Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τον προηγούμενο μήνα, η ζωή μου πήρε μια περίεργη τροπή. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα ήταν έτσι τα πράγματα. Τελικά όντως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ας περάσουμε όμως στο ζουμί για να μη σας κουράσω.

Ήδη μέσα στο καλοκαίρι ο θείος της γυναίκας μου μας είχε πλευρίσει να μας ρωτήσει αν μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε την μικρή του κόρη, την Κατερίνα αν θα περνούσε στο πανεπιστήμιο σε τμήμα της πόλης μας. Σενάριο που έπαιζε αρκετά αφού η μικρή είχε δηλώσει αυτό ως πρώτη της επιλογή και είχε πάει εξαιρετικά στις εισαγωγικές εξετάσεις της. Η οικογένεια έμενε στην Κύπρο και τα έβγαζαν πέρα δύσκολα. Σίγουρα δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να νοικιάσει σπίτι στη μικρή. Το συζητήσαμε λίγο με τη γυναίκα μου και συμφωνήσαμε να τους κάνουμε την εξυπηρέτηση αφού το σπίτι μας είναι αρκετά ευρύχωρο και στην ουσία η μικρή δε θα μας ενοχλούσε ιδιαίτερα.

Ετοιμάσαμε λοιπόν τον ξενώνα και την υποδεχτήκαμε με χαρά. Έχοντας περάσει σχεδόν 4 χρόνια που είδα τελευταία φορά τη μικρή, η αλλαγή της με σόκαρε. Θυμόμουν ένα γεματούλικο κοριτσάκι, κοντούλικο με όμορφα μεν χαρακτηριστικά αλλά αρκετά παιδικά και ένα καστανόξανθο μαλλί, μακρύ μέχρι τη μέση. Σχεδόν άγγιζε τον πεταχτό της πισινό. Μόλις που είχε αρχίσει να σχηματίζεται το στήθος της. Τα σιδεράκια στα δόντια της την έκαναν κάπως αστεία όταν χαμογελούσε με αυτό το συνήθως αμήχανο αλλά αρκετά γενναιόδωρο χαμόγελο της. Όντας όχι και ιδιαίτερα ενεργή στα Social, λόγω του πολύ αυστηρού πατέρα της, πέρασε σχεδόν απαρατήρητη η αλλαγή της από μέρους μου. Είχε αλλάξει αρκετά όμως. Και αυτό που αντίκρισα δεν είχε και ιδιαίτερη επαφή με αυτό που θυμόμουν.

Τα μαλλιά της χρυσαφένια, ξανθά και κομμένα σε ένα μακρύ καρεδάκι που δεν ξεπερνούσε τους ώμους της. Γατίσιο μάτι σε μια περίεργη απόχρωση ανάμεσα σε πράσινο και μελί, που απέπνεε μια πονηριά αλλά και μια αθωότητα ταυτόχρονα. Αυτό δεν είχε αλλάξει βέβαια, αλλά δεν το είχα προσέξει ιδιαίτερα. Το χαμόγελο της πολύ αστραφτερό, πλέον ήταν μεγάλο της ατού. Το σώμα της όμως ήταν αυτό που είχε τη μεγαλύτερη αλλαγή. Μία υπέροχη γυαλιστερή, μαυρισμένη επιδερμίδα, έντυνε το υπέροχο σχήμα που είχε πάρει το κορμάκι της. Δύο μετρίου μεγέθους βυζάκια και κατεβαίνοντας μια μέση δαχτυλίδι με σφιχτούς κοιλιακούς που σχεδόν διέκρινες και πάνω από το μπλουζάκι που φορούσε. Ένα κωλαράκι που θα ανάσταινε και νεκρούς και υπέροχα ποδαράκια, μυώδη και λεπτεπίλεπτα σε μια τέλεια ισορροπία.

Σαγηνεύτηκα. Κοίταζα σχεδόν με δέος. Μας έκανε από μια αγκαλιά με τη γυναίκα μου, εμένα αρκετά σύντομη και μια μεγαλύτερης διάρκειας με την Κωνσταντίνα. Μύριζε υπέροχα. Είχα αγχωθεί σαν σχολιαρόπαιδο που αντικρύζει τον παιδικό του έρωτα στο πάρτι του σχολείου. Αφού τακτοποιήθηκε, καθίσαμε όλοι μαζί στο σαλόνι και είπαμε τα νέα μας. Μετά τις πρώτες μέρες που ήταν κάπως αμήχανες, όλοι αρχίσαμε να νιώθουμε πιο άνετα. Ήταν κάτι που θα μπορούσε κάποιος να εντοπίσει από το πολύ πιο ανάλαφρο ντύσιμο της μικρής όσο ήταν μέσα στο σπίτι αλλά και από την αύξηση της σεξουαλικής διάθεσης που είχαμε εγώ και η Κωνσταντίνα. Τις πρώτες μέρες κάναμε πολύ ησυχία μην τυχόν και μας ακούσει η μικρή. Λίγες μέρες συγκατοίκησης όμως μας κάνανε να ξεσκιζόμαστε με την Κωνσταντίνα σαν να μην υπάρχει αύριο και οι φωνές μας ακούγονταν σε όλη την πολυκατοικία, όχι μόνο στο δωμάτιο της μικρής. Νομίζω άρχιζε να μας εξιτάρει κάθε μέρα και περισσότερο.

Η Κωνσταντίνα είχε αφηνιάσει. Σε ανύποπτες στιγμές που υποτίθεται ότι η μικρή δε μας έβλεπε ενώ ήταν στο χώρο, με χούφτωνε, περνούσε στιγμιαία έξω το βυζί της, άλλες φορές το έγλειφε, σταμάτησε να φοράει εσώρουχα και μου το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία και γενικά έδειχνε να γουστάρει τρελά με τον κίνδυνο να μας δει η μικρή. Εγώ προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ με πολλούς τρόπους την έκρηξη καύλας της γυναίκας μου ώστε να πειράξω λίγο και το μυαλό της μικρής. Έπαιζα κι εγώ στο παιχνίδι. Έπιανα τον καυλωμένο μου πούτσο πάνω από το σορτσάκι και τον έσφιγγα, πότε-πότε τον πετούσα έξω για δευτερόλεπτα και γενικά προσπαθούσα κι εγώ να γίνω προκλητικός όταν δεν κοιτούσε η μικρή. Ήξερα από κάποια μικρά γελάκια που έπιασε το μάτι μου ότι η μικρή μας είχε πάρει χαμπάρι. Άφηνα επίτηδες την πόρτα μισάνοιχτη όταν γαμιόμασταν με την Κωνσταντίνα μήπως και μας πετύχει η μικρή, για να δω την αντίδραση της. Όταν δεν ήταν σπίτι, την έπεφτα στην Κωνσταντίνα και κάναμε σεξ στο σαλόνι μήπως και επιστρέψει και μας δει η ξαδερφούλα της.

Η μικρή ήταν ένα κινούμενο ηφαίστειο καύλας. Κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι με κάτι σορτσάκια υπερβολικά κοντά και όταν καθόταν στον καναπέ, σχεδόν πάντα απέναντι μου, ανέβαζε πάνω στον καναπέ τα πόδια της και σχεδόν διέκρινα το μουνάκι της και το κωλαράκι της. Τα μπλουζάκια που φορούσε, ήταν πάντα στενά και άφηναν ακάλυπτη την κοιλίτσα της και τη μέση της ενώ μπορούσες άνετα να διακρίνεις τα βυζάκια της να στέκουν περήφανα, ελεύθερα από σουτιέν μα πολύ σφιχτά, με τις ρωγίτσες της να ξεχωρίζουν. Ήμουν μονίμως καυλωμένος. Ευτυχώς που γινόταν όλο αυτό με την Κωνσταντίνα, αλλιώς δε θα μπορούσα να κρύψω ότι είμαι καυλωμένος από τη μικρή και θα είχαμε πρόβλημα. Οπότε έφευγε ή οπότε είχαμε ευκαιρία ξεσκιζόμασταν με την Κωνσταντίνα και ξέδινα. Είχαμε αποθρασυνθεί κι εμείς όμως. Κάποια βράδια που βλέπαμε παρέα ταινίες στην τηλεόραση και τη μικρή την έπαιρνε ο ύπνος, έβαζα την Κωνσταντίνα να με πιπώνει εκεί δίπλα της. Άλλες φορές της έπαιζα το μουνάκι μέχρι να τελειώσει, προσπαθώντας να μην ακουστεί κιχ και ξυπνήσουμε τη μικρή.

Οι μέρες μας κυλούσαν σε μια ατέλειωτη, ασταμάτητη καύλα. Ώσπου μια μέρα, μας ήρθανε κάποια αποτελέσματα πολύ χαρμόσυνα αλλά αρκετά ανατρεπτικά. Η Κωνσταντίνα είχε κάνει χαρτιά για να διοριστεί και ο διορισμός της είχε βγει. Λέρος. Είχαμε δράματα στο σπίτι. Συζητήσεις επί συζητήσεων οδήγησαν στο αποτέλεσμα να πάει για την πρώτη χρονιά και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην πορεία. Έτσι και έγινε. Ταξίδι στη Λέρο λοιπόν και αφού τακτοποιήσαμε τα πάντα και η Κωνσταντίνα εγκαταστάθηκε εκεί, έπρεπε να επιστρέψω αφού και λόγω δουλειάς δε μπορούσα να μείνω άλλο. Η μικρή είχε μείνει στο σπίτι και θα πήγαινε ένα 3ημερο σε κάποιους άλλους συγγενείς της σχεδόν μετά από εμάς. Λίγο το ταξίδι και λίγο το τρέξιμο των ημερών, με έκαναν να αισθάνομαι ψόφιος από κούραση. Έφτασα σπίτι έκανα ένα μπάνιο και έπεσα ξερός στο κρεββάτι. Κάποια στιγμή σαν να άκουσα τα κλειδιά και να ανοίγει η πόρτα του σπιτιού αλλά μέσα στον ύπνο και την κούραση δεν κατάλαβα αμέσως αν είναι όνειρο ή πραγματικότητα. Ήταν πραγματικότητα όμως και ήταν η μικρή με μια φίλη της που είχαν έρθει σπίτι χωρίς να γνωρίζουν ότι είχα επιστρέψει. Βέβαια ούτε εγώ ήξερα ότι το ταξίδι στους συγγενείς της Κατερίνας ακυρώθηκε και έτσι φτάσαμε στη συγκεκριμένη στιγμή.

Ήμουν ολόγυμνος στο διπλό κρεββάτι με την άκρη του σεντονιού να κρύβει το σώμα μου αλλά όχι όλο. Το ένα μου χέρι και το ένα μου πόδι ήταν εκτός σεντονιού και από το πλάι φαινόταν και το σώμα μου. Φαινόταν ξεκάθαρα με εμένα ξαπλωμένο ανάσκελα ότι δε φορούσα τίποτα. Η πόρτα του δωματίου ορθάνοιχτη. Τα δύο κορίτσια άρχισαν να ψιθυρίζουν και η Κατερίνα έκανε κίνηση να κλείσει την πόρτα. Τότε η Μαρία η φίλη της τη σταμάτησε και αρχίσανε να λογομαχούν ψιθυριστά. Δεν καταλάβαινα τι λέγανε αλλά τελικά η πόρτα έμεινε μισάνοιχτη. Και οι δύο φύγανε για λίγο. Μέσα στο μισοσκόταδο μπορούσα να διακρίνω μόνο την Κατερίνα που είχε επιστρέψει εκεί στο κατώφλι της πόρτας σχεδόν κρυμμένη και παρακολουθούσε. Καύλωσα με το όλο σκηνικό. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα και το σεντόνι έχει γίνει σαν αντίσκηνο. Ξαφνικά ένιωσα το σεντόνι να σαλεύει και σιγά-σιγά αποκαλύπτει το γυμνό μου κορμί εντελώς. Η φίλη της Κατερίνας είχε βγει στο μπαλκόνι. Η μπαλκονόπορτα ήταν έτσι κι αλλιώς ανοιχτή και το παντζούρι δεν ήταν εντελώς κατεβασμένο. Έτσι άνοιξε προσεκτικά και αθόρυβα τη σιτόπορτα, έβαλε το χέρι της και τράβηξε αργά αργά το σεντόνι. Τα αποκαλυπτήρια είχαν γίνει.

Εγώ ολόγυμνος ανάσκελα ξαπλωμένος στο κρεββάτι με τον πούτσο κάγκελο, κάνοντας τον κοιμισμένο, στο έλεος των ματιών της Κατερίνας, ενώ σε δευτερόλεπτα τα αδιάκριτα βλέμματα γίνανε δύο αφού η Μαρία έφτασε δίπλα στη φίλη της και το κεφάλι της ξεπρόβαλε κάτω από αυτό της Κατερίνας. Ακολούθησαν και πάλι ψιθυριστές λογομαχίες, ένα φλας έλαμψε μερικές φορές και ένα ποδοβολητό ακούστηκε μέχρι το δωμάτιο της μικρής. Μεγάλο θράσος το Μαράκι. Με έβγαλε φωτογραφίες. Ήθελα να δω μέχρι που θα το φτάσουνε και δεν αντέδρασα. Με ικανοποιούσε το γεγονός ότι έχουν τις φωτογραφίες μου αυτές και στην ιδέα ότι μπορεί να παίζουν τα μουνάκια τους στη θέα του χοντρού μου πούτσου στα κρυφά, καύλωνα αφάνταστα. Γούσταρα με την αντίδραση της Μαρίας αλλά και μόνο που σκεφτόμουν πως μπήκα στο μυαλό της Κατερίνας ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν είχα σκοπό να βγω από το κεφάλι της έτσι απλά.

Ενώ περνούσανε οι μέρες με τη μικρή στο σπίτι είχαμε γίνει κάτι σαν συγκάτοικοι. Με πρόσεχε. Την πρόσεχα. Τρώγαμε παρέα, πίναμε καφεδάκια και κρασάκια στο σπίτι, βλέπαμε ταινίες, παίζαμε παιχνίδια. Ένιωθα σαν αγόρι που κάνει παρέα με το κορίτσι που γουστάρει τρελά αλλά φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματα του. Το θετικό είναι πως ένιωθα ότι συμβαίνει αυτό και από τη δική της πλευρά. Υπήρχε πρόβλημα από τις πολλές καύλες όμως. Και δε μπορούσα να εκτονωθώ αφού η γυναίκα μου ήταν στη Λέρο. Μερικά βράδια που έβγαινε με την παρέα της, στήναμε Cybersex με την Κωνσταντίνα από το Skype. Πάλι καλά που ήταν κι αυτό. Μια νύχτα που η μικρή είχε πάει για ύπνο νωρίς, ξεκινήσαμε με την Κωνσταντίνα να χαϊδευόμαστε στις κάμερες. Με την άκρη του ματιού μου έπιασα την μικρή να κρυφοκοιτάζει. Φυσικά και το εκμεταλλεύτηκα. Έδωσα μια παράσταση που όμοια της δεν είχα ξαναδώσει. Με το που τελείωσα και το καυτό μου σπέρμα άδειασε πάνω σε ένα από τα εσώρουχα της Κωνσταντίνας, η πόρτα της μικρής έκλεισε.

Χαιρέτισα την Κωνσταντίνα, καθάρισα καλά τον χαμό που είχα κάνει και έκανα μια μικρή στάση στην πόρτα της μικρής. Έσκυψα στην κλειδαρότρυπα και είδα ακριβώς αυτό που ήθελα να δω. Η μικρή έπαιζε το μουνάκι της. Δε μπορούσα να δω καλά, αλλά δε με ένοιαζε. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Ικανοποιημένος, πήγα για ύπνο. Παρά την εκτόνωση μέσω του Skype, κάποιες φορές σκεφτόμουν μόνο τη μικρή. Έφτιαχνα διάφορα σενάρια και έπαιζα τον πούτσο μου δυνατά, μόνο για αυτήν. Έβλεπα πορνό και έκλεινα τα μάτια μου βάζοντας στη θέση των πρωταγωνιστών εμένα και τη μικρή. Και έχυνα τόσο δυνατά για αυτήν. Έτσι σκόπευα να κάνω και ένα βράδυ που η μικρή είχε έξοδο. Ήθελα να τον παίξω μόνο για το Κατερινάκι. Έβαλα ένα ποτό, έβγαλα τα ρούχα μου, διάλεξα μια ωραία πορνοταινία και άραξα στον καναπέ. Η καύλα μου ήταν τεράστια και η λαχτάρα μου να χύσω δυνατά για τη μικρή συγκάτοικο μου που όλη μέρα με καύλωνε ήταν επίσης πολύ μεγάλη.

Έτσι όπως είχα ήδη αρχίσει να χαϊδεύω τον καυλωμένο πούτσο χαζεύοντας ένα μεσήλικα να ξεσκίζει ένα πορνίδιο στην οθόνη, άκουσα το ασανσέρ να ανοίγει στον όροφο μας και τακούνια να πλησιάζουν την πόρτα μας. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να αλλάξω κανάλι και να σκεπαστώ με ένα σεντόνι που είχα στρώσει στον καναπέ. Η πόρτα άνοιξε και η μικρή γύρισε νευριασμένη στο σπίτι. Κάθισε λίγο και μου είπε ότι η φίλη της που είχανε κανονίσει στην ουσία την πούλησε για να βγει με το γκόμενο. Εγώ ξαπλωμένος γυμνός κάτω από το σεντόνι και η μικρή να μου λέει τον πόνο της. Τη ρώτησα αν ήθελε να πάμε καμιά βόλτα αλλά είπε ότι ξενέρωσε και προτιμούσε να μείνει μέσα να δούμε καμιά ταινία. Έβγαλε τα παπούτσια της και τη ζακέτα της, έμεινε με τη φουστίτσα της και το μπλουζάκι της και σήκωσε λίγο το σεντόνι να μπει και αυτή από κάτω. Πλέον ξαπλώναμε στη μεγάλη πλευρά του καναπέ πόδια με πόδια. Αυτή ήταν σε πιο όρθια στάση, σχεδόν καθιστή. Τα πόδια της έφταναν μέχρι τα γόνατα μου. Ακούμπησαν κάτω από το σεντόνι και με κοίταξε με αυτά τα μεγάλα μάτια της μέσα στα μάτια.

- Ενοχλώ; Ρώτησε με ενδιαφέρον.

- Όχι μια χαρά…

απάντησα διστακτικά, με τη σκέψη μου να τρέχει, ψάχνοντας τρόπο να μην καταλάβει ότι είμαι τελείως γυμνός κάτω από το σεντόνι. Διαλέξαμε ταινία και ξεκινήσαμε να την παρακολουθούμε. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Και φυσικά ήμουν και πάλι καυλωμένος. Την είχα και εκεί απέναντι και μπορεί να έκρυψε τα υπέροχα πόδια της κάτω από το σεντόνι, αλλά το στράπλες μπλουζάκι που φορούσε άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της και τα χείλη της γυαλίζανε μέσα στη σκοτεινιά, αφού μόνο η τηλεόραση έδινε φως στο δωμάτιο. Σε κάποια φάση έκανε μια κίνηση και ξεκουμπώνοντας το σουτιέν πίσω στην πλάτη της, γερνώντας κάπως μπροστά, το τράβηξε και το έβγαλε από πάνω από το μπλουζάκι της, διπλώνοντας το και αφήνοντας το στην άκρη σα να μη συμβαίνει τίποτα. Είχα χτυπήσει κόκκινο από καύλα.

Χάιδεψα λίγο το καυλί μου κάτω από το σεντόνι και αυτό άρχισε να χύνει ανεξέλεγκτα. Σε κάποια φάση άρχισε να νυστάζει έντονα και να μη μπορεί να κρατήσει το κεφάλι της όρθιο. Έκανε μια κίνηση και βυθίστηκε πιο μέσα στον καναπέ. Τα πόδια της τα κράτησε λυγισμένα και για αυτό το λόγο δεν έφταναν πιο ψηλά στα δικά μου. Με μια κίνηση όμως τεντώνοντας το πόδι της ενώ σχεδόν κοιμόταν ακούμπησε με τη γυμνή πατούσα της τα αρχίδια μου και τη βάση του πούτσου μου. Για κάποια δευτερόλεπτα δεν κατάλαβε τι είναι αλλά αμέσως τράβηξε το πόδι της ανασηκώθηκε ελαφρά και κοίταξε προς το μέρος μου. Εγώ ίσα που είχα προλάβει να κάνω ότι κοιμάμαι. Περίμενα να σηκωθεί και να φύγει προς στιγμήν, αλλά έκανε το ακριβώς αντίθετο και με εξέπληξε. Ξάπλωσε και σε λιγότερο από ένα λεπτό η πατούσα της ψαχούλευε τα απόκρυφα μου περίτεχνα και πολύ απαλά. Εγώ ενίσχυσα λίγο τη θέση μου κάνοντας ότι ροχαλίζω ελαφρά και αυτό τη χαλάρωσε ακόμα περισσότερο.

Σχεδόν έκανε κινήσεις σαν να μου τον παίζει κάτω από το σεντόνι με τα δάχτυλα των ποδιών της. Μόλις όμως άρχισα να καυλώνω, μάζεψε το πόδι της και ανασηκώθηκε. Έβαλε το χέρι της μέσα από το σεντόνι και έπαιξε με το μουνάκι της ώσπου τελείωσε αθόρυβα με μοναδικό πράγμα που την πρόδωσε να είναι η ανάσα της που έκανε το στήθος και τα βυζάκια της να ανεβοκατεβαίνουν. Μόλις έπιασε την ανάσα της, σηκώθηκε και πήγε στο δωμάτιο της. Άφησα να περάσουν 10 λεπτά και μετά πήγα κι εγώ για ύπνο αφού σκούπισα το σπέρμα μου από την κοιλιά μου και μετά από ένα γρήγορο μπανάκι όπου τράβηξα και μια γερή μαλακία σκεπτόμενος αυτό που είχε γίνει.

Οι επόμενες μέρες μας βρήκαν σαν να μην είχε γίνει τίποτα απολύτως. Η συγκατοίκηση συνέχισε να είναι όμορφη. Δύο βδομάδες αργότερα όμως έτυχε και πάλι να έχει έξοδο η με παρέα η μικρή. Εγώ επέλεξα να αφιερώσω εκείνη τη βραδιά στην Κωνσταντίνα και στο Skype. Αφού κάναμε τα γνωστά μας όργια, την καληνύχτισα και άραξα να χαλαρώσω στον καναπέ. Με πήρε ο ύπνος εκεί και ξύπνησα μόνο όταν η μικρή γύρισε σπίτι. Ήταν λιώμα από το ποτό. Παραπατούσε. Άνοιξε με τα βίας την πόρτα και με χαιρέτησε ενώ προσπαθούσε να κρατήσει την ισορροπία της. Χαζογελώντας και τρεκλίζοντας παράτησε ανοιχτή την πόρτα και μην αντέχοντας άλλο πήγε να πέσει, αλλά ευτυχώς πρόλαβα και την έπιασα. Αφέθηκε εντελώς στην αγκαλιά μου. Τη σήκωσα και την ακούμπησα στον καναπέ. Πήγα και έκλεισα την πόρτα και επιστρέφοντας είδα ότι είχε καταρρεύσει εντελώς. Την είχε πάρει ο ύπνος. Ήταν πολύ χάλια. Έτσι όπως την είχα αφήσει το φόρεμα της είχε σηκωθεί από τη μια άκρη και φαινόταν ότι δε φορούσε καθόλου εσώρουχο.

Είχε ήδη αρχίσει να βγάζει λίγη ψύχρα, μα η μικρή φορούσε μόνο το φορεματάκι της, από κάτω κάλτσες που έφταναν μέχρι τους μηρούς και ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι από πάνω. Την έβαλα να ξαπλώσει λίγο καλύτερα και τη σκέπασα με μια πικέ κουβερτούλα που είχα βγάλει πλέον στο σαλόνι για σκέπασμα όταν θα ξαπλώνουμε στον καναπέ. Πήγα και της έφτιαξα ένα καφέ σκέτο για να ξεμεθύσει λίγο. Όταν γύρισα στο σαλόνι όμως κρατώντας τον, κόντεψε να μου πέσει από τα χέρια. Το Κατερινάκι στεκόταν γυμνό, φορώντας μόνο τις μαύρες κάλτσες της που τέλειωναν λίγο πάνω από το γόνατο με μια φαρδιά δαντέλα για σχέδιο. Το άτριχο μουνάκι της γυάλιζε και τα δυο βυζάκια της περήφανα, φουσκωμένα και ερεθισμένα, έστεκαν και με κοιτούσαν με τις ρωγίτσες τους να είναι έτοιμες να μου βγάλουν το μάτι. Ήταν μια οπτασία. Το φόρεμα και το μπουφάν της ήταν στο πάτωμα. Έκανε μερικά βήματα και γελώντας έπεσε ξανά στην αγκαλιά μου. Ευτυχώς που πρόλαβα να αφήσω τον καφέ σε ένα τραπεζάκι στο σαλόνι. Το κορμάκι της έτρεμε. Η διάθεση της είχε αλλάξει. Η ανάσα της με έκαιγε, τα γέλια έγιναν ένα ελαφρύ χαμόγελο και τα μάτια της πλέον μισοκλείσανε προσδίδοντας της μια νότα καύλας. Το άγγιγμα της πολύ απαλό, σχεδόν σαν χάδι. Τη σήκωσα αγκαλιά και τύλιξε το χέρι της γύρω από το λαιμό μου. Την πήγα ξανά στον καναπέ και τη στιγμή που πήγα να την αφήσω, τα πρόσωπα μας ήρθαν πολύ κοντά. Έψαξε το βλέμμα μου και με κοίταξε βαθιά στα μάτια με μια λάγνα ματιά.

Έκανε μια κίνηση και ανασηκώθηκε ελαφρά ψάχνοντας τα χείλη μου για να τα φιλήσει. Τραβήχτηκα και δεν την άφησα. Κλαψούρισε και κάτι μουρμούρισε. Την ξανασκέπασα και πήγα να φέρω τον καφέ. Προσπάθησα να της δώσω λίγο να πιει μα μάταια. Ζήτησε λίγο νερό. Πήγα να το φέρω και όταν γύρισα είχε κοιμηθεί. Αυτή τη φορά για τα καλά. Προσπάθησα λίγο να την ξυπνήσω μα ήταν σχεδόν λιπόθυμη. Πήγα στο δωμάτιο της βρήκα ένα ζευγάρι πιτζάμες και ένα βρακάκι και όταν επέστρεψα ξεκίνησα να τη ντύνω. Της έβαλα το πάνω μέρος. Τράβηξα εντελώς την κουβέρτα και αποκαλύφθηκε το υπόλοιπο κορμί της. Αυτό το υπέροχο άτριχο απαλό ροζ μουνάκι της που γυάλιζε από τα υγρά κόντευε να με τρελάνει. Πέρασα τα δάχτυλα μου από πάνω του και πήρα λίγη από την υγρασία του. Τα μύρισα και ένιωθα σαν ναρκομανής που τραβάει γραμμή κόκας. Εκστασιάστηκα. Τα έβαλα στο στόμα μου και τα έγλειψα. Η γεύση τους ήταν ακόμα καλύτερη. Μετά βίας κρατήθηκα να μην ορμίσω. Τις έβγαλα τις κάλτσες και καθώς τα χέρια μου κυλούσαν πάνω στη γυαλιστερή της επιδερμίδα καύλωνα τρελά. Της φόρεσα το βρακάκι και μετά το κάτω μέρος της πιτζάμας. Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον πια.

Τη σήκωσα και την πήγα στο δωμάτιο της. Την έβαλα να ξαπλώσει. Κάπου εκεί ξύπνησε και ξαναζήτησε φιλί μέσα στη ζάλη της. Της έδωσα ένα στο μάγουλο και τη σκέπασα. Πήγα στο σαλόνι πήρα το τσαντάκι της και της το πήγα μέσα. Το κινητό της χτυπούσε αλλά ήταν στη δόνηση. Είχε και ένα μήνυμα που μπόρεσα να διαβάσω μόλις τελείωσε η κλήση. Έγραφε "ανησυχώ" και ήταν από τη φίλη της τη Μαρία. Η "ξαδερφούλα" με είχε κάνει τούρμπο και εκείνη τη στιγμή δεν άντεχα άλλο από την καύλα. Θόλωσα. Πήρα τον αριθμό της, τον έβαλα στο Viber μου και της έστειλα. "Πες μου διεύθυνση. Σε 10 λεπτά είμαι εκεί. Σου ξεσκίζω όλες τις τρύπες και γίνομαι καπνός." Δεν άργησε να έρθει η απάντηση "Ποιος είναι;" Δεν απάντησα. Μου στέλνει μια φωτογραφία με έναν τύπο που κοιμάται. Προφανώς για να καταλάβω ότι δεν είναι μόνη. Συνέχισα να μην απαντάω. "Εθνικής Αντίστασης (και ο αριθμός)". "Στον 4ο" έγραφε το τελευταίο μήνυμα.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 185756Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.