Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια χαρά σε όλη την παρέα. Είμαι ο Γιάννης 40 ετών. Η γυναίκα μου η Κατερίνα διαθέτει πλούσιες καμπύλες και το πιο καυτό σημείο του σώματός της είναι τα μεγάλα της βυζιά. Είναι 38 ετών και είμαστε παντρεμένοι δέκα χρόνια περίπου. Κανονίσαμε φέτος τον Ιούλιο ένα πενθήμερο ταξίδι οι δύο μας στα Χανιά και αφήσαμε τα παιδιά στα πεθερικά μου. Ευκαιρία για μία σεξουαλική ανανέωση στη σχέση μας, αφήνοντας πίσω όλα τα προβλήματα που μας δημιουργήθηκαν από τα συνεχόμενα lock down.

Αφού τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο, πήγαμε για μία γρήγορη βουτιά στην πισίνα. Τα βλέμματα όλων των αντρών έπεσαν πάνω στα βυζιά της Κατερίνας που με δυσκολία κρατούσε το μαγιό της. Ήταν φωτιά, σέξι και όπως μου είπε αργότερα αρκετά υγρή, βλέποντας όλο τον ανδρικό πληθυσμό να τη χαζεύει. Καύλωσα με αυτό που μου είπε και την οδήγησα στο δωμάτιο. Την πέταξα στο κρεβάτι και τη γαμούσα με τόση δύναμη που έχυσε ήδη δύο φορές. Εγώ έχυσα, που άλλου, στις βυζάρες της.

Κάναμε το μπανάκι μας και αράξαμε πλέον στο μπαλκόνι πίνοντας το κρασάκι μας. Εκεί μου είπε πως πρώτη φορά είχα τέτοια στύση τον τελευταίο χρόνο και με ρώτησε εάν με καύλωσε το γεγονός πως είδε τόσους άνδρες να τη χαζεύουν και να θέλουν να τη γαμήσουν. Ναι της απάντησα. Με καύλωσε πολύ αυτό, αν και ένιωσα ένα είδος ζήλιας. Μη φοβάσαι μου λέει, αύριο που είναι τα γενέθλια σου, θα σου ετοιμάσω το ομορφότερο δώρο.

Το επόμενο μεσημέρι πήγαμε σε μία παραλία που δεν είχε πολύ κόσμο. Αράξαμε στην άκρη, στήσαμε ομπρέλα, πετσέτες και βουτήξαμε. Μου έπιασε τον πούτσο μέσα στο νερό και μου είπε ώρα να πάρεις το δώρο σου. Με πήρε από το χέρι και με ξάπλωσε πάνω στην πετσέτα. Αυτή στάθηκε όρθια και μου χάρισε ένα καυτό αισθησιακό χορό, βγάζοντας τελείως το μαγιό της μένοντας ολόγυμνη. Ο πούτσος μου έγινε πέτρα, αν και κοιτούσα από την αριστερή πλευρά μην μας βλέπει κανένας.

Ξεκίνησε να μου παίζει τον πούτσο με τα τεράστια βυζιά της. Στη συνέχεια τον πήρε στο στόμα της και μου έκανε το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου. Μόλις της φώναξα ότι θα χύσω, αμέσως τον έβγαλε από το στόμα της και πιέζοντας τα αρχίδια μου, έριξε τα καυτά μου χύσια στα βυζιά της. «Αυτό για αρχή…» μου είπε. Βάλε από ένα τζινάκι να χαλαρώσουμε και μπήκε γυμνή στη θάλασσα για να πλυθεί. Βγαίνοντας από το νερό ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου. Ήμασταν πλέον και οι δύο γυμνοί και απολαμβάναμε τα ποτάκια μας.

- Σου άρεσε αγάπη μου;

- Ναι της είπα, ήσουν απίστευτη.

- Λες να μας είδε κανείς με ρώτησε;

- Δεν ξέρω της απαντώ, αλλά αν μας είδε κάποιος σίγουρα θα έχει τον έχει παίξει για πάρτη σου. Είσαι σκέτη καύλα!

Μετά από 10 λεπτά περίπου, μας πλησίασε ένα ζευγάρι και μας ρώτησε αν έχουμε πρόβλημα να κάτσουν δίπλα μας. Αφού ρίξαμε τις πετσέτες επάνω μας να κρύψουμε τα γυμνά μας κορμιά, η Μαριαλένα, όπως μάθαμε αργότερα το όνομα της, μας είπε πως και αυτή και ο σύζυγος της, ο Ανδρέας, λατρεύουν το γυμνισμό. Λίγο τα τζινάκια, λίγο η καύλα μας που ήταν στα ύψη, τους είπαμε πως δεν έχουμε πρόβλημα.

Η Μαριαλένα ήταν 40 ετών με τέλειο κώλο, ξυρισμένο μουνί αλλά με μικρά βυζιά. Ο Ανδρέας ήταν 45 ετών, με κοιλίτσα και με πούτσο μεγαλύτερο από το δικό μου. Αφού μπήκαν να δροσιστούν στη θάλασσα, η Κατερίνα που δεν είχε πάρει τα μάτια της από τον πούτσο του, μου λέει:

- Γουστάρω τρελά να κάνουμε φάση με τα παιδιά. Είμαι πολύ καυλωμένη. Θέλω να γλείψω το καυλί του, να το χώσω στο μουνί μου και στον κώλο μου, είναι τεράστιο. Σε παρακαλώ, μου λέει, αγάπη μου κάνε μου αυτή τη χάρη και με φιλάει παθιασμένα.

- Τι λες;… της απαντώ, είσαι με τα καλά σου;

- Κι εσύ δε θα χάσεις, μου λέει, δεν είδες τη μούναρος είναι η Μαριαλένα. Ευκαιρία να σκίσεις έναν τέτοιο κώλο. Μη μου το χαλάς σε παρακαλώ. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ζήσουμε κάτι διαφορετικό. Το θέλω σαν τρελή.

- Και πως θα γίνει αυτό;… κι αν δεν θέλουν;… τη ρώτησα.

- Έχε μου εμπιστοσύνη και στο τέλος θα περάσουμε όμορφα και οι τέσσερις.

Βγαίνοντας τα παιδιά από τη θάλασσα, η Κατερίνα αρχίζει να μου γλείφει σιγά σιγά τον πούτσο. Τη ντροπή μου όμως διέκοψε η φωνή της Μαριαλένας που είπε στο σύζυγό της πως αυτή είναι η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την ερωτική τους φαντασίωση. Μας διέκοψαν λέγοντας μας, να συζητήσουμε για κάτι που θέλουν και να πιούμε ένα ποτάκι.

- Θέλω να γαμηθούμε εναλλάξ, αν δεν έχετε και εσείς πρόβλημα είπε η Μαριαλένα. Δεν το έχουμε ξανακάνει και γουστάρουμε τρελά να το ζήσουμε.

- Η Κατερίνα πετάχτηκε αμέσως λέγοντας της, πως και εμείς θέλουμε, έτσι Γιάννη αγάπη μου;

- Μέσα λέει ο Ανδρέας, και τελευταίος απάντησα εγώ θετικά.

Ο πειρασμός να γαμήσω ένα μούναρο όπως η Μαριαλένα ήταν τεράστιος, αλλά δεν ήθελα η Κατερίνα να αφεθεί στον πούτσο του Ανδρέα.

Η Μαριαλένα έκανε την πρώτη κίνηση και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο. Ο Ανδρέας ρούφαγε τα βυζιά της γυναίκας μου και της χάιδευε το μουνί που ήταν μούσκεμα. Αφού την έστησε στα τέσσερα, άρχισε να της γαμάει το μουνί.

- Είσαι φοβερός του λέει, μου ξεσκίζεις το μουνί. Τι πούτσα είναι αυτή. Μη σταματάς, κάνε με δικιά σου γαμιά μου...

Εγώ ξάπλωσα ανάσκελα τη Μαριαλένα και της γαμούσα το μουνί.

- Έτσι Γιάννη, γάμε με την πουτάνα, συνέχισε. Με έχεις τρελάνει, σκίσε με, χύνω...

Τότε πετάχτηκε ο Ανδρέας και μου είπε:

- Έλα Γιάννη, να τις βάλουμε δίπλα δίπλα και να τις γαμήσουμε ταυτόχρονα από κώλο.

Το κωλαράκι της Μαριαλένας ήταν ανοιχτό, ενώ της Κατερίνας μου σφικτό. Όσο η γυναίκα μου ούρλιαζε από πόνο και καύλα, τόσο πιο σκληρός γινόταν ο πούτσος μου.

- Χύνω φωνάζω στη Μαριαλένα, χύνω καύλα μου στο κωλαράκι σου…

- Χύνω…

φωνάζει και ο Ανδρέας και χύνει ταυτόχρονα στο κωλαράκι της Κατερίνας.

- Τέλεια ήταν…

φώναζε η Μαριαλένα από την καύλα και αμέσως έδωσε ένα καυτό φιλί στον Ανδρέα.

- Τι πούτσα έφαγα η πουτάνα, φώναζε η δικιά μου. Με ξέσκισες ρε Ανδρέα.

Αφού πήραμε δύο ανάσες και ήπιαμε αρκετά σφηνάκια, η Κατερίνα χαϊδεύοντας τον πούτσο του Ανδρέα, γύρισε και του είπε:

- Σήμερα είναι τα γενέθλια του άνδρα μου. Θέλω το βράδυ αν θες και εσύ βέβαια να πάρετε παρτούζα τη Μαριαλένα κι εγώ να σας βλέπω.

- Και το ρωτάς;… πετάγεται με μία φωνή η Μαριαλένα. Μέσα! Ο Γιάννης είναι τρομερός γαμιάς. Μου έσκισε τον πάτο. Ποτέ δεν έχω νιώσει δύο πούτσες να ξεσκίζουν τις τρύπες μου. Το θέλω σαν τρελή!

- Μέσα λέει ο Ανδρέας. Αλλά μετά Κατερίνα θα έρθει η σειρά σου. Θα περιποιηθούμε και εσένα αναλόγως...

- Ωραία, λέει η Κατερίνα. Τρελαίνομαι για κόλπα και νέες περιπέτειες!

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 185591



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.