Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα σου πω μια ιστορία. Μια μικρή για να σε κάνω να καταλάβεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, αλλά και για εμένα.

Δεν έχει σημασία το όνομά μου. Μπορείς να με αποκαλείς Εκάτη. Στο επιτρέπω! Αυτό που έχει σημασία είναι ότι με γνωρίζεις. Γιατί γουρλώνεις τα μάτια σου; Γιατί σου ξέφυγε ένα ειρωνικό ρουθουνητό και ένα σπασμένο λοξό χαμόγελο; Α χα! Ξέρω τι σκέφτεσαι! Το μικροσκοπικό μυαλό σου είναι σαν ένας ανοιχτός και γλυπτοειδής χαραγμένος πάπυρος στα μάτια μου. Πρώτα σκέφτηκες ότι δε με έχεις ξαναδεί ποτέ στη ζωή σου. Κατόπιν αναρωτήθηκες τι καμπύλες κρύβουν τα ρούχα μου; Και τέλος θαύμασες για πολλοστή φορά το πρόσωπό μου. Ένα τόσο όμορφο και τέλεια σμιλευμένο πρόσωπο, δε θα μπορούσες να το ξεχάσεις ούτε σε χίλια χρόνια! Σωστά;

Κάνεις λάθος! Αν κάποιος σε ρωτούσε την επόμενη μέρα με ποια ύπαρξη πέρασες την προηγούμενη, θα μπορούσες να πεις μόνο με τη γυναικά των ονείρων σου. Αυτή η περιγραφή είναι η μόνη που θα θυμάσαι. Για ποιο λόγο; Πολύ καλά! Θα σου πω. Αλλά η απάντηση αυτή ίσως σε αφήσει λίγο άφωνο. Όχι, όχι! Μην ανησυχείς που χαμογελάω με αυτό το ύφος. Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Βλέπεις αγαπητέ μου, πολλοί λίγοι έχουν την ικανότητα να βλέπουν! Ακόμα πιο λίγοι να μυρίζουν ή να αισθάνονται με τις υπόλοιπες απολήξεις. Και ακόμα πιο λίγοι θυμούνται. Τώρα προσπάθησε να συνδυάσεις όλα αυτά μαζί. Αρχίζεις και γίνεσαι νευρικός; Δεν πειράζει! Θα χαλαρώσεις σε λίγο και το μόνο που θα σκέφτεσαι θα είναι πως να εκτονώσεις την ανάγκη σου για σαρκική επαφή και ηδονή. Τι έλεγα; Α ναι! Υπάρχουν τρία ή τέσσερα άτομα στον κόσμο που ανά πάσα στιγμή μπορούν να νοιώσουν με όλες τις αισθήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της έκτης, ίσως και της έβδομης. Επίσης αυτά τα άτομα όχι μόνο αντιλαμβάνονται, αλλά μπορούν να εμπεδώσουν και να θυμηθούν γεγονότα.

Ορίστε! Άνοιξα τα πόδια μου μπροστά σου και εξέθεσα την σάρκα μου στο βλέμμα σου. Χα, χα, χα!

Ήδη ξέχασες τι σου είπα. Αναρωτιέμαι πώς μοιάζω στα μάτια σου. Θέλεις να με περιγράψεις; Περίμενε αγαπητέ μου! Πρώτα θα βγω από αυτό το φόρεμα και μετά θα σε αφήσω να περιγράψεις τι βλέπεις και πως νιώθεις. Και θα μου δώσεις λεπτομερή περιγραφή!

- Βλέπω μια γυναίκα πανέμορφη σα θεά. Είναι γύρω στα τριάντα αν και δεν είμαι σίγουρος. Δείχνει νέα και γεμάτη ζωή! Τώρα που ξεφορτώθηκε το φόρεμα και στέκεται μπροστά μου όρθια σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια, η πούτσα μου ασφυκτιά μέσα στο εσώρουχο και το παντελόνι. Καύλωσα αυτόματα. Χωρίς να αγγίξω τον εαυτό μου. Γιατί βλέπω την τέλεια ερωτική φαντασίωση μου. Η γυναίκα μπροστά μου χαμογελά και καυλώνω πιο πολύ. Είναι ψηλή! Κοντά στο 1.80. Δεν έχει γραμμώσεις από γυμναστική, αλλά οι καμπύλες της είναι εξαίσιες. Η μέση της λεπτή, τα στήθη της μέτρια, στητά και ζουμερά, με πεταχτές καυλωμένες καστανές ρώγες που με παρακαλούν να τις γλείψω. Η ίδια είναι ξανθιά. Με σπαστό μαλλί μέχρι περίπου πιο κάτω από το στήθος. Τα μάτια της είναι σκούρα και καταπράσινα. Δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τόσο βαθύ πράσινο μάτι σε άνθρωπο. Καθώς κάνει μια αργή περιστροφή, βλέπω τους γλουτούς της και το κωλαράκι της. Θεέ μου! Δε μπορώ να κρατηθώ! Γιατί δεν ορμάω να...

- Συνέχισε να περιγράφεις αγαπητέ μου!

- Νοιώθω προσπερματικά να βγαίνουν από τη βάλανο μου. Νοιώθω κάψα! Ζέστη. Σα να ανεβάζω πυρετό. Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι κατάφερα να ρίξω τέτοια γυναίκα. Όχι! Όχι να ρίξω! Να την πείσω να έρθει στο σπίτι μου. Το άρωμα της είναι μεθυστικό. Κάθε κίνησή της είναι λες και χτυπάει σε όλα τα ερωτογενή σημεία μου. Ώ θεέ! Μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο με μια κίνηση. Η πούτσα μου τινάζεται σα σιδερένιο στειλιάρι. Σε παρακαλώ! Σε παρακαλώ! Σε παρακαλώ!

- Περιέγραψε τι σου κάνω και πώς νιώθεις αγαπητέ μου.

- Σκύβεις μπροστά μου! Ανάμεσα στα πόδια μου. Τα φανταστικά βυζιά σου γαργαλάνε τα αρχίδια μου. Το χέρι σου πιάνει απαλά την πούτσα μου και κατεβάζει το πετσάκι όσο πιο κάτω γίνεται. Η βάλανος μου είναι σούπερ πρησμένη. Δεν αντέχω! Σε παρακαλώ! Το στόμα σου. Φυσάς πάνω στο σιδερένιο καυλί μου και νοιώθω ένα θερμό κύμα να με διαπερνά. Σαν ηλεκτροπληξία! Δε μπορώ να το περιγράψω. Ξέρω μόνο ότι θα χύσω. Και ότι θα χύσω πολύ και δυνατά! Σε παρακαλώ! Σε παρακαλώ! Κάνε με να χύσω!

- Περιέγραψε το!

- Το χέρι σου μου μαλακίζει την πούτσα. Η καύλα μου έχει φτάσει σε ανεξέλεγκτα όρια. Νοιώθω τις ρώγες σου στα αρχίδια μου. Η πούτσα μου σκληραίνει. Τα αρχίδια μου πρήζονται. Τα πόδια μου τρέμουν. Σε παρακαλώ! Άσε με να χύσω! Ώχ… ω Θεέ μου. Τα χείλη σου τύλιξαν την πούτσα μου. Η γλώσσα σου χαϊδεύει τη βάλανο και κατεβαίνει σε όλο το στέλεχος. Δεν αντέχω! Χύνω! Χύνω στο φανταστικό στόμα σου. Όλο το σώμα μου τρέμει. Θέλει να ενωθεί με τα χείλη σου και το στόμα σου που ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πούτσα μου. Τρέμω ξανά! Δε μπορεί! Ξανά χύνω! Ω θεά μου! Πώς; Η καρδιά μου χτυπάει ασταμάτητα. Το σώμα μου τρέμει. Τα μάτια μου κλείνουν. Νυστάζω...

- Κι έτσι αγαπητέ μου δε θα θυμάσαι καν πώς μοιάζω. Θα ψάξεις βέβαια να με βρεις! Το ξέρω. Πολλοί και πολλές το έχουν κάνει. Όταν συγκλονίζονται από τέτοιους οργασμούς, μόνο αυτούς θυμούνται. Και ποτέ το κρυφό νόημα. Αχ αγαπητέ μου! Με ικανοποίησες κι εσύ! Μην νομίζεις ότι δεν το έκανες. Καληνύχτα!
Copyright protected OW ref: 185563Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.