Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κατέβηκα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και προχώρησα στο μπαρ. Είχε μουσική, χαμηλά φώτα και λίγο κόσμο. Έψαξα με το βλέμμα και τον αναζήτησα αλλά δεν ήταν ακόμη εκεί. Ζήτησα ένα ποτό. Το ήπια μονορούφι και ζήτησα δεύτερο. Ήμουν αναστατωμένος, φουντωμένος, άκρως καυλωμένος αλλά και γεμάτος αμφιβολίες και μπερδέματα για το βήμα που πήγαινα να κάνω. Το ποθούσα διαβολεμένα αλλά το φοβόμουν εξίσου.

Η γυναίκα μου πάνω στο δωμάτιο ήταν σε αμόκ. Την είχα φτιάξει, την είχα καυλώσει επί ώρες αλλά δεν την είχα γαμήσει. Βρισκόταν στο σκοτάδι με μια ταινία μαύρου υφάσματος να της κλείνει τα μάτια, ένα μαύρο διαφανές bebydoll χωρίς εσώρουχο, δεμένη με χειροπέδες στο κρεβάτι κι ανίκανη να αυτοϊκανοποιηθεί. Είχε γεμάτο το μουνί της με ένα τεράστιο ομοίωμα του Snane Diesel, τον κώλο της γεμάτο με μια ανάλογη σφήνα και το στόμα ήταν βουλωμένο μ’ ένα extreme silicone face fucker gag. Όλα τα toys ήταν ποτισμένα σε υγρό κοκαΐνης. Επίσης είχα δουλέψει επί ώρα την κλειτορίδα και τις ρώγες της με το χέρι και την γλώσσα φτάνοντας την σε σειρά οργασμών. Όταν είχαν ερεθιστεί και κοκκινίσει τις ράντισα με διεγερτικό Pjur Stimulating Spray που περιέχει Peppermint Oil, Menthol και Aloe Vera που δημιουργεί ένα tingling and warming sensation που την έκανε να ουρλιάζει από την καύλα και να παρακαλεί απεγνωσμένα να τη γαμήσω εγώ κι όποιος άλλος ήθελα. Όταν ήταν έτοιμη την έδεσα στο κρεβάτι και κατέβηκα στο μπαρ περιμένοντας το Χουσεΐν.

Για το πώς φτάσαμε ως εδώ θα πρέπει να σας πω μερικά πράγματα που συνέβησαν εδώ και καιρό. Με την γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι χρόνια κι έχουμε δυο γιους. Ο ένας είναι παντρεμένος και ζει στην Κύπρο με το μωράκι του κι ο άλλος σπούδασε κι εργάζεται στο Λονδίνο. Από τη στιγμή που μείναμε μόνοι μας σαν ζευγάρι ξαναθυμηθήκαμε τα νιάτα μας κι αρχίσαμε να πηδιόμαστε σαν τρελοί. Τίποτα δεν μας έδινε τόση χαρά όσο το πήδημα. Οτιδήποτε κάναμε, εκδρομές, βόλτες, σινεμά είχε αιτία κι αναφορά το σεξ. Βαριόμαστε τις φιλικές ή τις υποχρεωτικές οικογενειακές συναθροίσεις και δε βλέπαμε την ώρα να μείνουμε μόνοι μας για να γαμηθούμε. Δεν πηδιόμαστε μόνο στο κρεβάτι ή στο σπίτι αλλά στο αυτοκίνητο, σε ξενοδοχεία μπουρδελέ, σε σινεμά, σε τουαλέτες αεροδρομίων, αναψυκτηρίων εθνικών δρόμων και τρένων. Καθώς η φαντασία μας οργίαζε κι η επιθυμία μας φούντωνε μπήκαν σιγά κι οι τσόντες, τα sex toys και το internet. Όλη η ζωή μας είχε ξανά νόημα γύρω από το σεξ.

«Παρενοχλούσε» σεξουαλικά ολημερίς ο ένας τον άλλο με μηνύματα μέχρι να βρεθούμε και να βγάλουμε τα μάτια μας. Βλέπαμε πράγματα που δεν τα φανταζόμασταν και διαβάζαμε πράγματα που δεν τα διανοούμασταν ότι υπάρχουν ή συμβαίνουν. Εγώ δεν πίστευα όλα αυτά που γράφονται στις ερωτικές ιστορίες. Τα θεωρούσα μυθεύματα επίδοξων συγγραφέων όμως η γυναίκα μου σιγά-σιγά άρχισε να μου λέει ότι αυτά πράγματι συμβαίνουν. Τα άκουγε στη δουλειά, στο κομμωτήριο, σε συγκεντρώσεις γυναικών, σε καφέδες κι είχαν πρόσωπο, όνομα και ταυτότητα. Μου μιλούσε για το τι είπε η τάδε γνωστή ή τι έκανε η δείνα φίλη της. Οι παρτούζες, οι swingers, τα bukkake, τα gangbang, τα DP, τα DVP, τα DAP και τα Deep Throat δεν ήταν φανταστικά και εξαιρετικά σπάνια φαινόμενα αλλά ήταν συχνά και αφορούσαν ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Οι ιστορίες που μου διηγούνταν κι αφορούσαν άτομα γνωστά ή ακουστά ή ακόμη και συγγενικά, με έφτιαχναν και τη γαμούσα με λύσσα.

Με τον καιρό αυτά που διαβάζαμε μας φαινόταν οικεία. Τότε η γυναίκα μου σκαρφίστηκε να μου διηγείται ιστορίες που άκουγε ή διάβαζε στο web αλλά με την τροποποίηση ότι εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές. Αυτό μας έφτιαχνε πάρα πολύ και προσπαθούσαμε να τα αναπαραστήσουμε με διάφορα sex toys. Τη μπούκωνα, της γέμιζα όλες τις τρύπες με διάφορα ομοιώματα, δονητές, σφήνες και την γαμούσα μαζί τους και καμιά φορά έμπαινα ταυτόχρονα στην ίδια τρύπα. Ξεσκιζόμασταν και το ευχαριστιόμασταν αφάνταστα σε βαθμό που να της προτείνω να το κάνουμε με άλλο άνδρα.

Ήταν ανένδοτη, ούτε να το κουβεντιάσει ήθελε. Δυστυχώς αυτή η άρνηση έγινε σ’ εμένα έμμονη ιδέα. Χάλασε την κατάσταση που είχαμε φτιάξει για λίγο διάστημα αλλά τα ξαναβρήκαμε γρήγορα και συνεχίσαμε να απολαμβάνουμε τη σεξουαλικότητα μας. Βοήθησε η γυναίκα μου που ενώ στο πρώτο διάστημα είχαμε κόψει τις ιστορίες τουλάχιστον μ’ εμάς πρωταγωνιστές, επανήλθαμε πιο έντονα προσθέτοντας στο μενού μερικές πράξεις όπως φλερτ, μηνύματα, ραντεβού με αγνώστους, χουφτώματα που ποτέ όμως δεν ολοκληρωνόταν. Το πιο τολμηρό μας ήταν το cybersex με ήχο αλλά χωρίς εικόνα.

Πηγαίναμε καλά αλλά εμένα με έτρωγε η περιέργεια και η επιθυμία να τη δω να γαμιέται με άλλο και να την παρτουζώσω. Το καταλάβαινε αλλά δεν έκανε τίποτα μέχρι που μια φορά μου έπιασε κουβέντα στην ψύχρα πίνοντας τον απογευματινό μας καφέ.

Οι συζητήσεις κράτησαν για καιρό ερευνώντας τα γιατί, τα μείον, τα ανικανοποίητα, τις επιθυμίες, τις αναστολές, τους κινδύνους, τις επιπτώσεις και πολλά άλλα. Τέλος καταλήξαμε ότι θα το κάνουμε για μια και μοναδική φορά κι όσο κι αν μας αρέσει δε θα το επαναλάβουμε. Συμφωνήσαμε κι άρχισαν τα σχέδια.

Δε θέλαμε να γίνει σπίτι μας, δε θέλαμε να γίνει στην Αθήνα και δε θέλαμε και με γνωστό. Αποφασίσαμε να είναι καλοκαίρι σε νησί με άγνωστο. Η πρώτη μας προσπάθεια μ’ ένα Ελληνοαυστραλό στην Σαντορίνη κατέληξε φιάσκο, αφού τόσο ο ομογενής όσο και η γυναίκα μου από άγχος, είχαν γίνει τάπα στο μεθύσι που ούτε μέχρι το δωμάτιο δε φτάσανε ποτέ και καλά που δεν ξεφτιλιστήκαμε στο ξενοδοχείο.

Τότε αποφασίσαμε ότι θα το κάνουμε στο εξωτερικό. Τόσο η δεύτερη προσπάθεια στην Ίμπιζα όσο και η τρίτη στην Μάλτα κατέληξαν άδοξα πολύ πριν φτάσουμε στο κρεβάτι. Τότε ήταν που καταλήξαμε ότι θα το κάνουμε με επαγγελματία και σαν καλύτερο τόπο επιλέξαμε το Παρίσι.

Συλλέγαμε σιγά-σιγά στοιχεία, στόχους, ημερομηνίες, διευθύνσεις πρόσωπα και δέναμε την υπόθεση. Τότε ήταν που ξαφνικά προέκυψε το ταξίδι μας στην Πόλη.

Η γυναίκα μου έχει τελειώσει το Ζάππειο Λύκειο στην Πόλη και δέχτηκε μια πρόταση να παραστεί σε γιορτή που θα τιμούσαν τις απόφοιτές της χρονιάς της. Δέχτηκε δύσκολα γιατί πάντα η Πόλη την πλήγωνε αλλά η ιδέα ότι θα συναντήσει τις παλιές της συμμαθήτριες στάθηκε πιο ισχυρή από τη λύπη που της προκαλούσε η ίδια η Πόλη. Η γυναίκα μου δεν είναι Πολίτισσα αν και γεννήθηκε εκεί λόγω της εργασίας του πατέρα της. Έφυγε μωρό αλλά ξαναγύρισε πάλι λόγω μετάθεσης του πατέρα της και ολοκλήρωσε δύο τάξεις του Γυμνασίου κι όλο το Λύκειο εκεί όπου κι αποφοίτησε. Γύρισε στην Ελλάδα αφενός για να σπουδάσει παρ’ ότι οι δικοί της έμειναν άλλα 5 χρόνια εκεί, κι αφετέρου γιατί παρά λίγο να πέσει θύμα σε μια ανεξιχνίαστη απόπειρα βιασμού που δύο συμμαθήτριες της βιαστήκαν από αγνώστους κι αυτή τη γλύτωσε γιατί καθυστέρησε στο ραντεβού.

Στην Πόλη έκτοτε πήγαμε τρεις φορές. Μία για να την ζητήσω σε γάμο από τους δικούς της, μία με τα παιδιά μικρά και μία Τρίτη για διαδικαστικούς λόγους για μια μέρα. Πάντα η καρδιά της ήταν βαριά… αφού να φανταστείτε ουδέποτε κάναμε έρωτα εκεί. Αυτή την φορά όμως η λαχτάρα να ξαναδεί τις συμμαθήτριες της ήταν ικανή να της φτιάξει την διάθεση μαζί με το πέρασμα του χρόνου. Η ερωτική μας διάθεση βέβαια υπήρχε αλλά ούτε κουβέντα ότι στην Πόλη θα γινόταν προσπάθεια να βρούμε αυτό που ψάχναμε ερωτικά.

Με το που φτάσαμε πήγαμε στο ξενοδοχείο κι είχε κλείσει ήδη ραντεβού με κάποιες από τις συμμαθήτριες της. Έμεινα μόνος να τριγυρνάω στην αγορά χωρίς να ξέρω καθόλου Τουρκικά.

Κάποια στιγμή στάθηκα σ’ μια μικρή καφετερία ευρωπαϊκού τύπου να πιω ένα εσπρέσο. Ο μπάρμαν που με σέρβιρε μου μίλησε σε άψογα αγγλικά. Πιάσαμε κουβέντα μιας και δεν είχε πολύ δουλειά. Τον έλεγαν Χουσεΐν κι ήταν καθηγητής αγγλικών που δούλευε και σαν ξεναγός καμιά φορά. Κρατούσε το καφέ γιατί ο ξάδελφος του είχε πεταχτεί σε μια δουλειά. Ο ξάδελφος του ο Αχμέτ ήρθε κάποια στιγμή κι εμείς συνεχίσαμε να συζητάμε. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψηλός, γεροδεμένος γύρω στα 45 με ξανθά κατσαρά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Καμιά σχέση με την εικόνα του Τούρκου που έχουμε στο μυαλό μας σε αντίθεση με τον Αχμέτ που είχε την ίδια κορμοστασιά αλλά ήταν κλασσικός τύπος Τούρκου. Μαυριδερός, τριχωτός κλπ. Τον ρώτησα. Μου είπε ότι είναι Κούρδος από ένα χωριό κοντά στο Ντιγιαρμπακίρ κι Αχμέτ είναι μισός-μισός. Οι μάνες τους αδελφές αλλά ο πατέρας του Αχμέτ Τούρκος.

Στην κουβέντα πάνω δέχτηκε να με ξεναγήσει στην Πόλη αφιλοκερδώς μιας και δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει. Δέχτηκα και γυρνούσαμε επί ώρες. Οι γνώσεις του εξαιρετικές κι η παρέα του ευχάριστη. Είπαμε πάρα πολλά πράγματα, του έκανα το τραπέζι και χωρίσαμε βράδυ πια δίνοντας ραντεβού στον Αχμέτ για την άλλη μέρα το μεσημέρι μετά την εκδήλωση στο Ζάππειο Λύκειο.

Βρήκα την γυναίκα μου στο ξενοδοχείο ντυμένη για να βγει με τις συμμαθήτριες της. Ήταν όμορφη και τη στρίμωξα να την πηδήξω αλλά μου είπε να κρατήσω την όρεξη μου για επομένη και θα με αποζημίωνε. Έπεσα για ύπνο γιατί ήμουν πτώμα. Την επομένη πήγαμε το πρωί στην εκδήλωση. Ήταν ωραία και συγκινητικά. Όταν τελείωσε η γυναίκα μου πήγε με τις συμμαθήτριες της κι εγώ πήγα στο Χουσεΐν.

Συνεχίσαμε την περιήγηση και την συζήτηση αφού πρώτα φάγαμε. Λέγε-λέγε ανοιχτήκαμε και μιλήσαμε και για σεξουαλικά θέματα. Ο Χουσεΐν ήταν παντρεμένος στη Σουηδία και χωρισμένος μιας κι η γυναίκα του δε μπόρεσε να ζήσει στην Τουρκία. Εγώ ήθελα να επισκεφτώ ένα sex shop για να πάρω μερικά πράγματα που τα ήθελα για την βραδινή συνεύρεση που μου υποσχέθηκε η γυναίκα μου. Του το ζήτησα και δέχτηκε να με βοηθήσει. Απ’ ότι κατάλαβα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στην Πόλη να βρεις τέτοια μαγαζιά. Στο internet online shop υπάρχουνε πολλά αλλά σαν μαγαζιά λίγα. Όταν φτάσαμε σ’ ένα καταγώγιο μου ζήτησε να μην έρθει κοντά. Πήγα ψώνισα κι ύστερα μου εξήγησε ότι αυτός σαν Κούρδος παρακολουθείται. Τον είχαν διώξει κι από το γυμνάσιο που δίδασκε κι έτσι έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και ξεναγήσεις. Μάλιστα και στη βίζα του για έξοδο και είσοδο στην χώρα τον ταλαιπωρούσαν όπως για παράδειγμα να πάει στην Σουηδία να δει την πρώην γυναίκα του με την οποία είχε άριστες σχέσεις ή στο Λονδίνο να δει φίλους και καθηγητές του. Μ’ αυτά και μ’ αυτά δεθήκαμε πιο πολύ και το βράδυ που χωρίσαμε δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα μας που θα ήταν η τελευταία.

Στο ξενοδοχείο η γυναίκα μου με περίμενε, όχι για να πηδηχτούμε αλλά για να βγούμε με τις συμμαθήτριες της και τους άντρες τους. Έμεινα με τον πούτσο στο χέρι αλλά μου υποσχέθηκε τα καλύτερα για μετά τη διασκέδαση. Ετοιμάστηκα γρήγορα και φύγαμε.

Πήγαμε για φαγητό κι ύστερα στους αμανέδες. Το κέφι ήταν διάχυτο κι όταν οι συμμαθήτριες σηκώθηκαν στους καρσιλαμάδες και στα τσιφτετέλια έγινε χαμός. Το μωρό μου ήταν το πρώτο γεμάτη χάρη τσαχπινιά και σκέρτσο μου πέταξε τον πούτσο στα ύψη. Μου ερχόταν να τη γαμήσω πάνω στην πίστα. Κάθιζε λίγο και σηκωνόταν και κάθε φορά ήταν καλύτερη. Το ήξερε ότι με είχε φτιάξε αφού πονηρά κάτω από το τραπέζι μου τον χούφτωνε.

- Θα σε σκίσω καργιόλα, πάμε τώρα στις τουαλέτες, της ψιθύρισα.

- Κρατήσου για μετά… μου πετούσε και ξανασηκωνόταν για χορό

Τέλος πάντων κατά τις 2μμ τελειώσαμε και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μας. Της όρμησα από το ασανσέρ κι άρχισα να την χουφτώνω και να τη χεριαζώ. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο ούτε στο κρεβάτι δε φτάσαμε. Πέσαμε στο πάτωμα, πετάξαμε τα ρούχα από πάνω μας κι όρμησε ο ένας πάνω στον άλλο να τον ρουφήξει και να τον φάει. Της έγλειφα το μουνί, της έτρωγα τον κώλο της δαχτύλιαζα τις τρύπες κι αυτή μου είχε κάνει τρομπόνι το καυλί μέσα στο στόμα και το λαρύγγι της.

- Κουφάλα ποιος σου γυάλισε, ποιον μπάνισες και του χόρευες μ’ αυτό το τέμπο;... την πίκαρα.

- Έ… ήταν κάμποσοι… είπε.

- Α δε σου φτάνει ένας θες περισσότερους να σε ξεσκίσουν…

- Ναι, γιατί κακό είναι;… με πίκαρε τώρα αυτή.

- Θες μωρή να σε γαμήσουν οι τουρκαλάδες, θες να ολοκληρώσουν τον βιασμό που δεν έφαγες; Την πίκαρα ακραία.

- Ναι θέλω… είπε μακρόσυρτα κι έχυσε με σπασμούς.

Τότε ήταν που μου ήρθε η ιδέα να την πηδήξω με τον Χουσεΐν ή και τον Αχμέτ. Μέχρι τότε ούτε από το μυαλό δε μου είχε περάσει πως η Πόλη θα ήταν το μέρος που θα βίωνα την επιθυμία μου. Έμενε μια μέρα και μια νύχτα γιατί μεθαύριο φεύγαμε για Ελλάδα.

Το πρωί είχε πάλι ραντεβού με τις συμμαθήτριες της κι εγώ με τον Χουσεΐν. Δεν είχα χρόνο κι άρχισα να το δουλεύω αμέσως. Μέχρι το απόγευμα ο Χουσεΐν είχε δεχτεί να παρτουζώσουμε μια γκόμενα που βέβαια δεν τους είπα ότι είναι γυναίκα μου αλλά γνωστή μου κι ύστερα του είπα ότι ήταν κουνιάδα μου. Ο Αχμέτ ήταν το πρόβλημα. Όχι ότι δεν ήθελε αλλά είχε κλείσει μια παρέα ραντεβού και θα του κρατούσε το μαγαζί ανοιχτό ως αργά. Αν προλάβαινε θα ερχόταν.

Στο μπαρ περίμενα το Χουσεΐν με την γυναίκα μου πάνω στο δωμάτιο ερεθισμένη ακραία να περιμένει. Ήπια και τρίτο ποτό περιμένοντας. Τελικά ο Χουσεΐν ήρθε κι ανεβήκαμε πάνω.

Μπήκαμε σιγά-σιγά. Πήγα εγώ, την έλυσα και της έβγαλα μόνο το face fucker. Την έβαλα στα τέσσερα κάθετα στο κρεβάτι και της τον έδωσα στο στόμα. Τον ρούφηξε σαν λυσσασμένη. Τον έβγαλα κι άρχισε να τον ψάχνει στα τυφλά. Μόλις της τον ξαναέδωσα τον λαρύγγωσε κατευθείαν. 20 πόντοι παπάρι εξαφανίστηκε στο λαρύγγι της. Σ’ αυτό είχε γίνει καταπληκτική, αρτίστα. Τον κατάπινε.

- Θα ήθελες κι ένα πραγματικό παπάρι τώρα στο μουνάκι σου πλάι στον πλαστικό εραστή σου;… τη ρώτησα.

Έγνεψε καταφατικά χωρίς να βγάλει την ψωλή μου από το στόμα της. Έδωσα σήμα στον Χουσεΐν να προχωρήσει. Εν τω μεταξύ αυτός είχε ήδη γδυθεί και τον έπαιζε. Είχε ένα καλό παπάρι γύρω στους 23 πόντους, χοντρό αλλά με μικρό κεφάλι. Σα σφήνα ήταν μπροστά. Αυτό τον διευκόλυνε να χωθεί στο μουνί της πλάι στο ομοίωμα του Snane Diesel. Αυτή τινάχτηκε λίγο αντιλαμβανόμενη ότι δεν ήταν πια φαντασία αλλά ωμή πραγματικότητα, μα σύντομα έριξε χαμηλότερα τις λαγόνες της, άνοιξε πιο πολύ τα σκέλια για να γευτεί ολόκληρη την διείσδυση χωρίς εκπτώσεις.

- Σ’ αρέσει μωρή που γαμιέσαι από αληθινές πούτσες;… τη ρώτησα

- Εσένα σ’ αρέσει που επιτέλους με βλέπεις να γαμιέμαι;… απάντησε βγάζοντας τον πούτσο μου από το στόμα της αλλά αμέσως τον ξανάχωσε.

Η καύλα είχε πιάσει κόκκινο, ο χορός και ο συντονισμός όλων μας ήταν ανέλπιστα φανταστικός κι ενώ αυτή έχυνε εμείς προσπαθούσαμε να κρατηθούμε για να διαρκέσει όσο γίνεται περισσότερο. Κράτησε για ώρα όταν αποφάσισα να ξαπλώσω στο κρεβάτι, αυτή να με καβαλήσει με το μουνί κι ο Χουσεΐν να της τον δώσει τσιμπούκι. Καθώς τσιμπούκωνε τον Χουσεΐν, έβγαλα το ομοίωμα του Snane Diesel από το μουνί της και χώθηκα μέσα της. Το μουνί της ήταν πράγματι ανοιγμένο αλλά ιδιαίτερα υγρό και φοβερά ζεστό. Αφού τη γαμήσαμε για λίγο έτσι έκανα νόημα στο Χουσεΐν να έρθει κι αυτός από πίσω της να την πάρουμε διπλά. Ήρθε και πήγε να της βγάλει τη σφήνα από τον κώλο για να μπει αλλά του έκανα νόημα να μπει μαζί μου στο μουνί. Τινάχτηκε όταν κατάλαβε ότι την παίρνουμε μαζί από το μουνί.

- Με ξεμουνιάζεις καργιόλη, ούρλιαξε, πουτάνα το ‘κανες το μουνί μου, σχεδιασμένο το ‘χες να με φέρεις εδώ να με ξεπατώσεις με τον Τούρκο;

- Όχι έτυχε… είπα

- Πέτυχε όμως γιατί ο γαμημένος ο μεμέτης γαμάει απίθανα…

Μιλούσε, έλεγε πολλά, έβριζε έχυνε και γαμιόταν αφιονισμένα. Τότε πήραμε μήνυμα από τον Αχμέτ ότι είναι κάτω. Του είπαμε που να ανέβει κι ο Χουσεΐν βγήκε από το μουνί της για να του ανοίξει και γύρισε και της τον έδωσε τσιμπούκι. Ο Αχμέτ ήρθε κι αφού θαύμασε το θέαμα ήπιε δυο γουλιές από ένα Jack Daniels που κρατούσε και πέταξε τα ρούχα του. Εμφάνισε ένα τριχωτό αρκουδιάρικο σώμα μ’ ένα μαυριδερό καυλί κοντύτερο από τα δικά μας αλλά πολύ χοντρό. Το κυριότερο πάντως και κάτι που δεν είχα προσέξει ήταν ότι ήταν κουλός από το αριστερό χέρι. Του έλλειπε από τον καρπό και κάτω κι είχε πρόσθετο βιονικό.

Έτσι όπως ήταν η γυναίκα μου στα τέσσερα μ’ εμένα να της γαμάω το μουνί και τον Χουσεΐν να της γαμάει το στόμα έμενε για τον Αχμέτ ο κώλος. Έβγαλε λοιπόν τη σφήνα και χώθηκε απότομα μέσα της. Έσκουξε και βόγκηξε η δικιά μου αλλά σε λίγο την πηδούσαμε κι οι τρεις. Χορεύαμε για κάμποσο μέχρι που τη στήσαμε στα γόνατα και της αδειάσαμε τις ψωλές στη μούρη. Τα ήπιε όλα.

- Θέλω να δω τους γαμιάδες μου κι εσένα… είπε επιτακτικά κι εγώ της έβγαλα την κορδέλα από τα μάτια.

Αφού στο μισοσκόταδο μας είδε άρχισε να μιλά μαζί τους τουρκικά ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε να μας τσιμπουκώνει για τον δεύτερο γύρο ενώ εμείς πίναμε στην γύρα το Jack Daniels και της δίναμε κι αυτής. Κάτι είπανε μεταξύ τους κι ο Χουσεΐν έπιασε την γυναίκα μου από πίσω και τη σήκωσε ψηλά. Ο Αχμέτ έπιασε το ένα πόδι και το άνοιξε κι εγώ το άλλο κι έτσι στο αέρα ο Αχμέτ έβγαλε το βιονικό κι άφησε μόνο του το κουλό και της το έχωσε στο μουνί. Ούρλιαξε και βόγκηξε από την καύλα και παραμιλώντας φώναζε:

- Τούρκοι και ρωμιοί μου σκίσανε το μουνί…

Τη βάλαμε κάτω και τη γαμήσαμε με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Όλες οι τρύπες ήταν γεμάτες και καμιά φορά από δύο παπάρια. Τελικά την γαμούσαμε τέσσερις γιατί δεν ήμουν μόνο εγώ. Ο Αχμέτ κι ο Χουσεΐν αλλά ήταν το κουλό του Αχμέτ. Γαμιόμαστε επί ώρα όταν πρώτος αποχώρησε ο Αχμέτ και μείναμε εγώ κι ο Χουσεΐν. Θυμάμαι ότι μας έπαιρνε πίπα ενώ είμαστε ξάπλα πάνω στο κρεβάτι. Μετά κοιμήθηκα.

Το πρωί που ξύπνησα δεν ήταν κανείς εκεί. Μπήκα στην τουαλέτα κι είδα την γυναίκα μου να κάθεται πάνω στον πάγκο με τον νιπτήρα και τον Χουσεΐν όρθιο να τη γαμάει. Μπήκα κι εγώ και την πήραμε παρτούζα κάτω από το ντους. Μετά φύγαμε για Ελλάδα κατάκοποι.

Στην Αθήνα συνειδητοποιήσαμε ότι τη συμφωνία μας δεν την είχαμε τηρήσει. Είχαμε ανταλλάξει κινητά με τον Χουσεΐν και τον είχαμε καλέσει στην Αθήνα. Δε μας χάλασε και βάλαμε τα γέλια.

Το διάστημα που πέρασε, μας κρατούσε σε εξαιρετική διάθεση η ανάμνηση αυτής της βραδιάς στην Πόλη ενώ περιμέναμε τον Χουσεΐν στην Αθήνα το συντομότερο δυνατόν να τον φιλοξενήσουμε. Να ξεσκιστούμε μαζί του για την ακρίβεια.

Δεν είχε περάσει ούτε μήνας όταν τηλεφώνησε και μας είπε ότι έρχεται την Παρασκευή. Η γυναίκα μου έτρεξε στα beaute και τις χαλάουες κι εγώ για να εξασφαλίσω κατάλυμα για τα γαμήσια μας. Θα πηγαίναμε στο εξοχικό της κουνιάδας μου στα Αλώνια της Εύβοιας που αυτή λόγω ατυχήματος δεν πήγαινε εδώ και καιρό και το φροντίζαμε εμείς. Ήταν όλα έτοιμα όταν δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του Χουσεΐν ότι δεν τον αφήνουν να βγει οι Τούρκοι από τα σύνορα λόγω παρατυπίας στο διαβατήριο του. Ξέραμε καλά ότι οι λόγοι ήταν πολιτικοί. Στεναχωρηθήκαμε όλοι αλλά η γυναίκα μου είχε την ιδέα μήπως μπορούσε να περάσει από το Δεκελί στην Μυτιλήνη μιας κι οι έλεγχοι είναι τυπικοί και να βρεθούμε στην Μυτιλήνη. Δέχτηκε να πάει από το Δεκελί αλλά ήθελε ώρες όπως κι εμείς κι έτσι η συνάντηση θα γινόταν την επομένη.

Όταν φτάσαμε εκεί, ο Χουσεΐν μας τηλεφώνησε ότι ούτε από εκεί τον αφήνουν να φύγει. Κοιταχτήκαμε με την γυναίκα κι αποφασίσαμε να πάμε εμείς απέναντι στο Δεκελί. Έτσι κι έγινε αλλά το τι έγινε… σε άλλη ιστορία.




Copyright protected OW ref: 185728



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.