Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Μαρία τα είχαμε ήδη έναν χρόνο όταν κάναμε για πρώτη φορά τρίο μ' ένα φίλο μου, τον Αλέξανδρο, που είχε έρθει να μ' επισκεφθεί από το εξωτερικό και τον φιλοξενούσα. Έγινε πέρσι τον Οκτώβριο, τελείως αυθόρμητα κι αφού όλοι μας είχαμε πιει αρκετά.

Πριν μπω σε λεπτομέρειες να πω ότι η Μαρία (26) είναι 1.70, λεπτή, καστανή, με μικρά και σφριγηλά στήθη και μακριά δυνατά πόδια. Εγώ (35) είμαι στο 1.90, επίσης λεπτός, καστανόξανθος. Ο Αλέξανδρος (συνομήλικός μου) λίγο πιο κοντός, λίγο πιο γεμάτος, λίγο πιο μελαχρινός από μένα.

Καθόμασταν λοιπόν και βλέπαμε μια ταινία οι τρεις μας, στον καναπέ, η Μαρία κουρνιασμένη στην αγκαλιά μου, με μια κουβέρτα ριγμένη πάνω μας, ο Αλέξανδρος λίγο πιο 'κει. Η ταινία, το Suntan ήταν, είχε αρκετές ερωτικές σκηνές και από ένα σημείο και μετά η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ήταν αρκετά ηλεκτρισμένη. Κάτω από την κουβέρτα η Μαρία χάιδευε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι κι εγώ δεν έχανα ευκαιρία να περιτρέχω με το δάχτυλό μου τις καμπύλες του κορμιού της. Αμέσως μόλις τελειώνει η ταινία, ο Αλέξανδρος δηλώνει ότι είναι κουρασμένος και πάει για ύπνο. Με το που βγαίνει από το δωμάτιο, η Μαρία μού ψιθυρίζει στο αφτί ότι θέλει να πηδηχτούμε "εδώ και τώρα". Σηκώνεται, γονατίζει μπροστά μου, μου λύνει τη ζώνη, κατεβάζει το φερμουάρ του τζιν και ξεκινάει να με τσιμπουκώνει – και, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό.

Δεν έχει περάσει μισό λεπτό και μου έχει γίνει πέτρα. Κι ενώ έχω αρχίσει να βογκάω από καύλα, βλέπω το φίλο μου να μπαίνει στο δωμάτιο, είτε μας είχε ακούσει, είτε είχε ξεχάσει κάτι. Μόλις αντιλαμβάνεται τί συμβαίνει κοκαλώνει, πάει να φύγει, εκεί όμως βρίσκω το θάρρος και του κάνω νόημα να πλησιάσει. Έρχεται και κάθεται δίπλα μου, ενώ η Μαρία συνεχίζει ακάθεκτη, σαν να μην έχει αντιληφθεί την παρουσία του.

- Μωρό μου, έχουμε κι ένα φιλοξενούμενο εδώ και δεν πρέπει να τον αφήσουμε παραπονεμένο…

της λέω. Τότε εκείνη, πάντα στα γόνατα, μετακινείται λίγο ώστε να βρεθεί μπροστά του, του κατεβάζει τη φόρμα κι αρχίζει να τον τσιμπουκώνει, ενώ εμένα μου τον παίζει με το δεξί της χέρι. Σε δευτερόλεπτα έχει καυλώσει κι εκείνος. Ο πούτσος του σε μέγεθος και πάχος όπως περίπου ο δικός μου, γύρω στα 16 εκατοστά. Για κανένα δίλεπτο-τρίλεπτο η Μαρία αλλάζει θέσεις, μια τσιμπουκώνει τον έναν, μια τον άλλον, ώσπου, μια στιγμή που έχει εμένα στο στόμα της, ο Αλέξανδρος σηκώνεται, πηγαίνει από πίσω της, της κατεβάζει το λευκό σορτσάκι και το γαλάζιο στρινγκάκι που φόραγε και μπαίνει με δύναμη μέσα στο μουνάκι της.

Η Μαρία βγάζει τότε μια κραυγή έκπληξης και πόνου, η οποία αντικαθίσταται σχεδόν αμέσως από συνεχείς κραυγές καύλας. Ο Αλέξανδρος αρχίζει να τη γαμάει κανονικά, δίνοντάς της και μερικές σφαλιάρες στο κωλαράκι, μέχρι που δίχως καμιά προειδοποίηση καρφώνεται όσο πιο βαθιά μέσα της του επιτρέπει αυτή η στάση κι αρχίζει να χύνει. Εκεί δεν άντεξα, άρχισα να χύνω κι εγώ. Ήθελα να τα ρίξω στο στόμα της. Κάθε φορά που το κάνω τα καταπίνει πρόθυμα, ήταν όμως αδύνατον! Ούρλιαζε πλέον από την καύλα και τα πιο πολλά πήγαν στο πρόσωπό της. Μετά από αυτό πήγαμε για ύπνο, όμως σε δέκα λεπτά μου είχε σηκωθεί ξανά. Της το είπα.

- Θέλω και τα δικά σου μέσα μου…

μου λέει. Πέφτω επάνω της και της τον χώνω. Ήταν πανεύκολο, γλίστρησε αμέσως μέσα. Ήταν πολύ περίεργη αίσθηση να έχω τον πούτσο μου στο γεμάτο με τα χύσια του φίλου μου μουνάκι της γκόμενας μου. Δεν κράτησα ούτε ένα λεπτό, έχυσα κι εγώ. Ο Αλέξανδρος έφυγε το επόμενο πρωί. Προηγουμένως όμως με ρώτησε αν με πείραξε που τέλειωσε μέσα στη Μαρία. Όχι, του απάντησα, κάθε άλλο, κι έλεγα την αλήθεια. Σε δύο εβδομάδες έρχεται ξανά Θεσσαλονίκη και μου ζήτησε να τον φιλοξενήσω. Νομίζω πως και η Μαρία θα χαρεί να τον δει ξανά, άλλωστε μου εκμυστηρεύθηκε ότι ήταν τέλειο να έχει δύο πούτσους μέσα της, έναν να της γαμάει το στόμα κι έναν το μουνί...
Copyright protected OW ref: 185588Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.