Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η περιπέτεια με την κουμπάρα (1ο μέρος)

Με την κουμπάρα μου συνεχίσαμε να βρισκόμαστε μια δυο φορές την εβδομάδα σε ξενοδοχείο και να πηδιόμαστε σαν έφηβοι τις ώρες που υποτίθεται ότι ήταν ο καθένας μας στη δουλειά του. Με τον Κ δεν τα πηγαίνανε καθόλου καλά και προχωρούσαν γοργά προς διαζύγιο. Η γυναίκα μου εξακολουθούσε να είναι απούσα ερωτικά κι εγώ κάθε βράδυ έλιωνα στο messenger με την κουμπάρα.

Οι φωτός που μου έστελνε ήταν λες και είχαν βγει από πορνοταινία του διαδικτύου. Πότε με τα δάκτυλα της να χαϊδεύει τις τεράστιες ρώγες της, πότε να τις γλείφει, πότε να ανοίγει τα σαρκώδη μουνόχειλα της ή να γαμιέται με ότι έβρισκε στο σπίτι της και πότε να χώνει το μικρό δονητή στην κωλοτρυπίδα της και με τα χέρια της να ανοίγει το μουνί της παρακαλώντας με να της το σκίσω. Κάθε βράδυ έχυνα σαν έφηβος τουλάχιστον δύο φορές παίζοντας το καυλί μου.

Ένα βράδυ μου είπε ότι αυτό ήταν με τον Κ και δεν πάει άλλο πια. Τα συζητήσανε και καταλήξανε σε διαζύγιο. Μέσα σε μια εβδομάδα είχε ήδη βρει σπίτι κι είχε μετακομίσει. Πριν καλά-καλά κλείσει 10 μέρες στο νέο της σπίτι, με κάλεσε ένα πρωί για καφέ και για να δω πως το έφτιαξε.

Αφού πάρκαρα σε σημείο που δεν υπήρχε περίπτωση να δει κάποιος γνωστός το αυτοκίνητο μου, ανέβηκα στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε πλέον. Η σκάλα ήταν λίγο σκοτεινή και μόλις άνοιξε την πόρτα δημιουργήθηκε εμπρός μου μια σκιά από τη μορφή της μέσα από μια σατέν αέρινη ρόμπα. Πίσω της η μπαλκονόπορτα στο βάθος του σαλονιού πλημμυρισμένη από τον πρωινό ήλιο που έλουζε το διαμέρισμα. Κοιτώντας καλύτερα διέκρινα πως δε φορούσε τίποτα κάτω από τη ρόμπα.

Μπήκα με το δεξί στο σπίτι της κι έκλεισε πίσω μου την πόρτα πλησιάζοντας τα σαρκώδη χείλη της στα δικά μου. Το άρωμα της μεθυστικό και το φιλί της άκρως διεγερτικό μου κατέστησαν σαφές πως θα δυσκολευτώ να δω το σπίτι άμεσα.

Την αγκάλιασα περνώντας το χέρι μου μέσα από τη ρόμπα της στο ύψος της μέσης της. Οι γλώσσες μας χορεύανε μέσα στα στόματα μας σε ένα υγρό παθιασμένο φιλί. Με αγκάλιασε και με τα δύο της χέρια πίσω από το σβέρκο μου τραβώντας με ακόμα πιο κοντά της. Ήμουν πλέον ανάμεσα στα πόδια της με το άλλο μου χέρι να εξερευνά το κορμί της χαμηλά σχεδόν στον κώλο της. Εκεί διαπίστωσα ότι φορούσε μόνο το σατέν ύφασμα κι από μέσα απολύτως τίποτα.

Με τράβηξε απαλά προς το εσωτερικό του σαλονιού και με έβαλε να κάτσω στον καναπέ. Τράβηξε κι έλυσε τη ζώνη της δίνοντας μου πλέον πλήρη θέα των τεράστιων και στητών βυζιών της. Οι ρώγες της φουσκωμένες και σκληρές.

Πριν κάνει οτιδήποτε άλλο, χούφτωσε τις βυζάρες της πλησιάζοντας τη μια ρώγα στο στόμα της και μου είπε:

- Ξέρω ότι τις γουστάρεις σκληρές και τεράστιες. Θα στις ετοιμάσω μέχρι να βγάλεις τα ρούχα σου…

κι άρχισε να τη γλείφει καθώς έπαιζε με τα δάκτυλα της με την άλλη. Γδύθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα κι έμεινα να χαζεύω το υπέροχο θέαμα.

- Ξέρω ότι τον θες σκληρό και χοντρό. Θα στον ετοιμάσω…

της είπα κι έπαιζα τον πούτσο μου. Έσκυψε κι έβαλε το καυλί μου ανάμεσα στις βυζάρες της χαρίζοντας μου μια υπέροχη ισπανική. Που και που έβγαζε τη γλώσσα της και τον έγλειφε ενώ τα δύο της χέρια πίεζαν τα βυζιά της εγκλωβίζοντας το καυλί μου που όλο και σκλήραινε.

- Καλά το δουλεύεις πουτανάκι, αλλά δε θέλω να χύσω ακόμα… της είπα.

- Εγώ όμως θέλω να χύσω…

είπε και ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ με ένα πόδι ψηλά και το άλλο στο τραπεζάκι. Η μουνάρα της με τα τεράστια μουνόχειλα είχε ανοίξει και γυάλιζε.

Μύριζε υπέροχα κι είχα όρεξη να τη βασανίσω. Πλησίασα και η ανάσα μου ίσα που έφτανε στην κλειτορίδα της. Άγγιξα με τη γλώσσα μου τα χείλη του υπέροχου μουνιού της και συνέχισα προς τα πόδια της με απαλά αγγίγματα σε διάφορα σημεία. Επέστρεψα στο μουνί της. Η γλώσσα μου ακουμπούσε για ελάχιστες στιγμές την κλειτορίδα της που όλο και φούσκωνε και πάλι απομακρύνονταν. Φευγαλέα και τα μουνόχειλα.

- Μη με παιδεύεις, γλείψε με

Όχι όμως ακόμα. Της έδινα αυτό που ήθελε για ένα δύο δευτερόλεπτα και μετά απλά της έστελνα την ανάσα μου εκεί που τώρα ήταν το επίκεντρο του κορμιού της. Την είχα τρελάνει. Παρακαλούσε και προσπαθούσε με τα χέρια της να τραβήξει το κεφάλι μου κοντά στο μουνί της.

- Γλείψε με ρε κουμπάρε, γλείψε με την πουτάνα…

- Όχι ακόμα κουμπάρα

Τα χέρια της στα βυζιά της παίζανε με τις τεράστιες ρώγες της. Τις τραβούσε και τις τσιμπούσε με δύναμη ενώ προσπαθούσε τινάζοντας τη λεκάνη της να κολλήσει το μουνί της στο στόμα μου. Είχε ξεφύγει η πουτάνα. Έβριζε, φώναζε, χτυπιόταν, τραβούσε τις ρώγες της, τις έγλειφε.

Ξαφνικά έχωσα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα στη μουνάρα της. Τραντάχτηκε ολόκληρη και σε δευτερόλεπτα άρχισε να χύνει χάνοντας τον έλεγχο του κορμιού της. Τα χέρια της από τα βυζιά της ήρθαν αμέσως στο μουνί της. Έτριβε την κλειτορίδα της κι έβριζε. Τραβήχτηκα πιο πίσω κι αμέσως έβαλε τρία δάκτυλα στο μουνί της. Κι άλλο… της είπα, κι έχωσε αμέσως και τέταρτο. Είχε μείνει έξω μόνο ο αντίχειρας. Πέρασε λίγη ώρα μέχρι να ηρεμήσει. Το βλέμμα της είχε πλέον μαλακώσει και χαμογελούσε.

- Κάπως έτσι χύνω τα βράδια που τα λέμε μέσω messenger και δεν είσαι εδώ να με τελειώσεις εσύ.

- Είσαι μεγάλο πουτανάκι.

- Για σένα, πουτάνα!

Τα τέσσερα δάκτυλα ήταν ακόμα στο μουνί της. Σιγά σιγά τα έβγαλε αποκαλύπτοντας ένα ορθάνοιχτο μουνί έτοιμο για ακόμα περισσότερη δράση. Έφερε το χέρι της στα βυζιά της και όπως ήταν με τα υγρά της έτριψε τις ρώγες της. Πήρα τη μία στο στόμα μου για να γευτώ τα υγρά της. Εκείνη πήρε την άλλη στο δικό της.

Το χέρι μου πήγε στο μουνί της. Έκαιγε. Μόλις το άγγιξα το ένιωσα να τρέμει. Με τη ρώγα στο στόμα της μου είπε:

- Σκίσε με ψωλάρα μου.

Ο ήλιος πλέον είχε ανέβει αρκετά και δεν έμπαινε κατευθείαν στο σαλόνι, χαρίζοντας στο χώρο μια άλλη αισθητική, που κυρίως υπεύθυνη ήταν η σκουρόχρωμη απόχρωση του ξύλινου πατώματος και οι σχεδόν κόκκινες κουρτίνες.

- Το είδα το σαλόνι. Ώρα να δω και το υπνοδωμάτιο.

Σηκώθηκε όρθια και με τράβηξε προς το διάδρομο που οδηγούσε στο δωμάτιο της. Ο φωτισμός στο δωμάτιο ήταν αισθητά πιο χαμηλός, παρόλα αυτά ήταν αρκετός για να δω το τεράστιο κρεββάτι της με τα ολόμαυρα σατέν σεντόνια και στο κέντρο του ένα τεράστιο δονητή.

- Με αυτόν γαμιέμαι πλέον όταν δε σε έχω εδώ!

- Δείξε μου

Ξάπλωσε στην κορυφή του κρεβατιού με ορθάνοιχτα τα πόδια της. Έπιασε το πλαστικό καυλί και το έφερε στο στόμα της. Το έγλειφε κι αφού το σάλιωσε για τα καλά το πλησίασε στην είσοδο του κόλπου της. Τράβηξε στο πλάι τα παχιά μουνόχειλα και σιγά σιγά το καυλί εξαφανίστηκε σχεδόν ολόκληρο. Την τράβηξα προς τα κάτω και σήκωσα ψηλά τα πόδια της. Έγλειψα γύρω από το δονητή καυλώνοντας την ακόμα πιο πολύ. Βογκούσε κι έπαιζε με το καυλί που την έσκιζε.

Κατέβηκα πιο κάτω και πλέον ετοίμαζα με τη γλώσσα μου την κωλοτρυπίδα της. Ένα δάκτυλο βοήθησε στο έργο μου. Σύντομα και δεύτερο.

Σηκώθηκα και κράτησα ανοικτά τα πόδια της φέρνοντας τον πούτσο μου στην είσοδο του κώλου της. Έσπρωξα ελαφρά. Λίγο ακόμη και άρχισα να μπαίνω. Τα μάτια της γούρλωσαν. Σταμάτησε να παίζει με το πλαστικό ομοίωμα περιμένοντας τη συνέχεια. Έσπρωξα κι άλλο.

- Αχ ρε καργιόλη, πως με ξεσκίζεις έτσι… δωσ' τον μου όλο.

Δεν ήθελα κάτι άλλο. Με δύναμη έσπρωξα και μπήκα όλος μέσα της. Έμεινα ακίνητος για λίγη ώρα. Έπιασα τις ρώγες της. Τόσο μεγάλες και τόσο σκληρές δεν τις είχα ξαναδεί ποτέ. Το βλέμμα της απόκοσμο. Σχεδόν στο υπερπέραν. Σιγά σιγά άρχισα να μπαινοβγαίνω στον κώλο της. Το ίδιο έκανε κι εκείνη με το δονητή στο μουνί της.

Οι τρύπες της είχαν ανοίξει πλέον για τα καλά. Της πηδούσα με δύναμη τον κώλο κι αυτή γαμούσε με το τεράστιο καυλί το μουνί της. Είχε ξεφύγει ουρλιάζοντας βρίζοντας και χύνοντας ασταμάτητα.

Κόντευα κι εγώ αλλά δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα. Αυτό που ζούσα ήταν τόσο ωραίο και έντονο που ήθελα να κρατήσει πολύ ακόμα. Ο πούτσος μου όμως είχε άλλη άποψη. Το σπέρμα μου ήταν έτοιμο να εκτοξευθεί.

- Που τα θες καργιόλα; Θα χύσω!

- Στον κώλο, βαθιά μέσα μου…

- Πάρ' τα γαμημένη, πάρ' τα ξεκωλιάρα στον πάτο σου…

Έβγαλε το δονητή και τα χύσια της τρέχανε ποτάμι από το μουνί της μέχρι τον κώλο της και πάνω στο καυλί μου που δεν έλεγε να σταματήσει να χύνει κι από κει στα μαύρα σεντόνια. Έπαιξα με την κλειτορίδα της που είχε γίνει σαν μικρό καυλάκι και συνέχισε να χύνει.

- Πόσο θα χύσεις ακόμα μωρό μου;

- Θέλω να χύνω συνέχεια μαζί σου. Δώσε μου στο στόμα τον πούτσο σου να στον καθαρίσω.

Όπως ήταν ανάσκελα, τον πήρε ολόκληρο μέσα στο στόμα της. Τον έγλειφε, υποτίθεται να τον καθαρίσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μη μου πέσει. Της γάμησα το στόμα ενώ εκείνη έπαιζε το μουνάκι της κι έχυνε απανωτά, ώσπου έχυσα ξανά στο στόμα της. Ξάπλωσα κατάκοπος δίπλα της και μας πήρε ο ύπνος. Ξυπνήσαμε κάνα δίωρο αργότερα από το κινητό. Ήταν η γυναίκα μου.

- Αργείς; Τι ώρα θα έρθεις;

- Άσε, έπεσε πολύ δουλειά κι έχουμε γαμηθεί. Μάλλον θα αργήσω.

Κάναμε μπανάκι και αφού είδα με παρόμοιο τρόπο και το υπόλοιπο σπίτι, γύρισα στο δικό μου. Η γυναίκα μου κοιμόταν. Η κουμπάρα με περίμενε στο messenger με το δονητή αυτή τη φορά βαθιά μέσα στην κωλάρα της.




Copyright protected OW ref: 185706



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).