Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

"Με γαμάει υπέροχα!"

Το πρόσωπό της ήταν μια μάσκα ηδονής, με μάτια μισόκλειστα και χείλη ορθάνοιχτα. Την κρατούσα σχεδόν στην αγκαλιά μου όσο ο γαμιάς της κάρφωνε όλη την ψωλάρα του μέσα της πατώνοντας την. Το μουνάκι της κοπέλας μου άνοιγε για να αγκαλιάσει τον πούτσο του κολλητού μου. Ο Στέργιος με κοίταξε χαμογελώντας χαιρέκακα.

"Είναι απίστευτο μουνί η δικιά σου".

Η φάση υποτίθεται ότι θα ήταν τρίο. Η Βάσω είχε δεχτεί και ο Στέργιος ήταν ιδανική επιλογή, μπαμ στα γούστα της. Αθλητικός, φίλος μου από το κολυμβητήριο και στην ηλικία μας, αυτό που θα λέγαμε αλανάκι. Κι επειδή τον είχα δει και στα αποδυτήρια, ήξερα ότι το μωρό μου θα φάει πολύ καλά.

Το πρόβλημα ήμουν εγώ! Αμέσως μόλις το πράγμα χόντρυνε έχυσα. Για πρώτη φορά. Ο Στέργιος της είχε βγάλει τη μπλούζα κι όπως τον είχε καβαλήσει η δικιά μου, έγλειφε τα βυζιά της. Μέχρι να του τον πετάξει έξω, εγώ ήμουν πάλι πέτρα. Όταν τον πήρε στο στόμα της, τον έπαιζα σαν τρελός. Ο Στέργιος με κοίταξε κλείνοντας μου το μάτι. Την έπιασε κι άρχισε να τη μπουκώνει γερά. Όταν άρχισε να της γαμάει το στόμα, έχυσα ξανά.

"Εσύ δε θα γαμήσεις;" με ρώτησε.

"Ναι, θα μπω" είπα. "Σας αφήνω να γνωριστείτε καλύτερα!"

Μαλακίες. Ήμουν 20 χρονών, δεν είχα ιδέα τι είναι το cuckold, αλλά η εικόνα του φίλου μου να χρησιμοποιεί την κοπέλα μου για τις καύλες του με έκανε να χύνω απανωτά. Μέσα μου ήδη παρακάλαγα να ακούσω τη Βάσω να μου λέει πόσο πολύ γουστάρει το καυλί του. Η Βάσω με κοίταξε ερωτηματικά. Την έπιασα και τη φίλησα.

"Θέλω να τα δώσεις όλα" της ψιθύρισα κι έγλειψα το λαιμό της. Ο φίλος μου μόλις της είχε γαμήσει το στόμα, η πούτσα του γυάλιζε απ' τα σάλια, κι εγώ φιλούσα την κοπέλα μου στην αγκαλιά μου και γλίστρησα το χέρι μου μέσα στο τζιν της, βρίσκοντας και χαϊδεύοντας το μουσκεμένο της μουνάκι. Τότε δεν το ήξερα συνειδητά, αλλά με τον τρόπο μου, την προετοίμαζα για το γαμιά της.

Ο Στέργιος ολόγυμνος πια, στεκόταν στο κρεβάτι με τα γόνατα. Σχεδόν περίμενε. Ουσιαστικά το απολάμβανε. Εγώ φορούσα ακόμα το μποξεράκι μου, μούσκεμα απ' τα χύσια. Όταν η Βάσω άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο, τη σταμάτησα. Δεν ήθελα να χύσω τρίτη φορά πριν το γαμήσι.

"Θα γαμηθώ με το φίλο σου…" μου ανακοίνωσε κοιτάζοντάς με.

"Ναι" Δεν είχα φωνή να μιλήσω. "Θέλω να γαμηθείς με το φίλο μου". Είχα ανάγκη να το πω. Ήθελα να το ακούσει κι εκείνος. Ήθελα να ξέρει ότι ήταν ο γαμιάς της σχέσης μου.

Και δε χρειάστηκε δεύτερο. Τράβηξε παντελόνι κι εσώρουχο μαζί, ανυπόμονος να μπει. Κι εγώ κρατούσα την κοπέλα μου νιώθοντας το σώμα της να τσιτώνει και τελικά να χαλαρώνει, παίρνοντας μέσα της τον φίλο μου. Και αυτό ήταν. Ένας άλλος πούτσος πήδαγε το κορίτσι μου. Ήθελα να χύσω επιτόπου. Δε χόρταινα το θέαμα.

"Είσαι στενή"

Φίλε, είσαι πιο ψωλαράς. Κι αυτό είναι το καλύτερο. Άνοιξε την κοπέλα μου σε παρακαλώ, γάμησε τη. Ήθελα να τα πω, αλλά δεν τα έλεγα τότε. Πριν τρία χρόνια δηλαδή. Έκτοτε είμαι μάλλον ό,τι πιο ομιλητικό κυκλοφορεί σε cuckold, μου αρέσει να φορτσάρει ο γαμιάς με την κουβέντα και να ξεπατώνει την κοπέλα μου. Εκείνη τη στιγμή, όμως, θυμάμαι το σχόλιο με καύλωσε όσο με πείραξε. Τόσο γραμμένο στα αρχίδια του με είχε ή δεν το σκέφτηκε προτού το πει; Κι αφού πειράχτηκα, γιατί ήθελα να ακούσω περισσότερα;

Ο Στέργιος πια την κάρφωνε κανονικά. Το μουνάκι της Βάσως καύλωνε με την νέα αίσθηση της καινούργιας πούτσας. Άκουγα το κάρφωμα, άκουγα τα υγρά, τις βαριές ανάσες τους κι ένιωθα την πίεση στο σώμα της. Τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα ανοιχτά.

"Μόνο θα τον παίζεις ρε;"

Ο Στέργιος είχε βρει ρυθμό. Ούτε που ήθελε απάντηση. Μήνες μετά δε θα ρωτούσε καν. Θα το διασκέδαζε. "Έτσι, παίξ' τον που σου γαμάω τη γκόμενα".

Εκείνη τη φορά, όμως, την πρώτη μας φορά, εγώ τραβούσα μαλακία με το γαμήσι της κοπέλας μου και η Βάσω μου έδινε φιλιά στον πούτσο. Ο Στέργιος την πήδαγε.

"Σου αρέσει;" τη ρώτησα.

"Μ... ναι!"

Δεν άντεξα.

"Είσαι καύλα μωρό μου, είναι καύλα να σε πηδάει! Γαμήσου μωρό μου. Είσαι η αγαπημένη μου πορνοστάρ".

"Είναι μεγάλη καύλα η κοπέλα σου!" συμφώνησε ο Στέργιος.

"Αχ, ναι, ναι, με γαμάει υπέροχα!" μπήκε και η Βάσω στην κουβέντα.

"Σου αρέσει μωρό μου;" τη ρώτησε ο Στέργιος.

"Πολύ".

"Έτσι, γάμησε τη φίλε".

Ο Στέργιος με κοίταξε. "Γουστάρεις που σου γαμάω τη γκόμενα;".

Ούτε που κατάλαβα πώς άρχισα να χύνω. Ξέρω όμως ότι δεν είχε καμία σχέση η τρίτη φορά με τις δύο προηγούμενες. Ήταν αυτή η ολοκλήρωση του cuckold. Ένας γαμιάς πήδαγε την κοπέλα μου και ήξερε ότι γουστάρω να μου την πηδάει. Και τώρα το ήξερε κι εκείνη.

Μέχρι να τελειώσουν, είχα ξεκινήσει να τον παίζω ξανά, όρθιος αυτή τη φορά, κρατώντας τσίλιες μη σκάσουν τίποτα γονείς στο σπίτι ξαφνικά. Ήταν εκείνο το άβολο γαμήσι που στο τέλος, η Βάσω, ξεθεωμένη, δεν είχε και πολλά να πει, εγώ δεν ήξερα τι να πω και ο Στέργιος έλεγε τα πάντα προσπαθώντας να το παίξει χαλαρός. Είκοσι χρονών ήταν ζόρι να βρεις μια κανονική σεξουαλικότητα, πόσο μάλλον για εμάς, που μόλις είχαμε ζήσει κι ένα cuckold.

Κι όμως, αυτό, δεν ήταν το τελευταίο…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151191121S002




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.