Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χάρη σε εσάς ξανά βρήκα τον εαυτό μου. Αυτή η σελίδα ήταν η αφορμή και το θάρρος που βρήκε ο Χρήστος μου. Καλησπέρα λοιπόν από εμένα. Είμαι η Χρύσα, 38 χρόνια παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Είμαι ξανθιά, με γαλανά μάτια, γύρω στο 1.76, με πλούσια χαρίσματα όπως λέει ο Χρηστάκος μου. Σε γενικές γραμμές είμαι συντηρητική και όλη μου τη ζωή αφιέρωσα στο μεγάλωμα του παιδιού μου και στο σπίτι. Ο γάμος μου ήταν μια αποτυχία από την αρχή, αλλά ποτέ δεν είχα το θάρρος να φύγω. Τέλος πάντων ας πάμε στο σήμερα.

Είναι που λέτε ο Χρηστάκης, ένας παλιός συμμαθητής του γιου μου, που είχα να τον δω καμιά 15αριά χρόνια, από το σχολείο δηλαδή. Τον πέτυχα τυχαία κάτω στο κέντρο. Χάρηκα πολύ είναι η αλήθεια, τα είπαμε λίγο στο φτερό και φύγαμε. Το βράδυ μου έκανε αίτημα φιλίας και άρχισε να μου στέλνει τα τυπικά μηνύματα, καλημέρα κτλ. Η συζήτηση έγινε πιο συχνή και η επαφή σχεδόν καθημερινή. Αρχίσαμε να λέμε και τα προσωπικά μας εκτός απ' τα τυπικά. Εκείνο το διάστημα ήμουν στα κάτω μου για κάτι προσωπικά μου θέματα και οικογενειακά. Προσπαθούσε ο καημένος να μου ανεβάσει την ψυχολογία, να δω τη ζωή διαφορετικά. Λοιπόν που λέτε στη βραδινή συνομιλία μας, μου γράφει:

«Χρύσα επειδή σε πάω με χίλια, αύριο το πρωί μην κανονίσεις τίποτα, θα την περάσουμε μαζί, δεν θέλω όχι και τέτοια».

«Οκ…» του γράφω.

Την επόμενη μέρα η αλήθεια είναι πως σηκώθηκα με φουλ διάθεση και περίμενα μήνυμα του όπως όπως. Κατά της 8 και ήρθε το καλημέρα και το ραντεβού ήταν 9 η ώρα. Λίγο πριν φύγω απ' τ σπίτι μου γράφει «πάρε μαγιό κι ένα μπουρνούζι».

Σε λίγα λεπτά ήμουν μέσα στο αμάξι του. Στο κάθισμα είχε μια σακούλα διάφορα τρόφιμα, τον καφέ μου και βγαίναμε εκτός νομού. Δε μου είπε προορισμό, έκπληξη λέει. Στην αρχή ένιωθα λίγο αμήχανα, τι κάνω εγώ μαζί με το Χρήστο τώρα, που πάω; Διάφορες σκέψεις περάσανε απ' το μυαλό μου. Αλλά η καλή του διάθεση και η συζήτηση με έκαναν να τα ξεχάσω όλα. Μετά από κάνα 2ωρο φτάσαμε στην έκπληξη, καταλήξαμε στα λουτρά Πόζαρ, είχε κλείσει ο άτιμος ιδιωτική πισινούλα. Στην αρχή αντιστάθηκα, δεν ήθελα με τίποτα, αλλά ήξερε ότι ποτέ πριν δεν είχα κάνει. Οπότε με έβαλε να το δω σαν πρόκληση και το ιδιωτικό έγινε για να αποφύγουμε και οι 2 τα βλέμματα και τα σχόλια. Μπήκαμε μέσα στο δωματιάκι με την πισίνα, έβγαλε κατευθείαν τα ρούχα του ο Χρήστος και βούτηξε.

- Έλα χρυσά, έχει εκεί χώρο να αλλάξεις, έλα το νερό είναι τέλειο.

- Δεν πειράζει, θα κάτσω να σε περιμένω.

- Θα σε πετάξω με τα ρούχα και μετά θα γυρίσεις πίσω με το μαγιό σου που θα είναι στεγνό.

Με τα πολλά πήγα και άλλαξα. Κοιτούσα τον εαυτό μου με το μαγιό και ντρεπόμουν πολύ. «Αχ θεέ μου τι κάνω;» έλεγα από μέσα μου. Μετά από λίγο μπήκα κι εγώ στην πισίνα. Είχε δίκιο, το νερό ιδανικό. Πήγα στη γούρνα που τρέχει το φρέσκο νερό, ήταν τέλειο, σα μικρό παιδί γελούσα. Μετά από λίγο πήγα προς το Χρήστο ο οποίος ήταν σε μια γωνιά. Δεν έχω λόγια, δεν ξέρω πως να πω ευχαριστώ. Δε χρειάζεται, ευχαριστήσου τη στιγμή τώρα. Είναι το δώρο σου για την επέτειο σου. Είχα επέτειο με τον άνδρα μου πριν λίγο καιρό, κάτι το όποιο είχε ξεχάσει πάλι.

- Ναι όπως τα δώρα που Μ κάνει αυτός τόσα χρόνια.

- Έλα μην το σκέφτεσαι αυτά τώρα.

Με τραβάει κοντά του και με γυρίζει πλάτη προς αυτόν. Έβαλε τα χέρια του στους ώμους του και άρχισε να με τρίβει. Η αίσθηση του ζεστού νερού και την χαλαρής ατμόσφαιρας, ήταν ιδανικό ένα μασαζάκι. Ήταν πολύ προσεκτικός και διακριτικός.

- Έλα πήγαινε λίγο κάτω απ' το νερό θα σου κάνει καλό.

Πήγα προς τα εκεί και άφησα το νερό να τρέχει πάνω στο κορμί μου.

- Χρήστο έλα κι εσύ λίγο… κι εσύ το έχεις ανάγκη.

Μέχρι να ανοίξω τα μάτια μου είχε έρθει μπροστά μου. Έκανα πιο πέρα να μπει αυτός κάτω απ' το νερό αλλά το ένα του χέρι με άρπαξε απ' τη μέση και με τράβηξε πάνω του. Τα σώματά μας σχεδόν ακούμπησαν, τα κεφάλια μας ήταν σε κοντινή απόσταση και το νερό μας έλουζε ζεστό. Τολμώ να πω η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά ηλεκτρισμένη. Το χέρι του δεν είχε φύγει απ' τη μέση μου.

- Χρήστο; Να σε ρωτήσω κάτι;

- Ναι.

- Γιατί όλα αυτά;

Απάντηση δεν πήρα, αλλά ένιωσα τα χείλια του να κολλάνε στα δικά μου. Η ασυναίσθητη ανάγκη μου για κάτι καλό άρχισε να τον φιλάει, να τον φιλάει με πάθος, με γλώσσα. Το μυαλό μου φώναζε τι κάνεις εκεί μωρή, αλλά το κορμί μου τον φιλούσε και τα χέρια μου ψαχούλευαν το κορμί του. Δεν ξέρω πόση ώρα φιλιόμασταν, το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι όταν σταματήσαμε μου είχε κοπεί η ανάσα και είχα ανεβάσει σφυγμούς. Κοιταχτήκαμε λίγα δευτερόλεπτα και ξανά άρχισε να με φιλάει. Με σήκωσε μέσα στο νερό και με πήγε στη γωνία. Έπλεξα τα πόδια μου γύρω από το κορμί του. Ο Χρήστος χάιδευε την πλάτη μου μέχρι και τον κώλο μου. Εγώ είχα πλέξει τα χέρια μου στο λαιμό του και απολάμβανα τα φιλιά του και τη γλώσσα του η οποία ταξίδευε στο λαιμό μου. Το μόριο του ήταν πρησμένο και το ένιωθα πάνω μου. Μου άρεσε πάρα πολύ, είχα πολλά χρόνια, είχα ξεχάσει να νιώθω έτσι.

- Χρήστο μου; Τι κανείς τώρα;

- Σε φιλάω μωρό μου, δε βλέπεις; Σε γουστάρω πολύ.

- Χρήστο; Φτάνει.

- Έκανα κάτι που σε πείραξε;.

- Όχι, ίσα ίσα… το κάνεις πολύ καλά.

Με τη συζήτηση που είχαμε ο Χρήστος λίγο απομακρύνθηκε και πήγε στην άλλη γωνία και παρέμεινε σιωπηλός. Εγώ στις σκέψεις μου. Το κεφάλι μου και τα αισθήματα μου είχαν πάρει φωτιά. Άκουσα από μακριά τη φωνή του και ξανά γύρισα στην πισινούλα.

- Χρύσα σε γουστάρω τόσα χρόνια, νόμιζα ότι σε είχα ξεπεράσει αλλά απ' την ώρα που σε είδα ξαναζωντάνεψε το πάθος. Δε σου ζητάω τίποτα παραπάνω, απλά να τ ζήσουμε, να ζήσουμε στιγμές.

Πήγα προς το μέρος του. Είχε ανέβει στην ανακλινόμενη σκάλα. Το μισό του κορμί ήταν σχεδόν έξω απ' τ νερό. Το φούσκωμα στο μαγιό του διακρινόταν ξεκάθαρα.

- Χρήστο μου τι ναι αυτά που λες; Εγώ πλέον μεγάλωσα δεν είμαι για τέτοια.

Με πιάνει απ' το πιγούνι και με τραβάει προς το μέρος του.

- Δε με νοιάζει τίποτα, εγώ στα είπα, πάρε τις αποφάσεις σου.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Τώρα αισθάνομαι ένα του χέρι να χαϊδεύει το στήθος μου και να βάζει από μέσα το χέρι του. Τσιμπούσε τη ρώγα μου κι εγώ ερεθιζόμουν πιο πολύ. Ανέβηκα πάλι πάνω του και τριβόμασταν. Η γλώσσα του γυρνούσε στο λαιμό μου και κατέβηκε προς τα κάτω που είχε βγάλει το ένα μου στήθος έξω από το μαγιό άρχισε να το πιπιλάει και να το δαγκώνει. Αχ… τέλεια.

Ένας χτύπος στην πόρτα μας διέκοψε το όνειρο, ευτυχώς, γιατί είχαμε πάρει φόρα. Ο χρόνος παραμονής της πισίνας μας τελείωσε. Ντυθήκαμε χωρίς ντροπές τώρα, αν και ο Χρήστος κύριος δεν κοίταξε προς εμένα. Ο χρόνος είχε περάσει, κόντευε μεσημέρι, μπήκαμε στο αμάξι σιωπηλοί και ξεκινήσαμε προς το γυρισμό. Σχεδόν το μισό ταξίδι πήγε έτσι, ακούγοντας μουσική. ο Χρήστος πάλι διέκοψε το βουητό της μουσικής για διάφορα θέματα, να σπάσει ο πάγος. Δεν κατάλαβα πότε φτάσαμε.

- Χρύσα που θέλεις να σε αφήσω;

- Στο σπίτι μου μπροστά γιατί;

- Λέω μήπως δε θέλεις.

- Γιατί καλέ; Έγινε κάτι; Με βρήκες στο δρόμο και με ανέβασες χα, χα...

Φτάσαμε.

- Άντε πάρκαρε και ανέβα για καφεδάκι η να μαγειρέψω κάτι γρήγορο.

- Όχι, άσ’ το καλύτερα. Δεν είμαι καλή παρέα.

- Χρήστο; Εγώ έκανα τ δικό σου.

- Καλά μη βαράς.

Πάρκαρε τ αμάξι, εγώ ήδη είχα μπει στο σπίτι.

- Θέλεις καφέ;

- Όχι ένα νεράκι

- Ωραία τι θέλεις να κάνω;

- Δε θέλω να σε βάλω σε κόπο.

- Δεν είναι κόπος.

Πήγα προς την κουζίνα και ήρθε από πίσω μου.

- Κάτι άλλαξε τη διάθεσή σου, οκ… εμένα λες μετά.

Ήπιε το νερό και ήρθε πάνω μου. Άρχισε πάλι να με φιλάει. Αφέθηκα στα φιλιά του και τα χάδια του. Είχα ακουμπήσει στον πάγκο και αυτός είχε κολλήσει πάνω μου και έτριβε το κορμί του. Όταν πήρα ανάσα μπόρεσα και του μίλησα:

- Χρήστο;

- Ναι ξέρω… πρέπει να φύγω, έχεις δίκιο.

- Χα, χα… όχι.

- Τι όχι;

- Όχι να μη φύγεις. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αυτό που πας να κάνεις δε βολεύει εδώ.

Με έπιασε απ' το χέρι και ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος σα μικρά παιδιά και να βγάζουμε τα ρούχα μας. Μου δάγκωνε τις ρώγες κι εγώ του γρατζουνούσα την πλάτη με τα νύχια μου. Κατέβηκε προς τα κάτω και έβγαλε το βρακί μου.

- Χρήστο μου όχι εδώ.

- Γιατί; Δε σ’ αρέσει;

- Δεν είμαι ξυρισμένη, δε βλέπεις;

Σαν να μην τ’ άκουσε. Έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου. Αχ τι ζω! Το ωραιότερο γλείψιμο. Έπαιζε με την κλειτορίδα μου και ταυτόχρονα έβαζε το δάχτυλο του μέσα μου. Πετούσα στα ουράνια! Είχα αφεθεί στη γλώσσα του. Πέρασαν πολλά χρόνια που άνδρας είχε να βάλει εκεί τη γλώσσα του. Άρχισα να έχω σπασμούς, τσαλάκωνα με τα χέρια μου τα σεντόνια γύρω μου και ναι… επιτέλους ήρθε ο πρώτος οργασμός. Το σώμα μου τινάχτηκε μέχρι πάνω. Ήρθε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Ένιωθα τα υγρά μου στο στόμα μου. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του. Ήταν πέτρα και μεγάλο. Κατέβασε το μποξεράκι του και ακούμπησε πάνω μου.

- Χρήστο μου είσαι σίγουρος γι' αυτό π πας να κάνεις;

- Απόλυτα.

Ένιωσα να με σκίζει. Μπήκε αργά αργά μέσα μου. Ένιωσα το κάθε του εκατοστό που εισχωρούσε στο μουνί μου και μου γέμιζε την τρύπα. Άρχισε να ανεβάζει ρυθμό. Τον δάγκωνα στο στέρνο. Δεν ξέρω πόσο άντεξα, εγώ νομίζω πως έχυσα σχεδόν αμέσως. Ακόμα ένας οργασμός, μου κόπηκε η ανάσα. Άρχισε να με φιλάει στο στόμα και να μου λέει γλυκόλογα. Βγήκε γιατί του έκανα παράπονα ότι πονάω. Με πήρε αγκαλίτσα να ξαναβρώ την ανάσα μου. Μετά από λίγο σηκώθηκα και πήγα τουαλέτα. Είδα το μουνί μου πρησμένο και ανοιχτό να τρέχουν τα ζουμιά μου. Κοίταξα στον καθρέφτη και χαμογέλασα για αυτό που ζούσα. Είπα στον εαυτό μου «Χρύσα ζησ’ το επιτέλους. Το έχεις ανάγκη». Μάζεψα τα μαλλιά μου κότσο και γύρισα στο κρεβάτι. ο Χρήστος με περίμενε στο κρεβάτι και χάιδευε το πουλί του. Πήγα δίπλα του, τον φίλησα στο στόμα και τον ευχαρίστησα.

- Άστο αυτό σε εμένα. Έκανες πολλά σήμερα.

Έσκυψα και με το ένα μου χέρι το έπαιζα. Η αλήθεια είναι πως το έχω κάνει ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Χωρίς πολλά-πολλά, άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Το έβαλα στο στόμα μου σιγά σιγά. Με έπνιγε, το ρουφούσα. Με έπιασε απ' τ μαλλιά και έδινε ρυθμό. Μου το έβγαζε και μου έριχνε μπατσούλες στα μάγουλα μου, μετά πάλι μέσα. Του έγλειφα τον κορμό, διακρινόταν οι φλέβες του παντού. Με πίεσε πιο κάτω, ρουφούσα τα αρχίδια του, ήταν πρησμένα και μεγάλα. Ανέβηκα πάνω του. Τώρα που ηρέμησα μπήκε πιο εύκολα. Άρχισα να χορεύω πάνω του, ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλα. Με είχε πιάσει από τα κωλομάγουλα και έγλειφε τα βυζιά μου. Ήμουν σε έκσταση. Νομίζω πως μερικές φορές το ένα του δάχτυλο έμπαινε στην πίσω τρύπα μου, αλλά κουνιόμουν πάνω κάτω και δεν πολυκαταλάβαινα. Μετά απ' ώρα τον ακούω…

- Θέλω να χύσω μωρό μου...

- Αχ μωρό μου, χύσε με… χύσε με μέσα… τα θέλω μέσα μου…

Βγάζει μια κραυγή και χύνουμε μαζί. Ήταν τέλειο. Πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ολοκληρωμένη. Βγήκα και τα υγρά μας έτρεχαν στο κρεβάτι. Με πήρε αγκαλιά, μείναμε για λίγο ακίνητοι.

- Χρήστο μου πρέπει να φύγεις.

- Το ξέρω.

Με φίλησε ντύθηκε και έφυγε αθόρυβα. Έμεινα για λίγο ακόμα στο κρεβάτι, έτσι γυμνή. Τα πόδια μου δε με βαστούσαν. Με πήρε ο ύπνος έτσι. Δε βγήκα σχεδόν καθόλου απ’ το δωμάτιο, εκτός από τη στιγμή που γύρισε η οικογένειά μου.

Το βράδυ μ έστειλε ο Χρήστος μήνυμα τι κάνω. Δεν του απάντησα. Ένιωθα τύψεις. Όμως λίγο πριν κοιμηθώ έριξα ένα μάτσ με τον άνδρα μου πάλι για τα λεφτά κτλ. Έλεγα από μέσα μου «καλά να πάθεις κέρατα, καλά σε κάνω». Έφυγαν όλοι για ύπνο. Έμεινα μέσα στο σκοτάδι να σκέφτομαι. Το μουνάκι μου ακόμα το ένιωθα ανοιγμένο. Μου ξανά στέλνει ο Χρήστος. Αυτή τη φορά του απαντάω και του λέω και για τη φασαρία.

- Έλα να σε πάρω μια αγκαλίτσα.

- Αχ να ήσουν εδώ… τι καλά.

Σε λίγα λεπτά με στέλνει μήνυμα να του ανοίξω. Ήταν απ' έξω.

- Χα, χα, χα… είσαι τρελός; Όλοι είναι πάνω.

Με πήρε αγκαλιά, άρχισε να με φιλάει. Δόθηκα πάλι στα φιλιά του. Φιλάκι στο φιλάκι άρχισε πάλι να με δαχτυλώνει μέσα στο σαλόνι μου.

- Χρήστο τ κανείς; Σταματά.

Μου έγλειφε το λαιμό και έβαζε δύο τρία δαχτυλάκια στο μουνάκι ου κάτω απ' τη νυχτικιά μου. Στο παιχνίδι μπήκε και η πίσω δίοδος μου. Δεν μ’ αρέσει από κει. αλλά δεν του είπα τίποτα. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Έβγαλε το καυλί του και με πίεσε. Έκατσα στα γόνατα. Το έβαλε στο στόμα μου και άρχισε να το γαμάει. Με έπνιγε, έτρεχαν τα σάλια μου και προσπαθούσα να τα ρουφήξω. Με σήκωσε και έριξε το σώμα μου στον καναπέ. Σήκωσε τη νυχτικιά μου, κατέβασε το βρακί, έπιασε το καυλί του και το έβαλε στην πίσω τρύπα.

- Όχι, μη Χρήστο…

- Σ… μην κανείς φασαρία.

- Όχι μη Χρήστο, σε παρακαλώ.

Ήταν ήδη αργά. Μου είχε σκίσει το σφιγκτήρα και έμπαινε πιο μέσα. Τα πόδια μου λύγισαν, ο πόνος αφόρητος. Δάγκωνα τα μαξιλάρι για να μην ουρλιάξω. Με έπιασε απ' τ κωλομάγουλα και άρχισε να με πηδάει από πίσω. Πονούσα, πονούσα.

Άρχισε να μου αρέσει. Χαλάρωσα και σιγά σιγά μου ερχόταν οργασμός. Έχυσε πιο μπροστά από μένα. Αλλά τον κράτησα μέσα να συνεχίσει μέχρι να χύσω κι εγώ. Έτρεχαν τα χύσια του στα μπούτια μου. Έχυσα κι εγώ. Τέλεια.

Με φίλησε, ντύθηκε κι έφυγε. Πήγα, πλύθηκα και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Τα σεντόνια μύριζαν το άρωμα του και τα χύσια του. Με πήρε γλυκά ο ύπνος.
Copyright protected OW ref: 185778Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.