Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Περίμενα τη συγκεκριμένη ταινία να έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ήθελα να τη δω στη μεγάλη οθόνη για να την απορροφήσω καλύτερα. Υπάρχουν βέβαια περιορισμοί στα πόσα άτομα μπορεί να βρίσκονται μέσα στο σινεμά, αλλά ήλπιζα πως η νυχτερινή προβολή δε θα είχε τόσο κόσμο και θα έβρισκα εισιτήριο. Τελικά διαψεύστηκα!

Αρκετός κόσμος περίμενε στην είσοδο και γύρω από το χώρο πώλησης ποπ-κορν και αναψυκτικών. Κοιτώντας όμως τα πρόσωπα πίσω από τις μάσκες, διαπίστωσα πως το μέσο όρο ηλικίας ήταν μικρό. Ανασήκωσα τους ώμους μου αδιάφορα. Επιτέλους η ώρα πλησίασε και ο ταξιθέτης άρχισε να κόβει τα εισιτήρια των παρευρισκόμενων. Δεν ακολούθησα τη μάζα! Πλησίασα στο τέλος και πριν παραδώσω το απόκομμα κοίταξα μπροστά, αντιλαμβανόμενος πλέον πως όλα τα άτομα έμπαιναν στην αίθουσα που ΔΕΝ θα έμπαινα εγώ.

Βάδισα τα μέτρα από τη δική μου αίθουσα προβολής και μπήκα. Οι κουρτίνες είχαν τραβηχτεί και οι διαφημίσεις είχαν ξεκινήσει. Κοίταξα το πλαστικό χαρτί για να βρω το νούμερο της θέσης μου. Και μετά γέλασα δυνατά. Ήμουν μόνος εκτός από μια γυναίκα που στράφηκε προς το μέρος μου. Την αναγνώρισα αμέσως. Το ίδιο έκανε κι εκείνη. Πλησίασα προς τη θέση της.

- Καλησπέρα! Μου φαίνεται θα είμαστε μόνο οι δυο μας, της είπα.

- Ναι, συμφώνησε. Ήθελα οπωσδήποτε να δω αυτήν την ταινία.

- Κι εγώ! Η θέση παραδίπλα σου είναι πιασμένη;… ρώτησα ειρωνικά.

- Ναι! Αλλά μπορείς να αλλάξεις θέσεις αν το ζητήσεις ευγενικά!

Βάλαμε τα γέλια και κάθισα μια θέση πιο μακριά της. Όσο προβάλλονταν τα προσεχή, πιάσαμε ψιλή κουβέντα. Η φίλη μου είναι γιατρός και ενίοτε ερωτική σύντροφος. Σε λίγο η ταινία ξεκίνησε και απορροφηθήκαμε στην υπόθεση. Κανένα άλλο άτομο δε μπήκε στην αίθουσα, έστω και καθυστερημένα.

Η ιδέα δεν είχε μπει καν στο μυαλό μου. Αν και ποτέ δεν το είχα κάνει σε αίθουσα προβολής, ήμουν πολύ συντονισμένος στην υπόθεση για να το σκεφτώ. Το θέμα είναι όμως ότι διαθέτω οξύτατη περιφερειακή όραση και τσάκωσα τη φίλη μου να στρέφεται προς το μέρος μου αρκετές φορές. Σε μια στιγμή που το πλάνο απομακρυνόταν και περίπου στα μέσα της ταινίας, γύρισα κι εγώ το κεφάλι μου προς αυτήν. Την είδα να με κοιτά με λάγνο βλέμμα. Σχεδόν αμέσως βρέθηκε στο διπλανό κάθισμα και μου ψιθύρισε:

- Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ στο σινεμά και είμαστε μόνοι...

Στα κομμάτια η ταινία! Φορούσε φούστα και καλσόν. Ένευσα καταφατικά. Ένα λεπτό αργότερα είχε βγάλει τις μπότες της και είχε κατεβάσει εσώρουχο και καλσόν από τη δεξιά πλευρά, ενώ εγώ είχα λύσει τη ζώνη του τζιν παντελονιού και είχα ξεκουμπώσει τα μισά κουμπιά στον καβάλο. Την είδα να κατεβάζει τη μάσκα της, ενώ πετούσα τη μισοκαυλωμένη πούτσα μου έξω. Έσκυψε προς τη λεκάνη μου και ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει. Έγειρα κοντά της και έψαξα με το χέρι μου το μουνάκι της. Άμεσα έμπηξα τον μέσο και το δείκτη μέσα της.

Δυο λεπτά αργότερα, βολεύτηκα πιο κάτω στη θέση της καρέκλας κι εκείνη είχε καβαλήσει το σιδερένιο καυλί μου, ενώ την είχα πλάτη. Ανεβοκατέβαινε με αργό ρυθμό, ενώ έκανε και κυκλικές κινήσεις. Εγώ πέρασα τα χέρια μου μπροστά και με το αριστερό της χούφτωσα το στήθος δυνατά, ενώ με το δεξί βρήκα την κλειτορίδα της και άρχισα να την τρίβω κυκλικά και στον ίδιο ρυθμό που με καβαλούσε.

Σχεδόν τέσσερα λεπτά αργότερα η φίλη μου βογκούσε μέσα από σφιγμένα χείλη και έχυνε πάνω στην πούτσα μου. Ίσως να έφταιγε αυτή μου η κίνηση ή ο φόβος να μη μας πιάσουν, αλλά ο ερεθισμός της ήταν μεγάλος και ο δικός μου δεν πήγαινε πίσω.

Αφού τελείωσε με ξεκαβάλησε προσεκτικά, κάθισε στο διπλανό κάθισμα και φόρεσε το κιλοτάκι, ενώ στα γρήγορα πέρασε και το καλσόν. Τα μάτια της έλαμπαν με κρυφή χαρά, όμως η πούτσα μου ήταν ακόμα στητή.

- Δε σε ξέχασα, μου είπε και έσκυψε προς τη λεκάνη μου.

Με τα επιδέξια χείλη, χέρια και τη γλώσσα της να μου γλείφει την πούτσα, να την παίζει και να μου μαλάζει τα αρχίδια, δεν άργησα να εκτοξεύσω ένα καυτό κύμα σπέρματος στο στόμα της. Εκείνη αφού τα κατάπιε, σηκώθηκε και ξαναφόρεσε τη μάσκα της. Στη συνέχεια πήγε στη θέση που καθόταν προηγουμένως.

Το θέμα πλέον ήταν ότι είχαμε χάσει αρκετή από την υπόθεση της ταινίας. Γυρίσαμε και κοιταχτήκαμε στα μάτια. Η εμπειρία μας ήταν πιο απολαυστική από μια ταινία.
Copyright protected OW ref: 185617Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).