρχισε να κάνει ρυθμικές κινήσεις με τη λεκάνη του ανάμεσα στα πόδια μου χωρίς όμως να μπαίνει στο μουνάκι μου που είχε πλημμυρίσει. Αφού κράτησε αυτό 2-3 λεπτά άρχισε να σπρώχνει το τεράστιο εργαλείο του στην υγρή τρυπούλα μου και να με φιλάει με πάθος στο στόμα ή να ρουφάει τις ρώγες μου εναλλάξ που είχαν γίνει πέτρα. Η πούτσα του αποδείχθηκε πολύ μεγάλη και χοντρή για το στενό μουνάκι μου. Τον ένιωσα να με γεμίζει παντού και με κάθε του κίνηση υγραινόμουν πιο πολύ. Σχεδόν πονούσα αλλά δεν είχα υπάρξει ποτέ πιο καυλωμένη.

Με κάθε του σπρώξιμο καύλωνα πιο πολύ ώσπου δεν άντεξα κι έχυσα πάνω στον πούτσο του. Αφού αλλάξαμε πολλές στάσεις και μετά από κανένα μισάωρο κι αφού είχα χύσει τουλάχιστον 3 φορές ακόμα με γύρισε στα 4. Έτσι του αρέσει πιο πολύ. Με γαμούσε με δύναμη. Ο πούτσος του έπιανε πάτο και με πονούσε. Δε μου άφηνε περιθώρια όμως για παράπονα ο επιτακτικός του τρόπος. Με γάμησε έτσι αρκετή ώρα και στο τέλος έχυσε πάνω στον κώλο μου και στη πλάτη μου μια τεράστια ποσότητα καυτό σπέρμα. Αφού βρήκε τις ανάσες του με σκούπισε με μια πετσέτα και ήρθε κι έπεσε ξέπνοος δίπλα μου. Εκεί μου άνοιξε την κουβέντα για το πρωκτικό. Μου είπε πόσο πολύ ήθελε να μου γαμήσει το κωλαράκι μου αν το ήθελα κι εγώ φυσικά.

Βρεθήκαμε άλλη μια φορά στα κλεφτά μετά τη δουλειά για ένα γρήγορο γαμήσι και κλείσαμε ραντεβού για μερικές μέρες αργότερα στο ρεπό μου να πάω πάλι σπίτι του. Με την προϋπόθεση να έχω μαζί μου και το δονητή μου. Είχε βάλει σκοπό να κάνει δικό του και το σχεδόν παρθένο κωλαράκι μου κάτι που με τρόμαζε δεδομένου ότι ο πούτσος του είναι αρκετά μακρύς και τόσο χοντρός που τα δάχτυλα μου δεν κλείνουν γύρω του.

Τα γαμήσια μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και γίνονται όλο και πιο πικάντικα. Θα χαρώ να διαβάσω σχόλια και αν σας άρεσε θα σας γράψω και τη συνέχεια.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151221121S016




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.