Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι όπου μετράμε αρκετά χρόνια σχέσης και γάμου. Τα ονόματα μας Γιώργος (40 ετών) και η Κωνσταντίνα (36 ετών). Από πολύ παλιά είχαμε στην παρέα μας κάποιο δονητή που έπαιζε η Κωνσταντίνα μαζί του. Σε ένα από αυτά τα παιχνίδια είπαμε να δοκιμάσουμε την ταυτόχρονη διείσδυση. Ο δονητής πήρε τη θέση του στο μουνάκι της Κωνσταντίνας και όταν βολεύτηκε, τούρλωσε το κωλαράκι της και μου είπε με τρεμάμενη φωνή "μπες".

Η εικόνα που έβλεπα το μουνάκι της γεμάτο και το κωλαράκι της έτοιμο να με υποδεχτεί ήταν αρκετό να με κάνει να στάζω! Μόλις τον ακούμπησα στην τρυπούλα της, έφυγε ένας αναστεναγμός καύλας. Με σχετική ευκολία και σιγά σιγά μπήκα σχεδόν όλος και άρχισα σιγά σιγά να κουνιέμαι και να απολαμβάνω το καυτό κωλαράκι της. Ταυτόχρονα ένιωθα και το δονητή να της παίρνει το μουνάκι της. Η Κωνσταντίνα είχε χαθεί... δεν απαντούσε σε ότι και να της έλεγα ήταν σε άλλη διάσταση από την καύλα. Δεν άρχισα να αδειάσω τα καυτά μου χύσια βαθιά στο κωλαράκι της και ταυτόχρονα η Κωνσταντίνα να χύνει στο δονητή πάνω και να έχει ανατριχιάσει παντού. Έκανε κάποια λεπτά να συνέλθει μετά από όλη αυτή την καύλα.

Της άρεσε τόσο πολύ που το επαναλαμβάναμε πολύ συχνά. Κάπου εκεί είχε αρχίσει να μου έρχεται η ιδέα αντί του δονητή να έπαιρνε την θέση του κάποιος άλλος. Πέρασε αρκετός καιρός όπου πάνω στο σεξ, παρέα με το δονητή πάντα, της πρότεινα αντί του δονητή να ήταν κάποιος άλλος. Δεν απάντησε. Αφού το πρότεινα αρκετές φορές πάνω στο σεξ έλεγε ναι. Όταν όμως το συζητήσαμε αφού είχαμε τελειώσει το σεξ, η απάντηση ήταν ξέχνα το, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα" και ήταν απόλυτη. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Κωνσταντίνα δεν έχει πάει ποτέ με άλλον καθώς ήμουν ο πρώτος της. Αυτό το σκηνικό κράτησε για κάποια χρόνια. Το είχα πάρει απόφαση ότι δε θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Φυσικά συνέχιζα πάνω στο σεξ να της λέω για τρίο με άλλον άντρα κλπ, ώσπου κάποια στιγμή άρχισε να το συζητάει στο "αν γινόταν… πώς;… με ποιον;… όχι με γνωστό κλπ".Ήταν μια καλή αρχή και αυτό.

Σιγά σιγά αποφάσισε ότι θα έκανε κάτι υπό προϋποθέσεις! Να είναι όμορφος, να μην είναι γνωστός και να μην το έχει κάνει πολλές φορές ο άλλος καθώς δεν της άρεσε η ιδέα να είναι κάποιος που ψάχνει απλά να γαμήσει ότι βρει. Η αρχή έγινε με το να βάλουμε αγγελία σε ένα site όπου ήταν ερωτικές αγγελίες. Η αλήθεια ήταν ότι ήρθαν εκατοντάδες μηνύματα. Όλο αυτό το διαχειριζόμουν αποκλειστικά εγώ και την ενημέρωνα μόνο αν κάποιος τηρούσε τις προϋποθέσεις. Η αλήθεια είναι το 98% των μηνυμάτων ήταν του στυλ μια φωτογραφία το πέος τους και σχόλιο από κάτω προσόντα 20cm κλπ. Με αυτούς δεν ασχολήθηκα καθόλου. Φυσικά υπήρχαν και σοβαρά μηνύματα όπου έβαζαν καλές βάσεις για κάτι παραπάνω. Αρχίσαμε να μιλάμε με κάποιους και ενώ έλεγες ότι κάποιος πλήρη τις προϋποθέσεις και θα προχωρούσαμε κάπως, χανόταν.

Για να μην σας κουράζω είχαμε αρχίσει να σκεφτόμασταν μήπως βρεθούμε με κάποιο ζευγάρι για same room και αν ήθελε το άλλο ζευγάρι να έρθει ο άντρας του ζευγαριού να "πάρουμε" την Κωνσταντίνα ταυτόχρονα. Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκε ένα ζευγάρι, βόλεψε να πάμε διακοπές στο νησί που έμεναν και κανονίσαμε να βρεθούμε.

Η Κωνσταντίνα έκανε της απαραίτητες προετοιμασίες ώστε να τα δώσει όλα! Ντύθηκε αρκετά σέξι και ξεκινήσαμε να πάμε να συναντήσουμε το ζευγάρι. Στο δρόμο τα συναισθήματα ανάμεικτα μεταξύ καύλας και αναστολών στο αν είναι σωστό αυτό που πάμε να κάνουμε, μην τυχόν επηρεάσει το γάμο μας κλπ. Η καύλα όμως υπερίσχυσε! Βρεθήκαμε με το ζευγάρι και λόγο εξωτερικής εμφάνισης του άντρα δεν ένιωθε η Κωνσταντίνα άνετα ώστε να το προχωρήσουμε. Αυτό ήταν και ο μοναδικός κανόνας που είχα βάλει εγώ. Να το προχωρήσει μόνο όταν είναι σίγουρη ότι θέλει να το κάνει και να μην κάνει σε τίποτα υποχώρηση στα θέλω της, στην ιδέα, και καλά, να το κάνει γιατί ξέρει ότι θα με καύλωνε ένα τέτοιο σκηνικό.

Όπως και να έχει το ζευγάρι ήταν πολύ ευγενικοί, ήπιαμε τον καφέ μας και συζητήσαμε γύρω από αυτό το θέμα λέγοντάς μας αυτοί πως το ξεκίνησαν και γενικά την εμπειρία τους σαν παντρεμένο ζευγάρι. Δεν προχώρησε με το ζευγάρι, χαιρετηθήκαμε και τους ευχαριστήσαμε για το χρόνο τους. Μετά από αυτή τη συνάντηση η Κωνσταντίνα χαλάρωσε αρκετά στην ιδέα στο να γίνει πραγματικότητα. Ο καιρός περνούσε με διάφορα άκυρα μηνύματα, ώσπου ήρθε ένα μήνυμα από έναν σοβαρό νεαρό, που από την αρχή έδειχνε αρκετά μετρημένος, σοβαρός και ήταν και η πρώτη φορά που θα έκανε κάτι τέτοιο. Το αν έγινε;…

Η συνέχεια σύντομα…




Copyright protected OW ref: 185719



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.