Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα σου πω κάτι απόψε που ελπίζω να σε ενθουσιάσει. Μια μικρή ιστορία για να σου δείξω πως όταν θέλω, μπορώ να είμαι πιο ερωτική (ή να καυλώνω πιο γρήγορα και καλύτερα) απ' ότι ένας άντρας. Έχεις δει εκείνη την αμερικάνικη σειρά που λέγεται Φιλαράκια; Κάποια στιγμή η Μόνικα εξηγεί στον Τσάντλερ για τις ερωτογενείς ζώνες σε μια γυναίκα. Του λέει για εφτά! Δε θα διαφωνήσω, αλλά για κάποιες γυναίκες μπορεί να είναι μία ή δύο λιγότερες. Για άλλες πάλι μπορεί να είναι μία ή δύο περισσότερες.

Έλα σε εμένα τώρα. Εγώ έχω δεκαέξι. Το θέμα είναι όμως πότε τις χρησιμοποιώ; Υπάρχουν στιγμές που δεν αφήνω καμία από αυτές τις ζώνες να λειτουργεί. Εγώ το επιλέγω! Και είναι άλλες στιγμές που καλωσορίζω και τις δεκαέξι.

Για παράδειγμα όταν βγαίνω για τρέξιμο, επικεντρώνομαι μόνο σε αυτό. Στην άσκηση! Άλλο παράδειγμα είναι όταν κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή και γράφω μια ιστορία-περιπέτεια ή όταν διαβάζω ένα πολύ όμορφα δομημένο μήνυμα! Τότε ακόμα και η κυλιόμενη δερμάτινη πολυθρόνα γίνεται κομμάτι της έξαψης που με συνεπαίρνει. Φουντώνω και θέλω να εκτονώσω αυτό που συγκεντρώνεται μέσα μου.

Ξεκινά μόνο σα μια μικρή σπίθα, που γίνεται φλόγα και εξελίσσεται σε ολοκαύτωμα. Το σώμα μου ερεθίζεται. Τα χείλη μου, ο λαιμός, τα νύχια, τα μπράτσα, τα στήθη, οι θηλές που καυλώνουν πιο γρήγορα και από αντρικό πουλί, το στομάχι, το εσωτερικό των μηρών, οι παλάμες και οι καμάρες των ποδιών μου. Και τέλος τα τρία κεντρικά σημεία που γίνονται πέντε αν προτιμάς. Η κλειτορίδα μου πρήζεται, τα μουνόχειλα μου τεντώνονται και σπαρταράνε, ο κόλπος μου συσπάται και το κωλαράκι μου ανοιγοκλείνει.

Μπορώ να νοιώσω γεμάτη με ένα μόνο δάχτυλο μέσα μου ή με δύο πούτσες μπρος και άλλες δύο πίσω. Το θέμα είναι ότι ξέρω το σώμα μου. Εγώ το διατάζω, αλλά και δέχομαι διαταγές από αυτό. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά. Αν κάτι με ερεθίσει εγκεφαλικά, ξεκινάω. Συνδυασμοί δε, γίνονται ακόμα πιο δεκτοί. Μόλις τελείωσα μια ιστορία και αφού την έστειλα, κάθισα να διαβάσω κάποια μηνύματα και να απαντήσω. Το μυαλό μου φορτίστηκε από ένα μήνυμα (ξανά). Και στο μυαλό μου επανήλθε όλο το σκηνικό της ιστορίας. Είναι αυτό που λέμε διπλό κλικ.

Αυτόματα ήταν σαν να ένοιωσα να μου ρουφάνε τις θηλές κι εκείνες σκλήραναν. Το μουνάκι μου δονήθηκε εκστατικά. Αυτό ήταν! Είχα καυλώσει και έπρεπε να τελειώσω. Τι να κάνω; Την προηγούμενη φορά είχα μπει στην τουαλέτα για να αυνανιστώ, αλλά σήμερα ήθελα να τελειώσω με άλλη μέθοδο. Ο αγαπημένος Ιανός ήταν εκτός σπιτιού (ήμουν σίγουρη ότι πηδούσε κάποια ερωμένη του σε ξενοδοχείο). Άκουσα τη μπαλκονόπορτα του γείτονα του να ανοίγει και βγήκα κι εγώ. Έξω έβρεχε. Είδα τον άντρα να καπνίζει. Ήξερα ότι ξενοπηδούσε και είχε δεύτερη γυναίκα. Όπως επίσης το γεγονός ότι ο Ιανός ενίοτε πηδούσε την κόρη του και την τωρινή γυναίκα του. Κοιταχτήκαμε!

- Έλα να με γαμήσεις, του είπα.

Του έπεσε το τσιγάρο από τα χέρια.

- Ή… θα έρθω εγώ.

- Σοβαρά;… με ρωτάει.

- Πάω να ανοίξω την πόρτα…

του απάντησα και μπήκα από τη μπαλκονόπορτα του σαλονιού, ενώ έβγαζα το φανελάκι που φορούσα και τη βερμούδα. Μέχρι να φτάσω στην πόρτα, το μουνάκι μου ανοιγόκλεινε χαρούμενο. Άνοιξα και τον είδα έξω. Γυμνή όπως ήμουν τον τράβηξα μέσα και τον παρέσυρα στην κουζίνα. Εκείνος κατέβαζε το παντελόνι του κι εγώ του έτριβα τη μισοσηκωμένη ψωλή. Ακούμπησα στο τραπέζι και τούρλωσα προκλητικά το κωλαράκι μου. Η πούτσα του βρήκε εύκολα τη δίοδο από το πλάι και εγώ αναστέναξα καυλωτικά. Όμως αντί να ξεκινήσει να με γαμάει αυτός, το έκανα εγώ. Τέντωνα και συσπούσα τον κόλπο μου και με τρομερή δύναμη έσπρωχνα το σώμα μου μέχρι τα αρχίδια του να ακουμπήσουν τα μουνόχειλα μου και στη συνέχεια τραβιόμουν μέχρι που η βάλανος έφτανε στο σημείο που πριν μισό δέκατο του δευτερολέπτου ήταν τα αρχίδια του.

Τα μάτια μου είχαν σκουρήνει. Εκείνος κρατήθηκε από τα βυζιά μου και οι ρώγες μου σχεδόν του τρύπησαν το δέρμα. Μέσα σε τρία λεπτά είχα τελειώσει δύο φορές και στην τρίτη άρχισε να χύνει κι αυτός μέσα μου. Ο κόλπος μου ρούφηξε όλο το παλαμάρι του μέσα μου. Προσπάθησε να τραβηχτεί αλλά δεν τον άφησα. Με το χέρι μου του κράτησα τη μέση και κραύγασα για να δείξω ότι τελείωνα. Ένα λεπτό αργότερα είχα ηρεμίσει και τον έδιωξα. Δεν είμαι σίγουρη αν νόμισε ότι το ονειρεύτηκε.

Πήγα και έκανα μπάνιο. Χρησιμοποίησα το νερό της ντουζιέρας για να κορυφώσω ακόμα μια φορά.! Όταν καυλώνω... καυλώνω! Και όταν θέλω, ξεκαυλώνω όπως εγώ θέλω. Λίγο αργότερα ήρθε και ο Ιανός.

Καθίσαμε στο σαλόνι και ήπιαμε ένα ποτήρι ουίσκι.

- Γάμησες τον γείτονα, μου δήλωσε πονηρά.

- Κι εσύ την κόρη του σε ξενοδοχείο, του απάντησα κλείνοντας το μάτι.

- Και τη γυναίκα, συμπλήρωσε! Είχαμε καιρό να βρεθούμε.

Βάλαμε κι οι δυο τα γέλια. Και τώρα έκατσα να γράψω την ιστορία, ζητώντας από τον Ιανό να αναρτήσει τη δική του.
Copyright protected OW ref: 185674Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.