Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια περίπου πού γουστάραμε κι εγώ και η Βάσια να πηδηχτούμε αλλά ποτέ δεν το έλεγε κανείς. Η Βάσια είναι γύρω στο 1.70, 60 κιλά, στρογγυλά βυζάκια και με πολύ ωραίο στρογγυλό κώλο. Εγώ είμαι 1.85, 90 κιλά γεροδεμένος.

Είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις σε βόλτες με το αυτοκίνητο όσο αναφορά το σεξ αλλά δεν είχαμε προχωρήσει, έτσι μια μέρα της πρότεινα να πάμε για ποτάκι το βραδύ.

Ήρθε με ένα λινό άσπρο πουκάμισο με ένα μαύρο σουτιέν από μέσα και ένα λίγο άσπρο παντελόνι και μαύρο στρινγκ. Μόλις την είδα αμέσως σκέφτηκα ότι σήμερα ήρθε η μέρα να πηδηχτούμε!!

Παραγγέλνουμε και στα 5 λεπτά έχει γυρίσει προς τα εμένα και έχει ξεκουμπώσει το πάνω κουμπί του πουκαμισού της ίσα ίσα να φαίνεται το σουτιέν έτσι ώστε να με κάνει να κοιτάω τα βυζιά της.

Δεν άργησα πολύ να τη ρωτήσω εάν θέλει να πάμε για βραδινό μπάνιο μιας και ήταν Αύγουστος και αρνήθηκε όταν μου είπε ότι κρυώνει και αμέσως έκανα αντιπρόταση να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο σε βουνό.

Έτσι έγινε. Προχωράμε να πάμε στο αυτοκίνητο της και βλέπω ένα συνάδελφο μου και λέω γύρνα να μην μας δει. Γυρνάει προς εμένα και μου δίνει ένα καυτό γλωσσόφιλο όλο πάθος και τρέλα.

Αμέσως σκέφτηκα ότι αφού δε θα την πηδήξω στη θάλασσα θα την πηδήξω μέσα στο αμάξι της με θέα!

Μπαίνουμε μέσα μου λέει θα οδηγείς εσύ γιατί θέλω να δοκιμάσω κάτι στο δρόμο και μόλις βγαίνουμε λίγο πιο έξω από το χωριό αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και να μου τον παίζει, δεν άργησε πολύ να τον πάρει στο στόμα της και να μου κάνει ένα πολύ περιποιημένο τσιμπούκι ενώ παράλληλα αναστέναζε και έλεγε:

- Τι ψωλαράς είσαι μωρό μου και τι έχανα τόσο καιρό;

- Απόψε θα σε ξεσκίσω παλιό πουτανάκι…

της είπα και αμέσως πήρε το χέρι μου από το λεβιέ και το έβαλε στο μουνάκι της που έσταζε από καύλα.

Φτάνουμε στο σημείο που ήθελα, σβήνω το αυτοκίνητο, βγαίνουμε από το αυτοκίνητο έξω, γυμνός εγώ από τη μέση και κάτω με την πούτσα καυλωμένη και αυτή μόνο με τα εσώρουχα.

Ξαπλώνω πάνω στο καπό του αυτοκίνητου και ξεκινάει να μου κάνει ένα περιποιημένο τσιμπούκι και παράλληλα να βάζει δάκτυλο στο μουνί της που έσταζε από καύλα.

Τη γυρνάω μετά από λίγο ανάσκελα στο καπό, της σκίζω το στρινγκ και της λέω:

- Απόψε θα σε ξεσκίσω παλιό καργιόλα…

και ξεκινάω να της κάνω ένα γλειφομούνι και αυτή να βογκάει από ηδονή.

Σε κάποια φάση μου λέει:

- Φτάνει… θέλω να με σκίσεις ψωλαρά μου!

- Τώρα θα δεις παλιό πουτάνα τι πούτσα θα φας…

και της τον καρφώνω μέσα στο μουνί χωρίς καμία δυσκολία.

- Σου αρέσει που σε ξεσκίζω μωρή παλιό πουτάνα πάνω στο αμάξι σου;

- Έτσι, ξέσκισε με ψωλαρά μου! Θέλω να με κάνεις να χύσω γαμιά μου…

- Γύρνα παλιό πουτανάκι να σε σκίσω στα τέσσερα τώρα…

της είπα και την πιάνω από την κοτσίδα επάνω στο καπό και αρχινάω να τη σκίζω στα τέσσερα. Ήταν τόσο μεγάλη η καύλα που έτρεχαν τα ζουμιά του μουνιού της στα μπούτια της και βογκούσε και αναστέναζε από την καύλα.

- Πάμε μέσα καργιόλη να σε καβαλήσω, δε θέλω να με χύσεις από τώρα…

μου λέει και πάμε να κάτσουμε στο πίσω κάθισμα. Εγώ καθιστός και το πουτανάκι από πάνω μου να χοροπηδάει στην πούτσα μου ενώ ταυτόχρονα να της γλείφω τις βυζάρες της όλο τρέλα.

- Χοροπήδα πάνω στο καυλί μου καργιολάκι.

- Έτσι γαμιά μου, τι ψωλάρα είναι αυτή που έχεις και με σκίζει;…

μου έλεγε και ταυτόχρονα χούφτωνε τα βυζιά της και αναστέναζε.

- Θέλω να με ξεσκίσεις σαν την πιο βρώμικη πουτάνα σήμερα!

- Θα σε κάνω να μη μπορείς να κάτσεις από τον πόνο μωρή βρωμιάρα…

της είπα και ευθύς αμέσως τη σήκωσα για να βγούμε έξω από το αμάξι. Την έστησα να κοιτάει την πόρτα του αμαξιού και εγώ από πίσω της. Με το ένα χέρι την έχω πιάσει από το λαιμό, με το άλλο τρίβω το μουνί της και το καυλί μου μπαινοβγαίνει στο μουνί της. Έβλεπε τον εαυτό της στο καθρέφτισμα του παραθύρου και καύλωνε ακόμα πιο πολύ που τη γαμούσα στα όρθια σαν πουτανάκι. Μετά από λίγο μου λέει:

- Θέλω να με σκίζεις από την πίσω πόρτα.

- Θα σου ανοίξω το κωλαράκι μωρή καργιόλα, μη φοβάσαι τίποτα.

- Θέλω να μπεις προσεκτικά γιατί είναι μεγάλος και φοβάμαι…

- Θα σου περιποιηθώ τη σούφρα πολύ ωραία…

της είπα και αμέσως έπεσα και αρχίζω να της γλείφω την κωλοτρυπίδα και να της βάζω ένα δάκτυλο σιγά σιγά μέσα. Σε λίγα δευτερόλεπτα είχε γίνει έτοιμη να δεχτεί το καυλί μου που ήταν πέτρα μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα την ξεκώλιαζα. Σαλιώνω τα χέρια μου σαλιώνω το πουτσοκέφαλο και ξεκινάω να την καρφώνω, σιγά σιγά στην αρχή και μετά όλο και πιο γρήγορα μέχρι που μπήκε μέσα όλο. Αναστέναξε από καύλα και είπε:

- Καιρό περίμενα μια τέτοια ψωλαρά να με ξεσκίσει από πίσω. Καλοί οι δονητές αλλά σαν την πούτσα δεν υπάρχει!

- Θα σε ξεκωλιάζω κάθε μέρα πουτανάκι.

- Έτσι ψωλαρά μου, να με ξεσκίζεις την πουτάνα!

- Θα πηδιέσαι μόνο μαζί μου πουτανάκι και θα σε γαμάω όποτε θέλω εγώ.

- Μόνο μαζί σου γαμιά μου! Μόνο μαζί σου!

- Ετοιμάσου να πάρεις τα χύσια μου όλα μέσα στην κωλάρα σου μωρή πουτάνα.

- Πέταξε τα όλα μέσα καργιόλη…

- Χύνω μωρή καριόλα! Χύνω, παρ ’τα όλα μέσα στο κωλάντερο μωρή πουτάνα…

της είπα και άδειασα όλα τα χύσια μέσα στην κωλάρα της.

Βγάζω έξω το καυλί μου αφού την έχω χύσει και έτρεχαν τα χύσια από το κωλαράκι της. Τη φιλάω και της τρίβω το μουνάκι να την κάνω να χύσει ακόμα μια φορά. Αφού τελείωσε, φιληθήκαμε, σκουπιστήκαμε και κάτσαμε να κάνουμε τσιγάρο.

- Τι χάναμε τόσο καιρό;

- Από τώρα και πέρα θα σε πηδάω συνέχεια…

της είπα. Μπήκαμε μέσα στο αμάξι και φύγαμε. Με άφησε στο σπίτι μου και της είπα θα υπάρξει και συνέχεια. Μου έκλεισε το μάτι και έφυγε.

Προφανώς ξαναβρεθήκαμε και σε άλλες περιπέτειες!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151211121S001




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.