Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαστε ένα αγαπημένο και όμορφο καθημερινό ζευγάρι Γιώργος και Στέλλα 55-56 χρονών. Η Στέλλα είναι πολύ όμορφη γυναίκα, 1.70, 69 κιλά, με μεγάλο στήθος, καθόλου κοιλιά και στητό όμορφο κώλο. Εγώ κανονικός.

Η σεξουαλική μας ζωή τέλεια έως πριν 5 χρόνια που μου έτυχε ένα πρόβλημα υγείας και έκανα μια επέμβαση στην καρδιά. Από τότε δεν έχω στύση. Το αποδεχτήκαμε γιατί αφού μας έτυχε… τι να κάνουμε.

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς έρωτα και έβλεπα την ανησυχία στα μάτια της γυναίκας μου. Το συζητήσαμε και της πρότεινα να βρούμε κάποιον να την ικανοποιήσει. Η αντίδρασή της ήταν «όχι βέβαια, δεν πειράζει και τα τοιαύτα». Εγώ σε ανύποπτο χρόνο της το έλεγα ξανά. Περάσανε μήνες και έβλεπα ότι είχε ερωτικές ανησυχίες. Μέχρι πριν λίγο καιρό που μου είπε:

- Στη λαϊκή που πηγαίνω με φλερτάρει κάποιος κύριος... αμέσως χτύπησε ένα καμπανάκι μέσα μου.

- Δηλαδή τι κάνει;

- Μου είπε ότι είμαι όμορφη κυρία κλπ.

- Και εσύ τι κάνεις;

- Ευχαριστώ. του απάντησα.

Την άλλη βδομάδα τα ίδια

- Τι έγινε;… ρωτάω.

- Μου είπε ότι είναι τυχερός ο άντρας που με έχει και θέλει να με γνωρίσει…

- Αν σου αρέσει προχώρα… της απάντησα.

Είχε κάνει μπανάκι μοσχομύριζε και όταν την έγλειφα μου το είπε:

- Τον κάλεσα να έρθει σπίτι να τον γνωρίσουμε!

Ένιωσα ένα σφίξιμο αλλά και μια πρωτόγνωρη καύλα. Και ένα βραδάκι χτυπά το κουδούνι. Η Στέλλα φορούσε μια φούστα άσπρη και ένα πουκάμισο μπλε. Φυσικά μου το είχε πει και τον περιμέναμε. «Από εδώ ο Κυριάκος και από εδώ ο Γιώργος…» μας σύστησε. Ήταν ένας τύπος γύρω στα 45, παντρεμένος, κανονικός, με λίγα γένια. Κάτσαμε στον καναπέ εμείς. Μιλούσαμε γενικά για όλα τα πράγματα. Αμηχανία. Έκανε όλο κομπλιμέντα στη γυναίκα μου με όμορφο τρόπο. Έβλεπα τη γυναικούλα μου να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Κι αυτός όμως… κύριος σε όλα του. Πέρασε μια ώρα και είπε ότι χάρηκε πολύ και έπρεπε να φύγει. Τον πήγε η Στέλλα στην πόρτα και τον αγκάλιασε και τότε είδα ω του θαύματος να τη φιλά. Δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά αισθάνθηκα άβολα. Βγήκα στο μπαλκόνι και όταν ξαναμπήκα αυτοί ακόμα φιλιόταν. Μετά έφυγε.

Το συζητήσαμε την άλλη μέρα και όλα ήταν εντάξει. Μου άρεσε ο τρόπος του και η όλη συμπεριφορά του. Η Στέλλα ήταν μέσα στη τρελή χαρά. Λέγαμε για πιο πικάντικα πράγματα και ήταν όλο καύλα, με έγλυφε, με πίπωνε με ρουφούσε όσο τα λέγαμε. Καταλήξαμε ότι θα τον ξανακαλέσουμε αφού η πρώτη γνωριμία ήταν ευχάριστη.

Ήταν 11 το βράδυ όταν άνοιξε η πόρτα και νάτος... με μπλου τζιν και ένα άσπρο πουκάμισο. Η Σ τα ίδια, φούστα και μπλε πουκάμισο. Πάλι λέγαμε διάφορα και τότε έβαλα μουσική μπλουζ, χαμήλωσα τα φώτα και τους είπα να χορέψουν. Άλλο που δε θέλανε! Την είχε αγκαλιά και τους απολάμβανα. Σηκώθηκα, την αγκάλιασα κι εγώ, τη φίλησα και της είπα «σ' αγαπώ μωρό μου». Τότε άρχισαν τα φιλιά. Έβλεπα και δεν το πίστευα… ποια, η γυναίκα μου να φιλιέται με έναν άλλο μπροστά μου. Αλλά καύλωσα. Ξεκούμπωσε το πουκάμισο της και της έβγαλε το σουτιέν ενώ την φιλούσε. Τα ζουμερά μεγάλα στήθη της πετάχτηκαν έξω και οι ρώγες της ήταν τεράστιες και ροζ. Δεν ξέρω γιατί πήγα και κατέβασα τη φούστα της ενώ εκείνος έμεινε με το σλιπάκι. Τη φιλούσε στα βυζιά και την χάιδευε παντού.

Από όσο ξέρω η γυναίκα μου ποτέ δεν πήγε με άλλον. Μείναμε όλοι γυμνοί και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου. Αυτοί φιλιόταν και είδα ο πούτσος του και έγινε παλούκι. Η Στέλλα χαμήλωσε και άρχισε να του γλείφει το καυλί. Έπαθα με το που το είδα και ξεροέχυσα. Η γλυκιά μου γυναικούλα τον τσιμπούκωνε μπροστά μου. Την έβαλε στον τριθέσιο και άρχισε να της γλείφει το μουνί. Η Στέλλα σπαρταρούσε από καύλα, το έβλεπα. Πήγα και τη φιλούσα στα χείλη και ένιωσα όλη την καύλα της. Τιναζόταν, σπαρταρούσε, βογκούσε, κουνιόταν πέρα δώθε. Να πω ότι έχει αξύριστη τη μουνάρα της. Σκηνή απείρου κάλλους, ώσπου την άκουσα να μουρμουρίζει…

- φτάνει δεν αντέχω άλλο θέλω να μπεις μέσα μου.

Την έβαλε ανάσκελα στο καναπέ με το κεφάλι της στα πόδια μου και της τον έβαλε. Έβγαλε μια φωνή η Στέλλα που φοβήθηκα ότι ακούστηκε παντού. Άρχισε να τη γαμάει και για να μην ακούγετε τη φιλούσα. Πλατσούριζε το μουνί της... ενώ τα βυζόμπαλα χόρευαν.

- Μη χύσεις, έλεγε, μη! Έτσι γάμησε με…

Εν τέλει έχυσε στην κοιλιά της.

- Είσαι βασίλισσα… της είπε.

Σκουπιστήκανε και με τη σειρά κάνανε ντουζάκι. Κάναμε τσιγάρο και τα λέγαμε. Ενώ μιλούσαμε, η γυναικούλα μου πήγε και άρχισε το τσιμπούκι. Έβλεπα τον πούτσο του να ξανασηκώνεται και όπως ήταν ανέβηκε στο καυλί του και άρχισε ξανά το γαμήσι. Τον έπαιζα βλέποντας τα μουνόχειλα της τα τεράστια να ανοιγοκλείνουν και αυτή πάλι τα ίδια. «Μη χύσεις μωρό μου» του έλεγε. Όταν της είπε «θα σε γαμάω μέχρι το πρωί» ξεροέχυσα ξανά. Σηκώθηκε, την έβαλε στα 4 και πήγε και άρχισε να τη γλείφει παντού. Τιναζόταν αυτή σαν χέλι ειδικά όταν της έγλειφε τον κώλο. Ναι… της έγλειφε τον κώλο μπροστά μου. «Μη, μη…» του έλεγε αλλά το ήθελε. Πήγα κι εγώ και μαζί, της γλείφαμε μουνί και κώλο εναλλάξ. Ξάπλωσε μπρούμυτα και αυτός από πάνω της τον έχωσε στην μουνάρα της τραβώντας τα χέρια της πίσω. Έχυσε στην πλάτη της. Κάτσαμε να πάρουμε μια ανάσα.

- Έχεις βασιλικό μουνί και θεϊκό κώλο… της είπε.

Ντύθηκε και πήγε στην πόρτα να φύγει. Η δικιά μου τον ξεπροβόδισε και φιλιόταν εκεί στην πόρτα. Τη βλέπω να σκύβει, να βγάζει τον πούτσο του έξω και να τον τσιμπουκώνει πάλι. Ναι… εκεί στην πόρτα. Την έβαλε με τα χέρια στον τοίχο και την ξαναγάμησε εκεί... αλλά όταν ήταν να χύσει τον έβγαλε και έχυσε στα μάγουλα και τα βυζιά της. Έφυγε. Αυτή ήταν η πρώτη μας φορά μαζί του που έγινε περίπου πριν 2 μήνες.

Έχουμε συνέχεια μεγάλη...




Copyright protected OW ref: 185569



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.