Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σαφάρι! Λέξη που προέρχεται από τα Σουαχίλι και σημαίνει ταξίδι ή αν κάποιος άλλος προτιμά την Αραβική διάλεκτο που μεταφράζεται για ταξίδι. Για πρώτη φορά εισήχθη σε λατινικό λεξιλόγιο από τον Ριχάρδο Μπάρτον, όχι τον άνδρα της Ελίζαμπεθ Τέηλορ, αλλά το διάσημο Άγγλο εξερευνητή, ιστορικό, μεταφραστή και ιδιωτικό σεξολόγο, που έλαμψε στα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα. Ο Ριχάρδος ήταν ίσως ο πρωτεργάτης στο να απελευθερωθεί η κοινωνία από τους φραγμούς της ντροπής. Χάρη σε αυτόν ξεκίνησε η συγγραφή ερωτικών και όχι μόνο ιστοριών. Μάλιστα ο ίδιος μετέφρασε το Κάμα Σούτρα και τον Απαγορευμένο Κήπο. Κείμενα ινδικά και αραβικά αντίστοιχα που αποτελούν την επιτομή της λεπτομερούς σεξουαλικής επαφής. Φυσικά όλα ξεκίνησαν από την Αφρική!

Κάποτε οι Ευρωπαίοι έρχονταν να κυνηγήσουν στην επονομαζόμενη μαύρη ήπειρο και το έκαναν ανεξέλεγκτα, σχεδόν καταστρέφοντας το φυσικό περιβάλλον. Αργότερα οι λαθροθήρες αποτελείωσαν ότι οι "πολιτισμένοι" είχαν ξεκινήσει. Στις μέρες μας τα σαφάρι γίνονται οργανωμένα και σε συγκεκριμένες χώρες, με ειδικές άδειες και ορισμένες εποχές. Εφόσον τα άγρια θηρία έχουν πλέον "συγκεντρωθεί" σε ειδικές περιοχές, ο πληθυσμός τους πρέπει να ελέγχεται.

Πριν κάμποσα χρόνια έτυχε να λάβω μέρος σε ένα τέτοιο κυνήγι. Πρωτάκουστο γυναίκα να συμμετέχει! Λες και εμείς δε μπορούμε να κρατήσουμε μια δίκανη καραμπίνα ή ένα κυνηγετικό τουφέκι. Ανάμεσα στους τρεις ξεναγούς-κυνηγούς και τους έξι φιλόδοξους-επίδοξους, βρέθηκα κι εγώ. Φυσικά είχα το δικό μου σκοπό για αυτό το ταξίδι. Υπήρχαν κάμποσες διαμαρτυρίες από όλους, αλλά επενέβην πλήττοντας τον ανδρισμό τους. Μήπως οι μεγάλοι κυνηγοί φοβόντουσαν ότι μια γυναίκα θα τους ξεπεράσει στο κυνήγι; Και άλλα διφορούμενα υπονοούμενα…

Μια μικρή βαλίτσα με συνόδευε με μονάχα δύο αλλαξιές. Σορτσάκια, μακό τοπ φανέλες, εσώρουχα, τρία μπουκάλια ουίσκι και τα απαραίτητα γυναικεία είδη. Πολύ λιγότερα από ότι κουβαλούσαν οι άντρες. Επίσης είχα νοικιάσει ένα κυνηγετικό τουφέκι μάουζερ με διαμέτρημα 318 γουίντσεστερ. Εκτός από τα κανονικά βλήματα, είχα εξασφαλίσει και μια εικοσάδα εκρηκτικά, για παν ενδεχόμενο. Επιπλέον είχα αγοράσει τρία κυνηγετικά και άψογα ακονισμένα κυνηγητικά μαχαίρια με μήκος λάμας 34, 24 και 12 εκατοστά.

Πώς να περιγράψω το κάλλος της Μητέρας που αντικρίζει κανείς ταξιδεύοντας στην Αφρική. Ακόμα και με την ελληνική γλώσσα που διαθέτει τεράστιο πλούτο, δε θα τολμούσα να περιγράψω την ομορφιά που είδα και τα συναισθήματα που έζησα. Είχα αποστασιοποιηθεί από τους περισπασμούς (όλοι κάποια στιγμή με φλέρταραν άμεσα ή έμμεσα) και απορροφούσα με την ψυχή μου όλες τις εικόνες και εμπειρίες.

Φορώντας μόνο σκούρο πράσινο σορτσάκι, ανάλογη αμάνικη μακό τοπ φανέλα και μαύρα άρβυλα με σκληρή σόλα, φάνταζα διαφορετική στα μάτια των υπολοίπων. Τα πρώτα βράδια που τα περνάγαμε φιλοξενούμενοι σε φάρμες, καθόμουν στο δωμάτιο που μοιραζόμουν με έναν από τους άντρες. Αυτός είχε φυσικά πληρώσει τα έξοδα για το ταξίδι μου. Στο μυαλό του πίστευε πως τον συνόδευα για να βρεθούμε μόνοι και μακριά από το βλέμμα των δικηγόρων της δεύτερης συζύγου. Ο ερωτικός τους πόθος είχε ξεκινήσει όταν συναντηθήκαμε τυχαία στο Κάιρο. Με τα πολλά με "έπεισε" να τον συνοδέψω στο σαφάρι. Ο ίδιος κυνηγούσε, αλλά μόνο μικρά ζώα. Ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Αυτή η μανία που πιάνει τους άνδρες πηγάζει από τα αρχαία χρόνια. Ουγκα-ουγκα! Εγώ έφερα μεγαλύτερο κυνήγι, εγώ θα γαμήσω τη γυναίκα! Ένστικτο της επιβίωσης του είδους...

Το τρίτο βράδυ βρισκόμασταν σε μια φάρμα κοντά στον ποταμό Ζαμβέζη, στη Ζάμπια. Μέχρι τώρα είχαμε σκοτώσει δύο βούβαλους, μια αντιλόπη, τέσσερα τσακάλια και μια μεγάλη λεοπάρδαλη. Οι τρεις πρώτες μέρες ήταν κυρίως ταξίδι στη φύση και στις ομορφιές του τόπου. Από την επόμενη θα ξεκινούσαμε για τις σαβάνες και τα μεγάλα κυνήγια. Αν θες να μάθεις θα σου πω ότι δύο τσακάλια έπεσαν από τις σφαίρες μου. Είχα ήδη προφασιστεί περίοδο για να αποφύγω τις σεξουαλικές προτάσεις του συνοδού μου. Όμως εκείνη τη νύχτα είχε φουντώσει υπερβολικά. Για να τον ηρεμήσω του έκανα ένα βαθύ και γρήγορο τσιμπούκι, αλλά δεν τον άφησα να τελειώσει στο στόμα μου. Καθάρισα το σπέρμα του από τα στήθη μου και ξάπλωσα. Εκείνος έκανε κίνηση να βγει και να παινευτεί στους υπολοίπους. Του ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να με δει γυμνή και πήρε θέση στο κρεβάτι του κατσουφιασμένος.

Πριν χαράξει η επόμενη μέρα, είχα σηκωθεί και ντυθεί. Ο επικεφαλής κυνηγός με βρήκε να ακονίζω το μεγάλο μαχαίρι με την ειδική πέτρα. Τα πράγματά μου ήταν τοποθετημένα στο τζιπ. Τα γυαλιά ηλίου πάνω στα μαλλιά μου σαν στέκα. Θα διανύαμε μια μεγάλη απόσταση για να μπούμε στην Μποτσουάνα.

- Δεν είσαι γυναίκα, μου είπε.

Ανασήκωσα το δεξί φρύδι και τον κοίταξα.

- Δεν έχεις ιδέα από γυναίκες, του απάντησα.

Το ταξίδι μας ήταν πάνω σε χωμάτινο δρόμο. Το μεσημέρι σταματήσαμε κοντά σε μια μικρή λίμνη για φαγητό. Πολλά χορτοφάγα έρχονταν να πιούν νερό σε εκείνο το σημείο, αλλά το κυνήγι απαγορευόταν. Αφού κολατσίσαμε εγώ απομακρύνθηκα προς τη λίμνη. Ο οδηγός μου φώναξε πως θα φεύγαμε σε μισή ώρα και του έκανα νόημα ότι τον άκουσα. Μέσα από την ελώδη βλάστηση είχα ακούσει ένα γουργουρητό. Ζωσμένη με μαχαίρια και το Μάουζερ στον ώμο, κινήθηκα πιο ανάλαφρα και από πάνθηρα που κυνηγάει. Η κατεύθυνση του ανέμου ήταν ευνοϊκή. Και τότε τον είδα! Ένας νεαρός γατόπαρδος σερνόταν προσεκτικά στο γρασίδι. Στάθηκα ακίνητη θαυμάζοντας το θηρίο. Ξαφνικά το αιλουροειδές πετάχτηκε και άρχισε να τρέχει. Η φανταστική κίνηση των ποδιών, της ουράς, του σώματος, ήταν άψογα συγχρονισμένη. Μέσα σε τρία πεταρίσματα των βλεφάρων είχε διανύσει μια μεγάλη απόσταση και τα νύχια του βρέθηκαν στο σώμα μιας μικρής αντιλόπης, ενώ το στόμα του δάγκωνε το λαιμό. Το μηρυκαστικό έπεσε νεκρό με σπασμένο λαιμό και ο γατόπαρδος ξεκίνησε το γεύμα του. Περίεργο να είναι μόνος του. Καθώς το ζώο έτρωγε με ευχαρίστηση, κινήθηκα και με άκουσε. Γύρισε το κεφάλι του και τα γατίσια μάτια του συνάντησαν τα δικά μου. Κατόπιν συνέχισε να ξεσκίζει τις σάρκες της αντιλόπης και να μασάει.

Γύρισα πίσω στα αυτοκίνητα και άκουσα βρισιές. Το ψυγείο του δεύτερου οχήματος είχε μια τρύπα και έπρεπε να την βουλώσουν προσωρινά. Θα έπαιρνε τουλάχιστον μια ώρα ακόμα. Τοποθέτησα το όπλο στη θήκη του και κατευθύνθηκα προς τα δέντρα. Οι "άντρες" δεν τολμούσαν να ξεμακρύνουν. Είχαν περάσει περίπου τρία τέταρτα της ώρας όταν είδα το γατόπαρδο να με πλησιάζει με αργά βήματα κρατώντας στα δόντια του το πίσω πόδι της αντιλόπης. Τα μάτια του με εξέταζαν προσεκτικά καθώς έφερνε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο με αργές, αλλά σίγουρες κινήσεις. Ακούμπησα την πλάτη μου στο μπάομπαμπ δέντρο και περίμενα. Σε λίγο με πλησίασε σε απόσταση ενός μέτρου και ακούμπησε στα πόδια μου το μπούτι της αντιλόπης.

"Κοίτα τι σου έφερα!" ήταν σα να μου έλεγε ναζιάρικα, ενώ ξάπλωσε και άρχισε να καθαρίζει τα αίματα στη γούνα του με τη γλώσσα του. Διαπίστωσα εξυπνάδα στα μάτια του. Και εμπειρία με τους ανθρώπους. Ίσως να τον είχαν διασώσει επιστήμονες-ερευνητές και μετά να τον άφησαν ελεύθερο στο περιβάλλον. Έκανα ένα βήμα προς το μέρος του και η ουρά του κουνήθηκε παιχνιδιάρικα. Με αργές κινήσεις τράβηξα το μικρό μαχαίρι και προσεκτικά αφαίρεσα το δέρμα. Εκείνος χασμουρήθηκε και σήκωσε το αριστερό εμπρόσθιο πόδι χτυπώντας τον αέρα. Γονάτισα δίπλα του και του έδειξα την αριστερή παλάμη μου. Εκείνος απόθεσε το πόδι του προσεκτικά πάνω στο χέρι μου τραβώντας τα νύχια του στο δέρμα. Στη συνέχεια κύλησε στο πλάι και ήταν σαν να μου έλεγε: "Να η κοιλιά μου! Χάιδεψε την!"

Ακούμπησα με το χέρι μου τη γούνα του από το λαιμό και το έσυρα αργά έως κοντά στο μόριο του. Άνοιγα τα δάχτυλά μου και τα έκλεινα σχεδόν με κυκλικές κινήσεις μαλάζοντας τον. Άρχισε να γουργουρίζει χαρούμενα. Άκουσα να με φωνάζουν από τον προσωρινό καταυλισμό και στράφηκα προς τα πίσω. Έσκυψα και του φίλησα τη μύτη και σηκώθηκα, μαζεύοντας το μπούτι της αντιλόπης. Εκείνος παρέμεινε ξαπλωμένος για να χωνέψει.

Καθώς πλησίασα με το γδαρμένο μπούτι στο χέρι, όλοι με κοίταζαν με απορία.

- Κυνηγάς με το μαχαίρι τώρα; με ρώτησε ο επικεφαλής γελώντας.

- Όχι! Μου το έφερε πεσκέσι (ωραία περσική λέξη) ένα αρσενικό τσίταχ! Μάλλον αρκετά εξοικειωμένο με τους ανθρώπους. Μην τον ενοχλήσετε. Χωνεύει τώρα!

Με κοίταξαν εκ νέου με έκπληξη, αλλά δε μου πήραν άλλη κουβέντα μέχρι το βράδυ οπού στήσαμε αντίσκηνα για να κοιμηθούμε. Εκεί πέρασα το μπούτι από μια αυτοσχέδια ξύλινη σούβλα και το έψησα στη φωτιά που ανάψαμε. Δοκίμασα πρώτη κομμάτι από το κρέας και έδωσα σε όλους. Οι κυνηγοί μου ανέφεραν ότι που και που οι ζωολόγοι ελευθέρωναν μικρά που τα είχαν σώσει. Μάλιστα μου είπαν πως ο γατόπαρδος ίσως ήταν ένα από τα ελάχιστα μεγάλα αιλουροειδή που μπορεί να εξημερωθεί. Γνώσεις βέβαια που ήξερα και η ίδια, αλλά το να μου μιλάνε και να μου εξηγούν τους έκανε να νοιώθουν καλύτερα, γι' αυτό και τους άφηνα.

Τα βλέμματά των περισσοτέρων είχαν αποκτήσει μεγάλη σαρκική λαγνεία, αλλά εγώ δεν είχα συμμετάσχει στο σαφάρι για να με παρτουζώσουν. Μέσα στη σκηνή που μοιραζόμουν με τον άντρα βρέθηκα ξαπλωμένη και γυμνή αργά τη νύχτα. Εκείνος κοιμόταν του καλού καιρού, όταν του κατέβασα το εσώρουχο και άρχισα να του γλείφω το καυλί και τα αρχίδια. Επιτέλους ξύπνησε και η ψωλή του ήταν απόλυτα ερεθισμένη. Του έβαλα το εσώρουχο μου στο στόμα και τον καβάλησα. Η πούτσα του βρέθηκε με ένα προφυλακτικό να με γεμίζει. Δεν έβγαλα κιχ, αλλά έσκυψα και κόλλησα το σώμα μου πάνω του.

- Μην κάνεις τον παραμικρό θόρυβο…

του ψιθύρισα στο αυτί και ξεκίνησα να κουνιέμαι μεθοδικά με το όργανο του μέσα μου. Αραιά και που "έπνιγα" έναν αναστεναγμό, ενώ κουνούσα τη λεκάνη μου κυκλικά και ανεβοκατέβαινα πάνω του. Κάποια στιγμή αγκομάχησα δυνατά. Του έσφιξα τα μπράτσα και οι γοφοί μου ξεκίνησαν να χορεύουν. Συνέσπασα τους μύες του κόλπου μου κι αυτός άρχισε να τελειώνει. Λίγο αργότερα κάνοντας πως είχα λαχανιάσει, σηκώθηκα από πάνω του και του αφαίρεσα προσεκτικά το γεμάτο σπέρμα προφυλακτικό. Του φίλησα τη μύτη, πήρα το εσώρουχο μου, το φόρεσα και τον καληνύχτισα.

Την άλλη μέρα τα πειράγματα ξεκίνησαν με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα. Έφταιγα βέβαια κι εγώ που δεν είχα φορέσει στηθόδεσμο και οι ρώγες μου διαγράφονταν, αλλά το έκανα επίτηδες. Επιτέλους φτάσαμε στο κάμπινγκ των κυνηγών. Το κυνηγετικό μενού διέθετε βαριά αιλουροειδή, έως και ρινόκερους. Υπάρχει ένα ειδικό αφρικανικό φυτό που μυρίζει άσχημα (σαν την ελληνική ντάτουλα περίπου) και ανήκει στην ίδια οικογένεια, αλλά είναι ακόμα πιο βρωμερό. Με αυτό όλα τα θηρία σε αποφεύγουν! Η πρώτη μέρα κύλησε με προσαρμογή της όσφρησης. Το βράδυ βρέθηκα να ζέχνω από το φυτό και κοιμήθηκα κάτω από τα αστέρια. Πριν ξημερώσει ο επικεφαλής που με ζαχάρωνε, είχε βρεθεί από πάνω μου με την πούτσα πεταγμένη έξω και την έπαιζε. Άνοιξα τα μάτια και τον είδα να κουνά με την παλάμη του το πρησμένο από καύλα εργαλείο του. Δεν κρύβω ότι γουστάρω να βλέπω άνδρες να την παίζουν για μένα. Αμέσως σήκωσα τη φανέλα μου και του έδειξα τα βυζιά μου. Το χέρι του αύξησε το ρυθμό κίνησης. Σηκώθηκα και στάθηκα δίπλα του. Του έπιασα με το δικό μου χέρι το καυλί κι εκείνος χούφτωσε το στήθος μου. Του την έπαιξα δυνατά και το σώμα του τραντάχτηκε χύνοντας πάνω στη θράκα της φωτιάς. Του έκανα νόημα να μείνει μεταξύ μας και έγνευσε θετικά.

Τη μέρα εκείνη χτυπήσαμε δύο λεοπαρδάλεις, μια λέαινα και τέσσερις ύαινες. Τη νύχτα όμως είχα αποφασίσει να εφαρμόσω τα σχέδια μου. Οι συζητήσεις και οι κουβέντες που γίνονταν κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, με βοήθησαν να τα επισπεύσω. Το βράδυ έβγαλα το παλιό μπουκάλι ουίσκι και κέρασα τους πάντες. Μέσα σε αυτό είχα ρίξει λίγη από την ειδική μου σκόνη. Δεν είναι δύσκολο να υποβάλεις μεθυσμένα άτομα. Αυτό που πίστεψαν ότι έβλεπαν και ζούσαν ήταν πολύ διαφορετικό. Ενώ όλοι είχαν καθίσει γύρω από τη φωτιά και έπαιζαν τα καυλιά τους, εγώ παίρνοντας όλα τα πράγματα μου απομακρύνθηκα. Σίγουρα πίστευαν ότι ζούσαν μια φανταστική παρτούζα. Φυσικά και είχα γδυθεί μπροστά τους, τους είχα παίξει τα καυλιά και τσιμπούκωσα για λίγο τρεις από αυτούς. Αλλά τα υπόλοιπα ήταν στη φαντασία τους. Να τι είδαν μέσα στον παροξυσμό τους!

Η κοπέλα με τα αιγυπτιακά χαρακτηριστικά ήταν επιτέλους γυμνή ανάμεσα τους. Όλοι βόλεψαν στο χώμα τους υπνοσάκκους τους και ετοιμάστηκαν. Φαινόταν ότι ήθελε πούτσα και τους ικέτευε να την πηδήξουν. Τα καυλιά τους ήταν ορθωμένα στον αέρα και η μικρή τσιμπουκλού τους ρούφηξε όλους μέχρι τα αρχίδια. Στη συνέχεια αφού τη χύσανε όλοι μαζί στο στόμα, στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στο στήθος και στο σώμα, ο επικεφαλής κυνηγός την έστησε στα τέσσερα και έχωσε την πούτσα του μέσα στο μουνί της. Μια πούτσα μπούκωσε το στόμα της, ενώ όλοι οι άλλοι έπαιζαν τα εργαλεία τους γύρω τους, θαυμάζοντας το θέαμα.

- Η καργιόλα πρέπει να φάει κι άλλη πούτσα…

είπε αυτός που τη γαμούσε. Βγήκε από μέσα της, ξάπλωσε δίπλα της και τη διέταξε να τον καβαλήσει. Ένας άλλος άντρας στήθηκε πίσω της και την γάμησε από τον κώλο. Καυλιά άλλαζαν θέση στο στόμα της!

- Πουτάνα, ψώλα, ξεσκισμένη!

Τη χύσανε παντού και την ξαναπήρανε άλλη μια φορά μέχρι η ίδια να σωριαστεί με το μουνί και τον κώλο διεσταλμένα από το γαμήσι που της είχαν κάνει.

Σαβάνα τη νύχτα! Ο γατόπαρδος βρέθηκε να περπατάει στο πλάι μου και να τρίβει το κεφάλι του στο μηρό μου. Ένα μεγάλο αρσενικό λιοντάρι με πυκνή χαίτη μας έφραξε το δρόμο και στη συνέχεια μας αγνόησε. Χωρίς να αφήσω σημάδια στο έδαφος, έτρεχα όλη τη νύχτα μέχρι ένα μικρό χωριό που έμεναν ζωολόγοι και ντόπιοι. Χαράματα διάβηκα το ξύλινο τείχος με το γατόπαρδο στο πλάι μου.

- Ου μπούλου τικέλε! είπα δυνατά στον φρουρό. "Μην τον πειράξεις" στην τοπική μπαμπού διάλεκτο των Σουαχίλι.

Οι ιθαγενείς θαύμασαν τη μεγαλοπρέπεια του τσίταχ και τη δική μου. Ξύπνησαν τους επιστήμονες. Αφού τους είπα πως ο γατόπαρδος είναι εξημερωμένος και έδειξα στους ιθαγενείς πώς να του συμπεριφέρονται, ζήτησα να με πετάξουν στην κοντινότερη πόλη. Από εκεί βρήκα εύκολα το δρόμο για το αεροδρόμιο και με τέσσερις διαδοχικές πτήσεις βρέθηκα στο Λίβερπουλ. Σε δέκα μέρες θα έκανα επίσκεψη σε έναν από αυτούς που νόμιζαν ότι με έφαγαν τα λιοντάρια τη νύχτα που υποτίθεται με είχαν παρτουζώσει.




Copyright protected OW ref: 185722



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.