Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Δώρο γενεθλίων

Η μεγάλη βραδιά έφτασε. Το δώρο γενεθλίων από τη γυναίκα μου, με περιμένει. Η βραδιά που θα γαμήσω με τον Ανδρέα τη γυναίκα του. Η βραδιά που η Κατερίνα θα δει ζωντανή παρτούζα...

Γύρω στις 22:00 περίπου έρχεται μήνυμα στο κινητό μου από τη Μαριαλένα, που έλεγε, πως είναι έτοιμοι και μας περιμένουν. Η Κατερίνα φόρεσε ένα καυτό σορτς και ένα μικροσκοπικό μπλουζάκι, δίχως εσώρουχα, και εγώ μία βερμούδα. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, προς έκπληξή μας, είδαμε πως οι νέοι μας φίλοι, μας περίμεναν γυμνοί στο μπαλκόνι.

- Ελάτε καθίστε, είπε ο Ανδρέας. Θα πιείτε τζινάκι έτσι ;

- Εννοείται… του λέω, διπλό!

- Με τα ρούχα θα μείνετε;… είπε η Μαριαλένα, δίνοντάς μου ένα φιλί.

- Όχι…

της απαντώ και αμέσως βγάζω τη βερμούδα μου και σηκώνομαι και αρχίζω και γδύνω την Κατερίνα.

Της χουφτώνω τα βυζιά και γυρνώντας στον Ανδρέα του λέω:

- Δεν είναι σκέτη καύλα η γυναίκα μου;

- Μούναρος είναι φίλε μου…

και σηκώνεται, έρχεται προς το μέρος της και αρχίζει και της χαϊδεύει και γλείφει τα βυζιά της. Η Κατερίνα αμέσως απλώνει το χέρι της, πιάνει τον καυλωμένο πούτσο του Ανδρέα και αρχίζει να τον παίζει. Ο Ανδρέας τη διακόπτει και της λέει «απόψε θα χαρίσεις την απόλυτη ηδονή στη γυναίκα σου μαζί με τον άνδρα μου. Θα πραγματοποιήσουμε τη μεσημεριανή επιθυμία σου».

Ο Ανδρέας οδήγησε την Κατερίνα στην πολυθρόνα της κρεβατοκάμαρας και της είπε να απολαύσει το γαμήσι που θα βλέπει.

- Αν θελήσεις να βάλεις κάτι στο μουνάκι σου, αυτά είναι για σένα της λέει και της δίνει δύο δονητές που είχε η Μαριαλένα στο συρτάρι.

- Έλα μωρό μου, φτιάξε μας, είπε ο Ανδρέας στη Μαριαλένα, η οποία αμέσως έκατσε στα γόνατα και άρχισε να μας τσιμπουκώνει εναλλάξ. Τα καυλιά μας ήταν σκληρά πλέον και έτοιμα για όλα.

- Γιάννη θέλω να γλείψεις το μουνί μου, λέει καυλωμένη η Μαριαλένα.

Της άνοιξα τα ποδαράκια και την έγλειφα με τρέλα. Της έβαλα δύο δάκτυλα στο μουνί και δύο στον κώλο. Της τα έβαζα βαθιά, όσο είχε την πούτσα του Ανδρέα στο στόμα της.

- Χύνω καύλα μου... φωνάζει δυνατά. Χύνω η πουτάνα...

Γυρνώντας προς την Κατερίνα, η οποία έπαιζε το μουνάκι της, της λέω αν της αρέσει το θέαμα.

- Τρελαίνομαι, περιμένω να έρθει η σειρά μου… απάντησε και έχωσε σιγά σιγά το δονητή στο μουνί της.

- Ελάτε γαμιάδες μου, είμαι όλη δικιά σας… είπε η Μαριαλένα. Ξεσκίστε με από παντού τώρα, γαμήστε με, κάντε με πουτάνα, φώναζε.

- Τι προτιμάς μου λέει ο Ανδρέας φίλε μου;

- Κώλο… του απαντάω.

- Ας γυρίσουμε προς την Κατερίνα, να μας βλέπει καλύτερα είπε η Μαριαλένα, η οποία με τη μία καβάλησε τον πούτσο του άνδρα της. Έλα Γιάννη, βάλ’ το μου κι εσύ από πίσω, ξέσκισε με…

- Στο χώνω…

της φωνάζω και βλέποντας τη γυναίκα μου να βάζει και το δεύτερο δονητή στον κώλο της, ο πούτσος μου έγινε πιο σκληρός. Αφού βρήκαμε το ρυθμό μας με τον Ανδρέα, η Μαριαλένα είχε πλέον αφεθεί. Έχυνε, έχυνε και ξαναέχυνε. Έμοιαζε παραδομένη, χαμένη, στις ορέξεις των γαμιάδων της. Μόνο βογκητά μπορούσε να ψελλίσει.

Η Κατερίνα μην αντέχοντας όλη αυτή τη φάση, έχυνε σαν τρελή.

- Σειρά μου τώρα. Σειρά μου να με γαμήσετε, να με ξεσκίσετε, σειρά μου να με παρτουζώσετε. Δεν αντέχω άλλο η πουτάνα να χώνω ψεύτικα καυλιά μέσα μου. Σας θέλω πουτσαράδες μου και τους δύο, εδώ και τώρα, φώναζε και ξαναφώναζε. Δεν αντέχω άλλο, έχω πάρει φωτιά, καίγεται το μουνί μου, ο κώλος μου, θέλω να με χύσετε. Λυπηθείτε με τη γυναίκα, ζηλεύω η σκύλα…

Πρώτη φορά έβλεπα την Κατερίνα σε αυτή τη φάση. Έπαιρνε μόνη της ένα λόχο με την καύλα που είχε. Ακούγοντας όλα αυτά που φώναζε η γυναίκα μου, ο Ανδρέας ρώτησε τη Μαριαλένα που θέλει να τη χύσουμε. «Μέσα μου» φώναζε, «μέσα μου».

Τα καυτά μας χύσια με τη μία πλημμύρισαν τις τρύπες της. Οι σπασμοί που είχε δε μας άφηναν να χαλαρώσουμε. Ήθελε απεγνωσμένα συνέχεια.

- Με ξεσκίσατε είπε. Χαλάλι σας το κορμί μου. Θέλω να γίνω το πουτανάκι σας…

- Σας αγαπώ και τους δύο, μας είπε, και μας ευχαρίστησε με ένα καυτό φιλί στο στόμα. Δεν ξανάνιωσα ποτέ έτσι. Όνειρο ήταν...

- Σειρά σου τώρα Κατερίνα μου είπε η Μαριαλένα. Σειρά σου να ζήσεις την εμπειρία να σε γαμάνε δύο πουτσαράδες μαζί!

- Τα καλύτερα έρχονται φωνάξαμε με μία φωνή με τον Ανδρέα...

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 185723Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.