Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, το όνομα μου είναι Χρήστος και η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν αρκετά χρόνια. Πίσω λοιπόν στο μακρινό πλέον 2004. Εγώ τότε, μόλις 27 και ξεκίνησα στη δουλειά των αυτοκινητιστών (οδηγός νταλίκας). Όλα για το δρόμο χωρίς να με νοιάζει τίποτα.

Τέλη Σεπτεμβρίου λοιπόν και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το βράδυ για Θεσσαλονίκη. Χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ένας γείτονας μου. Μου λέει αν μπορώ και πότε μπορώ να πάρω στη Θεσσαλονίκη την ανιψιά του. Του λέω ότι φεύγω απόψε και αν θέλει μπορεί να έρθει μαζί μου.

Κανονίζεται λοιπόν και το βράδυ έρχεται, τη βλέπω και παθαίνω. Μια κοπέλα κοντά στα 20, ύψος γύρω στο 1.70 και κιλά κάπου στα 60, με φοβερό στήθος αλλά με ίσως την πιο όμορφη κωλάρα που έχω δει ποτέ. Μου συστήνεται (Ιωάννα το όνομα της) και ξεκινάμε. Παίρνουμε το καφεδάκι μας και φεύγουμε χαζολογώντας. Πες το ένα πες το άλλο της λέω:

- Χ. Λοιπόν Ιωάννα μαθαίνεις τίποτα εκεί που σπουδάζεις η μπα;

- Ι. Μπα… πίπες.

- Χ. Πίπες; Ενδιαφέρων σπορ…

- Ι. Ναι αρκεί να τις μαθαίνεις σωστά, χα, χα, χα…

- Χ. Κι εσύ; Τις μαθαίνεις σωστά δηλαδή;

- Ι. Ε κάτι κάνω, αλλά εσύ τώρα οδηγείς, πώς να σου δείξω;

- Χ. Αυτό είναι εύκολο.

Στο πρώτο πάρκινγκ που συναντάμε σταματάω και πάω πίσω στο κρεβάτι. Κάθομαι, πιέζω το λεβιέ από το κάθισμα του συνοδηγού και τη γυρνάω προς το μέρος μου.

- Χ. Λοιπόν για να δούμε τι ξέρεις!

- Ι. Εσύ θα με βαθμολογήσεις μετά!

Γονατίζει μπροστά στα πόδια μου και μου κατεβάζει την φόρμα που φορούσα μαζί με το μποξεράκι. Ο πούτσος μου που έχει ήδη καυλώσει πετάγεται μπροστά στο πρόσωπο της.

- Ι. Ουαου… ωραίος, όλο θα τον φάω!

Ο πούτσος μου είναι γύρω στα 16 εκ (όχι κάνα θηρίο) αλλά πολύ χοντρός, δεν κλείνουν τα δάχτυλα μου όταν τον πιάνω. Στο χεράκι της φάνταζε πελώριος.

Τον πιάνει, τον παίζει, τον φτύνει και τον μαλακίζει. Με το που αρχίζει με τη γλώσσα της να παίζει με το κεφάλι του, τα μάτια της είναι καρφωμένα στα δικά μου.

- Χ. Τι τσιμπούκι κάνεις εσύ καυλιάρα μου;

Μουγκρίζει και τον χώνει όλο στο στόμα. Τον φτύνει τον κάνει βίδα με τα χέρια της Και ξανά όλο μέσα. Σηκώνεται όρθια

- Ι. Α δεν γίνεται με καύλωσες τώρα, θέλω να με γαμήσεις!

Βγάζει μόνη της το κολάν που φορούσε και έρχεται πάνω μου. Τη χουφτώνω από την κωλάρα και τη βάζω να κάτσει πάνω στο καυλωμένο καυλί μου. Αν και είναι μούσκεμα, λόγω πάχους μπαίνει δύσκολα.

- Χ. Καπότα; Όχι;

- Ι. Παίρνω χάπι.

Την ανεβοκατεβάζω αργά αργά και ο πούτσος μου χάνεται όλος στη μουνάρα της.

- Ι. Αχ τη πούτσο τρώω η γυναίκα, με κόβει στα δύο η καυλάρα σου γαμιά μου!

Τη σηκώνω από την κωλάρα και την ανεβοκατεβάζω πιο γρήγορα. Περνάει τα πόδια της πάνω στο κρεβάτι και πιάνει ρυθμό μόνη της. Τώρα πάει πιο γρήγορα.

- Χ. Έτσι μωρή γαμιόλα, έτσι, ξέσκισε τη μουνάρα σου, γάμησε τη…

- Ι. Αχ ναι γαμιά μου, το σκίζω στην πουτσάρα σου, το γαμάω η πουτάνα, αχ, ναι, ναι, θα σε χύσω…

Καρφώνεται πάνω στον πούτσο μου και νιώθω το μουνί της να μου σφίγγει τον πούτσο και μετά να με μουσκεύει με τα ζουμάκια της.

Την αφήνω λίγα δευτερόλεπτα να ηρεμήσει και την γυρνάω. Ακουμπάει τα χέρια της στο ταμπλό του αυτοκινήτου, σηκώνομαι όρθιος και έρχομαι πίσω της. Μπαίνω με τη μία στη μουνάρα της, της σφαλιαρίζω την κωλάρα και με το άλλο χέρι μου της πιάνω από τα μαλλιά. Την καρφώνω πάνω στο καυλί μου.

- Χ. Έτσι μωρή πουτάνα, έτσι θα σε ξεμουνιάσω καργιόλα, θα στο σκίσω το μουνί.

- Ι. Ναι γαμιά μου, έτσι, σκίσ’ το, γάμησε με την πουτάνα…

Το κωλαράκι της έχει γίνει κόκκινο από της σφαλιάρες, νιώθω ότι δεν αντέχω και πολύ.

Τη γυρνάω και την πιάνω από τα μαλλιά. Τη βάζω να γονατίσει. Με τη μία πιάνει τον πούτσο μου και τον χώνει στο στόμα της. Χωρίς να αφήσω τα μαλλιά της αρχίζω να της γαμάω το στόμα.

- Χ. Καργιόλα θα σε χύσω, πουτάνα πάρ' τα…

και αδειάζω στο στόμα της. Συνεχίζει καταπίνοντας να μου καθαρίζει τον πούτσο. Χαμογελάει…

- Ι. Είδες πόσο καθαρό στον αφήνω;… σα να μη δούλεψε καθόλου!

- Χ. Οκ με άριστα το 10 ένα 8 το παίρνεις.

- Ι. Μικρή είμαι ακόμα, που θα πάει, θα μάθω και καλύτερα. 2ο έτος είμαι ακόμα!

- Χ. Τα βυζάκια σου ούτε καν τα είδα όμως

- Ι. Για όλα υπάρχει χρόνος, εσύ ανεβαίνεις συχνά Θεσσαλονίκη. Δε θέλεις να βλέπεις και να τσεκάρεις την πρόοδο μου;

Χαμογελάει και αρχίζει να ντύνεται. Ντύνομαι κι εγώ. Πόσο θα ήθελα δεύτερο γύρο, αλλά η ώρα δε μας παίρνει. Το ξημέρωμα πρέπει να είμαι Θεσσαλονίκη. Άλλωστε σιγά μη δεν το ξανάβλεπα το μικρό (όπως και το ξαναείδα δηλαδή).

Αν σας κούρασα συγγνώμη. Αν σας άρεσε και θέλετε συνέχεια να το πείτε.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.


© Copyright XStream Management All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151181121S015
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.