Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και την παραμονή πρωτοχρονιάς του 1990 με τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μας ήμασταν καλεσμένοι σε ένα φιλικό σπίτι για να γιορτάσουμε την έλευση της νέας χρονιάς. Εκείνος ο Χειμώνας ήταν βαρύς. Ακόμη θυμάμαι το χιόνι που έπεφτε πυκνό στην εθνική οδό, καθώς οδηγούσα για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Φτάσαμε κατά τις 21:00 μετά από μια ώρα οδήγηση. Άφησα τη σύζυγο με τα παιδιά στην είσοδο του σπιτιού και πήγα να παρκάρω λίγα μέτρα πιο κάτω. Όταν έφθασα τα παιδιά είχαν ήδη χωθεί στο δωμάτιο της μικρής οικοδέσποινας, ενώ η γυναίκα μου καθόταν στο σαλόνι μαζί με τις υπόλοιπες κυρίες.

Οι άνδρες της βραδιάς κάθονταν στην τεράστια τραπεζαρία, που δέσποζε δίπλα στο σαλόνι. Οι περισσότεροι είχαν ανάψει πούρα και έπιναν ουϊσκι, ενώ υπήρχαν και ξηροί καρποί. Ως επί το πλείστον, οι καλεσμένοι ήταν από την περιοχή του οικοδεσπότη και πλούσιοι. Φορούσαν κοστούμια με γραβάτες και καθένας είχε το δικό του πανάκριβο ρολόϊ. Οι γυναίκες τους ήταν επίσης καλοντυμένες με εντυπωσιακά παπούτσια και κοσμήματα. Τα μαλλιά τους ήταν επιμελημένα από την οικοδέσποινα της βραδιάς, η οποία διατηρούσε κομμωτήριο στην περιοχή. Κάποιες από αυτές κάπνιζαν, τρώγοντας δειλά τα σοκολατάκια που υπήρχαν στη φοντανιέρα και πίνοντας λικέρ.

Η οικοδέσποινα ήταν συνηθισμένη να υποδέχεται καλεσμένους και μια τέτοια βραδιά δε θα μπορούσε να μην έχει κάνει και τις απαιτούμενες ετοιμασίες. Ορεκτικά, φαγητά και γλυκά φτιαγμένα από τα χέρια της ήταν στην διάθεσή μας και σε αφθονία λόγω της οικονομικής άνεσης του συζύγου της. Υπήρχε μπουφές στην κουζίνα, όπου καθένας πήγαινε και έπαιρνε ότι τραβούσε η όρεξή του. Εκεί που καθόμουν με τους υπόλοιπους κυρίους, ήρθε η γυναίκα μου και με ρώτησε αν ήθελα να μου φτιάξει ένα πιάτο. Αφού της είπα τι ήθελα, πήγε στην κουζίνα όπου κάποιες γυναίκες ετοίμαζαν τα πιάτα των συζύγων τους. Οι οικοδεσπότες μας φρόντιζαν να μην μας λείψει τίποτα και μόλις σιγουρεύτηκαν πως όλοι μας είχαμε τακτοποιηθεί, έκατσαν κι εκείνοι να φάνε.

Αφού τελειώσαμε το φαγητό οι γυναίκες μας άρχισαν να μαζεύουν τα πιάτα, βοηθώντας την οικοδέσποινα η οποία ήθελε να ξεμπερδεύει με τα άπλυτα, ώστε να προλάβει την αλλαγή του χρόνου που πλησίαζε. Εξάλλου, μετά την αλλαγή του χρόνου και το κόψιμο της πίτας η βραδιά προσφέρονταν για ανελέητο χαρτοπαίγνιο. Για να είμαι ειλικρινής είχα ξεχάσει ότι έχω δυο παιδιά εκείνο το βράδυ. Τα ξαναείδα όταν μαζευτήκαμε μικροί και μεγάλοι για να αλλάξουμε το χρόνο. Αφού υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά παρακολουθώντας την αντίστροφη μέτρηση από ένα φαντασμαγορικό σόου στην τηλεόραση, ακολούθησε το κόψιμο της βασιλόπιτας. Το φλουρί κέρδισε ένας κύριος από την περιοχή και στενός φίλος του οικοδεσπότη. Για μένα η βραδιά τώρα ξεκινούσε. Ήξερα ότι μετά την κοπή της πίτας θα στρώναμε τσόχα και θα παίζαμε χαρτιά. Οι άνδρες της παρέας σίγουρα. Από γυναίκες έπαιζαν μόνο η αδελφή μου και η οικοδέσποινα.

Πριν φάμε τη βασιλόπιτα ο οικοδεσπότης είχε στρώσει την καταπράσινη τσόχα στην τραπεζαρία και ετοίμασε δύο πολυτελή κουτιά με τράπουλες. Λύσαμε γραβάτες ανασηκώσαμε μανίκια και ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Οι γυναίκες αποτραβήχτηκαν στο σαλόνι συζητώντας και βλέποντας τα εορταστικά σόου στην τηλεόραση. Καθώς περνούσε ή ώρα οι περισσότερες που ήταν κάτοικοι της περιοχής έφευγαν αφήνοντας τους συζύγους τους να παίζουν χαρτιά. Στο σαλόνι ξέμεινε μόνο η γυναίκα μου χαζεύοντας την τηλεόραση. Σε κάποια στιγμή είδα τα παιδιά να ξεπροβάλλουν από το δωμάτιο της μικρής, η οποία είχε νυστάξει και ετοιμαζόταν να πάει για ύπνο. Τα παιδιά έκατσαν δίπλα στη γυναίκα μου στον καναπέ, παρακολουθώντας βαριεστημένα πότε εμάς και πότε την τηλεόραση.

Η γυναίκα μου ήξερε πως θα μας έβρισκε το ξημέρωμα στο σπίτι των φίλων μας, καθώς η αγάπη μου για τα χαρτιά ήταν μεγάλη. Έτσι είχε φροντίσει να πάρει τόσο πιτζάμες για τα παιδιά, όσο και νυχτικό για εκείνη. Κατά τις 2 τα ξημερώματα πήρε τα παιδιά και πήγαν σε ένα δωμάτιο του σπιτιού, που η οικοδέσποινα χρησιμοποιούσε ως κομμωτήριο για να χτενίζει και να κουρεύει τις πελάτισσές της. Εκείνη την βραδιά η οικοδέσποινα είχε μετατρέψει στο χώρο του κομμωτηρίου δύο από τους καναπέδες της, έναν τριθέσιο και έναν διθέσιο αντίστοιχα σε κρεβάτια. Στον ένα ξάπλωσαν τα παιδιά και στον άλλο η γυναίκα μου. Το σπίτι ήταν τεράστιο και ο χώρος του κομμωτηρίου ήταν απομονωμένος από την τραπεζαρία, που καθόμασταν και παίζαμε χαρτιά. Οπότε δε θα τους ενοχλούσε κανείς.

Η παρτίδα ήταν σε εξέλιξη όταν ένιωσα την ανάγκη να πάω στην τουαλέτα. Η ώρα είχε πάει 3. Πριν επιστρέψω στο παιχνίδι, πήγα στο κομμωτήριο για να δω αν είχαν τακτοποιηθεί οι δικοί μου. Τα παιδιά κοιμόντουσαν του καλού καιρού στον τριθέσιο καναπέ κρεβάτι και η γυναίκα μου στον άλλο διθέσιο καναπέ επίσης. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να ψιλονυστάζω, αλλά προσπαθούσα να ρεφάρω, καθώς έχανα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μόλις επέστρεψα στο τραπέζι ήρθε η σειρά μου να παίξω. Μόλις έπαιξα ένας από τους συμπαίκτες μου πανηγυρικά πέταξε κάτω τα χαρτιά του ζητωκραυγάζοντας. Είχε ρέντα εκείνη τη νύχτα. Είχε κερδίσει τις περισσότερες παρτίδες και μας είχε «ξεβρακώσει» όλους. Είχε κερδίσει και εκείνη την παρτίδα. Ήταν ένας γιατρός και πολύ καλός φίλος του οικοδεσπότη. Η σύζυγός του είχε αποχωρήσει λίγο πριν ξεκινήσουμε το χαρτί. Είχαν μεγάλα παιδιά, που δεν ακολουθούσαν πλέον τους γονείς τους και έμεναν 2 στενά πιο κάτω από το σπίτι που παίζαμε. Είχα αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι είχα χάσει αρκετά λεφτά μέχρι στιγμής αλλά δεν το έβαλα κάτω. Είχα σκοπό να συνεχίσω προσπαθώντας έστω να βγάλω τα σπασμένα.

Δυστυχώς η ώρα περνούσε και η τύχη με είχε εγκαταλείψει. Γύρω μου πρόσωπα σκυθρωπά, απογοητευμένα, σκεπτικά και μόνο ο γιατρός περιχαρής είχε συγκεντρώσει τις περισσότερες μάρκες μπροστά του, παίζοντας που και που νευρικά μαζί τους. Ήταν η πρώτη χρονιά που τον συναντούσα καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν έτυχε να έρθει καλεσμένος παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ήταν ψηλός και μεγαλόσωμος. Αρκετά παχύς με μαύρα ίσια μαλλιά αρκετά πυκνά, με σκούρο δέρμα και μεγάλα σκούρα μάτια. Ανέπνεε με δυσκολία λόγω βάρους και κάπνιζε ασταμάτητα πούρο καθ΄ όλη την διάρκεια της βραδιάς. Παρόλα αυτά δεν έπινε πολύ. Ζήτημα είναι να γέμισε 2η φορά το ποτήρι του με ουϊσκι.

Όταν σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα τον ακολούθησα σταματώντας στην κουζίνα. Έπρεπε να δώσω και εγώ το μερίδιο μου, ώστε να εξοφλήσει τις μάρκες του. Όμως δεν υπήρχε σάλιο. Δεν κατάφερα να ρεφάρω οπότε ήμουν ταπί. Η αδελφή μου και ο άνδρας της έχαναν επίσης, αλλά όχι τόσα όσα εγώ. Με λίγα λόγια μου αναλογούσε το μεγαλύτερο ποσοστό που έπρεπε να επιστρέψω στον τύπο. Μόλις βγήκε από το μπάνιο ήρθε στην κουζίνα και συναντηθήκαμε. Έκανα τσιγάρο και εκείνος γέμισε ένα ποτήρι νερό για να πιει. Πιάσαμε την κουβέντα. Την ώρα εκείνη ακούστηκε η συρόμενη πόρτα του κομμωτηρίου. Ξεπρόβαλε η γυναίκα μου φορώντας το νυχτικό της. Είχε ξυπνήσει για να πάει στην τουαλέτα. Σάστισε σαν μας είδε να την κοιτάζουμε. Μας προσπέρασε ντροπαλά και μπήκε στο μπάνιο.

Όση ώρα ήταν στο μπάνιο εξήγησα στον γιατρό πως μου ήταν αδύνατο να βρω τα χρήματα για να τον ξεπληρώσω. Έπινε το νερό του αργά κοιτάζοντας τον απέναντι τοίχο αδιαφορώντας για ότι του έλεγα. Μόλις βγήκε η γυναίκα μου από το μπάνιο, ο τύπος άφησε το ποτήρι στον πάγκο και την πλησίασε. Συστήθηκε προτάσσοντας το χέρι του και η γυναίκα μου ανταπέδωσε τη χειραψία. Τη ρώτησε που κοιμάται και του απάντησε στο κομμωτήριο μαζί με τα παιδιά μας. Στη συνέχεια η σύζυγός μου καληνύχτισε και αποσύρθηκε στο κομμωτήριο. Ο γιατρός επέστρεψε στον πάγκο και αφού ήπιε και την τελευταία σταγόνα νερού από το ποτήρι, του στράφηκε προς εμένα. Με ένα ελαφρύ χτύπημα στο στήθος μου, μου είπε πως υπήρχε και άλλος τρόπος να τον ξεπληρώσω κλείνοντας μου παράλληλα το μάτι του.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην τραπεζαρία και ζήτησε από τον οικοδεσπότη να ξεκουραστεί λίγο. Ο φίλος του έτσι φιλόξενος που ήταν προθυμοποιήθηκε να του παραχωρήσει την κρεβατοκάμαρά τους. Έτσι λοιπόν ο γιατρός τους άφησε να συνεχίζουν το χαρτί και πήγε στο δωμάτιο του οικοδεσπότη. Περνώντας από μπροστά μου, μου έκανε νεύμα να τον ακολουθήσω. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο και έκλεισα την πόρτα μου ζήτησε προκειμένου να διαγράψει το χρέος μου ως αντάλλαγμα την σύζυγό μου. Πάγωσα… αλλά δεν κρύβω ότι καύλωσα κιόλας. Τον φανταζόμουν να πηδάει την γυναίκα μου και τρελαινόμουν. Το θέμα είναι πως θα το έλεγα σε εκείνη. Και σιγά μην δεχόταν.

Μπήκα στο κομμωτήριο. Κοιμόντουσαν όλοι. Ξάπλωσα δίπλα της στον καναπέ-κρεβάτι. Ξύπνησε. Προσπάθησα να της το φέρω με τρόπο και όπως ήταν αναμενόμενο εξοργίστηκε. Ακόμη θυμάμαι το χαστούκι που έφαγα, όταν της ζήτησα να πάει με το γιατρό, προκειμένου να εξοφλήσω το χρέος μου απέναντί του. Εν τω μεταξύ εκείνη την ώρα άκουσα τη συρόμενη πόρτα να ανοίγει. Ήταν ο γιατρός που μπήκε μέσα και αφού με έσπρωξε, έπιασε την γυναίκα μου από το χέρι και την έσυρε με το ζόρι στον καναπέ. Της έσκασε μια στη μούρη και έτσι σαστισμένη όπως ήταν δεν κατάλαβε για πότε την καβάλησε ακινητοποιώντας την. Τρομοκρατήθηκα. Νόμιζα ότι θα της έκανε κακό και πήγα στα παιδιά που ήταν στον απέναντι καναπέ και κοιμόντουσαν. Δεν ήθελα να δουν τι συνέβαινε. Ο γιατρός της είχε κλείσει το στόμα με τη χερούκλα του και με το άλλο χέρι ανέβαζε το νυχτικό της μέχρι που αποκαλύφθηκαν τα μπούτια της. Εκείνη προσπαθούσε να αντισταθεί αλλά ήταν μάταιο, καθώς ο τύπος ζύγιζε πάνω από 120 κιλά. Όταν η γυναίκα μου κατάλαβε ότι δεν υπήρχε διέξοδος παραδόθηκε κλαίγοντας στο έλεος του γιατρού. Ο γιατρός αφού την ξεγύμνωσε τελείως από τη μέση και κάτω έμπηξε όλο του το χέρι στο μουνί της και άρχισε να το παίζει με μανία. Πίδακες υγρών άρχισαν να αναβλύζουν από το καυλωμένο της μουνί. Παράλληλα της έσκαγε χαστούκια στη μούρη όταν την έβλεπε να κλαίει με λυγμούς.

Μόλις καύλωσε κι αυτός, κατέβασε το παντελόνι του και το σώβρακο του και έχωσε τον πούτσο του μέσα της. Εκείνη παραδομένη κοιτούσε ανέκφραστα το ταβάνι του κομμωτηρίου, όσο την πήδαγε ο γιατρός. Δεν τον ενδιέφερε που δεν υπήρχε ανταπόκριση. Το μόνο που ήθελε ήταν να γαμήσει. Της έσκισε το νυχτικό με μια κίνηση, αποκαλύπτοντας τα μεγάλα στήθη που ξεχύθηκαν σαν δύο μεγάλα μπαλόνια. Άρχισε να τα φιλάει και να τα ρουφάει αχόρταγα. Βύζαξε χωρίς αύριο τις ρώγες της σαν ένα αχόρταγο μωρό. Βογκούσε σα μοσχάρι, τόσο από ηδονή όσο και λόγω πάχους. Τα αρχίδια του χτυπούσαν ανελέητα τα πρησμένα μουνόχειλα της γυναίκας μου με ήχο που παραλίγο να ξυπνήσει τα παιδιά. Της ρούφηξε το λαιμό, το στήθος και τα χείλη. Εκείνη σαν άψυχη κούκλα υπέμενε το βασανιστήριο της.

Ο γιατρός όμως δεν πτοήθηκε. Τη γαμούσε ιεραποστολικά αδιαφορώντας για τα πάντα. Ο καναπές έτριζε ολοένα και περισσότερο. Το πήδημα γινόταν ολοένα και πιο έντονο. Έπεφτε ξύλο, καθώς ο γιατρός γαμούσε και χτυπούσε ταυτόχρονα τα μπουτάκια της γυναίκας μου. Τη γύρισε μπρούμυτα και τη γαμούσε σαν σκύλα. Την είχε αρπάξει από το λαιμό, της δάγκωνε το αυτί και της έχωνε βαθιά και γρήγορα την ψωλάρα του στο μουνί της. Της χτυπούσε βίαια τα κωλομέρια ενώ όταν έβγαζε την πούτσα του έχωνε όλη του την παλάμη στη μουνάρα της, η οποία έχυνε ασταμάτητα καθ’ όλη τη διάρκεια του βιασμού. Το μαρτύριο κράτησε περίπου μισή ώρα. Η κορύφωση έγινε σε ιεραποστολική στάση, αφήνοντας ένα βογκητό ανακούφισης και ηδονής. Φυσικά η εκσπερμάτωση έγινε μέσα στον κόλπο της. Ο γιατρός σηκώθηκε αμέσως φορώντας όσο πιο γρήγορα μπορούσε σώβρακο και παντελόνι και βγήκε από το κομμωτήριο.

Η γυναίκα μου εντελώς ξεβράκωτη, ταλαιπωρημένη και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, άρχισε να κλαίει. Είχε πέσει θύμα βιασμού και εγώ δεν έκανα τίποτα. Απεναντίας με είχε καυλώσει ή όλη φάση. Δε μου έριξε ούτε ένα βλέμμα και κρύφτηκε στα σεντόνια. Τα παιδιά δεν ξύπνησαν ευτυχώς. Εγώ μέσα στην ξεφτίλα και την ταπείνωση πήγα στην τραπεζαρία που το χαρτί συνεχιζόταν. Ο γιατρός είχε αποχωρήσει. Όλοι τον είχαν ξεπληρώσει σε χρήμα και εγώ σε είδος. Παρόλα αυτά έκατσα να παίξω χαρτιά με τους υπόλοιπους, αδιαφορώντας πλέον για το αν θα κέρδιζα ή θα έχανα. Εξάλλου οι υπόλοιποι ήταν δικοί μου άνθρωποι. Ακόμη και αν τους χρωστούσα χρήματα θα τα βρίσκαμε. Κανείς τους δεν πήρε είδηση τι έγινε ούτε τους αποκάλυψα ποτέ τίποτα. Όσον αφορά στη γυναίκα μου ούτε που θυμάμαι πότε τα ξαναβρήκαμε. Σίγουρα πέρασε πολύς καιρός!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151261221S005
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.