Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Φιλοξενούσα τη φίλη μου από την Αίγυπτο και είχαμε αποφασίσει να βγούμε έξω ένα Σάββατο βράδυ. Βρεθήκαμε σε μια καφετέρια στο κέντρο, όπου πιάσαμε μια εκτενή φιλοσοφική συζήτηση περί πνευμάτων. Περιττό να πω ότι δεν καταλήξαμε σε συμφωνία και όχι επειδή είχαμε αντίθετες γνώμες, αλλά διαφορετικές εμπειρίες. Ύστερα από την κατανάλωση αλκοόλ, βρεθήκαμε σε μια σουβλακερί που διανυκτέρευε. Εκεί οι δρόμοι μας χώρισαν. Εγώ παρήγγειλα πιτόγυρα και περίμενα να ετοιμαστούν, ενώ εκείνη απομακρύνθηκε προς τις σκάλες της Αγίου Νικολάου.

Από τύχη ο Μάκης (ο προσωπικός μου βραδινός ντελιβεράς), έφευγε να παραδώσει δυο παραγγελίες προς την περιοχή μου και βρέθηκα καβάλα στο δίτροχο. Με μηδενική κίνηση βρεθήκαμε στο σπίτι μου σε χρόνο ντε-τε. Τον ευχαρίστησα κι εκείνος έφυγε με βιασύνη.

- Ψιτ!

Άκουσα από κάπου ψηλά. Κοίταξα στην απέναντι πολυκατοικία και να σου η κυρία Τζένη, την οποία έχω να ανταμώσω καιρό. Της κάνω ερωτηματικό νόημα να ανέβω σπίτι της κι απαντά πάλι με νόημα ότι θα κατέβει αυτή. Παραξενεύτηκα για λίγο, αλλά αποφάσισα να την περιμένω. Μέχρι να κατέβει είχα ανοίξει τη σακούλα και χλαπάκιαζα την πρώτη πίτα. Με είχε κόψει η πείνα από το αλκοόλ. Μασώντας την τελευταία μπουκιά, βλέπω τη φιγούρα της να με πλησιάζει.

- Πάμε σπίτι σου;… μου προτείνει αινιγματικά.

Ανοίγω την εξώθυρα της πολυκατοικίας και παίρνουμε το ασανσέρ. Μπαίνουμε στο σπίτι μου και πάω στην κουζίνα. Της είχα εξηγήσει πως έπρεπε να φάω και την παρακάλεσα να μου πει τα νέα της. Με δυο λόγια μου είπε ότι φιλοξενεί τον ανιψιό της που αποσπάστηκε στο παράρτημα μιας τράπεζας για έξι μήνες. Και ήταν κρίμα το παιδί να νοικιάζει σπίτι, ενώ θα μπορούσε να μένει στης θείας. Το κακό όμως ήταν πως η θεία πλέον δεν είχε ελεύθερο περιθώριο να διασκεδάσει. Αφού κατάπια την τελευταία μπουκιά και ήπια ένα ποτήρι νερό, γύρισα προς το μέρος της και είπα:

- Τι κάθεσαι καύλα μου; Γδύσου και πήγαινε στο δωμάτιο. Πάω να πλύνω τα δόντια μου και έρχομαι να σε γαμήσω.

Μου χαμογέλασε και έφυγε σβέλτα προς την κρεβατοκάμαρα. Εγώ όντως έκανα ότι της είπα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο μου την είδα γυμνή, να επεξεργάζεται ένα σουτιέν της φίλης μου. Βασικά δεν ακριβώς σουτιέν, αλλά δυο κορδόνια μεγάλα με ένα πολύ μικρό ύφασμα για κάθε στήθος. Πού να χωρέσουν τα νέα βυζιά της Τζένης εκεί πέρα;

- Έχεις επισκέψεις;…

με ρώτησε ενώ το βλέμμα της καρφώθηκε πάνω μου τη στιγμή που έβγαζα τα ρούχα μου.

- Μια φίλη!

- Καλή;

- Δεν είναι τέτοια φίλη!

- Και αυτό;… μου έδειξε το σουτιέν.

- Απλά δε φόρεσε σήμερα που βγήκαμε για ποτό. Κόψε τις ερωτήσεις και άρχισε να ρουφάς!

Είχα κατεβάσει το εσώρουχο και έδειξα το πουλί μου που καύλωνε σιγά-σιγά στη θέα των βυζιών της. Η Τζένη γονάτισε και ξεκίνησε να με γλείφει. Την είχα διδάξει καλά και η προθυμία της με ευχαριστούσε. Πολύ γρήγορα πέσαμε στο κρεβάτι και τη γύρισα σε 69. Το μουνάκι της πλέον ήταν περιποιημένο με επαγγελματική αποτρίχωση. Όσο μου ρουφούσε την πούτσα, της έβαλα δυο δάχτυλα και γαργαλούσα με την άκρη της γλώσσας μου τα παχιά μουνόχειλα και την κλειτορίδα της. Αρκετά λεπτά αργότερα τη γύρισα σε ιεραποστολική στάση και έμπηξα το εργαλείο μου στο υγρό μουνάκι της. Καθώς εισχωρούσα μέσα της, έβαλε τα πόδια της πίσω από τη λεκάνη μου. Για περίπου πέντε λεπτά τη γαμούσα ξέφρενα σε αυτή τη στάση.

Ήξερα πως η Τζένη είχε τελειώσει ήδη μια φορά, με το που μπήκα μέσα της, αλλά δεν έπαψα τις προσπάθειες μου. Η τεράστια ποσότητα αλκοόλ που είχα καταναλώσει, καθυστερούσε τη δική μου ολοκλήρωση. Συνέχισα άκοπα να την πηδάω, παρόλο που ο ιδρώτας έσταζε στο σώμα μου. Κάποια στιγμή όταν είχα σκύψει να την φιλήσω με πάθος στο στόμα, μου φάνηκε πως άκουσα την πόρτα να ξεκλειδώνει. Χαμογέλασα στον εαυτό μου και με το αριστερό χέρι άρχισα να τρίβω την κλειτορίδα της Τζένης. Εκείνη πλέον αναστέναζε εντονότερα. Το εσωτερικό του κόλπου της ξεκίνησε να συσπάται. Δάγκωσα τη δεξιά θηλή των τεράστιων βυζιών της.

- Έτσι άντρα μου! Γάμα με, μη σταματάς. Χύνω η πουτάνα. Ωχ! Ναι! Ναι…

Ξεκίνησε να κραυγάζει καθώς τελείωνε για δεύτερη φορά και πιο δυνατά από την πρώτη. Το μουνί της συσπώνταν και προσπαθούσε να μου αρμέξει την πούτσα.

- Στις βυζάρες που βάφτισα θα σε χύσω!

Κρατήθηκα όσο περισσότερο μπορούσα και επιτέλους τράβηξα το καυλί μου, ανέβηκα πιο πάνω και άρχισα να χύνω πάνω στο βυζιά της μια τεράστια ποσότητα σπέρματος. Στη συνέχεια σηκώθηκα και πήρα μωρομάντηλα για να τη σκουπίσω, όσο η ίδια μάλαζε το σπέρμα μου πάνω στα βυζιά της. Κατόπιν φόρεσα μια φόρμα, της είπα ότι η φίλη μου γύρισε και τη συνόδευσα έως την πόρτα δίνοντάς της ένα φιλί. Εκείνη με ευχαρίστησε και καληνύχτισε.

- Ο καπνός σου είναι εδώ, μου είπε η φίλη μου από την Αίγυπτο.

Καθώς κάθισα στην πολυθρόνα απέναντι της στρίβοντας ένα τσιγάρο μου έδωσε ένα ποτήρι ουίσκι από το δικό μας μπουκάλι. Άναψα το τσιγάρο, πήρα μια βαθιά τζούρα και έπειτα ύψωσα το ποτήρι μου προς χαιρετισμό πίνοντας μια μικρή γουλιά...
Copyright protected OW ref: 185629Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.