Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θέλω απόψε να σου μιλήσω για υποσυνείδητα μηνύματα. Να σου πω ότι μερικά είναι εύκολο να τα εντοπίσεις. Ξέρω όμως πως άλλα πάλι τα έχεις εκλάβει και έπραξες, χωρίς καν να το διαπιστώσεις. Ότι κι ότι αναρωτιέσαι! Αυνανίζεσαι, μου λες για να μη χρησιμοποιήσεις χειρότερη γλώσσα. Όταν εκφράζομαι με γραπτό λόγο, το κάνω για κάποιο σκοπό. Διαβάζεις φυσικά τα κείμενα μου, αλλά πόσο προσεκτικός είσαι; Τις διάφορες σημειώσεις που έχεις κάνει στο μυαλό σου για εμένα, τις κρίνεις σωστές; Ιστορίες που θα μπορέσουν να καλύψουν ένα κενό ή να σου προσφέρουν κάποια ικανοποίηση. Μου αρέσει να σε παιδεύω...

Τώρα διάβασε την πρώτη παράγραφο ξανά! Κι άλλη μια φορά αν δεν το κατάλαβες! Βρήκες τι εννοώ; Σχολίασε στο τέλος!

Η ελληνική γλώσσα, αν και άψογη, κομψή, με τεράστιο και ευρηματικό λεξιλόγιο, δε μπορεί να αποδώσει στην εντέλεια αυτό που θέλω να εκφράσω γιατί η μετάφραση χάνει. Στα ελληνικά υπάρχουν σχεδόν πάντα δύο και παραπάνω ίδιες λέξεις για κάθε μια από αυτές των λατινικών αλφαβήτων.

Λονδίνο! Όμορφη πόλη, αν έχεις τις σωστές γνωριμίες! Αν έχεις ζήσει αρκετά ώστε να ξέρεις πού μπορείς να μπλέξεις σε περιπέτειες ή πώς να τις αποφύγεις. Είχα βρεθεί σε ένα μεγαλοπρεπέστατο βικτωριανό οικοδόμημα. Έτυχε στον κύκλο γνωριμιών μου να ακούσω πώς θα επωλείτο μια εκτενής συλλογή βιβλίων, από συγγενείς που προσπαθούσαν να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος.

Δεν ήμουν μόνη. Ανιχνευτές παλαιών βιβλίων βρίσκονταν μαζί μου και προσπαθούσαν να αγοράσουν κοψοχρονιάς, κομμάτια της συλλογής. Πλησίασα τον τριαντάχρονο κληρονόμο που βομβαρδιζόταν με προσφορές, ερωτήσεις, σχόλια ότι κάποια από τα βιβλία ήταν φθαρμένα και άλλα πολλά.

- Γνωρίζω ότι έχεις ακούσει πολλά, πως έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να χάσεις χρήματα, αλλά και το κόστος που θα σου επέφερε μια δημοπρασία ή και η καθυστέρηση αυτής.

Με κοίταξε ίσια στα μάτια και του χαμογέλασα, σφίγγοντας του το χέρι απαλά, ενώ του έδινα ένα ενθαρρυντικό χτύπημα στον ώμο με το άλλο.

- Άσε με να σε βοηθήσω να πουλήσεις τα βιβλία, συνέχισα, εκτός από τέσσερα που ανήκουν στη συλλογή σου και τα θέλω για τον εαυτό μου. Για αυτά θα μιλήσουμε κατ ιδίαν.

- Ξέρεις από βιβλία;… με ρώτησε.

- Ω αγαπητέ μου! Ξέρω πολλά πράγματα κι εσύ δείχνεις πελαγωμένος. Για παράδειγμα αυτός ο κύριος (στράφηκα σε έναν που του τριβέλιζε τα αυτιά) θέλει να αγοράσει Ντίκενς όπως είπε.

Ο άντρας πήγε να διαμαρτυρηθεί και στράφηκα προς το μέρος του.

- Σιωπή, του είπα και συνέχισα περνώντας με το δάχτυλο μου τη συλλογή των βιβλίων. Κατόπιν στράφηκα προς τον τριαντάρη.

- Τι ποσό σου πρότεινε για όλα αυτά που είναι τοποθετημένα στο τραπέζι;

- Εφτά χιλιάδες λίρες, μου απάντησε και ανασήκωσα το αριστερό μου φρύδι ειρωνικά.

- Εφτά χιλιάδες;… ρώτησα και κοίταξα τον άλλον άντρα. Τόσο κάνει μόνο ο Ζοφερός Οίκος, έδειξα με το δείκτη μου ένα συγκεκριμένο δερματόδετο βιβλίο. Ίσως και λίγο παραπάνω αν φέρει την υπογραφή του συγγραφέα.

Άνοιξα προσεκτικά το βιβλίο και χαμογέλασα.

- Απολογούμαι, είπα στον τριαντάρη κάνοντας υπόκλιση και χαμογελώντας. Έκανα λάθος.

- Δεν έχει ιδέα η κυρία, πετάχτηκε ο άλλος.

- Τι λάθος;… με ρώτησε ο τριαντάρης.

Του έδειξα την ιδιαίτερη αφιέρωση στο βιβλίο. Αν και ξεθωριασμένη, ήταν ορατή και ευκρινής.

- Αυτό διπλασιάζει την αξία του βιβλίου, δήλωσα. Κανείς να μη σου δώσει λιγότερο από δεκατέσσερις χιλιάδες!

Με κοίταξε ξανά στα μάτια και εξακολούθησα να του χαμογελώ καλοσυνάτα.

- Τι θέλεις;

Του απάντησα ποια τέσσερα βιβλία ήθελα και μάλιστα πριν προλάβουν να πεταχτούν οι άλλοι του δήλωσα την αξία τους. Οι παρευρισκόμενοι σταμάτησαν να μιλάνε. Γύρισα και τους κοίταξα έναν προς έναν.

- Φυσικά αν οι δύο κυρίες και οι κύριοι δεν επιθυμούν να διαπραγματευτούν σήμερα, μπορώ να καλέσω τον εργοδότη μου και να αγοράσω όλη τη συλλογή με κάποια έκπτωση, έκανα μικρή παύση και τους ξανακοίταξα. Όμως! δήλωσα θεατρινίστικα, Εγώ βρίσκομαι σε διακοπές και ενδιαφέρομαι για εμένα και όχι τον εργοδότη μου.

Τους είδα να βαριανασαίνουν και να ηρεμούν. Τρεις ώρες μετά ο Νίκολας είχε στα χέρια του όλο το ποσόν για να καλύψει τα έξοδα της εφορίας, της κηδείας και τα χρέη που του είχε αφήσει ο μακαρίτης. Επιπλέον τα τέσσερα βιβλία που είχα επιλέξει εγώ στέκονταν μπροστά μου.

- Θέλω να τα πάρεις δωρεάν λαίδη Καρολίνα, μου είπε. Νόμιζα πως είχα κάποια ιδέα για την αξία των βιβλίων, αλλά μου άνοιξες τα μάτια και με έβγαλες από πολύ δύσκολη θέση. Οι πιστωτές είχαν βάλει στο μάτι το σπίτι. Χάρη σε σένα έχω καλύψει τα πάντα. Και μέσα σε μόλις μια ημέρα! Σε παρακαλώ! Δέξου τα!

- Θα τα πάρω μόνο αν μου επιτρέψεις να σε κεράσω δείπνο, του απάντησα. Μόνο που θα πρέπει να φοράς κάτι πιο επίσημο, τόνισα σιάζοντας το πουκάμισο του. Τον άφησα να μου φιλήσει το χέρι και του έδωσα ραντεβού σε πολυτελές εστιατόριο. Στη συνέχεια έφευγα ευτυχισμένη και επέστρεψα στο σπίτι μου.

Αντί να κοιτάξω τα πολυπόθητα βιβλία, βυθίστηκα στη μαρμάρινη μπανιέρα και απόλαυσα ένα ζεστό λουτρό μέχρι που το νερό έγινε κρύο. Κατόπιν στάθηκα μπροστά στη ντουλάπα μου και επέλεξα το πιο κομψό ταγέρ σύνολο που διέθετα. Δέκα λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα βρέθηκα στο εστιατόριο. Εκείνος φορούσε ένα κοστούμι που του ερχόταν λίγο μακρύ (μάλλον του θανόντα συγγενή του) και με περίμενε.

- Λαίδη Τσάρλτον, είπε ο μαιτρ κάνοντας υπόκλιση.

Εγώ πλησίασα και ο Νίκολας χαμογελώντας μου υποκλίθηκε με τη σειρά του και μου φίλησε το γαντοφορεμένο χέρι. Στη συνέχεια με συνόδεψε στο τραπέζι όπου δειπνήσαμε και συζητήσαμε για άσχετα θέματα. Πολύ αργότερα με ευχαρίστησε και αποχώρησε, ενώ εγώ είχα προφασιστεί ότι ήθελα να μιλήσω με κάποιον κύριο που δειπνούσε μόνος του και ήταν φίλος μου. Πλησίασα προς το τραπέζι του πενηντάρη κι εκείνος σηκώθηκε, υποκλίθηκε, μου φίλησε το χέρι, με παρακάλεσε να καθίσω μαζί του για συντροφιά και με ιπποτικές κινήσεις τράβηξε την καρέκλα απέναντι του και με βοήθησε να καθίσω.

Όσο δειπνούσε, έπινα ένα μπράντι και μιλήσαμε για το πώς θα με συνόδευε στις κατακόμβες της παλαιάς φυλακής Κλένκενγουελ. Φυσικά η φυλακή δεν υπήρχε πλέον, αλλά ούτε και το σχολείο που είχε χτιστεί στα ερείπια της. Οι κατακόμβες όμως ήταν καλά διατηρημένες και παρόλο που δεν ήταν τουριστική ατραξιόν εδώ και χρόνια, μπορούσε κάποιος να τις επισκεφθεί αν διέθετε τους κατάλληλους φίλους!

Δύο μέρες αργότερα, μετά το μεσημεριανό γεύμα, βαδίζαμε με φακούς μέσα στο μεγάλο σύμπλεγμα των κατακομβών. Έβλεπα τη λαχτάρα στο πρόσωπο του πενηντάρη συντρόφου μου. Τα χέρια του προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να με ακουμπήσουν, να με αγγίξουν, να με θωπεύσουν.

Σταματήσαμε σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι. Είχα διαπιστώσει πως η στύση του ήταν μόνιμη και αμέσως κατάλαβα ότι είχε πάρει χημικό βοήθημα. Έπρεπε να κάνω κάτι γι' αυτό. Εξάλλου ήταν κομμάτι του παιχνιδιού μου. Στα γρήγορα βρέθηκα γονατισμένη μπροστά του με αυτόν κολλημένο στον τοίχο. Του κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο και η πούτσα του πετάχτηκε με μεγαλοπρέπεια. Διέθετε ένα αρκετά μεγάλο και παχύ εργαλείο, που ήταν πρησμένο και η βάλανος κατακόκκινη. Χαμογέλασα στον εαυτό μου κυρίως παρά σε αυτόν.

Με μια κίνηση, η πούτσα του βρέθηκε στα βάθη του λαιμού μου και η γλώσσα μου ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο στέλεχος, στα αρχίδια και στη βάλανο. Μέσα σε τρία λεπτά ξέσπασε σε βαριά βογκητά και έχυσε μια μεγάλη ποσότητα στο στόμα μου. Όμως το καυλί του δε θα έπεφτε έτσι εύκολα...

Ξεφορτώθηκα τα ρούχα μου και έμεινα μόνο με δαντελένια εσώρουχα που είχαν άνοιγμα στον καβάλο. Ακούμπησα τη γούνα μου πάνω σε ένα μαρμάρινο τάφο στον απέναντι τοίχο και ξάπλωσα, λυγίζοντας τη μέση μου με αφύσικο τρόπο. Τα μάτια του άστραψαν κοιτώντας τη δαντελένια τρύπα και το ξυρισμένο μουνάκι μου. Με πλησίασε και έμπηξε την πούτσα του μέσα μου. Αναστέναξα δυνατά. Μου έπιασε τα πόδια που κρέμονταν από τα πλαϊνά του τοίχου και ξεκίνησε να με γαμάει με όσο μεγαλύτερη ταχύτητα μπορούσε. Μπορεί να είχα υγρανθεί, αλλά ήξερα πως δε θα κορυφώσω. Δεν είχα τη διάθεση. Έτσι ξεκίνησα να αναστενάζω με ερωτικά επιφωνήματα και να συσπώ τον κόλπο μου. Έβλεπα πως το πρόσωπό του είχε αποκτήσει ερυθρή απόχρωση. Ιδρώτας έσταζε από το μέτωπό του!

- Χύνω… φώναξα εκστατικά και με τους εσωτερικούς μου μύες σχεδόν συνέτριψα την πούτσα του. Πιο γρήγορα αγάπη μου! Μη σταματάς! Γάμα με πιο γρήγορα!

Ενέτεινε το ρυθμό του. Ένα δυνατό αγκομαχητό-κραυγή ξέφυγε από το στόμα του και άρχισε να τελειώνει μέσα μου. Τα πόδια μου σφίχτηκαν πίσω του και τον τράβηξα πιο κοντά. Κρατήθηκε από τον τοίχο για να μην πέσει. Η αναπνοή του έβγαινε σαν τρελή. Τα μάτια του μισόκλειναν. Τον βοήθησα να καθίσει, ενώ ντυνόμουν. Έγειρε το λαιμό του στο πλάι και έκλεισε τα μάτια.

Δέκα λεπτά αργότερα των σκούντησα απαλά, τον βοήθησα να σηκωθεί και βγήκαμε μαζί από τις κατακόμβες. Τον ευχαρίστησα για την ξενάγηση και γύρισα στο σπίτι που διέμενα.

Κάτω από το πάπλωμα του κρεβατιού βρίσκονταν τα τέσσερα βιβλία τοποθετημένα ανοιχτά και σε συγκεκριμένες σελίδες. Αφού έβγαλα ότι φορούσα, έκλεισα τα βιβλία και τα τακτοποίησα σε ένα μεγάλο χάρτινο κουτί. Κατόπιν το έκλεισα και το σφράγισα. Στη συνέχεια βυθίστηκα στο λουτρό αφού έριξα τα κατάλληλα αρωματικά άλατα και περίμενα. Που και που άγγιζα με το χέρι μου το ατόφιο χρυσό δαχτυλίδι με το βαθύ πράσινο εξαιρετικής κοπής διαμάντι που προερχόταν από τα αρχαία ορυχεία Γκολκόντα της Ινδίας.

Όταν η πόρτα μου χτύπησε, άνοιξα φορώντας μόνο το μπουρνούζι και έκανα νόημα στον Νίκολας να μπει. Του έδειξα το χάρτινο κουτί και του είπα πως δε μπορούσα να τα δεχθώ. Ήταν ένα μεγάλο ποσόν και δεν επιθυμούσα να του αποσπάσω. Ο Νίκολας με παρακάλεσε ξανά να κρατήσω τα βιβλία, δηλώνοντας πως του είχα κάνει μεγάλη εξυπηρέτηση. Ο τρόπος έκφρασής του μου άρεσε.

Έλυσα τη ζώνη από του μπουρνούζι, το άνοιξα και το άφησα να πέσει στο πάτωμα. Τα μάτια του γούρλωσαν, ξεροκατάπιε και έκανε μεταβολή καλύπτοντας το πρόσωπό του. Κίνηση που βρήκα πολλή χαριτωμένη.

- Μη ντρέπεσαι Νίκολας, του είπα. Ξέρω πως είσαι παντρεμένος, αλλά η γυναίκα σου ήταν έτοιμη να σε εγκαταλείψει πριν κληρονομήσεις την περιουσία και ακόμα κατά τη διάρκεια που έψαχνες να βρεις τρόπο να πληρώσεις τα χρέη. Ήταν απόμακρη έτσι δεν είναι;

- Ναι, απάντησε διστακτικά.

- Αλλά τώρα που διαπίστωσε ότι είσαι πιο πλούσιος από πριν;

- Κάνουμε προσπάθειες να τα βρούμε.

- Χμ! Μην της δείξεις πλήρη εμπιστοσύνη. Είχε αλλάξει την αμφίεση της ή τα μαλλιά της πριν;

- Ναι.

Στράφηκε και με κοίταξε στο πρόσωπο.

- Εννοείς;… με ρώτησε.

- Δεν ξέρω τίποτα, αλλά υποψιάζομαι, του απάντησα και τον πλησίασα.

Τα χείλη μου κόλλησαν στα δικά του και τα χέρια μου κλείδωσαν πίσω από το λαιμό του. Η γλώσσα μου εισχώρησε απαιτητικά στο στόμα του και έπαιξε με τη δική του. Το σώμα μου άρχισε να τρίβεται πάνω του κι εκείνος ανταποκρίθηκε.

Δέκα ανάσες αργότερα τα ρούχα του βρίσκονταν στο πάτωμα και η πούτσα του βαθιά μέσα μου. Είχα περάσει τα πόδια μου πίσω του και κρατιόμουν γύρω από το λαιμό του, όσο εκείνος με συγκρατούσε από τα καπούλια και με γαμούσε στα όρθια. Εγώ για να τον διευκολύνω χοροπηδούσα πάνω στο στητό καυλί του. Συνεχίσαμε σε αυτή τη στάση μέχρι που ένοιωσα το σώμα του να τρέμει.

- Είμαι κοντά, μου είπε.

Ξεκαβάλησα και βρέθηκα να του ρουφάω με τέχνη την πρησμένη πούτσα. Εκείνος άρχισε να εκτοξεύει το καυτό του σπέρμα μέσα στο στόμα μου και να βογκάει ηδονικά. Αφού τελείωσε τον τράβηξα στο δωμάτιο μου και ξάπλωσα μπροστά του ανοίγοντας τα πόδια μου και με τα δάχτυλά μου το μουνάκι μου. Κατάλαβε και ήταν η σειρά του να βυθίσει τη γλώσσα του μέσα μου. Μισή ώρα με έγλειφε και με δαχτύλωνε, ενώ εγώ είχα μικρούς οργασμούς. Έχτιζα σιγά- σιγά τη μεγάλη ολοκλήρωση. Η πούτσα του είχε καυλώσει εκ νέου και του ζήτησα να μπει μέσα μου.

Με προσεκτική κίνηση άρχισε να βάζει την ψωλή του μέσα μου, αλλά εγώ κούνησα επιδέξια τη μέση και τη λεκάνη μου και τον δέχθηκα όλο. Ξεκίνησε να με γαμάει αργά σε ιεραποστολική στάση, ενώ το στόμα του βρέθηκε να θηλάζει τις πρησμένες από καύλα θηλές μου. Χτυπώντας τον με τις φτέρνες μου στον κώλο του επέβαλα να αυξήσει το ρυθμό χωρίς να το καταλάβει. Επιτέλους τα μάτια μου σκούρυναν και άρχισα να τελειώνω δυνατά κραυγάζοντας. Χωρίς να το θέλει, ένωσε τη φωνή του με τη δική μου και τελείωσε μέσα μου, καθώς το μουνάκι μου δονούνταν από την καύλα και τον ερωτισμό.

Έχοντας τον ακόμα στην αγκαλιά μου, άπλωσα το χέρι μου και περιεργάστηκα το δαχτυλίδι που ήταν κάτω από το μαξιλάρι.

"Θα πρέπει να το μικρύνω για να μην κολυμπάει στο δάχτυλό μου!" σκέφτηκα...
Copyright protected OW ref: 185718Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.