Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με ξύπνησε χαϊδεύοντας ευγενικά το κεφάλι μου.

- Ξύπνα μωρό μου, θα αργήσεις.

Κρατούσε με τα δύο της δάχτυλα ένα χρησιμοποιημένο κωλόχαρτο και το κούνησε πάνω από το κεφάλι μου.

- Πάλι τον έπαιζες όλο το βράδυ;

- Άσε με να κοιμηθώ, λιγάκι.

- Είναι οκτώ και δέκα… σήκω.

Τράβηξε τα σκεπάσματα και κοίταξε το ερεθισμένο μου όργανο.

- Κι αν κρίνω από τα χαρτιά στο πάτωμα, πρέπει να τον έπαιξες τουλάχιστον τέσσερις φορές.

- Την είδες τι φορούσε;

- Την είδα αγάπη μου, έχεις δίκιο.

Έφτυσε στον πούτσο μου δυο φορές και άρχισε να μου τραβάει μαλακία.

- Θέλεις να της μιλήσω;

- Δεν ξέρω…

- Αύριο που θα μας πας Κοχύλι θα το κανονίσω εγώ.

- Χύνω… δώσε μου το χαρτί.

- Χύσε… θα αλλάξω σεντόνια σήμερα.

Μου τον στράγγιξε καλά και σκούπισε τα χέρια της στα σεντόνια.

- Έλα, κάνε ένα μπάνιο και κατέβα.

Την επομένη το πρωί σηκώθηκα πρώτος. Κατέβηκα στο λιμανάκι να ετοιμάσω τη βάρκα και τις περίμενα. Η Έλενα φορούσε ένα μακρύ φόρεμα παραλίας και η Εύα ένα λευκό σορτσάκι και το μαγιό της. Τις βοήθησα να ανέβουν και ξεκινήσαμε. Πολύ σπάνια συναντούσαμε σκάφος στο Κοχύλι και ευτυχώς κι εκείνη τη μέρα, παρότι ο ήλιος έκαιγε από το πρωί, δε βρήκαμε κανέναν. Πλησίασα ήρεμα στην παραλία, πέταξα τα σχοινιά και πήδηξα για να δέσω σε μια αυτοσχέδια δέστρα. Τις τράβηξα έξω και τις βοήθησα να κατέβουν.

- Υπέροχα είναι… είπε η Έλενα κοιτάζοντας με δέος το μικρό κολπίσκο.

- Είδες που σου έλεγα;... εμείς ερχόμαστε συνέχεια με τον Πετράκη.

Φορτώθηκα σχεδόν όλες τις τσάντες και το ψυγείο και τις ακολούθησα. Αφού τακτοποιήσαν τις πετσέτες και τα υπόλοιπα πράγματα η Έλενα έβγαλε το φόρεμα της κι έμεινε με το μπικίνι. Την κοιτάξαμε και οι δύο περιμένοντας να βγάλει τουλάχιστον το επάνω αλλά δεν το έκανε. Εννοείται πως εγώ κι η Εύα κάναμε πάντα γυμνοί μπάνιο στο Κοχύλι.

- Δε θα το βγάλεις αυτό;

- Ποιο;

- Το μαγιό.

- Αφού είναι ο μικρός, πως;…

- Εμείς εδώ, κάνουμε πάντα γυμνοί μπάνιο.

- Τι... τελείως γυμνοί;

Η Εύα έβγαλε το πάνω του μαγιό της και το έβαλε στην τσάντα της.

- Ναι. Τελείως γυμνοί.

- Κι ο μικρός;

- Ποιος μικρός;

Έβγαλε και το κάτω και ξάπλωσε στην πετσέτα της ανοιγοκλείνοντας νευρικά τα πόδια της. Το μουνί της ήταν φρεσκοξυρισμένο και όμορφο.

- Δεν πας καλά. Καθόλου καλά.

Με κοίταξε με οίκτο.

- Μπορείς να με πας πίσω;

Φαινόταν πολύ σοκαρισμένη.

- Δεν ξέρω, αν θέλετε να σας πάω...

Η Εύα στηρίχτηκε στους αγκώνες της και την κοίταξε πάνω από τα γυαλιά της.

- Θα μου πεις τι έπαθες;

- Τι έπαθα; Γιος σου είναι.

- Δεν είναι. Τον πατέρα του παντρεύτηκα δεν τον υιοθέτησα.

- Είναι σαν γιος σου όμως.

- Λάθος κανείς. Είναι γιος του άντρα μου και στην τελική είναι ολόκληρος άντρας πια, δεν είναι παιδάκι!

Με κοίταξε περιμένοντας να πω ή να κάνω κάτι. Ξεκούμπωσα την βερμούδα μου και την άφησα να πέσει στο έδαφος. Η πούτσα μου ήταν από ώρα όρθια και τα αρχίδια μου πρησμένα, έτοιμα να εκραγούν. Κοίταξε το καυλί μου για μια στιγμή μόνο κι έστρεψε το βλέμμα της αλλού.

- Τι γίνεται εδώ; δεν καταλαβαίνω.

Την πλησίασα ενώ έπαιζα τον πούτσο μου και έκανε ένα βήμα πίσω.

- Τι κανείς; Πας καλά αγόρι μου; εγώ δεν…

Την πλησίασα κι έκανε άλλο ένα βήμα πίσω. Σε κάποια φάση νόμισα πως θα αρχίσει να φωνάζει «βοήθεια».

- Έχει τρελαθεί στη μαλακία από προχθές το βράδυ που έφυγες.

- Μα πως; εγώ δεν…

- Εσύ.. «δεν» αλλά το μίνι... μίνι. Δεν θέλει και πολύ αυτός.

- Δεν το έκανα επίτηδες.

- Ναι καλά!

Γονάτισα μπροστά της χωρίς να σταματήσω να μαλακίζομαι και πλησίασα το πρόσωπό μου στον μουνί της.

- Αγόρι μου σε παρακαλώ!

- Να το φιλήσω λίγο, με το μαγιό… λιγάκι.

Σχεδόν την ακουμπούσα, τη μύριζα. Περίμενα πως θα έκανε πάλι πίσω αλλά έμεινε στην θέση της.

- Τι κάνω Θεέ μου!

Σχεδόν ψιθύριζε. Με έπιασε από το κεφάλι και με τράβηξε ευγενικά πάνω της. Τη φίλησα και τελείωσα αμέσως πάνω στα περιποιημένα δάχτυλα του ποδιού της. Έμεινα κολλημένος επάνω της για λίγο μέχρι που σωριάστηκα κάτω.

- Καλύτερα τώρα;

- Συγνώμη… σας λέρωσα.

- Δεν πειράζει αγάπη μου.. δεν πειράζει.

Περπάτησε προς τη θάλασσα μέχρι να βραχούν τα πόδια της κι έμεινε να κοιτάζει τον ορίζοντα. Επέστρεψε δίπλα στην Εύα και χαμογέλασε αμήχανα. Μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Μελαχρινές με παρόμοιο, κοντό καρέ κούρεμα, μεγάλα έως πολύ μεγάλα βυζιά, κυρίως η Έλενα η οποία είναι και ψηλότερη και ζουμερές με ωραίο, καθαρό λευκό δέρμα. Έχουν ευγενικά χαρακτηριστικά και όμορφα καστανά μάτια. Η Έλενα περισσότερο «μαμά», η Εύα περισσότερο «MILF». Μόλις συνήλθα κάπως, σηκώθηκα με σκοπό να βουτήξω.

- Θα φέρεις και τις ξαπλώστρες από την βάρκα όπως έρχεσαι;… δε βολεύομαι.

- Θα τις φέρω.

Όσο ήμουν στο νερό τις έβλεπα που μιλούσαν και γελούσαν. «Με εμένα γελούν» σκέφτηκα. Δε με ενοχλούσε, ποτέ δε με ενόχλησε η κοροϊδία της Εύας. Ούτως η άλλως η σχέση μας σε αυτό ακριβώς στηρίζεται. Στο ότι απολάμβανα και απολαμβάνω την κοροϊδευτική της διάθεση. Κοίταξα την Έλενα που έβγαλε το επάνω του μαγιό της κάπως αμήχανα. Δυο μέρες τον έπαιζα για αυτές τις βυζάρες και τώρα τις είχα ολοζώντανες μπροστά μου. Άρχισα να τον παίζω πάλι μέσα στη θάλασσα αλλά σταμάτησα. Προτίμησα να κάνω επίδειξη της νέας μου στύσης στη νεοφερμένη. Μόλις επέστρεψα με τις ξαπλώστρες κρεμασμένες στους ώμους μου και την πούτσα όρθια η Έλενα κάλυψε τις θηλές της με το χέρι της. Τις τοποθέτησα δίπλα – δίπλα και άπλωσα την πετσέτα μου κάθετα μπροστά τους. Εκείνες σηκώθηκαν, τίναξαν τις δικές τους και τις τακτοποίησαν όμορφα πριν ξαπλώσουν.

- Μήπως ήθελες εσύ τη μία; είπε η Έλενα κάπως ένοχα.

- Όχι, όχι. Μια χαρά είμαι εγώ.

Σε αντίθεση με την Εύα η οποία άνοιξε τα μπούτια της, εκθέτοντας τη μουνάρα της προς το μέρος μου, η Έλενα βολεύτηκε ρίχνοντας ένα γαλάζιο ύφασμα στα βυζιά της.

Μείναμε αρκετή ώρα χωρίς να πούμε κάτι. Εμείς είχαμε εξοικειωθεί με τη σιωπή στο Κοχύλι. Όταν είμασταν μόνοι, μιλούσαμε ελάχιστα. Η Εύα με άφηνε να τον παίζω, να τη γλείφω, αν καύλωνε πολύ, να τη γαμάω κιόλας, αλλά γενικά δε μιλούσαμε πολύ. Η φίλη της όμως αισθανόταν μάλλον αμήχανα. Την πρόσεξα που έριχνε κλεφτές ματιές στην στύση μου πίσω από το βιβλίο της. Κάποια στιγμή η Εύα σηκώθηκε, πέταξε τα γυαλιά της και βούτηξε στη θάλασσα. Πέρασαν λίγα λεπτά και σηκώθηκα να πάρω μια μπίρα από το μικρό ψυγείο. Ήπια λαίμαργα μερικές γουλιές με αποτέλεσμα να χυθεί λίγη στο σώμα μου.

- Θέλετε μία;

- Ναι θέλω. Ευχαριστώ.

Προσπαθούσε να δείχνει άνετη αλλά ήταν ακόμη σφιγμένη.

- Σου είναι εύκολο να μου την ανοίξεις;… εχθές έκανα νύχια.

Άνοιξα άλλη μία, της την έδωσα και έκατσα στη δεύτερη ξαπλώστρα δίπλα της. Έπιασα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω. Γύρισε το κεφάλι της από την άλλη.

- Σας πειράζει;

- Όχι.. όχι αγόρι μου.. κάνε δουλειά σου.

- Μήπως μπορείτε να τραβήξετε το ύφασμα;

- Λυπάμαι, αυτό δε μπορώ να το κάνω.

Συνέχισα να την κοιτάζω και να μαλακίζομαι μέχρι που γύρισε η Εύα.

- Κατουριέμαι.

Σηκώθηκα από την ξαπλώστρα και ξάπλωσα στο έδαφος. Το κάναμε σχεδόν κάθε φορά που πηγαίναμε σε αυτή την παραλία. Ήρθε από πάνω μου και άνοιξε τα μουνόχειλά της. Μου φάνηκε πως θα έχυνα πριν ακόμη αισθανθώ τα ζεστά υγρά στο σώμα μου και σταμάτησα. Η Έλενα μας κοιτούσε με το στόμα ανοιχτό.

- Θέλεις να τον κατουρήσεις κι εσύ;… έλα, τρελαίνεται.

- Τι κάνεις; Όχι, όχι, εγώ δεν... δε μου έρχεται.

Πάνω από μισό λεπτό άδειαζε την κύστη της επάνω στο σώμα μου ενώ εγώ βάραγα τον πούτσο μου.

- Χύσε ρε μαλακιστήρι, τι περιμένεις;

- Ναι, χύνω, χύνω, λίγο ακόμη σε παρακαλώ!

- Θέλεις και στη μούρη λίγο;

- Ναι… χύνω, χύνω!

Μετακινήθηκε λίγο και σημάδεψε το πρόσωπό μου.

- Σου αρέσει να σε κατουράω ρε μαλακισμένο; Καυλώνεις;

- Ναι… χύνω, χύνω!

Τελείωσα και τελείωσε κι εκείνη. Με ένα σβέλτο βαθύ κάθισμα σκούπισε τη μουνάρα της στη μούρη μου και σηκώθηκε. Μου κίνησε την περιέργεια ο τρόπος που κοίταξε την Έλενα και γύρισα να δω. Είχε το χέρι της μέσα στο μαγιό της και μαλακιζόταν.

- Θα κάνεις κάτι γι’ αυτό;

«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα» σκέφτηκα. Σύρθηκα στην κυριολεξία στην άμμο και την πλησίασα.

- Ενοχλώ;

Με κοιτούσε σα ζόμπι. Το πρόσωπό της είχε παραμορφωθεί από την καύλα. Της τράβηξα το μαγιό και της το έβγαλα. Το μύρισα και σκουπίστηκα από τα κάτουρα της Εύας. Σηκώθηκα όρθιος και δάγκωσε τα χείλη της όταν είδε το καυλί μου να κουνιέται καθώς γέμιζε πάλι με αίμα.

- Δεν το πιστεύω! Σου σηκώθηκε πάλι;

- Πως μπορώ να βοηθήσω;

- Βάλ’ το μου μέσα… σε παρακαλώ!

- Εδώ θα πέσουμε, δε νομίζω να μας αντέξει η ξαπλώστρα. Έλα μαζί μου.

Της έδωσα το χέρι μου και με ακολούθησε στην θάλασσα.

- Το έχετε κάνει στη θάλασσα;

- Όχι, ποτέ.

- Είναι πολύ ωραία.

Μπήκαμε μέχρι τους ώμους μου περίπου, κρεμάστηκε από τον λαιμό μου, τύλιξε τα πόδια της γύρω από την μέση μου και έκατσε κάπως άγαρμπα πάνω στον πούτσο μου.

- Συγνώμη! Σε πόνεσα;

- Καθόλου.

Την κράτησα από τα κωλομέρια και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο καυλί μου «διαβάζοντας» όλο το μήκος του.

- Πως το κανείς αυτό; Είσαι ερεθισμένος συνέχεια!

Δεν απάντησα. Έψαξα τη σούφρα της και έσπρωξα μέσα ένα δάχτυλο.

- Αχ μωρό μου… νομίζω πρώτη φορά νιώθω έτσι, εκεί, συνέχισε.

- Χαίρομαι που σας αρέσει!

- Το κανείς και στην Εύα αυτό;

- Όταν θέλει εκείνη.

- Αχ μωρό μου, είναι υπέροχο, μην τελειώσεις…

- Δε θα τελειώσω… καύλα είστε κυρία Έλενα… σκέτη καύλα!

- Είμαι καύλα; Σου αρέσει;

Κράτησε το καυλί μου μέσα της για λίγες στιγμές μέχρι που άρχισε να τρέμει.

Η φωνή της είχε αλλοιωθεί.

- Τον παίζεις… τραβάς μαλακία για μένα;

- Ναι… τον παίζω συνέχεια!

- Τον παίζεις για μένα συνέχεια; Σε καυλώνω;

Έκλαιγε; Μου φάνηκε πως έκλαιγε. Έχωσε τα νύχια της στο δέρμα μου και παραμιλούσε.

- Σταμάτα… σταμάτα!

Κράτησα το δάχτυλό μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της για όσο χρειάστηκε.

- Χύνω Θεέ μου, χύνω!

Σχεδόν τσίριζε.

- Μη με αφήσεις… κράτα με!

Έμεινα μέσα της μέχρι που ξεκρεμάστηκε από πάνω μου. Έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει γρήγορα τρίβοντάς τον επάνω στο μουνί της.

- Θέλεις να τελειώσεις έτσι;

- Μπορώ να το βάλω πάλι; Λίγο.

- Φυσικά αγάπη μου, νόμισα πως ήθελες.

Μου γύρισε πλάτη και τον οδήγησε μέσα της σκύβοντας ελαφρά μπροστά. Την έπιασα από τα βυζιά και άρχισα να την γαμάω δυνατά.

- Σου αρέσει Πέτρο μου;

- Πολύ!

- Θέλεις να το ξανακάνουμε αυτό; Αν φυσικά δεν την πειράζει τη μαμ… την Εύα, συγνώμη.

Μου ήρθε να γελάσω αλλά κρατήθηκα. Έπιασα τις ρώγες της και τις τσίμπησα.

- Χύνω…

- Μπράβο αγάπη μου! Μέσα μου, μη βγεις.

- Χύνω…

Χρειάστηκα δυο-τρία λεπτά να συνέλθω.

- Πάμε έξω;

- Πάμε.

Με τραβούσε από τον πούτσο καθώς βγαίναμε αλλά μόλις είδε την Εύα ξαπλωμένη στο κύμα στερεωμένη στους αγκώνες της με άφησε.

- Αγάπη φέρε μου μια μπιρίτσα. Δεν μου κάνει καρδιά να βγω έξω.

Η Εύα ήταν διακριτική όσο χρειάστηκε στην προσπάθειά της να μην φέρει σε δύσκολη θέση τη φίλη της που είχε απολαύσει μόλις ένα τέλειο γαμήσι από έναν κατά πολύ μικρότερό της. Πήρα δυο μπίρες κι έκατσα δίπλα της. Μου έκλεισε το μάτι καθώς άνοιγε το κουτί της και μπήκε κατευθείαν στο «ψητό» ψιθυρίζοντας.

- Καλή;

- Πολύ καλή. Νομίζω ότι θέλει να το ξανακάνουμε.

- Εσύ θέλεις;

- Εσύ τι λες;

- Κατάλαβα.

Γέλασε και ήπιε από τη μπίρα της.




Copyright protected OW ref: 185775



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.