Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πόσους πραγματικούς φίλους μπορεί να έχει κάποιο άτομο; Ελάχιστους ή ίσως και μόνο ένα, ανάλογα με το χαρακτήρα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο άτομα που με γνωρίζουν και τους γνωρίζω. Ο ένας είναι ο αγαπημένος Ιανός που με φιλοξενεί και ο έτερος είναι ένας μεγάλος σε ηλικία κύριος από την Αργεντινή. Φυσικά κατά καιρούς έχω συναντήσει αρκετά άτομα που με "έμαθαν", αλλά τέτοια βαθιά αισθήματα αλληλοεκτίμησης δεν έχουν προκύψει εδώ και καιρό. Το καλύτερο αρχαίο ελληνικό ρητό για τη φιλία κατά τη γνώμη μου το ανέφερε ο Περίανδρος, ο τύραννος της Κορίνθου. "Φίλοις ευτυχούσι και δυστυχούσιν ο αυτός ίσθι". Δηλαδή να έχεις τον ίδιο χαρακτήρα σε φίλους που ευτυχούν και δυστυχούν. Ένα δεύτερο ρητό προέκυψε από τον Αίσωπο. "Ο φίλος και το άλογο στην ανάγκη δοκιμάζονται"! Και ένα τρίτο και τελευταίο που μου αρέσει είναι "Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου", κατά τον Τζιμ Μόρισον!

Βρισκόμουν στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής. Στο ρετιρέ του πέμπτου ορόφου μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Παρανά. Με φιλοξενούσε ο φίλος μου. Τον είχα ειδοποίησει πως θα επισκεπτόμουν τα μέρη του και ο ίδιος με παρακάλεσε να μείνω στο σπίτι του. Στην αρχή προσπάθησα να διαμαρτυρηθώ, αλλά εκείνος επέμενε. Η γυναίκα του είχε μεταβεί στο Μπουένος Άιρες για να "συμπαρασταθεί" στην κόρη τους που ήταν έγκυος με το πρώτο παιδί. Δυστυχώς είχε ήδη τρεις αποβολές και ο γιατρός είχε διατάξει γενική ακινησία μετά την εικοστή εβδομάδα.

Ήταν Οκτώβριος λίγο μετά τη γιορτή της πόλης. Ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος κι εγώ είχα βρεθεί με τέσσερις βαλίτσες να διαμένω στο σπίτι του αγαπημένου Σεβαστιανού. Φυσικά κατά τη διάρκεια της διαμονής μου δεν παρέλειψα να σπαταλήσω αρκετό χρόνο ανάμεσα στα βιβλία του. Μου άρεσε ο τρόπος που διάβαζε και απήγγειλε διάφορα έργα. Καθόμασταν αρκετές ώρες στο σαλόνι. Εγώ ήμουν ξαπλωμένη αναπαυτικά στο μεγάλο καναπέ κι εκείνος στην πολυθρόνα του. Οι μέρες πέρασαν γρήγορα και ευχάριστα. Κάθε Σάββατο βραδάκι με έβγαζε έξω για φαγητό, σε διάφορα εστιατόρια. Έπειτα εκείνος γυρνούσε σπίτι κι εγώ σεργιάνιζα στην πόλη ψάχνοντας περιπέτειες. Γυρνούσα πάντοτε χαράματα της Κυριακής κι εκείνος με υποδεχόταν με χαμόγελο και ένα τελευταίο ποτήρι ουίσκι.

Μερικές ώρες πριν αναχωρήσω, μου ζήτησε να περάσω από την κόρη του. Φυσικά δεν του το αρνήθηκα. Έφτασα στο Μπουένος Άιρες, έκλεισα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο για δύο ημέρες και έκανα ένα καυτό μπάνιο. Στη συνέχεια ντύθηκα με λευκό βραδινό φόρεμα και κατέβηκα στο μπαρ του ξενοδοχείου. Δε μου πήρε πάνω από είκοσι λεπτά να βρω κάτι που μου άρεσε και επιζητούσα. Τρεις άντρες ηλικίας σαραντατέσσερα, σαρανταεννιά και πενηνταέξι, που μου συστήθηκαν ως επιχειρηματίες με κέρασαν τρία ποτά.

Ανέβηκα στην πολυτελή σουίτα που είχε νοικιάσει ένας από αυτούς. Μέσα στον ανελκυστήρα είχαν ξεκινήσει να με θωπεύουν. Νόμιζαν πως είχαν σταθεί τυχεροί! Βρεθήκαμε στο δωμάτιο και αφαίρεσα το φόρεμα και τις μπότες. Ήταν τα μόνα ρούχα που φορούσα. Σύντομα βρέθηκα γονατισμένη ανάμεσα σε τρεις μέτριου μεγέθους ψωλές. Εκείνοι μακάριζαν την τύχη τους καθώς τους πίπωνα εναλλάξ. Σύντομα με έχυσαν όλοι μαζί στα μούτρα.

Στη συνέχεια με πήγαν στο κρεβάτι και ο ένας μου έκανε γλειφομούνι, ενώ οι άλλοι δύο ασχολούνταν με τα στήθη μου. Όταν οι πούτσες τους στυλώθηκαν εκ νέου, αυτός που με έγλειφε, μου την κάρφωσε μέσα μου με όλη του τη δύναμη. Βόγκηξα, αλλά δεν ήταν καύλα μήτε και πόνος. Με τράβηξε προς την άκρη του κρεβατιού και μου κράτησε τα πόδια ψηλά καθώς το καυλί του έμπαινε μέσα μου με γρήγορο ρυθμό. Ο άλλος ανέβηκε από πάνω μου και έσπρωξε την πούτσα του στο στόμα μου. Ο τρίτος και πιο μεγάλος ηλικιακά, έπαιζε την πούτσα του σκαμπιλίζοντας το αριστερό μου στήθος. Τους είπα ότι θέλω να γεμίσει και το κωλαράκι μου.

Σχεδόν αμέσως σταμάτησαν και αυτός που μου γαμούσε το στόμα ξάπλωσε δεξιά μου. Εγώ ανασήκωσα το δεξί μου πόδι και πέρασα το σώμα μου πάνω του. Εκείνος κράτησε με το χέρι του την πούτσα του κι εγώ τον καβάλησα προσεκτικά. Μισή ανάσα αργότερα το καυλί του ήταν στο κωλαράκι μου. Αυτός που μου γαμούσε το μουνάκι βρέθηκε από πάνω μου και έχωσε το εργαλείο του στη θέση του. Κοίταξα προς το μέρος του μεγαλύτερου και του έκανα νόημα. Σκαρφάλωσε στο κρεβάτι και επιτέλους η πούτσα του βρέθηκε κοντά στο στόμα μου. Λύγισα λίγο το λαιμό μου για να τον ρουφήξω και πλέον άρχισα να κινούμαι με μαεστρία για να τους οδηγήσω εκεί που εγώ ήθελα. Πέρασε αρκετή ώρα, αλλά τα μάτια μου σκούρυναν. Ο κώλος μου, το μουνί μου και το στόμα μου γέμισαν με χύσια σχεδόν την ίδια στιγμή.

Τους άφησα στο δωμάτιο ξεψυχισμένους. Έκανα ένα ακόμα ζεστό ντους και κίνησα για τη διεύθυνση της κόρης του φίλου μου. Μία ώρα αργότερα επέστρεφα στο ξενοδοχείο, όπου και τον πήρα τηλέφωνο διαβεβαιώνοντας τον πως όλα θα πήγαιναν καλά με τη γέννα. Ήθελε να με ευχαριστήσει, αλλά δεν τον άφησα. Δε χρειαζόταν να το κάνει. Η μικρή εγγονή του θα έφερε το όνομα Ιρένε, που αντιστοιχεί με το ελληνικό Ειρήνη.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151191121S002




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.