Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καμιά εικοσαριά χιλιόμετρα νότια από την πόλη Περιγκέ της Γαλλίας υπάρχουν αγροτικές καλλιέργειες για τρούφες ανάμεσα σε πυκνά δάση. Το κλίμα είναι τέτοιο που ευδοκιμούν. Αυτές είναι οι καλύτερες στον κόσμο. Ένα κιλό κοστίζει περί τα 4000 ευρώ! Ή μπορεί και περισσότερο γιατί η τιμή αυτή ήταν πριν έξι χρόνια. Οι μύκητες είναι μια εξαιρετική λιχουδιά που χαϊδεύει την παλέτα της γλώσσας μου.

Βρέθηκα πριν έξι χρόνια να διαμένω σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη Περιγκέ. Δε μου ήταν δύσκολο να ενσωματωθώ σε ένα κυνήγι τρούφας που ξεκινά από αυτήν την πόλη. Στην ομάδα ήταν επικεφαλής ένας ειδικός στις τρούφες με δύο ποιμενικά Αλσατίας σκυλιά που ήταν εκπαιδευμένα στο να μυρίζουν και να ψάχνουν το πολύτιμο μανιτάρι. Βρεθήκαμε σε μια δασική έκταση να ψάχνουμε για τρούφες. Φυσικά μπορούσαμε να πάρουμε κάποια δείγματα, τα οποία θα επεξεργάζονταν σε ειδικό κατάστημα πίσω στην πόλη. Το κυνήγι μας ήταν σε "ελεύθερη" περιοχή. Μερικά χιλιόμετρα πιο νότια υπήρχε ολόκληρη φάρμα που τα καλλιεργούσαν. Αφού μαζέψαμε όσο επιτρεπόταν γυρίσαμε στην πόλη.

Την επόμενη μέρα ξεκίνησα μόνη μου για την αγροικία. Ιδιοκτήτες ήταν δύο αδέρφια. Ο πρώτος ήταν στα εξηνταπέντε, με άσπρα αραιά μαλλιά και περιποιημένη γενειάδα μήκους περίπου δεκαπέντε εκατοστών, κοντούλης και στρογγυλός (σαν τον ξένο Άγιο Βασίλη). Ο δεύτερος κόντευε τα εξήντα και ήταν σπανός. Ούτε μαλλιά, ούτε γένια, αραιά φρύδια. Στο ίδιο ύψος με τον αδερφό του, γύρω στο 1.70, αλλά λεπτός. Ήταν Κυριακή απόγευμα στις αρχές Φλεβάρη και φορούσα ένα γαλάζιο ντένιμ παντελόνι, μαύρα μποτάκια ορειβασίας, λευκή φούτερ μπλούζα με κουκούλα και το δερμάτινο μπουφάν μου. Μέσα σε πέντε λεπτά τους είχα πείσει να μου κάνουν μια ξενάγηση και να μου δείξουν τα μανιτάρια τους.

Όσο περπατούσα ανάμεσά τους αντιλήφθηκα τα λάγνα βλέμματα και τις πονηρές μύχιες σκέψεις τους. Μπορεί να ήταν και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά, αλλά βεβαιώθηκα πως ξενοπηδούσαν και εις γνώση των συζύγων. Σε κάποια στιγμή έσκυψα μπροστά τους για να δέσω δήθεν τα κορδόνια από τα μποτάκια. Ο θεσπέσιος κώλος μου διαγραφόταν πάνω στο στενό παντελόνι. Η ευαίσθητη ακοή μου τους συνέλαβε να βαριανασαίνουν. Συνέχισα να τους κάνω κουνήματα και τους ζητούσα να μου εξηγήσουν γενικά για την παραγωγή. Εκείνοι με μεγάλη χαρά μου απαντούσαν σε ότι τους ρωτούσα. Τέλος με οδήγησαν προς μια αρκετά μεγάλη αποθήκη, μακριά από το κεντρικό κτήμα, οπού φυλούσαν τη συγκομιδή.

Quid pro quo! Σίγουρα το έχεις ακούσει κάποια στιγμή άμα είσαι σινεφίλ. Φυσικά πάντοτε έχω το πάνω χέρι. Διότι εγώ παίρνω πολύ περισσότερα από αυτά που δίνω, αν και αυτοί ή αυτές που δέχονται είναι άκρως ευχαριστημένοι/ες. Μεθούν με την έκρηξη των αισθήσεων κατά τη στιγμή του οργασμού και μετά. Είναι το δώρο μου.

Τους άκουσα να μουρμουρίζουν εκθειάζοντας τα κάλλη μου. Κι εγώ είχα σχεδόν τρεις εβδομάδες να συνευρεθώ με κάποια ή κάποιον και η σάρκα μου πεινούσε. Βέβαια έπρεπε να προσέξω και να μην το παρακάνω. Μέσα στην αποθήκη διαπίστωσα πόσο καθαρά και τακτικά ήταν όλα.

- Είσαι πολλή όμορφη, μου είπε ο χοντρούλης.

- Και ναζιάρα, συμπλήρωσε ο αδελφός του. Το έχεις κάνει ποτέ με μεγαλύτερο άνδρα; Μπορώ να σε γλείψω και να χύσεις το Σηκουάνα!

Γέλασα ειρωνικά. Αν το έχω κάνει με μεγαλύτερο άνδρα. Χα, χα, χα… Έβγαλα το μαύρο δερμάτινο μπουφάν και το ακούμπησα πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι. Τα μποτάκια ακολούθησαν και στη συνέχεια το παντελόνι και η μπλούζα. Δε φορούσα καθόλου εσώρουχα και το σχολίασαν. Κάθισα στο τραπέζι και άνοιξα τα πόδια μου. Ο λεπτός χώθηκε ανάμεσα τους και με επιδεξιότητα άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι. Ο χοντρός βρέθηκε δίπλα μου και ξεκίνησε να μου φιλάει τα στήθη του. Η γενειάδα του με γαργαλούσε ευχάριστα. Ήταν και οι δύο επιδέξιοι. Οι θηλές μου καύλωσαν και η κλειτορίδα μου πρήστηκε. Για δέκα περίπου λεπτά με έγλειφαν και μου βύζαιναν τις ρώγες. Κατόπιν άλλαξαν θέσεις μεταξύ τους ενώ εγώ είχα μικρούς καυλωτικούς οργασμούς. Είχαν κατεβάσει τα παντελόνια τους και ξαφνική ένιωσα ένα χοντρό καυλί να τρυπά το μουνάκι μου. Η πούτσα του λεπτού βρέθηκε στα χείλη μου και σύντομα την καλωσόρισα μέσα στο λαιμό μου.

Ξεκίνησαν να με γαμάνε αργά. Κι εγώ σιγά-σιγά έχτιζα ένα δυνατό οργασμό. Είχε περάσει κοντά ένα τέταρτο που ο χοντρός μου γαμούσε το μουνάκι κι εγώ τσιμπούκωνα τον άλλο. Με το πόδι μου τον έσπρωξα μακριά.

- Σας θέλω και τους δύο μέσα μου, είπα απελευθερώνοντας την ψωλή στο στόμα μου.

Σηκώθηκα κι έβαλα τον χοντρό να ξαπλώσει πάνω σε κάτι σακιά. Σκαρφάλωσα με πλάτη προς αυτόν και πιάνοντας το παχύ παλαμάρι του το οδήγησα στην πίσω μου τρυπούλα. Αναστέναξα δυνατά όταν δέχθηκα όλο το μήκος μέσα στο κανάλι μου. Αφού βολεύτηκα, άνοιξα τα μουνόχειλα μου με τα δάχτυλα μου και ο λεπτός έσπρωξε την πούτσα του μέσα μου. Αυτό ήταν! Σταρένιο δέρμα ανάμεσα σε λευκά. Τα μάτια μου σκούρυναν και ξεκίνησα πρώτη εγώ να κινούμαι ρυθμικά. Μέσα σε μερικά λεπτά είχαμε βρει ρυθμό και ο δυνατός οργασμός που έχτιζα με συγκλόνισε. Ο κόλπος μου συσπώνταν, καθώς και ο κώλος μου. Με το πρώτο ερωτικό βογκητό του οργασμού μου, ενώθηκαν τα δικά τους γουργουρητά-κραυγές. Ο λεπτός πήγε να τραβηχτεί, αλλά τον συγκράτησα μέσα μου. Τα αρχίδια τους εκτόξευαν την κρέμα της καύλας τους.

- Μην το παρακάνεις, διέταξα τον εαυτό μου στη μητρική γλώσσα μου.

Με τη βοήθεια μου, βρέθηκαν και οι δύο εξαντλημένοι πάνω στους σάκους. Τα πρόσωπά τους ήταν κατακόκκινα και πάσχιζαν να δώσουν κανονικό ρυθμό στις αναπνοές τους. Είχα χορτάσει προσωρινά, αλλά το σώμα μου απαιτούσε κι άλλο. Τα δύο αδέρφια όμως δε διέθεταν τις αντοχές που επιζητούσα. Ντύθηκα στα γρήγορα και τους περίμενα να συνέλθουν.

Αργότερα βρέθηκα να μεταφέρω δύο κιλά τρούφες και 175ml λάδι, τα οποία και είχα αγοράσει στην ελάχιστη νόμιμη τιμή. Ήξερα πώς έπρεπε να πληρώσω δασμούς στο αεροδρόμιο για να μπορέσω να τα μεταφέρω στην Τσεχία.

Σχεδόν εικοσιτέσσερις ώρες αργότερα βρισκόμουν σε υπερπολυτελές εστιατόριο στην Πράγα. Ένας φίλος μου σεφ με ευχαρίστησε για τις τρούφες, πληρώνοντας με τη μέγιστη τιμή και σχεδόν μία ώρα αργότερα μου σέρβιρε ο ίδιος το δείπνο μου, το οποίο και είχε αναλάβει να μαγειρέψει ο ίδιος χωρίς τη βοήθεια των λοιπών παρατρεχάμενων της κουζίνας. Ο τρόπος που τα ετοίμαζε και τα συνδύαζε ήταν καταπληκτικός.

- Όλιβερ, του είπα πίνοντας μια τελευταία γουλιά από το ακριβό κόκκινο κρασί που συνόδευε το δείπνο μου. Για άλλη μια φορά το φαγητό ήταν εξαίσιο. Σε ευχαριστώ που μου προσφέρεις κάθε χρόνο αυτή τη μοναδική απόλαυση.

- Σε παρακαλώ δεσποινίς, μου απάντησε. Είναι η απόλυτη χαρά μου να σου μαγειρεύω. Η μέρα που με επισκέπτεσαι είναι η μέρα που καρτερώ να έρθει πιο πολύ απ' όλες.

- Πώς είναι ο Ζιάν;

- Ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του. Είναι δυνατός!

- Η αγάπη σου τον βοήθησε...

- Και οι συμβουλές σου!

- Θα τα πούμε του χρόνου Όλιβερ. Τι χρωστάω;

- Κάθε χρόνο η ίδια ερώτηση. Τίποτα αγαπητή μου. Είναι κερασμένο το δείπνο.

- Σε ευχαριστώ εκ νέου.

Έφυγα από το εστιατόριο πλήρως ικανοποιημένη με το φαγητό και το κρασί. Έπρεπε όμως να κορέσω και την πείνα μου για οργασμούς. Μετέβηκα στο σπίτι ενός ζευγαριού που με φιλοξενούσε στην Πράγα. Με δέχτηκαν με χαρά. Το έλαιο της τρούφας αν συνδυαστεί με ένα κατάλληλο ποώδες βλαστό, μπορεί να προκαλέσει στύση διαρκείας στους άντρες, αλλά και εκτενή όρεξη στις γυναίκες αν επαλειφθεί με ελάχιστη ποσότητα στα σωστά σημεία. Κάναμε αχαλίνωτο σεξ μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151221121S016
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.