Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θυμάμαι πως ήμουν στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Βερολίνο. Είχε βραδιάσει και ο χειμωνιάτικος καιρός ήταν έντονος. Το κρύο τσουχτερό, η υγρασία στα ύψη, αλλά δε φυσούσε καθόλου. Κατευθυνόμουν σε ένα ιδιωτικό κλαμπ. Η σεξουαλική λίμπιντο μου είχε εκτοξευθεί σε απίστευτα υψηλά επίπεδα και ήθελα να την εκτονώσω.

Μπήκα μέσα στον πολυτελή χώρο και σχεδόν μύρισα τις ορμόνες στον αέρα. Ένοιωσα το μουνάκι μου να πάλλεται και μια γλυκιά, ηλεκτρική, ερωτική αίσθηση ξεκίνησε από το κέντρο μου και διαπέρασε το κορμί μου. Κατευθύνθηκα προς τα μεγάλα πριβέ δωμάτια κάνοντας νόημα με τα δάχτυλα μου σε διάφορους άντρες να με ακολουθήσουν. Το έκαναν φυσικά σαν υπάκουα σκυλάκια. Προς έκπληξη και ευχαρίστησή τους, δύο ακόμα γυναίκες ενώθηκαν στην ακολουθία μου. Πλέον ήμασταν εφτά.

Μπήκα πρώτη στο δωμάτιο και ευθύς έβγαλα τα ρούχα που φορούσα και τα τοποθέτησα σε κρεμάστρες που υπήρχαν για αυτόν ειδικά τον σκοπό. Το μεγάλο κρεβάτι στο κέντρο είχε το σχήμα καρδιάς. Τα σεντόνια ήταν σατινένια σε κόκκινο χρώμα. Μύρισα πούπουλα χήνας στα μαξιλάρια. Δεν με ενδιέφερε! Οι πέντε άντρες πίσω μου είχαν γδυθεί ήδη. Η παρουσία μου και μόνο τους είχε καυλώσει, αλλά και το να βλέπουν το καλοσχηματισμένο σώμα μου από πίσω, τους σμιλευμένους γλουτούς, το καλλίγραμμο κωλαράκι, τη μέση δαχτυλίδι και το καθαρό χαλκευμένο δέρμα χωρίς ατέλειες, τους είχε θερμάνει υπερβολικά.

Όταν έφτασα στο κρεβάτι ξάπλωσα αργά-αργά επιδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το σώμα μου. Γύρισα το λαιμό μου και έστρεψα το κεφάλι μου προς αυτούς. Τα μακριά μαλλιά μου κάλυπταν το στήθος μου. Χαμογέλασα και εκείνοι έτρεξαν ευθύς προς το μέρος μου. Το πόδι μου τεντώθηκε και το μεγάλο δάχτυλο σταμάτησε αυτόν που ήταν πιο κοντά μου. Ανασηκώθηκα στα γόνατα και τους είδα παρατεταγμένους. Έσυρα τα μαλλιά μου πίσω και εξέθεσα τα βυζιά μου στα λάγνα βλέμματα τους. Οι πέντε πούτσες που με κοιτούσαν έγιναν πιο σκληρές. Το μουνάκι μου δονήθηκε και τους πλησίασα. Με τη σειρά τους τσιμπούκωσα μέχρι τα αρχίδια για περίπου μισό λεπτό τον καθένα.

Οι δύο γυναίκες κάθονταν σε ένα καναπέ και με κοιτούσαν, καθώς οι άντρες σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν να παίζουν από μόνοι τους τα καυλιά τους πλησιάζοντας ολοένα προς το μέρος μου. Τους κοίταξα έναν προς έναν και έβαλα το δείκτη και το μέσο στο μουνάκι μου. Καθώς αναστέναξα βαθιά και καυλωτικά, πέντε πούτσες άρχισαν να χύνουν πάνω στο στήθος, στο λαιμό και στην κοιλιά μου. Με το που στράγγισαν την πρώτη δόση, τους ξανά πήρα με τη σειρά στο στόμα μου για περίπου ένα λεπτό αυτή τη φορά. Εκείνοι κάθονταν σαν υπνωτισμένοι.

Τον πιο προικισμένο τον έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι, τον δεύτερο τον διέταξα να στηθεί πίσω μου. Αφού καβάλησα την τεράστια πούτσα και την ένιωσα να με γεμίζει, έκανα νόημα στον άλλο να μπει στην κωλοτρυπίδα μου. Δεν ξέχασα τους άλλους τρεις. Όταν είχα βολευτεί καλά πλέον, με μια κίνηση του κεφαλιού βρέθηκαν ο ένας αριστερά μου, ο άλλος δεξιά και ο τελευταίος στο ύψος του στόματος μου. Κάθε μου χέρι έπιασε ένα καυλί και άρχισε να το μαλακίζει ενώ το στόμα μου φυλάκισε την πούτσα μπροστά μου. Αρχίσαμε να κουνιόμαστε όλοι ρυθμικά.

Το βλέμμα μου στράφηκε στις δύο γυναίκες. Χωρίς καν να το καταλάβουν είχαν γδυθεί και πλησίασαν από το πλάι σα να φτιάχναμε ένα επτάγωνο. Κάθε μια ξεκίνησε να βυζαίνει, πιπιλάει και να δαγκώνει τις πρησμένες από καύλα θηλές μου. Τα ελεύθερα χέρια των αντρών που τους την έπαιζα και έγλειφα, πασπάτευαν πλέον τα μουνάκια και τους κώλους των δύο γυναικών.

Πλέον οι θέσεις ήταν σωστές και ξεκινήσαμε όλοι μαζί ένα ναζιάρικο χορό. Δέκα λεπτά αργότερα τα χύσια τους πλημμύρισαν τις τρύπες μου και τα χέρια μου, αλλά δεν τους άφησα. Μπορεί να είχα μικρούς οργασμούς, όμως δεν είχα επιτύχει την κορύφωση που ήθελα κι έτσι συνέχισα να γαμιέμαι και να γαμάω για να τους ξεζουμίσω και να τελειώσω η ίδια. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Μισή ώρα μετά έχυσαν πάλι όλοι μαζί κι εγώ σηκώθηκα και τους παράτησα. Πήγα στη μικρή τουαλέτα κι έκανα μπάνιο. Ο θυμός μου για λίγο ήταν μεγαλύτερος από τις καύλες μου.

Βγήκα από το κλαμπ και περπάτησα τρίζοντας τα τακούνια από τις μπότες μου στην άσφαλτο και στο λιθόστρωτο του πεζοδρομίου. Οι διαβάτες μου άνοιγαν δρόμο χωρίς να το καταλάβουν. Ξαφνικά ένοιωσα ένα βλέμμα πάνω μου και στράφηκα προς τον τέταρτο όροφο του μπαλκονιού της απέναντι πολυκατοικίας. Εκεί είδα έναν άντρα μέσης ηλικίας να με κοιτά και ύστερα να μπαίνει με ταχύτητα μέσα στο διαμέρισμα του.

Δύο λεπτά αργότερα χτυπούσα το κουδούνι του διαμερίσματος του. Μου άνοιξε την πόρτα ξεροκαταπίνοντας. Μπήκα μέσα και έκλεισα την πόρτα πίσω μου. Τρία καρδιοχτύπια αργότερα του είχα κατεβάσει τη φόρμα και το εσώρουχο και ρουφούσα με γρήγορες κινήσεις το εργαλείο του. Σε δευτερόλεπτα τον ένιωσα να σκληραίνει, να ταλαντώνεται, να πάλλεται και να εκτοξεύει μέσα στο στόμα μου και το λαιμό μου χύσια που είχαν για καιρό κρατηθεί στα αρχίδια του.

Συνέχισα να τον τσιμπουκώνω με πάθος, ενώ πετούσα τα ρούχα μου στο πάτωμα. Η πούτσα του όσο ήταν στο στόμα μου δεν έπεφτε με τίποτα. Ρουφώντας ακόμα, τον τράβηξα και τον έριξα στην πολυθρόνα. Με επιδεξιότητα αράχνης σκαρφάλωσα πάνω του και το μουνάκι μου αγκάλιασε το στητό καυλί του. Κόλλησα την αριστερή θηλή του στήθους μου στο στόμα του κι εκείνος πιπίλισε διστακτικά. Άρχισα να τον ιππεύω με ταχύτητα. Τα μάτια μου σκούρυναν! Ο οργασμός που επιζητούσα ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα για να σηκώσει το σώμα μου στα επίπεδα ύπαρξης που μόνο εγώ ξέρω να ταξιδεύω.

Τα χείλη μου κινήθηκαν προς το στόμα του καθώς τράβηξα το στήθος. Όταν ενώθηκαν με τα δικά του αναστέναξα εκστατικά και μετά άρχισα να ουρλιάζω από καύλα. Όλες μου οι αισθήσεις ήταν υπεροξυμένες και το κορμί μου σπίθιζε από την ενέργεια. Άρχισε κι εκείνος να χύνει έναν ακόμα μεγαλύτερο χείμαρρο από πριν, που ενωνόταν με τα υγρά που εξέλυα εγώ.

- Εσύ… είπε βογκώντας σαν να με αναγνώρισε.

Συνέχισα να τον καβαλικεύω. Ζούσα έντονα τον οργασμό μου και δε θα τον άφηνα να τελειώσει έτσι. Για άλλη μια φορά τα χύσια του ενώθηκαν με τα δικά μου μέσα μου.

Τα μάτια του έκλεισαν. Η ανάσα του από γρήγορη, έγινε αργή. Σηκώθηκα προσεκτικά από το μαραμένο εργαλείο και του ανέβασα το εσώρουχο και τη φόρμα. Ντύθηκα στα γρήγορα και έφυγα.

Με ικανοποιημένες όλες τις ορέξεις μου περπάτησα ανάλαφρα στο δρόμο. Στάθηκα μόνο για μια στιγμή να θυμηθώ το μέρος που κάποτε στεκόταν ένα τείχος. Χαμογέλασα πονηρά στον εαυτό μου.


Copyright protected OW ref: 185575Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.