Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λένε πως η μεγαλύτερη σαρκική ηδονή επιτυγχάνεται μέσω της αιμομικτικής συνουσίας! Φυσικά αυτό το λένε οι αιμομίκτες. Άλλοι πάλι λένε ότι η βία τους ανεβάζει σε υψηλά επίπεδα. Φυσικά είναι μαζοχιστές ή σαδιστές. Άλλοι πάλι αναφέρουν την ομαδικότητα. Η ολοκλήρωση για κάθε άτομο είναι διαφορετική. Η ιδανικότερη επίτευξη συμβαίνει μόνο όταν το πρόσωπο θέλει να συμβεί και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Εγώ για παράδειγμα δεν έχω οικογένεια για να μπορώ να πω ότι έζησα κάποια επαφή, αλλά έχω κάνει ομαδικό σεξ, με άντρες, με γυναίκες, με τρανς. Επίσης έχω δεχθεί, αλλά και δώσει βία. Έχω κάνει τα πάντα. Ακόμα και μπροστά σε κόσμο. Ή ίσως μέσα στο αστυνομικό οίκημα της Σκότλαντ Γιάρντ, εν ώρα απογευματινής υπηρεσίας. Τώρα ξέρω τι σκέφτεστε μερικοί πονηροί. Όχι! Αγαπώ όλα τα ζώα, ακόμα και τους ανθρώπους, αλλά μόνο με αυτό το ζώο έχω επιλέξει να ζω τη σεξουαλικότητά μου.

Τι διαφέρει όμως ένας οργασμός από το "με απογείωσε στη Σελήνη, με κράτησε εκεί για ώρα και με επέστρεψε ομαλά"; Η προσωπική μου απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι η διάθεση, οι καιρικές συνθήκες, ο χώρος, η πνευματική κατάσταση.

Χτες το βράδυ έγραφα μια ιστορία και προσπαθώντας να ανασύρω αναπόσπαστα κομμάτια αυτής από τη μνήμη μου, διάβασα ένα μήνυμα που είχα λάβει στην ιστοσελίδα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που αλληλογραφεί μαζί μου, έστειλε ένα γραπτό κείμενο που έκανε το "κλικ" στον εγκέφαλο και στη λίμπιντο μου, συνδυάζοντας τα ευχάριστα γεγονότα της ιστορίας που είχα ζήσει. Ο ουρανός ήταν έναστρος και καθαρός. Τα μάτια μου ατένιζαν τις σκηνές που είχαν εκτυλιχθεί στο παρελθόν και το σώμα μου πολύ γρήγορα ανταποκρίθηκε.

Μια ζεστή φλόγα ξεπήδησε από το είναι μου, που εξελίχθηκε σε πυρκαγιά. Ένιωσα όλο μου το κορμί να τρέμει και η ανάγκη να εκτονώσω αυτό το συναίσθημα έγινε αδίρητη. Ήμουν έτοιμη να κατεβάσω το σορτσάκι που φορούσα, αλλά κατάφερα να συγκρατηθώ μόνο για μια στιγμή. Σκέφτηκα τον αγαπημένο Ιανό και δε θα ήθελα να ψεκάσω με τα υγρά μου τα καλώδια, το πάτωμα και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Μπήκα στην τουαλέτα σε μηδενικό χρόνο. Δεν άναψα καν το φως. Ήξερα που βρισκόταν το κάθε τι και δρασκέλισα εύκολα το μισό μέτρο της εμαγιέ μπανιέρας. Οι ρώγες μου είχαν σκληρύνει! Άνοιξα τα πόδια μου και γυμνή επιτέλους έτριψα την κλειτορίδα μου με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο γαμούσα το μουνάκι μου, με δείκτη, μέσο και παράμεσο.

Το σώμα μου άρχισε να τρέμει και να χορεύει ένα μαγευτικό χορό σε ταχύτατο ρυθμό. Τα μάτια μου είχαν σκουρύνει. Ένα αργό και μακρύ σε διάρκεια "Ω…" ξέφυγε από τα χείλη μου καθώς ένας πολύ δυνατός οργασμός με συγκλόνιζε, τράνταζε και απογείωνε. Διαφανή υγρά ξεχύθηκαν από μέσα μου και άρχισαν να ψεκάζουν τα πλακάκια, τη ντουζιέρα, και το μάρμαρο. Η καύλα που ζούσα εκείνη τη στιγμή ήταν συγκλονιστική. Και έτσι πρέπει να είναι για τον καθένα, κάθε φορά!

Αφού τελείωσα, άνοιξα το ντους και με κρύο νερό ξέβγαλα τα τελευταία ίχνη καύλας από το σώμα μου, αλλά και από τη μπανιέρα. Ευτυχώς ο Ιανός έχει προνοήσει και υπάρχει πάντα μια καθαρή πετσέτα για να σκουπιστώ. Βγήκα από την τουαλέτα και πήγα στο σαλόνι. Ο Ιανός καθόταν και παρακολουθούσε μια τηλεοπτική σειρά.

- Τελείωσες, με ρώτησε.

- Ναι!

Το χέρι του κινήθηκε και μου έδωσε στριμμένο τσιγάρο και αναπτήρα. Αραιά και πού καπνίζω κι ένα τσιγάρο.

Αφιερωμένη σε ένα φίλο!
Copyright protected OW ref: 185636Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).