Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από χρόνια που απλά διάβαζα τις ιστορίες των άλλων και καύλωνα, αποφάσισα να ξανά γράψω και ελπίζω να σας καυλώσω κι εγώ με την σειρά μου.

Κάθε απόγευμα όταν δούλευα σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, έπαιρνα συνέχεια τον καφέ μου από μια κάβα που είχε καφέ ακριβώς δίπλα στη δουλειά μου. Η κοπέλα που δούλευε εκεί ήταν αυτό που θα έλεγε κανείς μουνάρα. 1.70 ύψος, αδύνατη, γυμνασμένη, με τατού, μόλις 20 χρόνων και με μια αθωότητα στο βλέμμα που σε έκαναν να φαντάζεσαι πράγματα.

Η Μαρία (αλλαγμένο όνομα) είχε σχέση απ' ότι μου είχε πει όπως κι εγώ τότε για αυτό και δεν την είχα πλησιάσει ποτέ ιδιαίτερα, ωστόσο υπήρχαν κάποια βλέμματα αλλά μέχρι εκεί.

Ένα βράδυ που έβρεχε και δούλευα μέχρι αργά πήγα να πάρω καμιά μπίρα να έχω να πίνω όσο θα δουλεύω. Το μαγαζί έκλεινε στις 11 και ήταν 11:10. Την προλαβαίνω λίγο πριν κλειδώσει.

Ε (εγώ), Μ (Μαρία)

- Ε: Μαρία σε πρόλαβα, μια μπυρίτσα θέλω…

- Μ: Τι να σου κάνω που είσαι καλός πελάτης, άντε έλα μέσα να στη δώσω. Μπαίνουμε μέσα και κλειδώνει την πόρτα. Λέγοντας μου μη μπει άλλος.

- Ε: Συγγνώμη για την καθυστέρηση, θα ήθελες να πας και στο φίλο σου.

- Μ: Μπα, μην αγχώνεσαι για αυτόν, ειδικά για σήμερα αλλά και γενικά!

Κάπου εδώ να περιγράψω το ντύσιμο της Μαρίας εκείνο το βράδυ. Σορτσάκι τζιν κολλητό και από πάνω ένα πουκάμισο που έχει ξεκουμπώσει τα μισά κουμπιά και μπορούσες με λίγη δυσκολία να διακρίνεις το μαύρο της σουτιέν)

- Ε: Καλά δεν αγχώνομαι κιόλας, αλλά τι εννοείς;

- Μ: Δεν έχει τις μπίρες που πίνεις, έλα μαζί μου στην αποθήκη να πάρεις μια και να τις φέρουμε και πάνω να τις έχω έτοιμες για αύριο. Εσένα η δικιά σου που είναι;

- Ε: Λείπει Αθήνα για ένα μήνα.

Σκύβει εκείνη την στιγμή εντελώς προκλητικά να πιάσει μια μπίρα, ξεκουμπώνοντας το πάνω κουμπί από το σορτσάκι της. Λέγοντας ότι την ενοχλεί. Όπως σκύβει πέφτει λίγο το τζιν και φαίνεται πίσω ένα ροζ Στρινγκ το οποίο έχω μείνει και κοιτάω σα μαλάκας.

Γυρνάει με κοιτάει και μου λέει: "Αν ήξερα ότι θα το έβλεπες θα έβαζα το μαύρο" και γελάει.

- Ε: Την επόμενη φορά θα σε ενημερώσω. (Αμήχανο γέλιο) Συγγνώμη δεν ήθελα, κατά λάθος.

- Μ: Χαζός είσαι αφού επίτηδες το έκανα, και απ' ότι βλέπω έπιασε, κοιτώντας το φούσκωμα στο παντελόνι μου. Σ’ έχω δει πως με κοιτάς κάθε φορά που έρχεσαι.

- Ε: Και τ’ αγόρι σου;

- Μ: Είπα μη σε ανησυχεί, ότι του λέω κάνει όπως και εσύ σε λίγο καιρό…

και πλησιάζει το πρόσωπο της στο δικό μου. Ξεκινάει και με φιλάει, επιτέλους χουφτώνω το κωλαράκι που με καύλωνε κάθε μέρα. Μόλις της το λέω, γονατίζει πάλι και μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Τότε βάζει το χέρι της δίπλα στον καυλωμένο πούτσο μου και μου λέει:

- Μ: Είναι πιο μεγάλος απ' ότι περίμενα. Είχα μια υποψία από τα δάχτυλα σου βέβαια…

- Ε: Και ακόμα δεν έχει καυλώσει τέρμα, πάει κι άλλο…

Με κοιτάει στα μάτια και αρχίζει ένα ονειρικό τσιμπούκι. Σε συνδυασμό με το αθώο της πρόσωπο και την καύλα που είχα τόσο καιρό, τη χύνω μετά από πέντε λεπτά μέσα στο στόμα και τα καταπίνει όλα. Σηκώνεται, μου σκάει ένα γλωσσόφιλο ρωτώντας με αν μου αρέσει η γεύση από τα χύσια μου. Πριν απαντήσω μου λέει ότι, περνάει το αφεντικό της συνήθως να ελέγξει αν έχουν κλειδώσει και ότι πρέπει να φύγουμε.

- Μ: Στις 2 έλα σπίτι μου για τη συνέχεια.

Πήγα έκανα μπάνιο και 2 ακριβώς χτύπαγα το κουδούνι. Μόλις άνοιξε η πόρτα έμεινα μαλάκας καθώς μου άνοιξε το αγόρι της. Αμέσως βγαίνει η Μαρία τυλιγμένη μόνο με μια πετσέτα και του λέει:

- Μ: Πήγαινε στη κρεβατοκάμαρα μέσα και έλα άμα σε φωνάξουμε.

- Ν: Χάρηκα είμαι ο Ν...

- Μ: Μη του λες πως σε λένε, δε χρειάζεται να ξέρει. Σου είπα μην του δίνεις σημασία.

Μου σκάει γλωσσόφιλο μπροστά του ενώ μου χαϊδεύει τα αρχίδια πάνω απ' το παντελόνι. Μου εξηγεί ενώ ακόμα ακούει και δεν έχει φύγει αυτός, πως είναι μαζί γιατί αυτός κάνει ότι θέλει αυτή και ότι είναι ο μαλάκας της, ότι στη σχολή τους νομίζουν ότι είναι ζευγάρι και πως γαμιέται οπότε θέλει με όποιον θέλει και αυτός βλέπει η συμμετέχει αναλόγως.

Αφού τον διώχνει καθόμαστε στον καναπέ και αρχίζει ένα τέλειο τσιμπούκι. Βγάζω τα ρούχα μου και αυτή τη Πετσέτα, τη στήνω στα 4, βάζω προφυλακτικό και τον καρφώνω στη μουνάρα της. Μετά την γυρνάω με ανοιχτά τα πόδια ιεραποστολικό να την βλέπω ενώ τη γαμάω. Μετά από 5 λεπτά μου λέει τώρα θα δεις τι σημαίνει γαμήσι. Με παίρνει από το χέρι και πάμε στο δωμάτιο. Μόλις μας ακούει το αγόρι της σηκώνεται και κάθεται όρθιος σε μια γωνιά και αρχίζει να γδύνεται. Παρατηρώ ότι το πουλί του είναι καυλωμένο αλλά αστεία μικρό.

Με βάζει να ξαπλώσω στο κρεβάτι, έρχεται, κάθεται πάνω μου και λέει στο γκόμενο της να φέρει ένα δονητή να τον βάλει στον κώλο της όπως και έκανε. Μετά από ένα δεκάλεπτο που πραγματικό κρατιέμαι να μη χύσω, γυρνάει ανάποδα βάζει την πούτσα μου στον κώλο της και βάζει τον γκόμενο της να της γλείφει το φρεσκογαμημένο μουνί της, ενώ παίζει με τον δονητή στο μουνάκι της. Δεν άντεξα και λίγο πριν χύσω της το λέω και μου ρίχνει ένα χαστούκι. Σηκώνεται, μου βγάζει την Καπότα και γονατίζει, το αγόρι της έρχεται δίπλα της χωρίς να του πει τίποτα, μου λέει τώρα χύσε. Τον παίζω ένα δευτερόλεπτο και χύνω όσο είχα μέσα μου πάνω στα πρόσωπα τους. Ρίχνουν ένα γλωσσόφιλο με τα χύσια μου καθαρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Ξάπλωσα με την Μαρία στο κρεββάτι και το αγόρι της πήγε στο σαλόνι αφού του έβαλε μια σφήνα στον κώλο. Όταν ξύπνησα το βράδυ για κατούρημα, είδα ότι κοιμόταν στο πάτωμα και όχι στον καναπέ. Θα μάθαινα λεπτομέρειες την επόμενη μέρα.

Πείτε μου εάν σας άρεσε και αν θέλετε να συνεχίσω να γράφω.
Copyright protected OW ref: 185764Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.