Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα άρχισαν όταν μου ήρθε ένα mail από το Google drive που με καλούσε να δω ποια μέρη είχα επισκεφτεί το τελευταίο διάστημα. Πραγματικά ανταποκρίθηκα και με έκπληξη διαπίστωσα πως περιγράφονταν με ακρίβεια το σύνολο των κινήσεων μου με ακρίβεια μέτρου. Αμέσως μου ήρθε η ιδέα να κάνω το ίδιο με το κινητό της γυναίκας μου για να δω αν υπάρχει κάτι αξιοπερίεργο.

Σύντομα να σας πω πως είμαι 55 και είναι 40. Πολύ όμορφη και ιδιαίτερα σεξουαλική. Δεν είμαστε και πολύ θερμοί στο κρεβάτι, λόγω της δικιάς μου ηλικίας πρωτίστως, παρ’ ότι πριν λίγα χρόνια πραγματικά γινόταν μάχη στο κρεβάτι. Της είχα προτείνει να βρούμε κάποιον νεότερο τρίτο να την ικανοποιήσει αλλά είχε αρνηθεί. Παρ’ όλα αυτά κάτι με έτρωγε. Μπήκα λοιπόν στο δικό της Google drive και πολύ σύντομα έφτασα σε αυτό που πίστευα. Όλα ήταν εντάξει εκτός από ένα τρίωρο 12 με 3 που κάθε Τρίτη όπως ήταν απόλυτα ξεκάθαρο, επισκεπτόταν ένα γνωστό γαμιστρώνα στην Εθνική Οδό.

Μίλησα με ένα φίλο που ασχολείται με παρακολουθήσεις και με προμήθευσε με δύο μίνι κάμερες ευρείας λήψης και με ένα καταγραφικό ήχων ακόμα και πίσω από εμπόδια. Την επόμενη Τρίτη με το αυτοκίνητο ενός άλλου φίλου ήμουν έξω από το γαμιστρώνα και περίμενα. Πράγματι γύρω στις 12 έφτασε συνοδευόμενη από έναν 25αρη νέο συνάδελφο της που είχαν προσλάβει πριν 6 μήνες περίπου. Τους ακολούθησα προσεχτικά και με ένα γερό πουρμπουάρ κατάφερα να μου δώσει ο ρεσεψιονίστ το διπλανό δωμάτιο. Μπήκα βιαστικά έστησα το καταγραφικό και βγήκα να δω τη βεράντα. Ήταν στο πίσω μέρος και ήταν πολύ εύκολο να περάσω δίπλα χωρίς να γίνω αντιληπτός. Έφτασα στη μπαλκονόπορτα εύκολα.

Από την καύλα τους δεν τους ενδιέφερε τίποτα και έστησα τις κάμερες την ώρα που η γυναίκα μου του ρουφούσε το τεράστιο καυλί του. Ρούφα μωρή γαμιόλα της έλεγε και της έσπρωχνε το κεφάλι να φτάσει μέχρι τα αρχίδια. Την ίδια στιγμή την είχε αφήσει με το κωλοκόρδονο και ήδη τα δάχτυλα του έμπαιναν μανιασμένα στο μουνί της που πρέπει να είχε αρχίσει να στάζει. Αυτό το απίστευτο τσιμπούκι κράτησε αρκετά. Την άρπαξε και τη γύρισε στα τέσσερα λέγοντάς της, μωρή καύλα θα στην ανοίξω τη μουνάρα και καρφώνοντας την ψωλάρα του μέσα της, άρχισε να την κοπανάει ανελέητα. Αυτή παραδομένη του φώναζε, σκίσε με γαμιά μου, άνοιξε μου τη μουνάρα, κάνε με την πουτάνα σου. Την γαμούσε για πολύ ώρα, και αυτή φώναζε χύνω, χύνω γαμια μου, με ξεπατώνεις αλλά μου αρέσει. Δώσε μου κι άλλο. Γάμα με!

Φάνηκε πως πλησιάζει να χύσει κι αυτός. Τη γύρισε και έφερε την ψωλάρα του στο πρόσωπο της χώνοντας τη μέσα στις χειλάρες της που τη ρουφούσαν με μανία. Έφτασε σε ένα φοβερό χύσιμο που τη γέμισε πραγματικά ζουμιά και την έκανε να τρελαθεί ρουφώντας και γλείφοντας. Ένας θόρυβος με τρόμαξε και γύρισα στο δωμάτιο μου, την ώρα που από δίπλα άκουγα και πάλι να έχει ξεκινήσει η μάχη. Θα πρέπει να είχε καβαλήσει το καυλί του γιατί τον άκουσα να της λέει σου αρέσει ξεσκίστρα μου να καβαλάς την ψωλάρα μου; Χτύπα την τώρα μωρή γαμιόλα, κάρφωσε τη. Και αυτή απάντησε… θα στο σκίσω τον πούτσο καυλιάρη μου, θα στα βγάλω όλα τα ζουμιά σήμερα. Γάμα με σου λέω, σκίσε με! Μετά από αρκετή ώρα άκουσα να της λέει, γύρνα τώρα γαμιόλα να σου ανοίξω και την κωλάρα.

Εκεί πραγματικά ξαφνιάστηκα γιατί εγώ δεν την είχα πάρει από τον κώλο, μιας και μου έλεγε πως δεν της αρέσει καθόλου. Άκουσα όμως τη φωνή της να του λέει. Ναι καυλιάρη μου να μου ανοίξεις τη κωλοτρυπίδα, αλλά σιγά σιγά στην αρχή, όπως κάθε φορά μέχρι να μπει. Μετά ξεπάτωσε με. Άκουσα να σκούζει και να του λέει ναι γαμιά μου, σιγά σιγά, βαλ’ τό στην κωλάρα μου. Και μετά από λίγο την άκουγα τρελαμένος να τον παρακαλάει να της τον χώσει στον κώλο μέχρι και τα αρχίδια. Άκουγα σκαμπίλια, άκουγα βρισιές, άκουγα βρομόλογα και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Έφτανε να χύσει μετά από ώρα ξεπατώματος και την άκουσα να του ζητά να χύσει μέσα στην κωλάρα της. Ότι πεις μωρή γαμιόλα της απάντησε, θα σου γεμίσω χύσια το κωλάντερο. Παρ' τα μωρή ξεσκίστρα, σε χύνω, πάρε όλα μου τα ζουμιά στην κωλοτρυπίδα σου. Πάρ' τα να πας στον άντρα σου ξεσκισμένη και χυμένη μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Παρ' τα γαμιόλα!

Νομίζω πως τα είχα ακούσει πια όλα .Είχα ήδη σχεδιάσει το επόμενο βήμα μου. Με το υλικό από τις κάμερες και το καταγραφικό, θα την περίμενα να γυρίσει από τη δουλειά και απλά θα της έλεγα… χάρη στο Google άνοιξαν τα μάτια μου. Δε με πειράζει καθόλου. Απλά να ξέρεις πως από την επόμενη Τρίτη θα είμαι και εγώ μέσα στο δωμάτιο. Είτε σαν θεατής, είτε συμμετέχοντας. Αντιλαμβάνεστε πως έχουμε δρόμο...

Υ.Γ Η Ιστορία είναι 100% αληθινή και δεν περιλαμβάνει κανένα στοιχείο υπερβολής.
Copyright protected OW ref: 185686Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).