Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γιώργο, είμαι 42 χρόνων και είμαι καθηγητής σε ιδιωτικό σχολείο. Είμαι παντρεμένος με 3 μικρά παιδιά. Σε γενικές γραμμές είμαι ευτυχισμένος, η δουλειά μου μου αρέσει, με την γυναίκα μου τα πάμε καλά, δεν έχω παράπονο.

Την περασμένη άνοιξη, ήμουν στους συνοδούς καθηγητές για την καθιερωμένη πενθήμερη του σχολείου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα καμία όρεξη να πάω καθότι, για εμάς τους καθηγητές, η όλη ιστορία είναι ένα βάσανο. Ωστόσο, μια συνάδελφος, η Βάλια, με έφαγε στο μπίρι μπίρι και, τελικά, με τούμπαρε.

Η Βάλια είναι μια αρκετά συμπαθητική κοπέλα. Κάπου στα 30κατι, είναι σκύλα στη δουλειά της αλλά στην παρέα έχει χιούμορ και είναι πολύ ευχάριστη. Έχει μια μικρή κόρη, στην ηλικία του μεγάλου μου γιου και έτσι πάντα έχουμε κάτι να πούμε στα διαλείμματα για τα "κατορθώματα" τους. Δεν είναι κάτι το τρομερά εντυπωσιακό ως γυναίκα, είναι μάλλον μετρίου αναστήματος, σχετικά λεπτή και εμφανίσιμη. Έχει όμως δύο εντυπωσιακές βυζάρες και δυο πολύ όμορφα πράσινα μάτια. Αλλά ποτέ δε μου έκανε κάτι το ιδιαίτερο.

Η πενθήμερη, όπως το φοβόμουν, ήταν ξεθέωμα. Όποιος την οργάνωσε θεώρησε σοφό να μας τρέχει από το ένα αξιοθέατο του νησιού στο άλλο, πιθανότατα για να ξεθεώσει τους μαθητές και να μην έχουν ενέργεια να κάνουν τα δικά τους. Μάταιος κόπος. Κάθε μέρα, οι μόνοι που βγαίναμε εκτός μάχης ήμασταν εμείς οι καθηγητές, οι μαθητές ούτε που καταλάβαιναν τίποτε.

Την τελευταία μέρα ήμουν πραγματικά κομμάτια και φαινόταν. Όταν ήρθε το βράδυ και πήγα στο δωμάτιο μου, δεν έβλεπα την ώρα να πέσω στο κρεβάτια να ξεραθώ. Μου έδινε κουράγιο το ότι αύριο επιτέλους θα επιστρέφαμε.

Έκανα ένα μπάνιο και ήμουν έτοιμος για ύπνο όταν άκουσα την πόρτα να χτυπάει. Άνοιξα και ήταν η Βάλια. Κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί, δύο πλαστικά ποτήρια και είχε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο:

- Συνάδελφε, επιτέλους τελειώσαμε!

Της χαμογέλασα πίσω:

- Αμήν και πότε! Και αν μου ξαναπροτείνεις να προσφερθώ να συνοδέψω σε πενθήμερη, θα σε κοπανήσω.

Έβαλε τα γέλια και μπήκε μέσα στο δωμάτιο.

- Ένα ποτηράκι να το γιορτάσουμε;

- Γιατί όχι; Άλλωστε, μόνος μου θα κοιμηθώ, δεν πειράζει αν ροχαλίζω!

Συνέχισε να γελά και άνοιξε το μπουκάλι. Αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα, την εκδρομή, τούς μαθητές, τα του σχολείου, τα των οικογενειών μας. Κρασί, κουβέντα, καλή παρέα. Πολλά θέλει ο άνθρωπος;

Κάποια στιγμή, πάνω στην κουβέντα, συνειδητοποίησα ότι είχα περάσει το χέρι μου στους ώμους της. Και εκείνη είχε ακουμπήσει την παλάμη της στο μπούτι μου. Και στο παρελθόν ψιλοφλέρταρα με τη Βάλια αλλά για τη φάση, όχι επειδή επεδίωκα τίποτε.

- Ο Δημήτρης τι λέει;…

τη ρώτησα, περισσότερο για να μας επαναφέρω στην τάξη. Ο Δημήτρης ήταν ο άντρας της. Στην ηλικία μου αλλά κοντός, με περισσότερο μέτωπο από ότι μαλλιά και κομματάκι χλεχλές. Δεν τον ήξερα προσωπικά, αλλά είχα δει φωτογραφίες. Τι στο διάολο του βρήκε η Βάλια ένας Θεός ξέρει.

- Τι να κάνει; Καλά είναι. Τον έχει πιάσει η κάψα να κάνει το γιό. Προσπαθούμε εδώ και 5-6 μήνες και τίποτε.

Γύρισε και με κοίταξε.

- Εσείς δυσκολευτήκατε;

"Τι να σου λέω τώρα", σκέφτηκα.

Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. 3 φορές προσπαθήσαμε με τη Δήμητρα τη γυναίκα μου, 3 φορές έμεινε έγκυος. Ο γιατρός μας είπε ότι το σπέρμα μου είναι ιδιαίτερα υψηλής περιεκτικότητας σε σπερματοζωάρια. Μία προσπάθεια αρκούσε.

- Όχι ιδιαίτερα, της απάντησα. Όχι περισσότερο από άλλα ζευγάρια, υποθέτω.

Μου έσφιξε με το χέρι το μπούτι.

- Τυχεροί είστε. Ξεμπερδέψατε και συνεχίζετε τις ζωές σας. Εμείς εκεί. Ρουτίνα κατάντησε, έχω μήνες να ευχαριστηθώ ένα καλό γαμήσι.

Κάπου εκεί τσιτώθηκα. Καλό το φλερτ, καλό το να έρθουμε κοντά, αλλά μπαίναμε σε επικίνδυνα χωράφια. Τράβηξα το χέρι μου από τούς ώμους της. Εκείνη δεν τράβηξε το χέρι της από το μπούτι μου. Με κοίταξε επίμονα. Το χέρι της κινήθηκε και ακούμπησε στον πούτσο μου, πάνω από το σορτσάκι που φορούσα. Κόμπλαρα τελείως. Την κοίταξα με γουρλωμένα μάτια ενώ ένιωσα τον πούτσο μου να αρχίζει να σκληραίνει. Εκείνη με κοίταξε πίσω αποφασιστικά.

- Τι γίνεται ρε Γιώργο; Πες μας τώρα ότι δε γουστάρεις τη φάση.

Ανοιγόκλεινα το στόμα μου σαν καθυστερημένος και άρχισα να μουρμουράω κοινοτοπίες του τύπου "δεν είναι σωστό" και "αγαπώ τη γυναίκα μου" και άλλα τέτοια. Η Βάλια με κοίταξε σα να είμαι καθυστερημένος.

- Γιώργο, άσε τις μαλακίες. Σε έχω δει πως με κοιτάς, πώς κοιτάς το στήθος μου. Ξέρω ότι γουστάρεις. Όλο μου κολλάς, όλο με τριγυρίζεις, όλο φλερτάκια και αστειάκια και μαλακίες. Ορίστε τώρα. Απόψε θέλω να γαμηθώ. Και θέλω να γαμηθώ μαζί σου. Ούτε σχέση θέλω, ούτε να αφήσεις τη γυναίκα σου θέλω, ούτε τίποτε. Ένα καλό, δυνατό γαμήσι. Λοιπόν;

Την κοιτούσα σα χάνος. Και ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο. Με ένα μικρό αναστεναγμό, η Βάλια γλίστρησε από τον καναπέ, γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου και, με αργές αλλά αποφασιστικές κινήσεις μου κατέβασε το σορτσάκι. Ο πρησμένος πούτσος μου πετάχτηκε όρθιος σαν ελατήριο. Η Βάλια τον κοίταξε λαίμαργα.

- Χοντρός και ζουμερός. Όπως τον φανταζόμουν!

Τον έπιασε σφιχτά από τη βάση του και άρχισε να μου τον ρουφάει με πάθος. Η τύπισσα δεν παιζόταν, ήταν εκπληκτική στο τσιμπούκι. Άρχισα να χαλαρώνω, λύθηκαν τα πόδια μου. Η Βάλια συνέχισε να με ρουφάει με πάθος και άρχισε να μου χαϊδεύει τα τριχωτά μου αρχίδια. Πώς στο διάολο ήξερε ότι γουστάρω να μου το κάνουν αυτό;

Ξαφνικά, μετά από ένα δυνατό πιπίλισμα, με έβγαλε από το στόμα της, άρχισε να χτυπά απαλά το πρησμένο μου καυλί στο μάγουλο της και με κοίταξε κοροϊδευτικά με τα τεράστια καταπράσινα μάτια της:

- Θες να σταματήσω; Δε θέλω να σε φάνε οι τύψεις που κερατώνεις τη γυναίκα σου!

Την κοίταξα λιώμα από την καύλα:

- Σκάσε και δείξε μου τις βυζάρες σου… της είπα βραχνά.

Χαμογέλασε αυτάρεσκα και ξεκίνησε να ξεκουμπώνει σιγά σιγά τη μπλούζα της. Άρχισε να ξεπροβάλλει η υπέροχη βυζοχαράδρα της που τόσες φορές είχα θαυμάσει στα μουλωχτά. Με αργές κινήσεις, ξεκούμπωσε το σουτιέν της και το άφησε να πέσει. Οι βυζάρες της ήταν ένα έργο τέχνης, μεγάλες, καλοσχηματισμένες, με μεγάλες ροδαλές θηλές και δυο σηκωμένες ρώγες σαν πρόκες.

- Γουστάρεις, Γιωργάκη;

- Συνέχισε να με ρουφάς, καργιόλα, να δεις πόσο γουστάρω.

Με ένα έκφυλο χαμόγελο, με ξαναπήρε στο στόμα της. Οι βυζάρες της τριβόταν πάνω στα μπούτια μου. Τις σήκωσε και τις ακούμπησε γύρω από τον πούτσο μου ενώ συνέχισε να τον πιπιλά με πάθος.

Δεν άντεξα για πολύ. Μισοσηκώθηκα από τον καναπέ, την άρπαξα από τα μαλλιά και έκανα το κεφάλι της πίσω. Ξαφνιάστηκε, αλλά δεν αντιστάθηκε. Γράπωσα το καυλί μου, το έστρεψα πάνω στις βυζάρες της και, με ένα δυνατό μουγκρητό, άρχισα να χύνω σαν κάνουλα πάνω της.

Έχυνα για μισό λεπτό περίπου, ένα από τα πιο δυνατά χυσίματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Χοντρές ρανίδες από το πηχτό μου σπέρμα έραιναν τις βυζάρες της. Με τρέλαινε το κοροϊδευτικό της βλέμμα, την έχυνα με όλη μου τη δύναμη και η καργιόλα με κοίταζε με τις πράσινες ματάρες της ενώ μου χάιδευε τα αρχίδια μου που στράγγιζαν για πάρτη της.

Όταν άδειασα, έπεσα βαρύς πίσω στον καναπέ, ξεφυσώντας σαν θαλάσσιος ελέφαντας. Η Βάλια κοίταζε τα καλυμμένα με χύσια βυζιά της, ξαφνιασμένη από την ποσότητα που άδειασα πάνω της.

- Που να ήθελες να γαμηθούμε κιόλας…

είπε καθώς σηκώθηκε από το πάτωμα και άρχισε να σκουπίζει το στήθος της με την παλάμη της. Την κοίταξα χαμογελαστός

- Πες μου ότι χαλάστηκες τώρα!

- Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να χύνει τόσο πολύ. Καλά, πόσο καιρό έχετε να γαμηθείτε με τη Δήμητρα;

- Την τελευταία νύχτα πριν φύγουμε για την εκδρομή.

Με κοίταξε έκπληκτη.

- Είμαι αληθινά εντυπωσιασμένη. Και τώρα θα με συγχωρέσεις αλλά είναι ώρα να τα μαζεύω.

Την κοίταξα έκπληκτος, με τη σειρά μου.

- Γιατί καλέ, που πας;

- Έχυσε ο κύρης, σχόλασε ο γάμος, είπε, με στραβό χαμόγελο.

Έβαλα τα γέλια, την έπιασα από το χέρι και την κοίταξα στα μάτια:

- Δεν ξέρω πως σε έχει συνηθίσει ο Δημήτρης σου, αλλά εδώ δεν τελειώσαμε ακόμα!

Την πήρα από το χέρι και την πήγα στο κρεβάτι. Την ξάπλωσα ανάσκελα και της έβγαλα το παντελόνι. Μετά, της κατέβασα με τα δόντια το εσώρουχο. Ένα υπέροχο ροζ, ξυρισμένο μουνάκι, με έναν μικρό περιποιημένο θάμνο στην κορυφή ξεπρόβαλε μπροστά μου. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά.

Η Βάλια δεν περίμενε τέτοια περιποίηση. Στην αρχή ήταν κάπως σφιγμένη αλλά γρήγορα χαλάρωσε και άρχισε να το απολαμβάνει. Η γλώσσα μου σπατούλιαζε τα ροδαλά της μουνόχειλα ενώ η ίδια έτριβε με θερμή την κλειτορίδα της. Δεν άργησε να αρχίσει να βογκάει από τις καύλες.

- Έτσι, έτσι, έτσι, δώσ' το μου, γουστάρω πολύ, έτσι, γλείψε με γαμιά μου…

άρχισε να μουρμουράει, χαμένη στις καύλες. Σηκώθηκα στα γόνατα και την κοίταξα. Οι υπέροχες βυζάρες της τραντάζονταν από τον ρυθμό που έδινε η ίδια στο κορμί της. Η μυρωδιά του ιδρώτα της, ανακατεμένη με την υπέροχη μυρωδιά από το μουσκεμένο μουνί της δεν άργησαν να κάνουν τη δουλειά τους. Ο πούτσος μου ήταν πάλι έτοιμος για δράση.

Της άρπαξα τα πόδια και τα ακούμπησα στους ώμους μου. Άνοιξε ξαφνιασμένη τα μάτια της και με κοίταξε με ένα μείγμα απορίας και ενθουσιασμού:

- Γιώργο, σοβαρά τώρα;

Της ακούμπησα τον πούτσο μου πάνω στα μουσκεμένα της μουνόχειλα. Άρχισα να τρίβω αργά στην κλειτορίδα της το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο.

- Βάλια μου, νομίζω ήρθε η ώρα για ένα καλό γαμήσι…

της είπα και έχωσα με μια κίνηση το χοντρό μου παπάρι στο στενό της κόλπο.

Δεν ξέρω για πόση ώρα γαμηθήκαμε. Δεν είμαι και έφηβος πια, άπαξ και χύσω μια φορά, θέλω τον χρόνο μου να ξαναχύσω. Και το εκμεταλλεύτηκα αυτό στο έπακρο. Την πήρα με όλους τους δυνατούς τρόπους, με όλες τις δυνατές στάσεις. Την πήδηξα με λύσσα, άλλοτε με αργά δυνατά σπρωξίματα μέσα της και άλλοτε γρήγορα σαν κομπρεσέρ. Τη γάμησα ξαπλωμένη ανάσκελα, με τα χέρια μου να κρατώ τα πόδια της ψηλά και ανοιχτά τέρμα. Την έστησα στα τέσσερα και τη γάμησα σαν τη σκύλα, με τα χέρια μου να μαλάζουν με δύναμη τις βυζάρες της. Την ξάπλωσα μπρούμυτα και ξάπλωσα πάνω της, πλακώνοντας την με το βαρύ ιδρωμένο σώμα μου και γαμώντας την αργά ενώ της ψιθύριζα στο αυτί πόσο γουστάρω να της ξεσκίζω το μουνάκι. Την έβαλα να κάτσει πάνω στον κατακόκκινο πρησμένο μου πούτσο και την διέταξα να ανεβοκατεβαίνει πάνω του ενώ εγώ πιπιλούσα με δύναμη τις ρώγες της.

Δε μου είπε όχι σε τίποτε, δε μου αρνήθηκε τίποτε. Απλά γαμιόταν με πάθος, καταϊδρωμένη και με κλειστά μάτια, ένιωθε τον ένα οργασμό μετά τον άλλον.

Μετά από πολλή ώρα, ένιωσα επιτέλους τις μπάλες μου να σφίγγονται. Τραβήχτηκα έξω, γονάτισα δίπλα στο κεφάλι της, την έπιασα από τα μαλλιά με το ένα χέρι, τον πούτσο μου με το άλλο και της είπα πως ήρθε η ώρα να με ανακουφίσει. Χωρίς δεύτερη λέξη, άνοιξε το στόμα της και γλίστρησα απαλά τον χοντρό μου πούτσο στο λαρύγγι της. Άρχισα να χύνω δυνατά, νιώθοντας τη γλώσσα της να γλείφει το πουτσοκέφαλο μου και βλέποντας το λαρύγγι της να συσπάται ενώ προσπαθούσε να καταπιεί ένα γαλόνι σπέρμα. Στο τέλος, απλά εγκατέλειψε την προσπάθεια και χοντρές πηχτές στάλες άρχισαν να τρέχουν από τις άκρες των χειλιών της.

Τραβήχτηκα από το στόμα της και καμάρωσα το έργο μου. Η Βάλια, ολόγυμνη και καταϊδρωμένη ήταν ημιαναίσθητη από την κούραση και τους απανωτούς οργασμούς. Τα μαλλιά της είχαν κολλήσει από τον ιδρώτα και το σώμα της γυάλιζε από τα χύσια που άδειασα πάνω της. Οι υπέροχες βυζάρες της ήταν κατακόκκινες από τα πιτσιλίσματα και το ζούληγμα που τράβηξα. Σκούπισα το πουτσοκέφαλο μου πάνω στο απαλό γουνάκι του μουνιού της και πήγα για μπάνιο. Μέχρι να βγω, είχε αποκοιμηθεί. Ξάπλωσα δίπλα της και κοιμήθηκα.

Το επόμενο πρωί, ξύπνησα πρώτος. Η Βάλια κοιμόταν ακόμα, γυμνή, μισοκαλυμμένη με το σεντόνι. Κοίταξα το όμορφο σώμα της και σκέφτηκα ότι δύσκολα θα ξαναγαμιόμασταν έτσι. Πίσω στη ρουτίνα μας τρέχαμε και δεν φτάναμε. Και δεν είχα και όρεξη για εξωσυζυγικές περιπέτειες.

Κοίταξα το υπέροχο ροδαλό μουνάκι της. Αποφάσισα να της αφήσω ένα μικρό ενθύμιο της υπέροχης νύχτας που περάσαμε μαζί. Άρχισα να μαλακίζω τον πούτσο μου ενώ με το άλλο μου χέρι χάιδευα το μουνάκι της. Αναστέναξε απαλά στον ύπνο της και άνοιξε τα πόδια της. Λίγο πριν χύσω, την καβάλησα, έσπρωξα βαθιά τον πούτσο μου στον κόλπο της και άρχισα να τη γεμίζω με το γόνιμο σπέρμα μου.

- Ένα μικρο δωράκι για εσένα και το Δημήτρη σου…

της είπα, και την φίλησα γλυκά στο μάγουλο.




Copyright protected OW ref: 185630



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.