Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Τοπ πέντε αγαπημένα τραγούδια, είπα.

- Ύμνος στην Ίσιδα, ύμνος στην Εκάτη, ωδή στην Αφροδίτη...

- Ποιο σύγχρονα δε διαθέτει το κατάστημα;

- Δεν τελείωσα! Μονόλογος της Μπρουνχίλντα.

- Σοβαρά; Αυτό είναι σύγχρονο;

- Like a virgin.

- Ακόμα και στο τελευταίο έχουν περάσει δεκαετίες. Μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις πως παίζεται αυτό το παιχνίδι!

- Σειρά μου, είπε η φίλη μου από την Αίγυπτο. Τοπ πέντε οργασμοί!

- Σοβαρά;

- Είπες ότι το παιχνίδι λέγεται τοπ πέντε και μπορώ να διαλέξω ότι θέλω.

- Έπεσα στην παγίδα! Οκ… τοπ πέντε οργασμοί. Με τη Χριστίνα και τη Μινεχάχα.

- Και οι πέντε;

- Ναι! Δυόμιση και δυόμιση. Δεν ήθελα να διαχωρίσω.

- Χμ…

- Τοπ πέντε σεξουαλικοί σύντροφοι, της είπα!

- Α χα… αυτό έπρεπε να πω!

- Στο χέρι σου είναι να ρωτήσεις, απάντησα.

- Λοιπόν! Με τη Φεναλεχέτ! Με την Αναστασία! Με την Ισαμπώ. Με το Λεωνίδα και με τον Ραφίκ.

- Διευκρίνηση, είπα βιαστικά.

- Η Ισαμπώ ήταν η τρανσέξουαλ από την Ισπανία.

- Αυτή με το ανακόντα ανάμεσα στα πόδια;

- Ναι!

- Και ο Ραφίκ;

- Α! Για τον Ραφίκ δεν σου έχω διηγηθεί ακόμα. Όπως και εσύ δε μου έχεις πει τι έγινε με την Αμουσέτ.

- Τίποτα δεν έγινε με την Αμουσέτ!

- Δηλαδή δεν κοιμηθήκατε στο ίδιο κρεβάτι;

- Φυσικά! Αλλά δεν κάναμε κάτι μαζί. Με ξέρεις!

- Mea culpa! Νόμισα ότι...

- Όχι! Απλά έτυχε να είμαστε στον ίδιο χώρο όταν κάναμε σεξ με διαφορετικούς συντρόφους. Δε με άγγιξε και ούτε την άγγιξα.

- Ναι, αλλά ήσασταν γυμνοί μαζί!

- Και;

- Χμ…

- Καλώς. Θα σου πω τι συνέβη.

Μόλις ο ήλιος άρχισε να δύει, εγώ βρισκόμουν στον υπολογιστή και έπαιζα ένα ονλάιν παιχνίδι. Ήμουν στο δεύτερο καφέ όταν ένοιωσα τις τελευταίες αχτίδες του ήλιου να προσπαθούν να δώσουν την τελευταία λάμψη. Στράφηκα προς το κρεβάτι μου και την είδα να ανοίγει τα μάτια. Ξεσταύρωσε τα χέρια που είχε τοποθετήσει χιαστί στο στήθος και ανασηκώθηκε. Με καλησπέρισε και μου ζήτησε να κάνει μπάνιο. Της έδωσα πετσέτα και την οδήγησα στην τουαλέτα.

Μισή ώρα αργότερα βγήκε ανανεωμένη, φορώντας μόνο την πετσέτα γύρω από τη μέση της. Φυσικά δεν έδωσα σημασία στα γυμνά στήθη.

- Θέλω να πάμε στο ναό της Δήμητρας, μου είπε.

- Ντύσου και φεύγουμε, της απάντησα.

Έβγαλε την πετσέτα από τη μέση της και την τύλιξε μεθοδικά, ενώ στη συνέχεια φόρεσε το φόρεμα της. Κάμποση ώρα αργότερα βαδίζαμε με αυξημένο βήμα προς το ναό. Όταν φτάσαμε, αναστέναξε με λύπη και περιφρόνηση. Δεν της άρεσε ο τρόπος που οι χριστιανοί είχαν αλλάξει και εκμεταλλεύονταν την τοποθεσία.

Στη συνέχεια βρεθήκαμε στην οδό Τριών Ναυάρχων που έχει πεζοδρομηθεί και υπάρχουν αρκετές καφετέριες, εστιατόρια και μπαράκια σπαρμένα. Καθίσαμε σε ένα ουζερί και τιμήσαμε το όνομα παίρνοντας ούζο και μεζέδες. Ήμασταν στο τέταρτο καραφάκι έκαστος όταν την είδα να κοιτά λάγνα μια παρέα πιτσιρικάδων που κάθονταν δύο τραπέζια μακριά μας. Δυο παλικάρια και δυο κοπέλες.

- Τι συζητάνε;… με ρώτησε.

Συγκεντρώθηκα στο διάλογο τους. Μιλούσαν για μια τηλεοπτική σειρά που ανήκει στη μυθοπλασία του Πόλεμου των Άστρων. Η κουβέντα ήταν έντονη! "Ο Φαβρώ θα το γυρίσει"! "Όχι ρε συ. Παίζονται πολλά χρήματα"! "Οι φαν το θέλουν"! "Ο Γκρόγκου πούλησε περισσότερα action figures και κουκλάκια απ' ότι όλες οι τρεις ταινίες μαζί". Προσπάθησα να της εξηγήσω και εκείνη κρυφογέλασε.

- Γιατί ασχολούνται με αυτά, αντί να φλερτάρουν τις δυο κοπέλες;

- Η απάντηση που έχω να δώσω σε αυτήν την ερώτηση δε διευκρινίζει εντελώς το γιατί, της είπα. Τα μέσα επικοινωνίας είναι πολλά και βρίσκονται στα προσωπικά τους τηλέφωνα. Προτιμούν να μιλούν και να εκφράζονται μέσω αυτών παρά να κάτσουν να κουβεντιάσουν με τις κοπέλες. Χώρια ότι έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο πορνογραφικό υλικό για κάθε γούστο. Το φλερτ θα καταντήσει απαρχαιωμένο.

Την είδα να συλλογίζεται αυτά που της είπα και αναστέναξε. Τα μάτια της αντίκρισαν τα δικά μου και μια ιδέα πέρασε από το μυαλό της. Μου την έθεσε στα γρήγορα και αφού καλοκοίταξα τις δυο κοπέλες απάντησα θετικά. Ήταν και οι δύο γύρω στα 20 με 22. Η μία είχε μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι πιο κάτω από το στήθος και η άλλη κοντά ξανθά μέχρι το λαιμό. Καστανό και γαλάζιο μάτι. Όμορφα προσωπάκια και τσαχπίνικα. Μόνο που η μαυρομάλλα ήταν πιο χλωμή, πιο κοντή και με περισσότερα γεμίσματα στο στήθος, στον κώλο και στα μπούτια, ενώ η ξανθιά ήταν λεπτεπίλεπτη, με μικρό στήθος. Γύρω στο 1.55 και 1.65 ύψος.

Δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τους πείσουμε να πάμε στο πιο κοντινό σπίτι. Ήταν ένα μικρό φοιτητικό διαμέρισμα, με σαλονάκι, κουζίνα, μπάνιο και δωμάτιο περίπου 45 τετραγωνικά στο σύνολο. Η φίλη μου σε ελάχιστο χρόνο είχε κάνει τα παλικάρια τούρμπο. Οι κοπέλες επίσης κοίταζαν σχεδόν με θαυμασμό το θέαμα.

Την είδαν να βγάζει το φόρεμα και φορώντας μόνο τα σανδάλια της να φιλάει πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Το τετράγωνο ξύλινο τραπεζάκι μετακινήθηκε προς τη μπαλκονόπορτα. Πολύ γρήγορα είχαν καθίσει στο διθέσιο καναπέ και αυτή στεκόταν ανάμεσα τους γονατιστή, παίζοντας τις ορθωμένες ψωλές και στη συνέχεια ρουφώντας τες εναλλάξ. Εγώ καθόμουν στον απέναντι τοίχο σε ένα ντιβανοειδές σπαστό κρεβάτι. Τα κορίτσια ήρθαν και κάθισαν δεξιά και αριστερά μου, με το βλέμμα τους πάντοτε καρφωμένο προς τον καναπέ. Ο κώλος της φίλης μου ήταν τουρλωμένος προς το μέρος μας και βλέπαμε καθαρά το ξυρισμένο μουνάκι της.

- Θα χύσουν, είπε η μαυρομάλλα και η ξανθιά έγνεψε.

Βογκητά ακούστηκαν. Το στόμα της Αμουσέτ βρέθηκε να ρουφά το αριστερό καυλί, ενώ το δεξί χέρι της πίεζε τη βάλανο του άλλου. Αφού ρούφηξε τα χύσια του πρώτου, στράφηκε στον άλλο και του επέτρεψε να τελειώσει. Αναστεναγμοί ακούγονταν και διάφορα επιφωνήματα του τύπου: "Πόσο πουτάνα είσαι; Έτσι, κατάπιε τα καργιόλα. Σε χύνω πόρνη" και άλλα σχετικά.

Αφού τα παλικάρια τελείωσαν, εκείνη συνέχισε να τους παίζει τα καυλιά και αυτοί ακόμα να πιστέψουν τι τους συνέβαινε. Λίγο αργότερα έσπρωξε τον δεξιά στη γωνία του και ανέβηκε στον καναπέ. Αμέσως το στόμα της βρήκε και κατάπιε το καυλί του, ενώ η μέση της κινήθηκε με τέτοιο τρόπο που ο αριστερά βρέθηκε πίσω της και κάρφωσε την πούτσα του στο μουνάκι της πισωκολλητά. Τώρα μπορούσαμε να δούμε καλύτερα το θέαμα.

Κοίταξα αριστερά και δεξιά μου. Οι κοπέλες έβγαζαν τις μπλούζες τους και κατέβαζαν τα παντελόνια τους. Τα χέρια τους χώθηκαν στα μουνάκια τους και άρχισαν να παίζουν με τον εαυτό τους. Η Αμουσέτ στράφηκε προς το μέρος μου. Ανασηκώθηκα και της γύρισα πλάτη όσο οι πιτσιρικάδες της γαμούσαν το μουνί και το στόμα. Στράφηκα στις κοπέλες. Γονάτισα και χώθηκα στα πόδια της μαυρομάλλας. Το μουνάκι της δεν ήταν ξυρισμένο, αλλά ψαλιδισμένο. Αμέσως με τη γλώσσα μου παραμέρισα τα μουνόχειλα και έγλειψα την κλειτορίδα. Για να μη μείνει η ξανθιά παραπονεμένη, της έβαλα το μέσο μέσα της. Αυτής το μουνάκι ήταν αποτριχωμένο εντελώς. Ένοιωθα υγρά να εκλύονται από τα δύο νεανικά αιδοία και άλλαξα παρτενέρ. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν πίσω μου, αλλά οι δύο κοπέλες είχαν βγάλει τα σουτιέν τους και ενώ τα βλέμματα τους ήταν καρφωμένα στο θέαμα. Κάθε χέρι βρέθηκε να τρίβει την κλειτορίδα. Μικρά και μεγάλα βυζιά είχαν απίστευτα καυλωμένες και πεταχτές ρώγες. Τα δάχτυλα μου άρχισαν να πλημμυρίζουν με περισσότερους χυμούς κι εκείνες στράφηκαν η μια στην άλλη και άρχισαν να φιλιούνται με πάθος, ενώ έτριβαν πιο γοργά τις κλειτορίδες.

Αφού τελείωσαν και τα βογκητά τους ηρέμησαν, στράφηκα πίσω μου. Η Αμουσέτ είχε αλλάξει θέση. Ο δεξιά της γαμούσε το μουνί και πίπωνε τον αριστερά. Τα μάτια της κόλλησαν στα δικά μου. Αμέσως κατάλαβα ότι τα παλικάρια θα έχυναν. Νέα επιφωνήματα ξεκίνησαν.

- Θα σου χύσω το μουνί καργιόλα! Το μουνί σου με ρουφάει. Με ξεζουμίζει. Πάρ’ τα μωρή πουτάνα. Θα σε γκαστρώσω!

- Σε χύνω στο στόμα μωρή τσιμπουκλού. Τι βαθύ λαρύγγι είσαι εσύ; Πιες τα όλα!

Οι κοπέλες κοιτούσαν επίσης με χαρά το θέαμα. Αφού τα παλικάρια τελείωσαν, εκείνες σηκώθηκαν και άρχισαν να τρίβουν τα μουνάκια τους μπροστά τους.

- Να την παρτουζώσετε τώρα, φώναξε η ξανθιά!

- Και να την χύσετε κι οι δυο στο μουνί, συμπλήρωσε η μαυρομάλλα.

«Να την αφήσετε έγκυο», είπαν και οι δύο ταυτόχρονα.

Ο ένας κάθισε στον καναπέ και η Αμουσέτ καβάλησε την πούτσα του. Ο άλλος στάθηκε πίσω της και της κάρφωσε το καυλί στον κώλο. Σύντομα βρήκαν ρυθμό και ξεκίνησαν το γαμήσι με έναν ακόμα βαρετό διάλογο για το πόσο πουτάνα και ξεσκισμένη είναι. Τα κορίτσια μπήκαν στο χορό με τουλάχιστον πιο ευφυή σχόλια. Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί εκείνη τα δεχόταν με στωικότητα, ώσπου μίλησε για πρώτη φορά:

- Ο φίλος μου ακόμα δεν τελείωσε!

Τα κορίτσια στράφηκαν προς το μέρος μου με λάγνο ύφος. Με έσπρωξαν προς το σπαστό κρεβάτι και μου κατέβασαν τζιν και εσώρουχο. Η πούτσα μου πετάχτηκε μεγαλοπρεπέστατα και άρχισαν πρώτα να τη γλείφουν περιμετρικά, μέχρι που τα στόματά τους κόλλησαν στην πρησμένη βάλανο και σε ένα φιλί. Η μαυρομάλλα ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει, ενώ η ξανθιά μου έγλειφε το στέλεχος και τα αρχίδια. Τρία λεπτά αργότερα άλλαξαν θέση τα στόματά τους. Η ξανθιά έκανε πιο βαθύ τσιμπούκι.

- Θα σας χύσω πουτανίτσες, είπα. Γονατίστε!

Το έκαναν και σηκώθηκα όρθιος. Έπιασα το κοντάρι μου και άρχισα να το παίζω ενώ εκείνες άνοιξαν τα στοματάκια τους και πέταξαν έξω τις γλώσσες τους. Σε λίγο έχυσα πέντε- έξι ρουκέτες σπέρματος σε κάθε στοματάκι κι εκείνες τα κατάπιαν σχεδόν εκστατικά. Κατόπιν έβαλα την πούτσα μου ανάμεσα στις βυζάρες της μαυρομάλλας ενώ τράβηξα την ξανθιά προς το μέρος μου και την φίλησα με πάθος. Η πούτσα μου δεν έπεφτε και γύρισα την ξανθιά με πλάτη.

Αμέσως της κάρφωσα στο ξυρισμένο μουνάκι το παλούκι μου κι εκείνη βόγκηξε με πάθος. Με τα χέρια μου την έπιασα από τη μέση και την ανασήκωσα, λέγοντας στη μαυρομάλλα να ξαπλώσει ανάποδα. Η ξανθιά είχε καρφωμένη την πούτσα μου μέσα της, ενώ στεκόταν στον αέρα. Ένιωσα τον κόλπο της να ξεκινά να συσπάται. Αφού η μαυρομάλλα πήρε θέση, γύρισα λίγο στο πλάι και έφερα την ξανθιά να ξαπλώσει από πάνω της σε 69. Της φώναξα να της γλείψει την κλειτορίδα ενώ εγώ έπιασα γερά τη μέση της και άρχισα να μπαινοβγαίνω με ταχύτητα.

- Χύνω, φώναξε η ξανθιά.

Οι κολπικές συσπάσεις έγιναν εντονότερες.

- Ωχ μωρή πουτάνα! Πώς μου γλείφεις το κουμπάκι. Τελειώνω μωρή! Μη σταματάς. Κι εσύ γαμιά μου πιο γρήγορα.

Υπάκουσα και τρία λεπτά αργότερα οι κραυγές της άρχισαν να μειώνονται. Έβγαλα την πούτσα μου από μέσα της και την έβαλα στο στόμα της μαυρομάλλας. Αφού της γάμησα λίγο το προσωπάκι τραβήχτηκα και γύρισα πλευρά. Κοίταξα απέναντι και είδα ακόμα τους λεβέντες να έχουν κάνει σάντουιτς την Αμουσέτ. Καθώς η ξανθιά πάλευε να βρει την ανάσα της, έφερα το καυλί μου στο στόμα της και το πήρε σχεδόν μέχρι τη ρίζα. Γούρλωσε τα μάτια και με κοίταξε λάγνα. Στη συνέχεια με τα σάλια της ακόμα να στάζουν, έμπηξα το κοντάρι μου στο μουνί της μαυρομάλλας. Αναστέναξε δυνατά και άρχισα να την γαμάω. Πότε πότε η ξανθιά μπούκωνε την πούτσα μου, ενώ έτριβε την κλειτορίδα της άλλης κοπέλας. Ευτυχώς τα ούζα που είχα πιει με κρατούσαν από το να τελειώσω δεύτερη φορά.

Βογκητά ακούστηκαν από την άλλη πλευρά καθώς τα δύο παλικάρια έχυναν μέσα σε μουνί και κώλο. Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν αισχρόλογα. Το μόνο που έγινε ήταν εναλλαγή σε πούτσες μέσα στην Αμουσέτ. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Έστησα τις δυο κοπέλες στα τέσσερα και βρέθηκα να καβαλικεύω από πίσω πότε το μουνί της μίας και πότε της άλλης. Ταυτόχρονα όποια δε γαμούσα, της έβαζα δυο δάχτυλα. Οι μικρές κουφάλες είχαν ήδη τελειώσει και τρίτη, ίσως και τέταρτη φορά, όταν πασάλειψα τα κωλομέρια τους με το σπέρμα μου. Τη στιγμή που έχυνα άκουσα τα τελευταία βογκητά των πιτσιρικάδων.

Τραβήχτηκα και φόρεσα τα παπούτσια μου, το εσώρουχο και το παντελόνι, ενώ οι δυο κοπέλες είχαν χωμένες τις γλώσσες τους μέσα στο μουνί και τον κώλο της Αμουσέτ, καθαρίζοντας και ρουφώντας το σπέρμα των αγοριών. Λίγη ώρα αργότερα απομακρυνόμασταν από το σπίτι.

- Αυτή ήταν η στιγμή που είχα μαζί της, είπα στη φίλη μου από την Αίγυπτο.

- Δε σε ανέβασε η ίδια;

- Όχι!

- Σε πιστεύω, μου είπε και έβαλε ουίσκι στα ποτήρια μας από το πενηντάρι μπουκάλι.
Copyright protected OW ref: 185648Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.