Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Πέτρος, 35 ετών παντρεμένος εδώ και 5 χρόνια. Η γυναίκα μου, Ιωάννα είναι 40. Από την πρώτη στιγμή που τα φτιάξαμε με την Ιωάννα απολαμβάναμε πολύ το σεξ. Το κάναμε πολύ συχνά, με τις ώρες πολλές φορές και με κάθε τρόπο. Η Ιωάννα ήταν πολύ πιο έμπειρη από μένα (όταν τα φτιάξαμε πρώτη φορά ήμουν 25 και είχα μόνο 2 σχέσεις μέχρι τότε) και ήξερε τι γουστάρει στο σεξ και πως να καυλώνει έναν άντρα. Ήταν η πρώτη που γάμησα από κώλο και το γούσταρε τρελά. Κι εγώ μαζί της άρχισα να ανακαλύπτω πολλά πράγματα που μου άρεσαν και δεν το ήξερα μέχρι τότε.

Μετά από κάποια χρόνια σχέσης παντρευτήκαμε και αφού αποφασίσαμε ότι θέλουμε παιδί, αρχίσαμε να το κάνουμε χωρίς προφυλάξεις και να χύνω μέσα της. Εκεί το γαμήσι πήγε σε άλλα επίπεδα. Τρελαίνονταν να της γεμίζω το μουνάκι με χύσια μετά από ένα δυνατό γαμήσι και εγώ μετά γούσταρα να της δίνω τον πούτσο μου στο στόμα να τον καθαρίζει από τα χύσια. Άλλες φορές αφού έχυνα, έμενα λίγο μέσα της μέχρι να ξανακαυλώσω και μετά τον έβαζα κατ’ ευθείαν στον κώλο, με τα χύσια να χρησιμεύουν σα λιπαντικό. Τον έπαιρνε αμέσως η καργιόλα. Στο τέλος κατέληγε με χυμένο μουνί και κώλο ταυτόχρονα.

Περνούσε ο καιρός, δεν καταφέρναμε να μείνει έγκυος. Πήγαμε να κάνουμε εξετάσεις, τα αποτελέσματα ήταν καλά και για τους δυο, δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Το σπέρμα μου ήταν δυνατό και αυτή δεν είχε κανένα πρόβλημα που να φαίνεται στις εξετάσεις. Αυτό μας προβλημάτισε ακόμα περισσότερο, αλλά κυρίως έριξε την Ιωάννα ψυχολογικά, γιατί πίστευε ότι αυτή έχει πρόβλημα και ας μην βρήκαμε κάτι. Ο γιατρός μας εξήγησε ότι οι πιθανότητες πέφτουν όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία της γυναίκας και αυτό την επηρέασε πολύ μιας και είχε πιάσει πια τα 40. Μας παρότρυνε βέβαια να συνεχίσουμε τις προσπάθειες κανονικά. Αυτό προσπάθησα να κάνω εγώ, αλλά η Ιωάννα είχε όλο και λιγότερη όρεξη για σεξ λόγω της κατάστασης.

Κάπου εδώ ξεκινάει η ιστορία μας, πριν ένα χρόνο, καλοκαίρι 2020. Μόλις τελειώνει το lockdown, κανονίζουμε να πάμε πολυήμερες διακοπές να ξεσκάσουμε επιτέλους και να χαλαρώσουμε. Πήγαμε 3 βδομάδες τον γύρο της Κρήτης. Από την πρώτη στιγμή στην παραλία εγώ άρχισα να έχω τρελές καύλες που την έβλεπα με το μαγιό να κάνει ηλιοθεραπεία. Η Ιωάννα είναι μελαχρινή, 1.75μ στο ύψος, με τεράστια βυζιά, καμπύλες και τέλεια μεγάλη κωλάρα. Πολλές φορές της άρεσε να βγάζει το πάνω μαγιό στην παραλία και να μένει με τις βυζάρες της ελεύθερες στον ήλιο. Αυτό το θέαμα με καύλωνε τρελά (και σίγουρα καύλωνε και όποιον περνούσε). Τις πρώτες μέρες πηγαίναμε σε οργανωμένες παραλίες με πολύ κόσμο οπότε δεν το έβγαλε καμιά φορά. Μια μέρα ξυπνήσαμε πολύ πρωί και πήγαμε σε μια παραλία πιο ερημική που ήμασταν μόνοι μας. Εκεί της άρεσε πάρα πολύ. Χαλάρωσε και έβγαλε και το πάνω μέρος του μαγιό. Τρελάθηκα στο θέαμα και καύλωσα πάρα πολύ. 3 μέρες στην Κρήτη δεν το είχαμε κάνει ούτε μια φορά. Πήρα κοντά και άρχισα να τη χαϊδεύω. Ανταποκρίθηκε και αυτή και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο. Εκεί κατάλαβε την καύλα μου.

- Έλα γάμησε με λίγο. Στα γρήγορα όμως μην έρθει κανείς…

μου λέει και σηκώνεται όρθια. Πάμε πίσω από ένα βράχο, όρθια αυτή να κρατιέται απ’ τον βράχο και εγώ να μπαίνω από πίσω της. Απίστευτη καύλα, ούρλιαζε σαν τρελή, φώναζε.

- Γάμησε με, σκίσε με…

Πρώτη φορά την άκουγα να φωνάζει τόσο δυνατά στο γαμήσι. Εγώ χτύπαγα με δύναμη την κωλάρα της και της τον έχωνα βαθιά στο μουνί της.

- Πιο δυνατά γάμησε με! (ξαναφώναξε η Ιωάννα)

- Σε χύνω καργιόλα… είπα εγώ.

Εγώ δεν άντεχα πολύ ακόμα, στα 2 λεπτά περίπου έχυσα στο μουνάκι της. Το γέμισα. Είχα καιρό να γαμήσω, ήταν και πολύ καύλα η στιγμή, δεν άντεξα άλλο. Σηκωθήκαμε, πλυθήκαμε στη θάλασσα και μετά ξαπλώσαμε τελείως γυμνοί και οι δύο αυτή τη φορά.

- Έχω καυλώσει πάρα πολύ, δε μου έφτασε αυτό (είπε).

- Εσύ μου είπες να κάνουμε γρήγορα μην έρθει κανείς (της είπα, αστειευόμενος όμως).

- Καλά δεν εννοούσα τόσο γρήγορα, έλεος. Ούτε να χύσω δεν πρόλαβα (λέει ενοχλημένη).

Τσαντίζομαι και όπως είναι την αρπάζω απ’ το λαιμό και της ρίχνω δυο σφαλιάρες (ήταν το παιχνίδι μας). Αμέσως παίρνει καυλωμένο ύφος.

- Αχ, ναι έτσι καύλα μου. Χτύπα με.

- Θες να χύσεις μωρή καργιόλα;

- Ναι γαμιά μου…

- Τώρα θα δεις!

Όπως είναι της σκάω ακόμα δυο σφαλιάρες στα βυζιά και μία στο μάγουλο. Μετά κατεβαίνω στο μουνάκι της και αρχίζω γλείψιμο. Ήταν μούσκεμα απ’ τα υγρά της και είχε και την αλμύρα της θάλασσας που το έκαναν τέλειο. Αυτή βόγκαγε και φώναζε σαν τρελή.

- Έτσι καύλα μου, κάνε με να χύσω…

Εγώ συνέχισα πιο δυνατά και μετά φωνάζει τόσο δυνατά που σίγουρα θα μας άκουσε κάποιος ακόμη και μακριά.

- Χύνω γαμιά μου, χύνω, ναι!

Ένιωσα όλο της το κορμί να συσπάται από την καύλα. Έχυνε και έτρεμε. Μόλις τελείωσε, τη σηκώνω και την βάζω στα τέσσερα να τη γαμήσω ξανά. Εκείνη την στιγμή όμως βλέπουμε κάποιους να πλησιάζουν από μακριά. Τραβιέμαι αμέσως και ξαπλώνουμε στις πετσέτες μας σα να μη συμβαίνει τίποτα. Βάζω το μαγιό μου και η Ιωάννα μόνο το κάτω μέρος και ξαπλώνει μπρούμυτα. Σιγά σιγά πλησιάζουν και παρατηρώ ότι ήταν μια παρέα νεαρών ξένων τουριστών. 3 άντρες και 2 γυναίκες. Οι δύο άντρες ήταν ξανθοί με πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα και βορειοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και ο τρίτος ήταν μαύρος. Οι γυναίκες κι αυτές… μία ξανθιά και μια μελαχρινή, αδύνατες και ψηλές, τυπικές Bρετανίδες ή Γαλλίδες μάλλον. Αφού πλησίασαν την παραλία, πέρασαν από μπροστά μας και μας χαιρέτησαν με ένα αμήχανο “Hello” όπως και εμείς. Πήγαν αρκετά πιο πέρα και έκατσαν κι αυτοί. Δεν ήμουν σίγουρος αν άκουσαν ή είδαν κάτι, αλλά δε με ενδιέφερε κιόλας. Απλά χαλάστηκα που ήρθαν εκείνη την ώρα.

Μετά από λίγο βγάζουν τα ρούχα τους και πέφτουν στην θάλασσα. Οι γυναίκες της παρέας, βγαίνοντας, μένουν μόνο με το κάτω μέρος του μαγιό και κάνουν ηλιοθεραπεία με τα βυζιά τους ελεύθερα. Είχαν και οι δύο ωραία στητά στήθη. Η Ιωάννα, αφού είδε ότι και οι άλλες τα βγάλανε έξω, γύρισε κι αυτή ανάσκελα και άφησε να βυζιά της να φαίνονται. Προφανώς τα βυζιά της Ιωάννα ήταν πολύ ανώτερα από τις τουρίστριες παρόλο που τους έριχνε γύρω στα 20 χρόνια. Μετά από λίγο αρχίσανε τα παιχνίδια με μια μπάλα και κάνανε πολύ φασαρία και μας την σπάσανε. Ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, ντυθήκαμε, όταν ξαφνικά σκάει η μπάλα στην πλάτη της Ιωάννας.

- Έλεος ρε μαλάκες γαμώ την μπάλα σας…

άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει η Ιωάννα στα ελληνικά. Αυτοί άρχισαν να μας ζητάνε συγγνώμη και μας έλεγαν κάτι στα γαλλικά που δεν καταλαβαίναμε. Η Ιωάννα έβριζε στα ελληνικά, ώσπου πλησιάζει ο μαύρος της παρέας και σε καλά ελληνικά μας λέει:

- Συγγνώμη ζητάνε τα παιδιά, δεν το κάνανε επίτηδες. Δεν είναι ανάγκη να βρίζετε τόσο πολύ.

Σκαλώνει η Ιωάννα γιατί δεν περίμενε να καταλαβαίνει κάποιος όλες τις βρισιές της. Αλλά συνεχίζει και του απαντάει:

- Ήρθαμε σε μια παραλία ήσυχη να χαλαρώσουμε και δε φτάνει που φωνάζετε και κάνετε φασαρία, μας πετάτε και την μπάλα πάνω μας.

- Ζητήσαμε συγγνώμη γι’ αυτό, αλλά η παραλία είναι για όλους, δε μπορείτε να την έχετε μόνοι σας. Και αν σας πείραζε η φασαρία ας μας το λέγατε και θα κάναμε πιο ήσυχα… απάντησε ο μαύρος.

Κάπου εκεί λύθηκε η παρεξήγηση και πιάσαμε την ψιλοκουβέντα. Εμείς θα φεύγαμε αλλά μας είπαν τα παιδιά να πάμε να κάτσουμε μαζί τους που έχουν φέρει ψυγειάκι με αναψυκτικά και μπύρες να μας κεράσουν κάτι για να επανορθώσουν. Επέμεναν πολύ οπότε κάτσαμε. Η παρέα ήταν δυο ζευγάρια τουριστών από Γαλλία (22-23 ετών) ενώ ο μαύρος που μίλαγε ελληνικά ήταν ο Κρίστιαν που γνώριζε τον ένα Γάλλο από παλιά που έμενε στο Παρίσι, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια δούλευε στα Χανιά σε τουριστικό πρακτορείο και αναλάμβανε να συνοδεύει τους τουρίστες σε εκδρομές επειδή γνώριζε πολλές γλώσσες. Ο Κρίστιαν ήταν λίγο μεγαλύτερος (26 χρονών), ψηλός 1.90 περίπου και αδύνατο αλλά γυμνασμένο σώμα.

Σε όλη την διάρκεια οι Γαλλίδες ήταν γυμνόστηθες και άνετες με τα βυζιά τους έξω και σε κάποια φάση παρότρυναν την Ιωάννα να τα βγάλει κι αυτή και να μη ντρέπεται αφού και πριν έτσι καθόταν. Με τα πολλά την έπεισαν (την έσπρωξα κι εγώ λίγο) και τα έβγαλε. Εκεί καρφώθηκαν όλα τα βλέμματα πάνω της, σε σημείο που ενοχλήθηκε λίγο αλλά δεν είπε κάτι. Τα βυζιά των 22χρονων δεν έπιαναν μία μπροστά της. Η μία από της Γαλλίδες έκανε νόημα στο αγόρι της να μην κοιτάει έτσι, ενώ η άλλη αντίθετα της είπε ότι έχει πολύ ωραίο στήθος και η Ιωάννα την ευχαρίστησε και της είπε το ίδιο. Ο Κρίστιαν το έπαιζε άνετος, αλλά είδα ότι έριχνε κλεφτές ματιές στην Ιωάννα και το μαγιό του είχε φουσκώσει. Η ώρα περνούσε ευχάριστα, αλλά κάποια στιγμή λέμε άντε να κάνουμε μια τελευταία βουτιά και να φύγουμε. Λέμε να βουτήξουμε όλοι μαζί και ένας απ’ τους Γάλλους προτείνει να βουτήξουμε όλοι χωρίς μαγιό. Συμφωνούμε και τα βγάζουμε επιτόπου και βουτάμε όλοι. Ο Κρίστιαν είπε ότι θα το βγάλει μέσα στην θάλασσα το μαγιό του (κατάλαβα… για να μην φανεί η στύση του).

Βουτήξαμε όλοι και αρχίζουμε το κολύμπι και τα πλατσουρίσματα, παρόλο που είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας με τα παιδιά κάναμε κι εμείς σαν 20άρηδες και σπάγαμε πλάκα. Σε κάποια φάση οι Γάλλοι παίρνουν τις κοπέλες τους στους ώμους και αρχίζουν τις κοκορομαχίες (δεν ξέρω πως το λένε στην Γαλλία). Ήταν πολύ καύλα το σκηνικό να βλέπεις δυο γυμνές γυναίκες να παίζουν κοκορομαχία και είχαμε κάτσει με τον Κρίστιαν και την Ιωάννα να χαζεύουμε και να γελάμε. Κερδίζει το ένα ζευγάρι και μετά γυρνάνε σε μας και μας κάνουν νόημα να παίξουμε μαζί. Εγώ δεν ήθελα και πολύ ούτε η Ιωάννα και λέγαμε όχι. Αυτοί επέμεναν και χωρίς να το καταλάβουμε, ξαφνικά ο Κρίστιαν βουτάει κάτω απ’ την Ιωάννα και τη σηκώνει στους ώμους του. Ξαφνιάστηκε η Ιωάννα και φώναζε να την κατεβάσει, αλλά τελικά έκατσε.

Είδε ότι της έκανα κι εγώ νόημα να παίξει και δεν είχα πρόβλημα (παρόλο που το μουνί της ήταν κυριολεκτικά πάνω στο σβέρκο του Κρίστιαν). Παίξανε και κέρδισε άνετα η Ιωάννα τη Γαλλίδα. Ο Κρίστιαν την κατέβασε και απ’ τον ενθουσιασμό της τον αγκάλιασε και του δώσε ένα φιλί στο μάγουλο. Πάμε να βγούμε και τότε βλέπουμε πρώτη φορά τον Κρίστιαν χωρίς μαγιό. (μάλλον ξεχάστηκε ότι δεν φορούσε) Ο πούτσος του ήταν τεράστιος, πραγματικά σα να βλέπεις μαύρο σε τσόντα, ήταν σχεδόν σε στύση και προσπαθούσε να την κρύψει με το χέρι του. Φεύγοντας τον ρωτήσαμε που να πάμε για φαγητό, μας είπε και μας έδωσε και την κάρτα του με το τηλέφωνό του αν ενδιαφερόμαστε να πάμε κάποια εκδρομή με το πρακτορείο του ή να τον ρωτήσουμε όποια πληροφορία θέλουμε.

Αφού φάγαμε εκεί που μας είπε ο Κρίστιαν, γυρνάμε στο ξενοδοχείο εξουθενωμένοι.

- Πω… πέρασα τέλεια, λες και ήμουν ξανά φοιτήτρια (λέει η Ιωάννα)

- Ναι πλάκα είχε.

- Δε μου λες, κράτησες το τηλέφωνο του Κρίστιαν να μας προτείνει που αλλού να πάμε; Τόσες μέρες θα κάτσουμε εδώ.

- Ναι, έχω κρατήσει την κάρτα του. Καλός τύπος φαίνεται. (είπα με μια αφέλεια).

- Πολύ καλός (είπε η Ιωάννα με πρόστυχο ύφος).

- Καλά το είδα κι εγώ το «πολύ καλός» που λες. (είπα ψιλοενοχλημένος)

- Ναι, λες και δε σε είδα κι εσένα που κοίταζες τα βυζιά των κοριτσιών.

- Τα κοίταζα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα δικά σου είναι καλύτερα.

- Ναι καλά, αυτές είναι 22 χρονών.

- Αν δεν με πιστεύεις εμένα, έτσι σε κοίταζαν και οι άλλοι. Και ο Κρίστιαν.

- Ναι σίγα (λέει με ειρωνεία).

- Δεν τον είδες ότι είχε καυλώσει μετά την κοκορομαχία που σε σήκωσε και μετά προσπαθούσε να το κρύψει;

Κάνει μια παύση, ρίχνει ένα χαμόγελο και μου λέει:

- Όχι μόνο τον είδα, τον έπιασα κιόλας!

- Τι; Τι εννοείς; Πότε; Πού;

- Δεν με είδες που του έδωσα ένα φιλί όταν κερδίσαμε; Ε κάτω απ’ το νερό με τον ένα χέρι μου του έπιασα τον πούτσο.

- Γιατί το έκανες αυτό; Δε σε κατάλαβε;

- Λογικά με κατάλαβε, αλλά μπορεί να νόμιζε ότι το έκανα κατά λάθος. Εγώ είχα περιέργεια να δω πόσο μεγάλος είναι. Σκέψου ήταν τουλάχιστον δυο παλάμες όπως το μέτρησα στα γρήγορα με το χέρι μου

Έχασα τα λόγια μου. Δεν ήξερα τι να πω. Από την μια τα έχασα τελείως, απ’ την άλλη είχα αρχίσει να καυλώνω. Εκείνη συνέχισε ακάθεκτη:

- Τι έπαθες; Δεν πιστεύω να τσαντίστηκες; Σιγά μωρέ δεν έγινε τίποτα. Απλά είχα περιέργεια. Αυτό είναι όλο. Δεν έχω πάει ποτέ με μαύρο και λογικά δεν πρόκειται να πάω ποτέ. Τώρα παντρεύτηκα.

- Ε καλά πότε μην λες πότε. Δεν ξέρεις (λέω με λίγο ενοχλημένο ύφος).

- Ε τώρα είμαι παντρεμένη. Δεν τα κάνω εγώ αυτά, είμαι πιστή με ξέρεις. Δε θα σε απατούσα ποτέ. Απλά κάναμε λίγο πλάκα σήμερα με τους τουρίστες που είμαστε διακοπές. Δε θα έκανα ποτέ κάτι παραπάνω.

- Εντάξει το ξέρω. Σε πιστεύω. Κι εγώ ωραία πέρασα σήμερα. Ένιωσα πολύ χαλαρός. Και αν θες μπορούμε να το επαναλάβουμε. Να πάρω τηλ τον Κρίστιαν και να του πω να μας φέρει σε επαφή και με τα παιδιά αν θέλουν να ξανακανονίσουμε ένα μπάνιο σε καμία κρυφή παραλία όλοι μαζί ή καμιά εκδρομή κάπου αλλού.

- Ε καλά μην τους κάτσουμε και στο σβέρκο, διακοπές από Γαλλία ήρθαν τα παιδιά, τι να κάνουν με μας όλη την ώρα;

Συνεχίσαμε λίγο την κουβέντα και μετά κάναμε από ένα ντους και ξαπλώσαμε. Η Ιωάννα είχε καύλες πάλι και αυτό με ξάφνιασε. Το κάναμε πάλι αλλά έχυσα σχετικά γρήγορα και ήμουν και πολύ κουρασμένος για να συνεχίσω μετά. Κοιμηθήκαμε και η Ιωάννα είχε ύφος ανικανοποίητο. Λογικό. Το πρωί σηκώθηκα νωρίτερα και σκεφτόμουν όσα είπαμε το βράδυ. Η Ιωάννα σίγουρα θα γούσταρε να πηδηχτεί με τον Κρίστιαν αλλά δεν το έκανε επειδή ήταν παντρεμένη. Εγώ σκέφτηκα ότι αν της έδινα το ελεύθερο να το κάνει θα μας έκανε καλό στην ερωτική ζωή μας, που είχε πέσει τελευταία. Χωρίς να το σκεφτώ παραπάνω, πήρα τηλέφωνο τον Κρίστιαν έτσι απλά να κόψω αντιδράσεις. Το σήκωσε και ξαφνιάστηκε μόλις κατάλαβε ποιος είμαι. Δεν περίμενε να τον πάρω τηλέφωνο μάλλον.

- Κρίστιαν, έχετε σκοπό να πάτε με τα παιδιά σε καμιά άλλη παραλία σαν την χθεσινή, έτσι ερημική;

- Τα παιδιά έφυγαν σήμερα το πρωί. Εγώ έχω σε λίγο να πάω ένα γκρουπ σε μια εκδρομή. Αλλά μπορώ να σας προτείνω κι άλλες τέτοιες παραλίες, τις ξέρω όλες. Βέβαια οι καλύτερες θέλουν ένα τζιπ τουλάχιστον για να πας.

- Δεν έχουμε τζιπ ρε γαμώτο. Και τώρα που να βρω να νοικιάσω.

- Μπορώ αργότερα που έχω κενό να σας πάω εγώ με το τζιπ του γραφείου που έχουμε. Απλά επειδή είναι το εταιρικό θα πρέπει να σας το χρεώσω σαν εκδρομή. Συγγνώμη, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Θα σας βάλω την ελάχιστη χρέωση, που είναι 30 ευρώ για να σας πάω και να σας φέρω.

- Κανένα πρόβλημα ρε, το συζητάς; Εννοείται θα πληρώσουμε για το χρόνο σου. Τι ώρα μπορείς;

- Θα έρθω να σας πάρω στις 11.

Το κλείσαμε. Μετά είπα στην Ιωάννα τι κανόνισα και αιφνιδιάστηκε. Δεν το περίμενε από μένα, αλλά ξέρω ότι μέσα της ανυπομονούσε να δει ξανά τον Κρίστιαν. Ετοιμαζόμαστε και έρχεται ο Κρίστιαν να μας πάρει. Φτάνουμε μετά από πολύ χωματόδρομο σε μια καταπληκτική παραλία. Πεντακάθαρα νερά και καθόλου κόσμο (περίεργο για καλοκαίρι). Μας ρωτάει ο Κρίστιαν:

- Τι ώρα περίπου να έρθω να σας πάρω;

- Έλα και συ για μια βουτιά ρε. Έχεις δουλειά τώρα; (του λέω).

- Τώρα αμέσως όχι, αλλά κανονικά σήμερα δουλεύω και πρέπει να είμαι στο γραφείο αν χρειαστεί κάτι.

- Έλα μωρέ, θα σε πάρουν τηλέφωνο αν χρειαστεί. Έκανες τόσο δρόμο να μας φέρεις. Κάτσε να κάνουμε μια βουτιά να δροσιστείς και φεύγεις.

- Δεν έχω και μαγιό μαζί μου.

- Σίγα και χθες έτσι μπήκαμε.

- Έχεις δίκιο (είπε και κατέβηκε απ’ το τζιπ).

Η Ιωάννα άκουγε όλη την ώρα αμέτοχη και μάλλον ξαφνιασμένη. Δεν ήξερε το σχέδιό μου, αλλά μάλλον κάτι κατάλαβε.

- Σε πειράζει που του είπα να κάτσει;… τη ρώτησα.

- Όχι, καλά έκανες (απαντά η Ιωάννα).

- Ας βγάλουμε όλοι τα ρούχα μας να νιώθει πιο άνετα ο Κρίστιαν.

Γδυνόμαστε τελείως και βουτάμε αμέσως, καθώς είχε τρομερή ζέστη. Κολυμπούσαμε και χαζοκουβεντιάζαμε. Σε κάποια φάση λέω «βγαίνω εγώ γιατί κουράστηκα» και τους άφησα μόνους. Ξάπλωσα στην παραλία και πήρα το βιβλίο μου και καλά κάνοντας πως διαβάζω, παρατηρώντας από μακριά. Η Ιωάννα και ο Κρίστιαν τα λέγανε και απ’ ότι έβλεπα ερχόντουσαν όλο και πιο κοντά. Ίσως να παίζανε και χουφτώματα κάτω από το νερό, δεν ξέρω αλλά φαντάστηκα. Μετά από αρκετή ώρα βγαίνει μόνη της η Ιωάννα και με πλησιάζει. Ξαπλώνει δίπλα μου και μου λέει:

- Είμαι πάρα πολύ καυλωμένη.

- Το κατάλαβα, από μένα έχεις το ελεύθερο.

- Τι εννοείς;

- Να πηδηχτείς με τον Κρίστιαν.

- Σοβαρά μιλάς;… ρωτάει ξαφνιασμένη.

- Ε ναι. Κοίτα το ξέρω ότι έχεις καυλώσει μαζί του και γουστάρεις. Είναι και φαντασίωση σου να πας με μαύρο, οπότε δε θέλω να μπω εμπόδιο. Θέλω ότι είναι καλύτερο για σένα. Αλήθεια.

- Δεν γίνονται αυτά ρε Πέτρο, είμαστε παντρεμένοι.

- Ε και; Ανοιχτά θα γίνει ότι γίνει. Ούτε θα κρυβόμαστε ούτε θα λέμε ψέματα ο ένας στον άλλο. Ενήλικες είμαστε όλοι, αν συμφωνούμε όλοι σε ότι θα γίνει, είμαστε εντάξει. Μόνο με έναν όρο από εμένα.

- Ποιον;

- Να είμαι μπροστά όταν θα γίνει ότι γίνει.

- Εντάξει, αλλά πρέπει να συμφωνεί και ο Κρίστιαν.

- Δε νομίζω να έχει πρόβλημα.

Εκείνη την ώρα βγαίνει ο Κρίστιαν απ’ το νερό. Μάλλον έκατσε παραπάνω μέχρι να του φύγει η στύση, αλλά ο πούτσος του ακόμη φαινόταν τεράστιος. Μας λέει:

- Εγώ θα κάτσω λίγο να στεγνώσω και φεύγω. Μη με ψάχνουν στο γραφείο.

- Πριν φύγεις να έρθω στο τζιπ γιατί νομίζω ξέχασα μέσα το αντηλιακό.

- Εντάξει πάμε τώρα…

και κατευθύνονται και οι δυο στο τζιπ γυμνοί, ο Κρίστιαν κρατούσε στο χέρι του τα ρούχα γιατί ήταν ακόμη βρεγμένος. Εγώ πάλι έκανα ότι διάβαζα το βιβλίο μου, αλλά παρατηρούσα. Μόλις φτάνουν στο τζιπ βλέπω από μακριά να μιλάνε και κάτι γελάκια. Ξαφνικά βλέπω την Ιωάννα στα γόνατα να του κάνει τσιμπούκι. Την καργιόλα αμέσως τον έπεισε, δεν ήθελε και πολύ, σκέφτηκα. Παρόλο που ήταν αρκετή απόσταση φαινόταν ξεκάθαρα οι κινήσεις που έκανε στον πούτσο του, τον πίπωνε κάνα πεντάλεπτο και τελικά έχυσε στο στόμα της. Απίστευτο θέαμα, πρώτη φορά έβλεπα την γυναίκα μου να κάνει πίπα σε άλλον και μάλιστα σε μαύρο. Σηκώθηκε τον χαιρέτησε και ήρθε προς το μέρος μου. Όπως πλησίαζε μου έδειχνε πως μάζευε τα χύσια του που είχαν τρέξει έξω απ’ το στόμα της με το δάχτυλό της και τα έγλειφε. Σαν εικόνα από τσόντα. Όταν ήρθε κοντά είδα ότι είχαν τρέξει και στα βυζιά της χύσια. Πλησιάζει και μου λέει:

- Σ’ άρεσε το θέαμα;

- Ναι, αν και ήμουν αρκετά μακριά. Εσένα σ’ άρεσε;

- Πάρα πολύ…

Λέει, έρχεται από πάνω μου, όπως ήμουν καυλωμένος και κάθεται πάνω στον πούτσο μου. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα και μπήκε αμέσως μέσα.

- Μούσκεμα είσαι καργιόλα. Σε καύλωσε η μαύρη πούτσα;

- Αφού είναι τεράστια, πρέπει να την δεις από κοντά. Έφτανε μέχρι το λαρύγγι μου.

- Και σε γέμισε χύσια βλέπω!

- Τα περισσότερα τα κατάπια αλλά ήταν πάρα πολλά. Σχεδόν πνίγηκα στα χύσια. Να πάρε μια γεύση κι εσύ…

λέει και με φιλάει στο στόμα. Ήταν περίεργη αίσθηση αλλά πάνω στην καύλα εκείνη την ώρα δε με ένοιαζε. Συνέχισε να χοροπηδάει πάνω στον πούτσο μου με δύναμη:

- Πω θα σε χύσω, είμαι πολύ καυλωμένη (λέει η Ιωάννα).

- Χύσε πουτάνα μου…

- Σε χύνω καργιόλη, χύνω…

Έχυσε με πολύ δύναμη και σχεδόν ταυτόχρονα έχυσα κι εγώ. Πλυθήκαμε στη θάλασσα και βγαίνουμε να αράξουμε. Ο Κρίστιαν μου έστειλε μήνυμα εν των μεταξύ ότι κάτι του έτυχε και θα στείλει τον συνάδελφό του να μας πάρει απ’ την παραλία. Το λέω την Ιωάννα και μετά μου λέει:

- Μην αργήσουμε γιατί θέλω να ετοιμαστώ για το βράδυ!

- Τι θα κάνουμε το βράδυ;

- Θα έρθει ο Κρίστιαν από το δωμάτιό μας.

- Τι; Σοβαρά; Πότε το κανονίσατε αυτό;

- Όταν πήγαμε στο τζιπ, μετά την πίπα. Του είπα να έρθει το βράδυ να συνεχίσουμε και του έδωσα την διεύθυνση και το δωμάτιο που μένουμε. Έχεις πρόβλημα; Νόμιζα μου έδωσες το ελεύθερο;

- Εννοείται να έρθει. Απλά δεν το περίμενα. Είσαι αποφασισμένη;

- Ναι. Εσύ είσαι; Αν όχι, να το ακυρώσουμε;

- Όχι να μην το ακυρώσουμε. Είπαμε θα το κάνουμε.

Στο δωμάτιο μετά μπήκε κατ’ ευθείαν για ντους, έκανε αρκετή ώρα και μετά μπήκα εγώ. Όταν βγήκα, την είδα να φοράει μόνο την πετσέτα της και να βάφεται πρόστυχα σαν πουτάνα

- Τον παίρνεις σοβαρά το ρόλο (της λέω).

- Και που να δεις πόσο σοβαρά θα πάρω τον πούτσο (μου λέει και γελάει).

- Ελπίζω να φέρει προφυλακτικά ο Κρίστιαν.

- Ε δεν ξέρω, δεν πετάγεσαι να πάρεις σε ένα περίπτερο να είμαστε σίγουροι;

Πήγα κι εγώ έξω να πάρω προφυλακτικά. Μόλις γύρισα αντικρίζω τη γυναίκα μου έτοιμη. Βαμμένη έντονα και πρόστυχα, φτιαγμένο μαλλί, με κόκκινα σέξι εσώρουχα και ζαρτιέρες. Είχα χρόνια να τη δω έτσι. Καύλωσα φουλ και πήγα κοντά της. Της έλεγα πόσο όμορφη είναι και ότι έχω καυλώσει πάρα πολύ. Ήθελα να την πηδήξω επί τόπου.

- Έλα όχι τώρα, σε λίγο έρχεται ο Κρίστιαν. Γι’ αυτόν ετοιμάστηκα έτσι, θέλω πρώτα να με πάρει όπως είμαι σαν πουτάνα που περιμένει τον πελάτη της. Μετά κάνουμε ότι θες.

Μου είπε και με έκοψε. Ψιλοτσαντίστηκα, αλλά μου άρεσε που με έβαλε στην θέση μου να περιμένω τον γαμιά της. Μετά από 5 λεπτά χτυπάει η πόρτα. Πάει τρέχοντας να του ανοίξει, τη βλέπει αυτός και παθαίνει πλάκα. Την αρπάζει απ’ την μέση και ρίχνουν ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Απίστευτο θέαμα, σα να ήταν η γκόμενά του από καιρό. Μπαίνουν μέσα, με βλέπει και ξαφνιάζεται.

- Γεια σου Πέτρο (λέει αμήχανα).

- Γεια (είπα κι εγώ).

- Δε σε πειράζει να κάτσει κι αυτός να κοιτάει; Θα είναι ήσυχος… είπε η Ιωάννα.

- Όχι, καθόλου (είπε ο Κρίστιαν).

Έκατσα σε μια γωνία και χάζευα το θέαμα αποχαυνωμένος και φουλ καυλωμένος. Ο Κρίστιαν άρπαξε την Ιωάννα και την έριξε πάνω στο κρεββάτι. Έπεσε πάνω της και άρχιζαν παθιασμένα φιλιά και χαϊδέματα σε όλο τους το σώμα. Με μια κίνηση ο Κρίστιαν ξεκουμπώνει το σουτιέν της και αρχίζει να χουφτώνει τα βυζιά και να πιπιλάει τις ρώγες της. Η Ιωάννα έβγαζε αναστεναγμούς πόθου όλη την ώρα. Σιγά σιγά ο Κρίστιαν κατεβαίνει προς το μουνάκι της, κατεβάζει το στρινγκάκι της, και αρχίζει να της το γλείφει με μανία. Σε λίγο άρχισε να φωνάζει:

- Έτσι, γλείψε με καυλιάρη μου. Σε χύνω, σε χύνω.

Αφού την έγλειψε καλά-καλά μετά σηκώθηκε και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του ταυτόχρονα ψάχνοντας στις τσέπες του για κάτι.

- Όχι ρε γαμώτο, ξέχασα τα προφυλακτικά. (λέει ο Κρίστιαν).

- Δεν πειράζει, έχω πάρει εγώ…

πετάχτηκα να πω και του δίνω το κουτί που είχα αγοράσει πριν λίγο. Ο Κρίστιαν βλέπει το κουτί και άρχισε να γελάει.

- Τι είναι αυτά; Εμένα δεν μου κάνουν αυτά. Εγώ παραγγέλνω ειδικό μέγεθος από το ιντερνέτ. Αυτά που πουλάνε στα μαγαζιά μου είναι πολύ μικρά.

- Και τώρα τι θα κάνουμε;… ρωτάω εγώ.

- Αν δεν έχετε πρόβλημα μπαίνω κι έτσι. Είμαι καθαρός γενικά, με όσες έχω πάει φέτος πάντα φόραγα προφυλακτικό. Μόνο σήμερα το ξέχασα.

- Ναι έτσι θέλω να μπεις μέσα μου, άσ' τον να με γαμήσει κανονικά, Πέτρο, θέλω να νιώσω όλη την πούτσα του μέσα…

είπε η Ιωάννα, η οποία δεν κρατιόταν με τίποτα εκείνη την ώρα. Εγώ είπα οκ και συνεχίσανε. Ο Κρίστιαν κατεβάζει το παντελόνι του και το εσώρουχο και πετάγεται από μέσα ένα κτήνος. Τώρα το έβλεπα από κοντά σε πλήρη στύση, ήταν σίγουρα 25 εκατοστά και πολύ χοντρό, πραγματικά σαν βγαλμένο από τσόντα. Η Ιωάννα τον κοίταζε με θαυμασμό και τον παρακάλαγε να της το χώσει μέσα. Ο Κρίστιαν κατευθύνει το παλούκι του προς το μουνάκι της σιγά σιγά και με το βάζει μέσα μόνο το κεφάλι ακούγεται ένα… «αχ αχ, ναι… με σκίζεις». Αρχίζει σιγά σιγά να τη γαμάει μόνο με το πουτσοκέφαλο και με κάθε κίνηση έβαζε και λίγο από το υπόλοιπο καυλί του μέσα της. Φαινόταν ότι είχε μεγάλη εμπειρία να χειρίζεται το τεράστιο εργαλείο του ώστε να το βάζει με τρόπο που να συνηθίζει και να μην πονάει πολύ η γυναίκα. Η Ιωάννα είχε ξαπλώσει πίσω κρατώντας τα πόδια της ανοιχτά με τα χέρια της και παίρνοντας βαθιές ανάσες σε κάθε κίνηση του Κρίστιαν. Όταν ο Κρίστιαν είχε βάλει αρκετό απ’ το καυλί του μέσα (μάλλον δεν το είχε βάλει όλο ακόμα) άρχισε να τη γαμάει πιο δυνατά και με ρυθμό.

- Ναι, γάμησε με, άνοιξε μου το μουνάκι τέρμα. Τι πουτσάρα είναι αυτή;

- Σε σκίζω καργιόλα παντρεμένη!

- Ναι είμαι μια παντρεμένη πουτάνα. Σκίσε με τελείως!

- Σ αρέσει να γαμιέσαι μπροστά στον κερατά τον άντρα σου;

- Ναι, γάμησε με να μας βλέπει και να καυλώνει ο καργιόλης ο κερατάς. Σε χύνω γαμιά μου, χύνω πάνω στην πουτσάρα σου.

Εγώ παρακολουθούσα αμέτοχος. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο και είχα βγάλει τον πούτσο μου έξω και τον έπιανα δυνατά, χωρίς να τον παίζω όμως γιατί δεν ήθελα να χύσω μόνος μου στη γωνία. Δε μιλούσα, απλά παρακολουθούσα και καύλωνα.

Αφού τη γάμησε αρκετή ώρα ανάσκελα μετά την γύρισε στα τέσσερα. Τότε άρχισε να την γαμάει με περισσότερη ένταση και το θέαμα ήταν ακόμη πιο καυλωτικό. Την έστησε έτσι ώστε να κοιτάει προς το μέρος μου. Όπως την τρύπαγε αυτός από πίσω, εγώ έβλεπα την απόλυτη καύλα στο πρόσωπό της, καθώς μου έριχνε και μερικές λάγνες ματιές, ενώ σε κάποιες στιγμές με ρώταγε αν μου αρέσει το θέαμα και εγώ έγνεψα καταφατικά. Η Ιωάννα έχυσε τουλάχιστον άλλες δύο φορές έτσι. Μετά από λίγο γύρισε και έβαλε τον Κρίστιαν να ξαπλώσει ανάσκελα και αυτή από πάνω κάθισε σιγά σιγά στον πούτσο του.

- Τώρα θα τον βάλω όλο μέσα στο μουνάκι μου!

- Με προσοχή μην πονέσεις. Δεν αντέχουν οι περισσότερες να τον βάζουν όλο μέχρι μέσα (είπε ο Κρίστιαν).

- Εγώ θα αντέξω…

είπε με αποφασιστικότητα και κατέβαζε τη λεκάνη της όλο και πιο χαμηλά στον πούτσο του Κρίστιαν. Είχαν μείνει 2-3 εκατοστά, όταν πήρε μια βαθιά ανάσα και έκατσε τελείως πάνω του βγάζοντας μια πολύ δυνατή κραυγή.

- Είσαι καλά;… ρώτησε ο Κρίστιαν.

- Ναι, ναι... απάντησε σφιγμένη. Τον νιώθω πολύ βαθιά, είναι τέλεια αυτή η αίσθηση δεν την έχω ξανανιώσει…

είπε παίρνοντας βαθιές ανάσες. Τον είχε πάρει πλέον όλο μέσα μέχρι τα αρχίδια. Άρχισε να κουνιέται ρυθμικά πάνω του και μετά από λίγο άρχισε να χοροπηδάει κανονικά πάνω του και με δύναμη. Ο Κρίστιαν βόγκαγε και της έπιανε με δύναμη τα βυζιά. Τότε αυτή του λέει:

- Περίμενε μην χύσεις ακόμα. Θέλω να κάνουμε και κάτι άλλο.

Σταματάει να κουνιέται και γυρνάει προς το μέρος μου.

- Πέτρο, έλα χώσε μου τον πούτσο σου μέσα στον κώλο μου ενώ ταυτόχρονα ο Κρίστιαν μου γαμάει το μουνάκι.

Ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα να με φωνάξει, νόμιζα με είχε ξεχάσει. Σηκώθηκα σαν υπνωτισμένος και κατευθύνθηκα από πίσω της. Την έβαλα να σκύψει λίγο ώστε να φανεί η κωλοτρυπίδα της. Το θέαμα ήταν απίστευτο. Έβλεπα από κοντά την πουτσάρα του Κρίστιαν να έχει ανοίξει τελείως το μουνάκι της και να τρέχουν από παντού υγρά. Χώνω σιγά σιγά τον πούτσο μου στο κωλαράκι της και αυτή βγάζει αναστεναγμούς

- Αχ! Ναι! Σκίστε με από παντού…

Έχω μπει ολόκληρος μέσα και αρχίζω να τη γαμάω κανονικά. Ταυτόχρονα και ο Κρίστιαν άρχισε να κουνιέται από κάτω με δικό του ρυθμό. Ήταν απίστευτη αίσθηση, ένιωθα από μέσα στο κωλαράκι της τον πούτσο του Κρίστιαν να κουνιέται από την άλλη μεριά, φαντάζομαι ένιωθε κι αυτός το δικό μου ταυτόχρονα. Μετά από λίγο βρήκαμε τον ρυθμό μας και κουνιόμασταν όλοι μαζί ταυτόχρονα. Η Ιωάννα φώναζε από την καύλα:

- Σκίστε με γαμιάδες μου! Ανοίξτε μου όλες τις τρύπες! Είμαι η πουτάνα σας, κάντε με ότι θέλετε…

- Έτσι πουτάνα, δε σου φτάνει μια ψωλή, θες δυο μαζί (της λέω).

- Τι πουτάνα γυναίκα έχεις ρε Πέτρο;… δεν έχω ξαναγαμήσει τόσο καυλιάρα (λέει ο Κρίστιαν).

- Σ’ αρέσει γαμιά μου; Ούτε εγώ έχω ξαναφάει τόσο μεγάλη ψωλή σαν την δικιά σου. Είσαι τρομερός γαμιάς. Έτσι και ο άντρας μου να γαμάει κωλαράκι για να με γεμίζει. Χύνω ασταμάτητα, Χύνω γαμιάδες μου!

Έχυνε σαν τρελή και έτρεμε όλο της το σώμα. Εκείνη τη στιγμή ο Κρίστιαν έβγαζε πολύ έντονους αναστεναγμούς και φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Της κάνει νόημα να σηκωθεί από πάνω του, αλλά αυτή αμετακίνητη, συνέχισε να χοροπηδάει πάνω στον πούτσο του.

- Θα σε χύσω καργιόλα! Θες να τα καταπιείς;

- Όχι, μέσα μου θέλω να χύσεις να με γεμίσεις με το καυτό σου σπέρμα…

και συνέχισε να γαμιέται με μεγαλύτερη ένταση. Δεν πρόλαβα να μιλήσω ή να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την ώρα και ο Κρίστιαν άρχισε να χύνει με δύναμη.

- Σε χύνω πουτάνα! Μέσα στην μουνάρα σου!

- Ναι γέμισε με γαμιά μου!

Εγώ μέσα από το κωλαράκι της ένιωθα την πούτσα του Κρίστιαν να φουσκώνει και να χύνει ποσότητα. Ένας άλλος άντρας έχυνε μέσα στην γυναίκα μου για πρώτη φορά. Και μάλιστα χωρίς προφυλακτικό ούτε άλλη προστασία. Μέσα στην καύλα της στιγμής έχυσα κι εγώ μέσα στο κωλαράκι της. Η Ιωάννα εξουθενωμένη ξάπλωσε πάνω στον Κρίστιαν, ενώ ήμασταν ακόμα και οι δυο μέσα της. Πρώτος βγήκα εγώ και έκατσα στην άκρη του κρεβατιού προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί μόλις. Γιατί του είπε να χύσει μέσα της; Υπήρχε περίπτωση να μείνει έγκυος; Μπερδεμένος τους κοίταγα ενώ η Ιωάννα ξαπλωμένη πάνω στον Κρίστιαν του έδινε καυτά φιλιά και ο Κρίστιαν ήταν ακόμα μέσα της και κουνιόταν απαλά. Σιγά σιγά βγάζει το καυλί του και τρέχει και μια τεράστια ποσότητα χύσια από μέσα της. Ο Κρίστιαν ρωτάει αν μπορεί να χρησιμοποιήσει το μπάνιο και η Ιωάννα του λέει να πάει. Έτσι μείναμε μόνοι μας για λίγο.

- Σε ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό Πέτρο μου. Ήταν τέλεια εμπειρία. Δεν έχω ξαναγαμηθεί τόσο ωραία

- Χαίρομαι που σ’ άρεσε.

- Εσένα σ’ άρεσε;

- Ναι, ήταν πολύ καύλα το σκηνικό. Και όταν σου γάμησα τον κώλο η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη. Αλλά ρε συ, γιατί του είπες να χύσει μέσα σου;

- Εκείνη την στιγμή πάνω στην καύλα δεν ήθελα με τίποτα να βγει από μέσα μου. Ήθελα να νιώσω το σπέρμα του. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο βαθιά ήταν μέσα μου. Και τα χύσια του εκτινάχθηκαν ακόμη πιο βαθιά μέσα. Πρώτη φορά νιώθω χύσια να πηγαίνουν τόσο βαθιά. Τρομερή αίσθηση. Σε πειράζει; Αν το ήξερα ότι θα σε πειράξει δε θα το έκανα.

- Όχι, κι έμενα εκείνη τη στιγμή με καύλωσε η αίσθηση ότι σε χύνει άλλος μέσα, γι’ αυτό και μετά από λίγο έχυσα κι εγώ. Απλά σκέφτομαι. Υπάρχει περίπτωση να μείνεις έγκυος;

- Τι λες ρε Πέτρο; Εδώ τόσα χρόνια προσπαθούμε και τίποτα. Θα μείνω με αυτή τη μία φορά; Άσε που δεν είμαι καν κοντά στις γόνιμες μέρες. Δεν υπάρχει περίπτωση.

- Εντάξει, έχεις δίκιο. Τζάμπα αγχώνομαι.

Βγαίνει ο Κρίστιαν απ’ το μπάνιο και αμέσως μπαίνει η Ιωάννα. Μένω με τον Κρίστιαν και μου λέει καθώς ντύνεται:

- Τι γαμήσι ήταν αυτό; Μεγάλη καύλα η γυναίκα σου. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια. Μόνο φέτος το καλοκαίρι έχω γαμήσει 15 γκόμενες, αλλά θα τις άλλαζα και τις 15 για να γαμήσω τη γυναίκα σου.

- Είναι το ξέρω. Είμαι πολύ τυχερός που την έχω. Χαίρομαι που σου άρεσε.

- Δεν περίμενα να με αφήσει να χύσω μέσα της, έχω πολλά χρόνια να χύσω μέσα σε μουνί. Ήταν τέλεια η αίσθηση.

- Ναι, δεν υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης γι’ αυτό σε άφησε. Της αρέσει πολύ να γεμίζει το μουνάκι της σπέρμα.

Βγαίνει η Ιωάννα απ’ το μπάνιο και μπαίνω αμέσως εγώ. Δεν ξέρω τι είπανε όσο ήμουν στο μπάνιο, αλλά μόλις βγαίνω βρίσκω την Ιωάννα στα γόνατα να έχει βγάλει την πούτσα του Κρίστιαν απ’ το παντελόνι και να του κάνει μανιωδώς ένα τσιμπούκι. Τον έβαζε όσο μέσα μπορούσε στο στόμα της, ενώ ταυτόχρονα του τον έπαιζε με το ένα χέρι και με το άλλο τον κρατούσε απ’ τον κώλο του για να τον τραβάει προς το μέρος της. Ο Κρίστιαν με τα δυο του χέρια κρατούσε το κεφάλι της και ανά φάσεις την κράταγε σταθερή και γάμαγε το στόμα της με δύναμη. Σε αυτές τις φάσεις η Ιωάννα αναγούλιαζε από το πόσο βαθιά πήγαινε ο πούτσος του, αλλά συνέχιζε. Εγώ κάθομαι δίπλα στο κρεββάτι και απολαμβάνω το θέαμα.

- Πρέπει να φύγω σε λίγο. Θα γαμήσω μια τελευταία το στοματάκι της γυναίκας σου και φεύγω.

- Εννοείται καλά κάνεις. Τσιμπούκωσε τη να χορτάσει πούτσο η πουτάνα.

Δεν άργησε πολύ να χύσει ο Κρίστιαν και της γέμισε το στοματάκι σπέρμα. Τα περισσότερα τα κατάπιε, αλλά μια ποσότητα την έβγαλε και έσταξε πάνω της και στο πάτωμα. Η Ιωάννα συνέχισε να του γλείφει τον πούτσο μέχρι να καθαρίσει καλά. Στο τέλος ο Κρίστιαν μαζεύει τον πούτσο του. Ντύνεται, μας ευχαριστεί και μας χαιρετάει φεύγοντας. Με την Ιωάννα γαμηθήκαμε άλλη μια φορά όταν έφυγε και μετά πέσαμε και οι δυο για ύπνο πτώματα.

Συνεχίσαμε τις διακοπές μας με άλλο αέρα. Είχαμε τρελές καύλες όλη την ώρα και πηδιόμασταν όπου βρεθούμε. Περισσότερο κάναμε σεξ παρά βόλτες. Κάθε μέρα μου έλεγε πόσο της άρεσε αυτό που έγινε και ήθελε να με ευχαριστεί συνέχεια. Κι εγώ το απολάμβανα εννοείται.

Δυο μήνες μετά στην Αθήνα, η Ιωάννα μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ήμουν σίγουρος ότι έμεινε έγκυος από τον Κρίστιαν. Εκείνη επέμενε ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι γιατί μαζί το κάναμε πολλές φορές ενώ με τον Κρίστιαν μόνο μία, αλλά εμένα δε μου φαινόταν τυχαίο. Ίσως η ποσότητα που έχυσε αυτός και ότι έχυσε τόσο βαθιά να έπαιξε ρόλο. Εγώ συνήθως έχυνα μικρή ποσότητα και δεν πεταγόταν μακριά. Μέχρι να γεννηθεί το παιδί, εγώ είχα μεγάλο άγχος, αλλά προσπαθούσα να το παίξω ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Η Ιωάννα ήθελε τόσο πολύ ένα παιδί που δεν ήθελα να της το χαλάσω. Τελικά το παιδί είναι λευκό στο δέρμα. Δεν ξέρουμε με σιγουριά ποιανού είναι, ούτε αναφέραμε ξανά κάτι μεταξύ μας γι’ αυτό το θέμα. Ίσως μεγαλώνοντας να φανεί κάτι απ’ τα χαρακτηριστικά του. Προς το παρόν δε μας ενδιαφέρει. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αυτό το παιδί.Copyright protected OW ref: 185579Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.