Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους. Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα σκηνικό που έγινε μέσα στο καλοκαίρι με ένα 40αρη καλοστεκούμενο τον οποίο δεν είχα να πληρώσω.

Ήταν μέσα Ιουλίου μέσα στις ζεστές αποφάσισα να πάω στον μίνι μάρκετ της γειτονιάς να πάρω ένα παγωτό και κανέναν σνακ για την ταινία το βράδυ. Αφού περπάτησα περίπου πεντακόσια μέτρα μακριά που ήταν το μίνι μάρκετ κατάλαβα ότι δεν έχω το πορτοφόλι μου.

Μπήκα μέσα όμως έχοντας καύλες και κόζαρα τον τύπο που ήταν στο ταμείο μόνος του στο μαγαζί. Πήρα τα πράγματα και όταν πήγα να πληρώσω δήθεν. Έκανα έκπληκτος ότι ξέχασα το πορτοφόλι μου και του είπα ότι σε πέντε λεπτά θα είμαι πίσω με τα λεφτά τότε αυτός μου λέει:

- Εντάξει μπορούμε να τα βρούμε και αλλιώς!

Εγώ μέσα μου τρελάθηκα, καύλωσα και λέω όπα… εδώ είμαστε. Μόλις μου είπες αυτός ότι θα τα βρούμε αλλιώς άρχισε να κοίτα τον κώλο μου. Δεν είναι και μικρός και μάλλον αυτό του άρεσε αρκετά. Το ίδιο κι εμένα που με κόζαρε και μου σηκώθηκε. Τότε γυρνάει και μου λέει:

- Κατάλαβες που το πάω έτσι; Κάτσε να κλείσω το μαγαζί και πάμε πίσω.

Σκέφτομαι από μέσα μου αυτός θα με σκίσει . Αφού κλείνει τα ρολά μπροστά μου λέει:

- Έλα καυλιάρη, πάμε μέσα.

- Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος αν θέλω.

- Πολύ αργά τώρα μικρέ.

Εγώ ήθελα πώς και πώς να πάμε μέσα αλλά είπα να το παίξω δύσκολος. Μπαίνουμε μέσα σε ένα μικρό δωματιάκι με ένα ράντζο, κατεβάζει το παντελόνι και το μποξεράκι του και πετάγεται από μέσα μια ψωλάρα, με τρίχες μεν αλλά απίστευτα λαχταριστή. Τότε γυρνάει και μου λέει:

- Έλα τι περιμένεις γδύσου και πιάσε δουλειά.

- Μάλιστα…

είπα εγώ αρχίζω γδύνομαι. Την ώρα που βγάζω το σορτσάκι, γυρνάω πλάτη σε αυτόν και σκύβω για να ξεκολλήσω από τα πόδια μου το μποξεράκι. Έρχεται, με πιάνει από πίσω, κολλάει πάνω μου και λέει:

- Μωρή καυλιάρα σήμερα θα περάσουμε τέλεια, θα σε ξεφτιλίσω στην πούτσα…

και μου χώνει μια πολύ δυνατή σφαλιάρα στην κωλάρα μου. Πάει, κάθεται στο κρεβάτι ανάσκελα, γδύνομαι κι εγώ εντελώς και προσπαθώ να βάλω την ψωλάρα του στο μικρό μου στοματάκι. Πνιγόμουν. Αυτός αρχίζει να μου γαμάει με δύναμη το στόμα και να μου λέει:

- Έλα μωρή πουτάνα, ρούφα όλο μου το καυλί, σάλιωσε τον για να τον πάρει άνετα η τρυπούλα σου μετά.

Κόντευε να χύσει με το τσιμπούκι μου. Με σταματάει και μου λέει:

- Γυρνά στα τέσσερα μωρή ψώλα να τη φας καλά γιατί αν συνεχίσεις αυτό το τσιμπούκι θα χύσω.

Πάω εγώ στο προσκέφαλο κρατιέται από κει και στήνω την κωλάρα μου.

- Μωρή καύλα στο χέρι θα στη δώσω εγώ, μουνί θα γίνει η κωλάρα σου!

Βάζει πρώτα ένα δάχτυλο μέσα, σιγά σιγά βάζει και δεύτερο μετά βάζει και τρίτο. Εκεί τα έπαθα και φώναξα. Τα έβγαλε αυτός και με μια καρφώνει την ψωλάρα του στην τρύπα μου και αρχίζει ένα ανελέητο γαμήσι. Ναι μεν πονούσα αλλά μου άρεσε πολύ και φώναζα σαν πόρνη. Με είχε ακούσει όλο το κτήριο. Αυτός μου έριχνε σφαλιάρες στην κωλάρα, μου την είχε κάνει κατακόκκινη και φώναζε:

- Ναι μωρή καύλα πάρε όλη την ψωλή μέσα σκύλα!

Είχα χύσει δύο φορές χωρίς να ακουμπήσω το πέος μου. Αυτός μετά από κανένα μισάωρο που με έσκιζε μου λέει «θέλω να χύσω μέσα σου». Βγαίνει, βγάζει την καπότα, ξανά μπαίνει μέσα βίαια και αρχίζει να φωνάζει:

- Χύνω καργιόλα, πάρ' τα όλα μέσα σου, αχ τι καύλα είσαι…

Αφού τελείωσε πέσαμε ανάσκελα αγκαλιά και φιλιόμασταν. Κάποια στιγμή άρχισα εγώ να τον χαϊδεύω και τσουπ… πάνω πάλι η ψωλάρα του. Μου λέει:

- Αντέχεις άλλο καυλιάρα μου;

Τότε εγώ σαν απάντηση πέφτω ανάσκελα φέρνω τα πόδια στους ώμους μου και του λέω μπες. Τρελάθηκε αυτός, έρχεται και καρφώνεται μέσα μου χωρίς σάλιο, χωρίς καπότα, τίποτα και αρχίζει ένα σφυροκόπημα που δεν περιγράφεται. Αρχίζει μου ρίχνει χαστούκια στο στήθος στην κοιλιά στο πρόσωπο παντού και να φωνάζει:

- Μωρή καυλιάρα από εδώ και πέρα θα σε πηδάω συνέχεια.

Του ζητάω να αλλάξουμε στάση να ανέβω πάνω του. Πέφτει ανάσκελα, πάω από πάνω του, καρφώνομαι από μόνος μου αυτήν τη φορά και πηδάω πάνω σα μανιακός. Φωνάζω και αρχίζω να τον χύνω στη μούρη. Εκείνη την ώρα ακούμε ένα:

- Τι κάνετε εδώ ρε… δε ντρέπεστε;

Το τι έγινε… στην επόμενη ιστορία.

Πείτε αν σας άρεσε να γράψω σύντομα το δεύτερο μέρος.
Copyright protected OW ref: 185704Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).