Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μεθοδεύοντας μαεστρικά μια παρτούζα (1ο μέρος)

Το πρωί ξύπνησα πρώτος και μιας και δεν είχε τελειώσει το βράδυ η Κωνσταντίνα στο σεξ, της χάρισα ένα πολύ ωραίο στοματικό για πρωινό. Έτσι κι αλλιώς το γούσταρα τρελά. Ήπιαμε τον καφέ μας και ετοιμαστήκαμε για θάλασσα. Είχαμε πει ότι θα πάμε στον άλλο μικρό κόλπο να τον δούμε κι εκείνον. Απέναντι επικρατούσε η ίδια κινητικότητα. Κι εκείνοι ετοιμάζονταν για θάλασσα. Ξεκινήσαμε πρώτοι. Σχεδόν από πίσω μας ξεκίνησαν και οι άλλοι. Φαίνεται ότι και εκείνους τους παραπλάνησε το internet γιατί επέλεξαν όπως κι εμείς την πρώτη φορά, την ευκολότερη διαδρομή. Η διαδρομή που ακολουθήσαμε τη δεύτερη μέρα οδηγούσε σε ένα ονειρεμένο μέρος. Βέβαια σχεδόν όλος χωματόδρομος και προς το τέλος ήταν αναγκαστικός ο ποδαρόδρομος ενώ απότομα μικρά σκαλοπάτια οδηγούσαν σε μια μικρή παραλία μέσα στα ψηλά βράχια. Αλλά άξιζε τον κόπο.

Η μέρα κύλησε σχεδόν όπως και η πρώτη στη θάλασσα. Κρίμα όμως που ενώ σχεδόν είχα ψήσει την Κωνσταντίνα να κάνουμε σεξ στην παραλία, τρία παλικαράκια έφτασαν, έκαναν μια βουτιά, άραξαν κανένα μισάωρο κι έφυγαν. Σχεδόν μας ξενέρωσαν όμως και η Κωνσταντίνα δε δεχόταν πλέον. Τους κεράσαμε και από μια μπύρα και πλέον είχαμε λίγες, αφού είχαμε κεράσει κάποιες και στο ζευγάρι από την προηγούμενη μέρα. Πήραμε το δρόμο της επιστροφής μιας και ο ήλιος άρχισε να πέφτει. Γεμίσαμε μερικά μπουκάλια παγωμένο νερό από την πηγή και φτάσαμε σπίτι. Κάναμε τα μπάνια μας και κόψαμε ένα καρπούζι που πάγωνε από το πρωί στο ψυγείο. Φάγαμε και ξεκινήσαμε να ερωτοτροπούμε.

Ξεκινήσαμε κάνοντας στοματικό ο ένας στον άλλο και έπειτα μπήκα μέσα της. Με το που μπήκα είδα ότι γύρισαν οι απέναντι. Συνέχισα να τη γαμάω έτσι όπως ήμασταν μέχρι τη στιγμή που είδα το γείτονα να πλησιάζει τη μπαλκονόπορτα που κοιτούσε απευθείας στο κρεββάτι μας. Μόλις τον πήρα είδηση, ξάπλωσα και γύρισα την Κωνσταντίνα να με καβαλήσει. Είδα στα μάτια της στιγμιαία τον τρόμο που την έπαιρνε μάτι ο απέναντι και προσπάθησε να κρύψει το σώμα της. Ήταν κάτι δευτερόλεπτα όμως. Αμέσως κατέβασε τα χέρια της και απελευθέρωσε τις υπέροχες βυζάρες της. Πρώτη φορά που ευχαριστιόταν τόσο το καβάλημα. Τα μάτια της κολλημένα απέναντι και το βλέμμα της λάγνο και πονηρό. Την παρακολουθούσα να επιδεικνύει τα κάλλη της και να επιζητά να καυλώσει αυτόν ή αυτούς που έβλεπαν. Να παρακολουθούσε και η μικρή άραγε;

Σίγουρα ο γείτονας τουλάχιστον την απολαμβάνει να γαμιέται πάνω στο χοντρό καυλί μου. Η Κωνσταντίνα τέλειωσε μέσα σε έκσταση και παρά του ότι είχα βγει από κάτω της μιας και είχα τελειώσει κι εγώ και πήγα να πλυθώ, έμεινε κόκκαλο εκεί που ήταν και ο γείτονας ακριβώς απέναντι κάπνιζε αποσβολωμένος το τσιγάρο του ενώ χάιδευε το καυλί του πάνω από το σορτσάκι. Εκεί που χάζευε ακίνητος μάλλον με πήρε είδηση και γύρισε κάπως απότομα να μπει μέσα. Όταν γύρισα σχεδόν αθόρυβα στο δωμάτιο, ή Κωνσταντίνα σχεδόν τον έψαχνε με το βλέμμα της μέσα από την μπαλκονόπορτα. Γούσταρε και δε μπορούσε να κρυφτεί. Ήξερα πως αν έπαιζα σωστά τα χαρτιά μου θα τα κατάφερνα. Παρτούζα. Πόσο γούσταρα;

Την έβαλα στα τέσσερα ακριβώς στο παράθυρο και πήρα το λιπαντικό. Δεν της είχα γαμήσει το κωλαράκι τόσες μέρες εκεί. Ήθελα και λίγο να την τιμωρήσω. Άπλωσα παντού λιπαντικό και άρχισα να σπρώχνω με τον πούτσο μου. Ήθελε να κρυφτούμε προς τα μέσα και προσπάθησε λίγο, αλλά δεν της άφησα περιθώρια. Τις κοκκίνισα το κωλαράκι με ξυλιές και με μια ζώνη που είχα μαζί. Το ξεπάτωμα είχε αρχίσει και από ότι φάνηκε η μικρή σε αυτό το διάστημα έκανε μπάνιο. Βγήκε με μια πετσέτα και χάζευε απροκάλυπτα πια το υπερθέαμα. Από τη γωνία που έβλεπε μπορούσε να δει το πρησμένο, χοντρό καυλί μου να χάνεται στην τρύπα της Κωνσταντίνας και τίποτα άλλο. Η Κωνσταντίνα δεν έβλεπε τίποτα και σε κάποια λεπτά το παλικάρι έφτασε δίπλα στην κοπελιά και αντικρύζοντας κι εκείνος το ξέσκισμα του κώλου της Κωνσταντίνας άρχισε να καυλώνει. Πήρε δυο τζούρες από το τσιγάρο της κοπελιάς και αφού το πέταξε κάτω τη σήκωσε αι εκείνη τύλιξε χέρια και πόδια γύρω του.

Η πετσέτα του έπεσε κάτω μα δεν τον ένοιαξε. Κάρφωσε το καυλί του στο μουνάκι της κοπέλας και ακριβώς στο κούφωμα της πόρτας την κόλλησε πίσω και άρχισε να τη σκίζει κανονικά. Δε μπορούσαν να δουν ότι τους βλέπω και που και που συγχρονισμένα έκλεβαν καμιά ματιά από το γαμήσι που έριχνα στην Κωνσταντίνα. Μετά κοιτάζονταν και χαμογελούσαν, ρίχνανε και από κανένα γλωσσόφιλο και συνέχιζαν το γαμήσι τους μέχρι να ξαναγυρίσουν να δουν τι κάνουμε. Όλο αυτό το θέαμα και η εικόνα του καυλιού μου να χάνεται στον πάτο της Κωνσταντίνας με έκαναν να χύσω μπόλικο σπέρμα μέσα στην ξεσκισμένη τρύπα της. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμοιαζε ακόμα πιο σίγουρο. Αφού καθαριστήκαμε είπα να αρχίσω.

- Αγάπη μου πάω κάτω στην αυλή να ανάψω τα κάρβουνα για την ψησταριά.

Είπα και κατέβηκα. Πήρα χαρτί κι ένα στυλό και αλλάζοντας όσο περισσότερο γίνεται τα γράμματά μου έγραψα: "ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ;". Ανέβηκα στα κλεφτά στα σκαλοπάτια και το πέταξα κάτω από την πόρτα. Συνέχισα με τα κάρβουνα. Σε ένα άλλο χαρτί έγραψα: "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ". Αυτό το άφησα στον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου του γείτονα. Σε κάποια φάση, που ανέβηκα να πάρω τα κρεατικά, λέω στην Κωνσταντίνα.

- Ρε μωρό μου αυτά είναι πολλά και είναι και βράδυ. Μήπως να πω στα παιδιά απέναντι μήπως θέλουν να έρθουν;

- Ναι, δεν έχω πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς αυτοί είμαστε όλοι κι όλοι εδώ τριγύρω.

Όντως πλησίασα και είδα το γείτονα να κρατάει το χαρτί που είχα γράψει στο χέρι.

- Γείτονα καλησπέρα. Συγνώμη για το θάρρος αλλά έχω ανάψει κάρβουνα για να ψήσω κάτι λουκάνικα και μερικά κοψίδια. Είναι πολλά και είναι και βράδυ. Μήπως θέλετε να έρθετε να φάμε όλοι μαζί παρέα;

- Να ρωτήσω τη Χριστίνα φίλε μου και ναι, γιατί όχι. Είπε τσαλακώνοντας το χαρτί, βάζοντας το στην τσέπη του.

- Μη σας βγάλω από το πρόγραμμά σας.

- Όχι μη στεναχωριέσαι. Χριστινάκι! Έλα εδώ κορίτσι μου λίγο.

- Έλα μωρό μου;

Με είδε εκεί και σάστισε ελαφρά, αλλά συνήλθε γρήγορα.

- Εδώ ο γείτονας.

- Άκης.

- Αποστόλης εγώ.

- Χάρηκα!

- Παρομοίως. Εδώ ο Άκης μας κάλεσε να πάμε να φάμε όλοι μαζί παρέα. Έχει ανάψει ψησταριά. Τι λες;

- Ε, πάμε βρε αγάπη μου.

- Τέλεια! Είπα εγώ. Θα είμαι κάτω στην αυλή. Ετοιμαστείτε και ελάτε όποτε θέλετε. Είπα και έφυγα.

- Σε λίγο είμαστε εκεί…

ακούστηκε η φωνή του Αποστόλη. Ανέβηκα και ενημέρωσα την Κωνσταντίνα και κατέβηκα κάτω. Άρχισα το ψήσιμο μιας και τα κάρβουνα είχαν ετοιμαστεί και σε λίγα λεπτά έφτασαν κι οι απέναντι. Ο Αποστόλης ήρθε κοντά μου στην ψησταριά και η Χριστίνα ξάπλωσε στην αιώρα.

- Ωραία είστε εδώ, είπε η Χριστίνα. Κι εμείς βέβαια μια χαρά, αλλά εσείς πιο ωραία.

- Όντως! Επιβεβαίωσε ο Αποστόλης.

- Μια χαρά! Είπα εγώ. Και τώρα που είμαστε και πιο μεγάλη παρέα, ακόμα καλύτερα.

Κοιτάχτηκαν οι δυο τους αλλά δεν είπαν τίποτα. Σε λίγο κατέβηκε και η Κωνσταντίνα και έφερε μπύρες. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και οι πρώτες ψιλοκουβεντούλες, πήραμε τα κρέατα και ανεβήκαμε στη μπαλκονάρα μας. Θα ομολογήσω ότι και τα δυο παιδιά από κοντά ήταν πιο ελκυστικά. Με λαμπερά χαμόγελα και όμορφα χαρακτηριστικά. Ο Αποστόλης, 24 χρονών, είχε πολύ έντονα μεγάλα μάτια και έντονες γωνίες στο πρόσωπο και η Χριστίνα, μόλις 19, ήταν ένας άγγελος. Μικρά μα όμορφα χαρακτηριστικά, άκρως παιδικά έτσι όπως ήταν χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Και οι δύο όπως φαινόταν από μακριά ήταν αρκετά γυμνασμένοι και ο Αποστόλης είχε περιποιηθεί παντού τις τρίχες στο σώμα του. Δυο λακκάκια κοσμούσαν τη μέση της Χριστίνας αλλά και τα μαγουλάκια της όταν γελούσε. Έλεγε συνέχεια και αυτό το "Κύριε Άκη" και " Κύριε Άκη". Μόνο να ήξερε πόσο με καύλωνε. Αυτό που γενικά σιχαινόμουν να ακούω από παντού, από το δικό της στόμα έβγαινε τόσο χαριτωμένο και ερεθιστικό.

Συναγωνιζόταν σχεδόν με το στενό και υπερβολικά κοντό σορτσάκι που φορούσε και τόνιζε υπέροχα τον ήδη λαχταριστό κώλο της. Οι πρησμένοι και μαυρισμένοι κοιλιακοί του Αποστόλη σχεδόν σε ανάγκαζαν να τους θαυμάσεις και τα καλογυμνασμένα χέρια του δημιουργούσαν ένα πολύ δυνατό σετ προσόντων μαζί με το μεγάλο φούσκωμα στο παντελόνι του. Και οι δύο δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να κοιτούν τις ελεύθερες, από σουτιέν, βυζάρες της Κωνσταντίνας. Κουνιόντουσαν με τόση χάρη, η αλήθεια είναι. Φάγαμε, ήπιαμε και κουβεντιάσαμε περί ανέμων και υδάτων για αρκετή ώρα. Είπαμε και για την αυριανή μέρα ότι θα έπρεπε να κατεβούμε στην πόλη για μπύρες και τσιγάρα μιας και όλοι ξεμέναμε σιγά σιγά. Συνεννοηθήκαμε οι δυο πρώτοι που θα ξυπνήσουμε να πάμε και μετά να γυρίσουμε για να πάμε θάλασσα όλοι μαζί. Η βραδιά κυλούσε όμορφα και αφού σιγουρεύτηκα ότι υπάρχει διάθεση από όλους, πήγα στο ψυγείο και έφερα ένα μπουκάλι βότκα που είχα βάλει στην κατάψυξη. Μερικά λεμόνια, μια λεμονάδα και ένας χυμός πορτοκάλι συνέθεσαν τα περιφερειακά. Και φυσικά πάγος.

Σέρβιρα ποτά σε όλους και συνεχίσαμε τη βραδιά με άφθονο αλκοόλ, γέλιο και παιχνίδια. Ξεσηκώσαμε κάθε χαζοπαίχνιδο που μπορούσαμε να σκεφτούμε και τα παίξαμε όλα. Σχεδόν το ξημερώσαμε. Κάποια στιγμή το λήξαμε. Έχοντας αφήσει το σχέδιο μου στη μέση και με τα παιδιά να έχουν φύγει στο σπίτι τους, είπα να το ολοκληρώσω. Έχοντας αφήσει το αμάξι έξω στο δρόμο είπα στην Κωνσταντίνα ότι θα το φέρω μέσα. Πριν βάλω μπρος έβαλα στον υαλοκαθαριστήρα ένα χαρτί, το οποίο έγραφε "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ. ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ".

Όταν πάρκαρα κατέβηκα από το αμάξι και αφού σιγουρεύτηκα ότι η Κωνσταντίνα κοιτάει, στάθηκα επιδεικτικά και το διάβασα. Το έβαλα στην τσέπη μου και πήρα ένα άλλο χαρτί και στυλό μέσα από το αμάξι και έγραψα. "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ" Το δίπλωσα και το έβαλα στον υαλοκαθαριστήρα στη θέση του άλλου. Η Κωνσταντίνα είχε δει τα πάντα. Ανέβηκα στο σπίτι και με μια μπρουτάλ διάθεση άρχισα να τη φιλάω και να την γδύνω. Την έγλειφα, τη δάγκωνα μέχρι που την ξάπλωσα με δύναμη στο κρεβάτι σχεδόν πετώντας την και άρχισα να της τρώω με μανία το μουνάκι. Χρειάστηκα λιγότερα από 10 λεπτά και μερικά δάχτυλα για βοήθεια για να την κάνω να σκούζει από ηδονή καθώς τελείωνε στο στόμα μου. Η καργιόλα φώναζε τόσο δυνατά όσο δεν είχε φωνάξει ποτέ στη ζωή της. Ήταν κι αυτό ένα δείγμα ότι το σχέδιο μου πήγαινε καλά.

Μόλις τέλειωσε, πάτησα πάνω στο κρεβάτι και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα. Με έγλειφε με μαεστρία και πάρα πολύ αισθησιακά, αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Τη γράπωσα από τα μαλλιά και της έμπηγα το καυλί μου στο στόμα μέχρι μέσα γαμώντας το με μανία. Φαινόμασταν ξεκάθαρα από το παράθυρο καθώς της ξέσκιζα το λαρύγγι και την μπούκωνα με βία. Λίγο πριν χύσω την ξάπλωσα και πήρα τα πόδια της στους ώμους μου καρφώνοντας το καυλί μου στα βάθη του υγρού και καυτού της μουνιού. Έβαλα όσο πιο πολύ δύναμη και ταχύτητα είχα και την οδήγησα σε ένα παραλήρημα βρισιάς, ουρλιαχτών και οργασμού που έμοιαζε να την φτάνει στα όρια της. Όταν τελείωνα κι εγώ πια, βγήκα απότομα, την άρπαξα από το μαλλί και της έλουσα το πρόσωπο με σπέρμα. Αυτό ήταν κάτι που δεν της άρεσε καθόλου και πάντα πήγαινε να πλυθεί πριν μου την πει. Έτρεξε στο μπάνιο. Μια κάφτρα από τσιγάρο έφεξε στο απέναντι μπαλκόνι και κάπου εκεί έκανα τον κοιμισμένο, ψευτοροχαλίζοντας, για να γλιτώσω το κήρυγμα της Κωνσταντίνας. Εκείνη ήρθε και ξεκίνησε να με "μαλώνει" πριν καν μπει στο δωμάτιο.

- Μα καλά πόσες φορές θα πρέπει να σου πω, ότι δεν μου αρέσει καθόλου να με…

Έφτασε κοντά και κατάλαβε ότι θα τα πει στο βρόντο και κάνοντας έναν ήχο αγανάκτησης σταμάτησε ξεφυσώντας. Τυλίχτηκε με ένα σεντόνι κάπως άτσαλα και βγήκε να κάνει ένα τσιγάρο.

- Όλα καλά; Ακούστηκε η φωνή της Χριστίνας σε επίπεδα λίγο πάνω από τον ψίθυρο.

- Ναι, μην ανησυχείς! Απάντησε η Κωνσταντίνα.

- Ο δικός μου έπεσε ξερός με το που ήρθαμε σπίτι. Σαν τούβλο.

- Ε και ο δικός μου μη νομίζεις. Σαν τούβλο και αυτός.

- Το κατάλαβα…

είπε περιπαικτικά η μικρή καθώς σηκωνόταν. Πέταξε το τσιγάρο της κάτω στο δρόμο και μπήκε μέσα καληνυχτίζοντας, μη δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Κωνσταντίνα να σκεφτεί, πόσο μάλλον να απαντήσει, στο σχόλιο της. Η Κωνσταντίνα μπήκε μέσα και πήρε από την τσέπη της βερμούδας μου το σημείωμα να το διαβάσει. Το διάβασε και ρουθούνισε λίγο τσατισμένα. Κάπου εκεί θυμήθηκε το άλλο σημείωμα. Έφυγε σφαίρα να πάει να το πάρει. Γύρισε μετά από λίγο με το σημείωμα στα χέρια. Το έβαλε στο τασάκι του μπαλκονιού και το έκαψε. Κι εκεί που νόμιζα πως όλα πήγαν κατά γράμμα, ήρθε δίπλα μου, μου χάιδεψε τα μαλλιά και μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο, παίρνοντάς με αγκαλιά. Σε λίγο κοιμόταν αλλά μάλλον όλο αυτό δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελα. Φάνηκε σαν να πήρε λάθος μηνύματα στο τέλος. Σκέψη στη σκέψη, με πήρε ο ύπνος. Το πρωί ξύπνησα και με είχε ακόμα αγκαλιά. Σηκώθηκα αργά αργά και είδα το ρολόι. Ήταν πολύ νωρίς. Έριξα λίγο νερό στα μούτρα μου και από το παράθυρο του μπάνιου είδα τη Χριστίνα να κάθεται στο μπαλκόνι πίνοντας καφέ και καπνίζοντας.

Χάρηκα γιατί νόμιζα πως θα πάμε με εκείνη κάτω για ψώνια και πήγα για να το κανονίσω. Δυστυχώς όταν έφτασα με ενημέρωσε ότι ο Αποστόλης είχε ξυπνήσει πρώτος και ότι ήταν στην τουαλέτα. Κάθισα δίπλα της στο μπαλκόνι και την κοίταξα. Πόσο ωραίο καυλάκι ήταν, έτσι αγουροξυπνημένο. Κι αυτό το "κύριε Άκη". Σαν χάδι στον πούτσο μου ήταν. Προσφέρθηκε να μου κάνει καφέ και σηκώθηκε. Αυτό που φορούσε δεν κάλυπτε σωστά ούτε τον κώλο της, ούτε το στήθος της. Ήταν ένα παιχνιδιάρικο κοντό και διάφανο, μαυροφούξια babydoll που ήταν σκέτη κόλαση. Από κάτω ούτε σουτιέν, ούτε βρακάκι. Το κατάλαβα όταν σηκώθηκε να πάει για να φτιάξει τον καφέ κάνοντας μερικά βήματα στο μπαλκόνι. Γύρισε μετά από λίγο με τον καφέ φορώντας ένα φανελάκι λευκό και ένα κοντό κολλάν κόκκινο, οπότε η χαρά μου κράτησε λίγο, αν και φάνηκε πως πάλι δεν έβαλε εσώρουχα. Οι χοντρές τις ρώγες διαγράφονταν από το μπλουζάκι της ξεκάθαρα, ενώ καθώς κάθισε στην καρέκλα και ανεβάζοντας τα πόδια της πάνω, το αχόρταγο μουνάκι της πήρε μέσα του λίγη από τη ραφή του κολλάν κάνοντας το λεγόμενο "δάχτυλο της καμήλας" να διαγράφεται έντονα. Φυσικά και δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της και ευτυχώς ήρθε ο Αποστόλης σύντομα γιατί είχα αρχίσει να θέλω να ορμήσω στη Χριστίνα.

- Έτοιμος γείτονα; Είπε ο Αποστόλης.

- Τώρα πίνω δυο γουλιές καφέ και ξεκινάμε. Απάντησα. Εκείνος έβγαλε το αμάξι έξω και αφήνοντας τη μηχανή αναμμένη κατέβασε κάποια πράγματα από το πορτ μπαγκάζ για να κάνει χώρο. Κατέβηκα κι εγώ και ξεκινήσαμε. Στο δρόμο ξεκινήσαμε να λέμε μαλακίες για αθλητικά και λίγα πολιτικά μέχρι που σε κάποια φάση πιάσαμε την κουβέντα για το προηγούμενο βράδυ.

- Τελικά Άκη, είχες πολύ καλή ιδέα να μας φωνάξεις χτες βράδυ. Περάσαμε πολύ ωραία και η Χριστίνα σας συμπάθησε πάρα πολύ.

- Όπα, όπα κάτσε. Εσύ δεν μας συμπάθησες;

- Ε, ναι κι εγώ, εννοείται.

- Ναι όντως ωραία ήταν. Ένα πολύ καλό διάλειμμα από την ησυχία που είχαμε αυτές τις μέρες.

- Ησυχία που όλοι την είχαμε ανάγκη όμως, καθώς φάνηκε.

- Ναι, νομίζω έκανε καλό σε όλους. Και μας αναζωογόνησε ερωτικά. Εμάς τουλάχιστον, εμένα και την Κωνσταντίνα.

- Αλήθεια; Με τέτοια γυναικάρα στο σπίτι σου κι είχες πρόβλημα;

- Θυμάσαι ότι μιλάς για τη γυναίκα μου έ;

- Ε, ναι. Συγνώμη ρε φίλε, ήταν αυθόρμητο. Και πάλι συγνώμη αλλά έπαθα πλάκα με τις υπέροχες βυζάρες της Κωνσταντίνας. Νομίζω ότι ζωντανά δεν έχω δει πιο ωραία βυζιά! Μέχρι και η Χριστίνα εντυπωσιάστηκε.

- Κοίτα να δεις που το ίδιο σκεφτόμουν για το υπέροχο κωλαράκι της Χριστίνας. Είπα και γελάσαμε και οι δύο δυνατά.

- Ε, τότε πρέπει να τους το εκφράσουμε. Είπε ο Αποστόλης. Ξέρεις όχι ο καθένας στη δικιά του.

- Παίζεις με την τύχη σου. Είπα. Η Κωνσταντίνα μπορεί να φαίνεται έτσι ανοιχτή, αλλά είναι αρκετά συντηρητική όταν έχει να κάνει με κρεβάτι και άλλους, εκτός από εμένα. Η Χριστίνα δηλαδή θα το δεχόταν;

- Κοίτα να δεις. Έχω μια θεωρία. Καταρχάς εμείς είμαστε σχετικά νέο ζευγάρι και από το λίγο που έχουμε συζητήσει με τη Χριστίνα, ξέρω ότι δεν τη χαλάνε τέτοια σκηνικά γιατί θέλει να αποκτήσει εμπειρίες. Άσε που μάλλον σας γουστάρει ή τουλάχιστον σας πάει. Εγώ ψήνομαι τρελά και σας γουστάρω και δε θα σου κρύψω ότι γενικά το έχω ξανακάνει με την προηγούμενη κοπέλα μου και ένα άλλο ζευγάρι. Νομίζω πως ενδόμυχα και η Κωνσταντίνα θα γουστάρει γιατί φαίνεται φωτιά στο κρεβάτι, απλά δεν θέλει να ρισκάρει τίποτα σε σχέση με το γάμο σας. Σίγουρα θα σας κάνει καλό μετά από τόσα χρόνια μαζί. Θα σας ανοίξει τους ορίζοντες. Όσο για σένα και μόνο που το συζητάς και κάθεσαι και με ακούς χωρίς καμία διακοπή, νομίζω είσαι ήδη ψημένος. Τι λες;

- Ωραία τα λες μικρέ. Με εντυπωσίασες. Και αφού μιλάμε ξεκάθαρα, ναι και θέλω και γουστάρω.

- Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς. Αυτά τα πράγματα δεν θέλουν πίεση. Και φυσικά μην παροτρύνεις εσύ την Κωνσταντίνα να κάνει κάτι που δεν θέλει, γιατί όλη η φάση θα πάει περίπατο.

- Μην ανησυχείς.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 175021



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).