Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Mea culpa! Λατινική έκφραση που σημαίνει λάθος μου ή σφάλμα μου, αν προτιμάς την ακριβή απόδοση. Είναι μια φράση ομολογίας και παραδοχής. Πολλοί πιστεύουν ότι ενσωματώθηκε στις Καθολικές προσευχές και στις εξομολογήσεις. Απαντάται σε γραπτή μορφή στις αρχές του 16ου αιώνα. Αλλά πόσο παλιά είναι στην πραγματικότητα αυτή η φράση; Ένας από τους επιζήσαντες της μεγάλης καταστροφής των Ρωμαίων στη μάχη των Καρρών το 53 προ Χριστού, αναφέρει πως ο Μάρκος Λικίνιος Κράσσος το είπε στις αποδεκατισμένες λεγεώνες του σχετικά με την παρορμητικότητα που έδειξε ο γιος του και την εμπιστοσύνη που του έδειξε με τη διαχείριση του ιππικού. Αν και ο Πλούταρχος στους Βίους του δεν το χρησιμοποίησε, η φράση παρέμεινε για την παραδοχή λανθασμένης εμπιστοσύνης. Μεταγενέστερα χρησιμοποιήθηκε από τους χριστιανούς και στις μέρες μας αναφέρεται κυρίως για πολιτική ευθύνη.

Τον είχα συναντήσει στις Συρακούσες της Σικελίας. Επισκεπτόμουν τη Νεκρόπολη της Παντάλικα και τον αντάμωσα στο δρόμο. Αμέσως μου κίνησε το ενδιαφέρον. Φορούσε πουκάμισο, παντελόνι και σκαρπίνια. Όλα μαύρα. Η μόνη παραφωνία στην αμφίεση του ήταν το λευκό περιλαίμιο που φέρουν οι καθολικοί ιερείς. Είχε κοντό καστανό κουρεμένο μαλλί και γαλάζια μάτια. Ηλικιακά πρέπει να ήταν στα τριάντα του. Το ύψος του στο 1.80 περίπου και η σιλουέτα του λεπτή. Αυτό που με τράβηξε πάνω του ήταν η σπιρτάδα στο βλέμμα του και η χαριτωμένη γλυκιά φωνή του όταν μιλούσε με κάμποσα πιτσιρίκια.

Φυσικά και τον ακολούθησα ως το ναό της Αγίας Λουκίας. Διάβηκα τις θύρες μερικά λεπτά από αυτόν και κατευθύνθηκα προς το εξομολογητήριο. Περίμενα υπομονετικά να έρθει η σειρά μου. Αφού βγήκε η γριούλα μπροστά μου, πήρα τη θέση της. Κάθισα στην ξύλινη επιφάνεια και περίμενα να ανοίξει το πορτάκι του παραθύρου.

- Benedic mihi, pater, quia peccavi!

- Μιλάς λατινικά τέκνον μου, με ρώτησε στα Ιταλικά σαστισμένος.

- Ναι πάστορα.

- Πόσο καιρό έχεις να εξομολογηθείς;

- Πάρα πολύ καιρό.

- Τι αμαρτίες έχεις διαπράξει;

- Κατά καιρούς τα πάντα εκτός από οκνηρία και φθόνο.

- Πιο συγκεκριμένα!

- Όταν οργίζομαι, πράγμα σπάνιο, πράττω. Εκδικούμαι για χάρη αυτών που δε μπορούν. Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου. Για το ποια είμαι. Πάντα πιστεύω πως είμαι ανώτερη από τους άλλους. Όσο για τη λαιμαργία και την απληστία μου... χμ… συνδέονται με τη λαγνεία μου. Όταν ποθώ κάτι ή κάποιον ή ακόμα και κάποια, κάποιους. Τότε μπορώ να επιδείξω λαιμαργία για να κορώσω το πάθος μου και απληστία υπέρ μου στο μέγιστο παροξυσμό.

Η φωνή μου είχε γίνει απαλή και γλυκιά. Εξέπεμπε μια ζεστασιά. Χρησιμοποίησα τα χέρια μου για να αγγίξω το πρόσωπό μου και τη φιγούρα μου. Πήρα βαθιές εισπνοές και της απελευθέρωσα με αναστεναγμούς.

- Αυτά... αυτά που περιγράφεις είναι πέντε από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

- Δεν τελείωσα πάτερ! Σε είδα στο δρόμο και σε ακολούθησα. Το κορμί μου φλέγεται από πόθο για σένα...

- Ε;

(Ο μονόλογος συνεχίστηκε στα λατινικά από μέρους μου)

- Γνωρίζω πολύ καλά τις επιταγές την σάρκας. Το σώμα σου το επιζητά. Ξέρω πως έχεις σκεφθεί και πράξει. Δεν είναι κακό που και που να τρέφουμε τα πάθη μας. Η δική σου λαγνεία με κάλεσε και με ξεσήκωσε. Απόψε θα με κάνεις δική σου. Ιδού! Το μόριο σου σκληραίνει και μόνο στον ήχο της φωνής μου. Πόσο θέλω να το βάλω στο στόμα μου και μέσα στη φύση μου! Πόση χαρά θα μου προσφέρεις απόψε, πεινώ και σε θέλω μόνο για εμένα. Θα είμαι απάνω στο δωμάτιο σου. Μην αργήσεις!

Βγήκα σα σκιά από το εξομολογητήριο και ανέβηκα στην πλαϊνή επέκταση της εκκλησίας που ήταν δυο γραφεία και δύο δωμάτια. Ούτε πέντε λεπτά δεν είχαν περάσει όταν μπήκε και έκλεισε την πόρτα. Ανασήκωσα και τα δυο μου φρύδια και χαμογέλασα στη θέα του κοκκινισμένου προσώπου του. Τα ρούχα μου έπεσαν στο ξύλινο πάτωμα. Η πούτσα του διαγραφόταν σκληρή πίσω από το παντελόνι! Τον πλησίασα και του έβγαλα τη ζώνη με μια κίνηση. Κατέβασα ταυτόχρονα παντελόνι και εσώρουχο. Το καυλί του τινάχτηκε περήφανα ψηλά, απελευθερωμένο από την πίεση. Προσπερματικά ανάβλυζαν από τη βάλανο. Τον είχε αρκετά μεγάλο και χοντρό. Ξερόγλειψα τα χείλη μου. Γονάτισα και μπούκωσα με λαχτάρα το θεσπέσιο κοντάρι. Μύρισα λευκό σαπούνι. Καθώς κατάπινα όλο το μήκος του στο λαιμό μου ξεκίνησε να χύνει εκστατικά. Τα πόδια του έτρεμαν και ο οργασμός τον συνεπήρε.

- Mea culpa, είπε.

- Non beatus mihi, απάντησα και συνέχισα να ρουφάω την ψωλή του τραβώντας τον προς τη μικρή κλίνη.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άνοιξα τα πόδια μου. Εκείνος μπήκε μέσα μου με το ίδιο πάθος που θα επιδείκνυε και ο καλύτερος εραστής του κόσμου. Τα χέρια μου βρέθηκαν στα κωλομέρια του. Το δάχτυλό μου γλίστρησε και εισχώρησε στην τρυπούλα του κώλου. Βόγκηξε απολαυστικά και άρχισε να μου γαμάει το μουνάκι με ταχύτητα. Η πούτσα του σκλήραινε κι άλλο καθώς του γαργαλούσα τον σφιγκτήρα. Τα μάτια μου σκούρυναν απότομα και απογειώθηκα στο ζενίθ. Έμεινα εκεί για ώρες και αυτός με επισκέφθηκε τέσσερις ακόμα φορές.

Όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι, αυτός ήταν γονατισμένος, λαχανιασμένος και ιδρωμένος. Η πούτσα του πλέον είχε πέσει. Ανατολικά ο ήλιος άρχισε να σηκώνεται για το ταξίδι του στον ουρανό.

- Mea culpa, του είπα. Σε κράτησα παραπάνω από όσο θα άντεχες. Αλλά με ικανοποίησες άψογα. Μπορείς να ξεκουραστείς τώρα.

Με κοίταξε με άδειο βλέμμα και με ηλίθιο χαμόγελο. Σωριάστηκε στο κρεβάτι. Εγώ ντύθηκα και βγήκα έξω.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151211121S001




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.