Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν μου αρέσει να πιέζω καταστάσεις, αλλά αυτή η πόλη έχει μια περίεργη αύρα. Ίσως να φταίει ο θάνατος που έχει ζήσει μέσω της ιστορίας. Δωριείς καταστρέφουν Αχαιούς και κλέβουν το όνομά τους. Από Αχαιοί γίνονται Έλληνες. Από Έλληνες, Ρωμαίοι. Από Ρωμαίοι, Βυζαντινοί. Στη συνέχεια Τούρκοι. Και πάλι Έλληνες. Τέσσερις φορές οι τόποι λατρείας άλλαξαν θρησκεία. Όμως η πηγή παραμένει ίδια.

Έξοδος με τον αγαπημένο μου Ιανό το προηγούμενο Σάββατο. Όχι τίποτα εξεζητημένο! Φόρεσα ντένιμ παντελόνι, μαύρες μπότες (που δεν τις αποχωρίζομαι εύκολα) και ένα μοβ-πράσινο τι-σερτ. Εκείνος επέλεξε τζιν σκούρο μπλε, άρβυλα και λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο.

Περπατήσαμε στους δρόμους της πόλης για καμιά ώρα και καταλήξαμε σε μια επώνυμη καφετέρια στο κέντρο. Έλεγχος εμβολιασμού! Χα, χα, χα! Ναι! Τους δείξαμε τα χαρτιά μας και παραγγείλαμε παλιό ουίσκι.

Δε θα αναφέρω το τι συζητήσαμε. Οι διάλογοι μας είναι πολλοί προσωπικοί και ο κόσμος δε μπορεί να αντιληφθεί (ή και δε θέλει) τις ιδέες μας. Μετά από αρκετά ποτήρια φύγαμε και καταλήξαμε σε ένα διανυκτερεύον ταχυφαγείο. Εκεί οι δρόμοι μας χώρισαν. Εκείνος παρήγγειλε σε πακέτο και περίμενε να ετοιμαστούν, εγώ βγήκα και περπάτησα μόνη στην πόλη.

Είχα διάθεση να εκτονωθώ και έψαχνα με το μάτι μου κάτι που θα με έλκυε έστω αρκετά. Η τύχη πάντα μου χαμογελά! Ίσως επειδή είμαι τολμηρή ή επειδή η μοίρα πάντοτε συνωμοτεί υπέρ μου.

Ανεβαίνοντας τα 193 σκαλοπάτια που ενώνουν το κέντρο της πόλης με την περιοχή του κάστρου, ένοιωσα μια ανεξήγητη έξαψη. Στο διάβα μου κάθονταν παρέες τριών ή τεσσάρων ατόμων από νεαρούς, έχοντας κουτάκια μπύρας δίπλα τους. Φθάνοντας περίπου στη μέση των σκαλοπατιών, μύρισα κάτι ανεπαίσθητο. Ήταν σάπιο νεράντζι. Μια ανάμνηση από το παρελθόν ήρθε στο μυαλό μου σαν σίφουνας και έφυγε το ίδιο γρήγορα. Το βήμα μου έγινε πιο σβέλτο και κάλυψα ταχύτατα την απόσταση που με χώριζε από το κάστρο.

Έστριψα αριστερά μετά τις σκάλες και κινήθηκα περιμετρικά της καγκελωτής που περιστοίχιζε το αρχαίο οχυρό. Οι αισθήσεις μου δεν είχαν πέσει έξω. Ένας τριαντάρης ανακουφιζόταν στις μεγάλες πικροδάφνες.

- Μη με αρπάξεις, ψιθύρισα προς το μέρος του.

Ο άντρας πετάχτηκε στον αέρα τρομαγμένος, με το πουλί να κρέμεται έξω από το παντελόνι. Ήμουν πλέον σίγουρη ότι είχε ακούσει το μύθο της Πατρινέλας. Τον πλησίασα τόσο γρήγορα που γι' αυτόν χρειάστηκε μόνο ένα πετάρισμα των βλεφάρων για να αντιληφθεί την παρουσία μου. Το δεξί μου χέρι του έπιασε την πούτσα. Είχε ανατριχιάσει από φόβο και τα μάτια του ήταν αλλόκοτα γουρλωμένα. Μισοχαμογέλασα επίτηδες. Το χέρι μου άρχισε να μαλακίζει γρήγορα το καυλί του.

- Δεν έχεις ταίρι;… του ψιθύρισα ξανά στο αυτί.

Έγνεψε καταφατικά. Η πούτσα του είχε σκληρύνει, όχι όμως από καύλα, αλλά από αντίδραση. Τον γύρισα προς τις πικροδάφνες, στο μέρος που είχε ποτίσει νωρίτερα και κόλλησα το στόμα μου στο λαιμό του. Μισή ανάσα αργότερα βόγκηξε δυνατά. Το σώμα του μετέτρεψε τον τρόμο σε σεξουαλική διέγερση και έχυσε μια τεράστια ποσότητα σπέρματος πάνω στο σημείο που είχε κατουρήσει νωρίτερα καθώς εγώ του μαλάκιζα την πούτσα ολοένα και πιο γρήγορα. Τα πόδια του έτρεμαν ανεξέλεγκτα κι εγώ πισωπάτησα αφήνοντας τον εκεί.

Μια ώρα αργότερα έφτανα στην οικεία που με φιλοξενούσε ο αγαπημένος Ιανός. Αν και η απόσταση ήταν μικρή είχα περπατήσει κάνοντας έναν τεράστιο κύκλο για να φθάσω. Είχα την αίσθηση ότι ήταν με κάποια γυναίκα. Φυσικά μου είχε δώσει κλειδιά για το σπίτι του και ήμουν πάντοτε καλοδεχούμενη, αλλά αναρωτήθηκα μήπως τον διακόψω. Και μετά σκέφτηκα ότι ποτέ δε θα τον πείραζε κάτι τέτοιο.

Μπήκα στο σπίτι και κάθισα στον καναπέ του σαλονιού βάζοντας ένα ποτήρι ουίσκι από το μπουκάλι μας. Το συγκεκριμένο είναι πενήντα ετών και μόνο οι δυο μας το μοιραζόμαστε. Κοίταξα το ποτήρι μου και αμέσως κινήθηκα για να γεμίσω ένα δεύτερο. Ανασήκωσα το φρύδι μου και γέλασα απαλά σε αυτό που άκουσα από το μέσα δωμάτιο. Η φωνή προερχόταν από μια γυναίκα μέσης ηλικίας και λίγο παραπάνω.

- Έτσι άντρα μου! Γάμα με, μη σταματάς. Χύνω η πουτάνα. Ωχ! Ναι! Ναι! Ναι!

Βογκητά και κραυγές ακολούθησαν.

- Στις βυζάρες που βάφτισα θα σε χύσω!

Βάρεσα παλαμάκια αργά. Ίσα που ακούστηκαν. Περίμενα δύο λεπτά υπομονετικά και επιτέλους μια ξανθιά πενηντάρα βγήκε από το δωμάτιο. Ο Ιανός είχε φορέσει μια φόρμα και τη συνόδευε στην πόρτα. Τη φίλησε απαλά στα χείλη και εκείνη τον ευχαρίστησε και τον καληνύχτισε.

- Ο καπνός σου είναι εδώ, του είπα.

Το καλό με τον Ιανό είναι ότι δεν παραξενεύτηκε, ούτε φοβήθηκε, ούτε αναπήδησε. Σίγουρα με είχε αντιληφθεί. Στα γρήγορα έστριψε ένα τσιγάρο, το άναψε, τράβηξε μια γερή τζούρα κι εγώ του έδωσα το ποτήρι με το παλαιωμένο ουίσκι.

Καθίσαμε σιωπηλά και αντικριστά, απολαμβάνοντας το θεσπέσιο νέκταρ.
Copyright protected OW ref: 185598Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.