Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σίγουρα κατά καιρούς έχεις ακούσει για τακτικές σε μάχες. Πώς μια χούφτα ατόμων κέρδισε πολλαπλάσιες δυνάμεις; Τα περισσότερα παραδείγματα προέρχονται φυσικά από την ιστορία της Ελλάδας! Είτε αρχαία ή πιο σύγχρονη. "Ἑλλήνων προμαχοῦντες Ἀθηναῖοι Μαραθῶνι χρυσοφόρων Μήδων ἐστόρεσαν δύναμιν". Υπέρ των Ελλήνων οι Αθηναίοι μαχόμενοι στον Μαραθώνα συνέτριψαν τη δύναμη των χρυσοφόρων Μήδων! "Ὦ ξεῖν', ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις, ὅτι τῇδε κείμεθα τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι." Ξένε πάντα να λες στους Λαεδαιμόνιους, ότι σε αυτή τη γη βρισκόμαστε πεσμένοι ακολουθώντας τους νόμους της πατρίδας μας. "Η πλάτη του αρνιού έδειξε μάχη και νίκη! Εγώ θα μείνω εδώ και θα χορέψω! Όποιος θέλει να με ακολουθήσει στο χορό και έτσι θα μπούμε στο Χάνι!" είπε ο Ανδρούτσος. "Μαζέψτε ότι μπορείτε από ζώα, φρούτα και γεννήματα της γης και τα υπόλοιπα κάψτε τα! Να μην βρει ο τύραννος φαγητό για τη στρατιά του. Εγώ θα πάρω τους δικούς μου και θα τον περιμένω στα στενά στα Δερβενάκια!" είπε ο Κολοκοτρώνης. Μετά από τέσσερις ημέρες σχεδόν ασταμάτητων κανονιοβολισμών και ρίψεις βομβών από αεροπλάνα τα οχυρά Ρούπελ και Παλιουριώνες παραδόθηκαν. Οι απώλειες των Γερμανών πολλές, ενώ οι Έλληνες θα είχαν πιο πολλούς ζωντανούς αν κάποια πολυβολεία παραδίνονταν όπως ζήτησε ο επικεφαλής. Παρόλα αυτά ήταν η μόνη στρατιά που έφυγε με τον οπλισμό της. Γεμίζεις με υπερηφάνεια για τις πράξεις των προγόνων σου;

Καμιά φορά ο έρωτας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι μάχη! Όχι η σεξουαλική πράξη, αλλά το πώς ένα ζευγάρι έρχεται κοντά. Χρειάζονται ικανές τακτικές για να καρποφορήσει μια έντονη αγάπη. Απόψε θα σου διηγηθώ μια τέτοια ιστορία.

Κάποτε στο ανατολικό πλευρό του όρους Ταΰγετου και σε υψόμετρο 1400 μέτρων περίπου, ζούσε μια μάντισσα. Κανείς ντόπιος δεν ήξερε πώς, πότε ή με ποιον τρόπο είχε βρεθεί σε εκείνα τα μέρη. Όμως την φοβόντουσαν και την σέβονταν. Λακεδαιμόνιοι βασιλείς, προεστοί και απλοί πολίτες την επισκέπτονταν συχνά. Όχι μόνο γιατί ήταν σχετικά κοντά σε σχέση με τα γνωστά μαντεία, αλλά γιατί φαινόταν πως εκείνη γνώριζε πολλά πράγματα και οι προφητείες της ήταν πάντοτε έγκυρες και ταυτόχρονα ποτέ διφορούμενες.

Ένας τριτότοκος γιος του παροντικού βασιλιά, αφού έκλεισε τα είκοσι έτη και μπορούσε πλέον να κυκλοφορεί πιο ελεύθερα από την εποπτεία των παιδονόμων, βρέθηκε να σκαρφαλώνει με την ενωμοτία του τον Ταΰγετο. Ο ίδιος είχε διακριθεί ως άριστος και ήταν ο επικεφαλής. Η αποστολή τους ήταν το κυνήγι, αλλά μόνο αυτός γνώριζε τον πραγματικό σκοπό. Του είχε οριστεί να ζητήσει χρησμό από τη μάντισσα.

Είχε δύσει εδώ και πολλή ώρα. Το φεγγάρι ήταν στο τελευταίο τέταρτο, αλλά ήταν αφύσικα φωτεινό. Ο ουρανός ήταν καθαρός και έναστρος. Ο νεαρός βρέθηκε στο κατώφλι του οικήματος της μάντισσας. Μια φωτιά ήταν αναμμένη στο εσωτερικό και καπνός έβγαινε από την αυτοσχέδια καμινάδα.

- Πέρασε μέσα πρίγκιπα της Λακεδαίμονος, άκουσε μια ουδέτερη γυναικεία φωνή να τον καλεί.

Ο νεαρός είχε γαλουχηθεί με τη στρατιωτική πειθαρχία της μεγαλύτερης πολεμικής μηχανής της εποχής. Δε γνώριζε το φόβο απέναντι στον εχθρό. Αλλά ετούτη η γυναίκα ήταν απόκοσμη. Μπήκε με δισταγμό στην πέτρινη κατοικία, ενώ το χέρι του κρατούσε τη λαβή του ξίφους.

- Σε δίδαξαν να χτυπάς μια άοπλη γυναίκα που δε σε πολεμάει; Δεν είμαι εχθρός σου νεαρέ. Άσε το σπαθί και κάτσε κοντά στην εστία!

Το παλικάρι έπραξε όπως του το ζήτησε. Ακόμα δεν την είχε αντικρίσει. Η μάντισσα καθόταν στη σκιά και ήταν τυλιγμένη με ένα μαύρο χιτώνα. Του φάνηκε ότι είδε το χέρι της να πετάει κάτι πάνω στη φωτιά. Μπορεί να ήταν φύλλα και σκόνη. Το χρώμα της πήρε μια κυανή απόχρωση και πίσω από τις φλόγες επιτέλους αντίκρισε το πρόσωπο της μάντισσας. Ξεροκατάπιε από συγκίνηση. Ήταν πολλή όμορφη γυναίκα, αν και δεν είχε το ίδιο χρώμα επιδερμίδας όπως το δικό του. Τα μάτια της ήταν βαθύ πράσινο και η ίδια χαμογελούσε.

- Ρώτησέ με! διέταξε.

- Θέλω να ξέρω αν πρέπει να παντρευτώ τώρα ή μετά από δέκα χρόνια όταν και θα λάβω κλήρο γης!

- Δεν είναι αυτός ο λόγος της επίσκεψης σου μικρέ γενναίε. Όχι! Ήρθες εδώ με σκοπό να μάθεις αν αληθεύουν οι φήμες. Αν η γυναίκα που προφητεύει λέει πράγματα σωστά, αλλά και αν είναι τόσο όμορφη όπως λένε. Ιδού!

Η γυναίκα σηκώθηκε από τη θέση της στις σκιές και με μια κίνηση έβγαλε το μαύρο χιτώνα που φορούσε. Το δέρμα της ήταν σκούρο και πλέον γυμνό στο βλέμμα του νεαρού. Οι καμπύλες του σώματός της ήταν αρμονικές και γέμιζαν στα σωστά σημεία.

- Όχι δεν είμαι θεά, του είπε απαντώντας στην ανείπωτη ερώτηση. Όμως δε θα άφηνα κανέναν να απλώσει χέρι πάνω μου χωρίς τη θέλησή μου. Πολλοί που με επισκέφθηκαν το σκέφτηκαν, αλλά τους κόπηκε απότομα ο έρωτας. Εσύ όμως είσαι διαφορετικός αγαπητέ μου! Με διασκεδάζεις! Άκου λοιπόν τα λόγια μου καλά και στοχάσου τα...
Παντρέψου μια γυναίκα μετά από δέκα έτη, αλλά μην κάνεις παιδιά μαζί της. Να περιμένεις την πατρούχα του μεγάλου σου αδερφού. Αυτή θα πάρεις σα δεύτερη γυναίκα και θα κληρονομήσεις μαζί και την περιουσία του. Ένα παιδί μόνο βλέπω στο μέλλον σου, αλλά αυτό ειδικά είναι που θα σου χαρίσει τη δόξα. Χάρη στο γιο σου θα εκστρατεύσεις μαζί με άλλους για να σώσεις όχι μόνο τη Λακεδαίμονα, αλλά και την Ελλάδα όλη! Θα είναι παραμονές των Κάρνειων, αλλά εσύ θα πρέπει να το κάνεις. Ο εχθρός είναι ο Πέρσης! Δε θα γυρίσεις νικητής, αλλά θα στεφανωθείς με τις δάφνες της δόξας. Το όνομά σου θα δοξάζεται για πολλά χρόνια και η υστεροφημία σου θα είναι τεράστια!
Αυτά σου έχει γραμμένα η μοίρα και πρέπει να τα κάνεις. Αλλιώς το όνομά σου θα χαθεί μαζί με όλα τα άλλα των Ελλήνων. Τον άκουσες το λόγο μου!

Ο νεαρός κάθισε σκεφτικός απέναντι της και μελετούσε την προφητεία. Ο αδερφός του δεν είχε ακόμα παιδιά και θα γινόταν βασιλιάς. Τον ίδιο δεν τον ένοιαζε το βασιλίκι. Η δόξα και η υστεροφημία. Ένα όνομα αθάνατο! Και μάχη υπέρ πατρίδας!

- Ας γίνει… το μόνο που είπε.

- Θα γίνει, του απάντησε η γυναίκα. Από εδώ και στο εξής όταν θα έρχεσαι να με επισκεφθείς δε θα λαμβάνεις άλλες προφητείες. Εσένα διαλέγω για να χαρώ τον πόθο. Απόψε θα ξαπλώσεις μαζί μου και θα πεις πως σε φιλοκόνεψα, αλλά όχι και το τι κάναμε.

Η γυναίκα τον πλησίασε και τον βοήθησε να βγάλει την πανοπλία και τον ερυθρό χιτώνα. Στο άγγιγμα της το σώμα του έτρεμε από προσμονή και πόθο. Η σάρκα του ανδρισμού του είχε σκληρύνει και επιμηκυνθεί, αν και ο ίδιος δεν ένοιωθε κανένα συναίσθημα αγάπης για εκείνη. Ήταν καθαρά λαγνεία!

Η μάντισσα των ξάπλωσε σε δυο παχιές φλοκάτες και η γυναικεία φύση της αγκάλιασε και δέχθηκε όλο του το μήκος, καθώς ανέβηκε πάνω του. Γονατισμένη και με αργές κινήσεις, άρχισε ένα ερωτικό χορό που την ανέβαζε σε κοσμικά επίπεδα απόλαυσης. Αυτός σαν υπνωτισμένος, ακολουθούσε τις επιταγές της σάρκας. Τα χέρια του άρπαξαν τα μπούτια της και το σώμα του σηκώθηκε προς το δικό της. Τα χείλη του βρέθηκαν να θηλάζουν με μανία τις θηλές. Πότε τη μία και πότε την άλλη. Τα μάτια της μάντισσας είχαν σκουρήνει από την ηδονή και τον κάλεσε να ολοκληρώσει την ένωση τους. Αυτός υπάκουσε και την ακολούθησε στις επάλξεις του οργασμού. Το εσωτερικό της τον ρουφούσε. Αφού τελείωσε μέσα της, χωρίς να χάσει την πυγμή του, τη γύρισε ανάσκελα. Εκ νέου ξεκίνησε να της οργώνει το κορμί. Τα σκέλια της ανοιγόκλειναν και το είναι της τον καλούσε να σμίξουν πιο ολοκληρωτικά.

Της έδωσε όλη την ορμή του, τη νιότη του, τον εαυτό του! Ξανά και ξανά απόθεσε το σπέρμα του μέσα της. Καθώς ξημέρωνε στην ανατολή, βρέθηκε να βαριανασαίνει. Εκείνη του έδωσε νερό και παστό κρέας. Τον καλημέρισε και τον έστειλε πίσω στους δικούς του.

Για πολλά χρόνια την επισκεπτόταν για να απολαύσει τις ηδονές της σάρκας. Ποτέ δε μίλησαν ξανά για την προφητεία. Λίγο πριν την γιορτή των Καρνείων κι ενώ ο ίδιος κόντευε τα εξήντα την επισκέφθηκε για τελευταία φορά. Η μάντισσα δε φαινόταν να γερνάει.

- Τώρα είναι η ώρα Λεωνίδα, του είπε. Τα λόγια της γυναικάς σου είναι σοφά. Ή ταν ή επί τας! Εγώ σου λέω επί τάς! Για να δοξάσεις τους προγόνους σου και όλο σου το γένος.








Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).