Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν τεταρτοετής φοιτητής όταν γνώρισα τη Σεμίνα. Εκείνη δεύτερο έτος, την πρωτοείδα στην εξεταστική του Ιουνίου. Είχαμε ξεκινήσει να γράφουμε όταν μπήκε αργοπορημένη στο αμφιθέατρο. Καστανή, με όμορφα πράσινα μάτια και απίστευτο κορμί. Εκείνη τη ζέστη μέρα φορούσε ένα υπερβολικά κολλητό τζιν σορτσάκι που τραβούσε όλα τα βλέμματα. Μιας και είχε αργήσει, ο επιτηρητής την τοποθέτησε στις πρώτες σειρές, ακριβώς μπροστά από μένα. Το σορτσάκι της ήταν τόσο κολλητό που όταν καθόταν ξεχώριζε το μεγαλύτερο μέρος από τα κωλομάγουλα της. Από την αρχή δε μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από την τεράστια και καλοσχηματισμένη κωλάρα της. Το καυλί μου ήταν έτοιμο να σκίσει τη βερμούδα που φορούσα. Είχα αρχίσει να ιδρώνω από την καύλα, όταν ξαφνικά γύρισε το κεφάλι της προς τα πίσω και με βαθιά φωνή με ρώτησε αν έχω δεύτερο στυλό. Ενώ έκανα κίνηση να βγάλω δεύτερο στυλό από την τσέπη της βερμούδας, την έπιασα να τσεκάρει την καυλωμένη μου ψωλή. Με ευχαρίστησε γελώντας πονηρά και μου είπε ότι θα μου το επιστρέψει έξω από το αμφιθέατρο.

Στο υπόλοιπο της ώρας προσπαθούσα να ηρεμήσω γιατί δε μπορούσα να σηκωθώ από τη θέση μου ενώ ήμουν "όρθιος". Τελικά βγήκε αυτή πρώτη και μετά από λίγο ακολούθησα κι εγώ. Βγαίνοντας την πέτυχα στο κυλικείο να μιλάει με κάποιες άλλες συμφοιτήτριες. Με το που με είδε μου χαμογέλασε και ήρθε προς το μέρος μου.

- Είμαι η Σεμίνα, σου χρωστάω μεγάλη χάρη μου είπε με σέξι ύφος.

- Για ένα στυλό; Της απαντάω γελώντας.

- Για ένα στυλό και κάτι παραπάνω μου κάνει με νόημα.

Κάπως έτσι αρχίσαμε να μιλάμε, σε μια συζήτηση που κράτησε πάνω από δύο ώρες. Τελικά, ανταλλάξαμε fb και περίμενα σαν τρελός να γυρίσω σπίτι για να τραβήξω μαλακία τσεκάροντας φωτογραφίες της. Είχε ήδη πάρει χρώμα από τον ήλιο και φρόντιζε να το δείχνει ποζάροντας με μπραζίλ μαγιό επιδεικνύοντας την κωλάρα της. Ενώ τσέκαρα παλιές φώτο της από το κινητό μου κατά λάθος πάτησα like σε μια φωτογραφία προπερυσινή όπου ήταν καθισμένη στην παραλία φορώντας ένα τουρκουάζ μαγιό. Πριν προλάβω να το "πάρω πίσω", ήρθε ειδοποίηση. Ήταν μήνυμα της με φωτογραφία της. Καθόταν πάνω σε ένα γραφείο φορώντας ένα κόκκινο στρινγκ, ενώ ψηλά στο δεξί της κωλομάγουλο είχε ένα διακριτικό τατού.

- Το τατού είναι πρόσφατο, δε θέλω να μένεις στις παλιές μου φώτο.

Κόντεψα να τρελαθώ, δεν ήξερα τι να της απαντήσω. Μετά από μερικά λεπτά και ενώ δεν έχω απαντήσει μου ξαναστέλνει.

- Νομίζω έχουμε ένα κοινό, εσένα σου αρέσουν οι μεγάλοι κώλοι και μένα οι μεγάλες πούτσες. Από τη στιγμή που σε είδα καυλωμένο σκέφτομαι την ψωλάρα σου.

Πριν προλάβει να πει κάτι άλλο της στέλνω τον πούτσο μου σε φώτο.

- Μ... τον θέλω εκεί που τον θες εσύ, μου κάνει. Σε περιμένω σπίτι μου τώρα.

Σε λιγότερο από μισή ώρα είχα ντυθεί και με τη μηχανή έφτασα σπίτι της. Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε μόνο με τα εσώρουχα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος, ενώ άρχισα να χουφτώνω τα κωλομάγουλα της με δύναμη.

- Θέλω να με βοηθήσεις πρώτα, μου λέει διακόπτοντας το φιλί και κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα.

Άνοιξε ένα συρτάρι του γραφείου της και έβγαλε μια σφήνα.

- Όσο θα σε τσιμπουκώνω θα την έχω μέσα στην κωλοτρυπίδα μου, είπε με λάγνα φωνή και αφού έχωσε τη σφήνα στην κωλάρα της άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο με μανία.

Πέρα από τα εμφανή σωματικά προσόντα, είχε απίστευτη άνεση με το στόμα. Ο μακρύς πούτσος μου χανόταν μέσα στο στόμα της. Αφού με έγλειψε για 20 λεπτά, ήταν σειρά μου να την περιποιηθώ. Το μουνί της ήταν μαλακό και μύριζε υπέροχα. Με τη γλώσσα και τα δάχτυλα μου την έκανα και έχυσε 2 φορές απανωτά.

- Δεν ξέρω πόσο σου άνοιξε η σφήνα την κωλάρα, ήρθε η ώρα να στην ανοίξω εγώ όσο δεν πάει, της είπα και την έβαλα πάνω στο γραφείο.

Η σφήνα όντως είχε διευκολύνει την κατάσταση και τον πούτσο μου να καρφώνεται βαθιά και δυνατά στην κωλάρα της. Εκείνη βογκούσε άγρια και μου ζητούσε να κάνω εικόνα τα χύσια μου να στάζουν από την κωλάρα της. Ήξερε να γαμιέται σωματικά και να γαμάει παράλληλα τον άλλον εγκεφαλικά. Μετά από ένα 15λεπτο δυνατού γαμησιού ήμουν έτοιμος να χύσω. Αυτή ξάπλωνε μπρούμυτα κι εγώ από πάνω της σε θέση κάμψης έσκιζα την κωλάρα της και της πίεζα το κεφάλι με δύναμη.

- Θέλω να χύσω βαθιά στην κωλάρα σου, της λέω με εμφανή την καύλα στον τόνο της φωνής μου.

- Ενώ θα χύνεις θέλω να σκέφτεσαι ότι θα το κάνεις όλο το βράδυ. Θα γαμάς μόνο την κωλάρα μου και θα χύνεις μόνο μέσα και βαθιά της.

Σε δευτερόλεπτα άδειασα μια μεγάλη ποσότητα χύσια μέσα στον κώλο της. Μόλις έφυγε και η τελευταία σταγόνα με έσπρωξε προς τα πίσω και πήρε με τα δάχτυλα της κάποια από τα χύσια και άρχισε να τα γλείφει προκλητικά μπροστά μου. Η συνέχεια του βραδιού; Όπως μου το υποσχέθηκε, άλλα 3 γαμήσια και τελειώματα μόνο στην κωλάρα της. Μετά από εκείνο το βράδυ χαθήκαμε και μερικές βδομάδες αργότερα έμαθα ότι αρραβωνιάστηκε.

Έβγαζε γούστα μαζί μου και δε με χάλασε, ήταν ο καλύτερος κώλος που είχα γαμήσει…




Copyright protected OW ref: 185742



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.