Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Νέος και αποκλειστικός γαμιάς ο… αδερφικός μου φίλος

Την επομένη, το πρωί, εγώ έφυγα για κάτι δουλείες που είχα, πριν έρθει η Φωτεινή από τη δουλειά. Όταν γύρισα τους βρήκα να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι μας κι εκείνη ντυμένη μόνο με τα μαύρα εσώρουχα που της είχε πει ο φίλος μου. Δεν τους ξύπνησα κι αφού άλλαξα ρούχα γύρισα στο σαλόνι να χαζέψω λίγη τηλεόραση ξαπλωμένος στον καναπέ, ώσπου κάποια στιγμή νόμισα ότι άκουγα βογκητά και σηκώθηκα να πάω στο δωμάτιο.

Άνοιξα τη πόρτα και είδα τον φίλο μου να έχει αγκαλιά τη γυναίκα μου, να της τρίβει το μουνάκι κι εκείνη με μισόκλειστα μάτια να αναστενάζει εμφανώς καυλωμένη. Όπως αργότερα μου είπε η Φωτεινή, ο φίλος μου της τρίφτηκε λίγο στο γόνατο όσο εκείνη ακόμα κοιμόταν. Τότε αυτή έκανε κίνηση να του πιάσει τη πούτσα, τον ακούμπησε κι ήταν καυλωμένος. Αυτός την άρπαξε, τη γύρισε ανάσκελα στην αγκαλιά του κι άρχισε να της τρίβει το μουνί με το χέρι του. Στη συνέχεια της έδωσε την πούτσα του στο στόμα και σιγά σιγά της γαμούσε το λαρύγγι με εκείνη να πνίγεται, να δακρύζει και να ξερνάει (όπως κάθε φορά που τον πιπώνει), μέχρι που την έχυσε στο στόμα κι εκείνη σαν καλή σκλάβα τα ήπιε για πρώτη φορά όλα. Την άφησε χωρίς να χύσει εκείνη λέγοντας της πως πρέπει να καταλάβει την θέση της, είναι η σκλάβα πουτάνα του και είναι για να του ικανοποιεί την καύλα του.

Της είπε να σηκωθεί, να ετοιμαστεί και θα πάμε όλοι μαζί για καφέ. Αφού ετοιμαστήκαμε, ξεκινήσαμε για την καφετέρια με το αυτοκίνητο. Πριν φτάσουμε, έξω από ένα φαρμακείο σταμάτησε το αυτοκίνητο και της είπε να κατέβει να αγοράσει προφυλακτικά και λιπαντικό. Εκείνη γύρισε με πονηρό χαμόγελο, μου πήρε το πορτοφόλι από τη τσέπη, με φίλησε και κατέβηκε. Όταν γυρίσαμε σπίτι μετά τον καφέ, μου είπαν να γδυθώ, με έδεσαν στο καλοριφέρ κι αμέσως τη διέταξε να γδυθεί και να γονατίσει να του ρουφήξει την πούτσα. Τον πίπωνε σε διάφορες στάσεις μπροστά μου, εκείνος όρθιος και εκείνη γονατιστή μπροστά του, καθιστός στο κρεβάτι μας κι εκείνη ανάμεσα στα πόδια του να τον ρουφάει έχοντας σηκώσει τις πατούσες της ψηλά να μπορώ να τις γλείφω. Ξαπλωμένη εκείνη ανάσκελα στο κρεβάτι κι αυτός από πάνω της να της καρφώνει τη πούτσα ως το λαρύγγι και ταυτόχρονα να της γεμίζει πιπιλιές τα μπούτια. Μόλις την έχυσε ξανά μέσα στο λαρύγγι, της είπε να με λύσει και με έστειλαν στον καναπέ να κοιμηθώ ενώ εκείνοι ξάπλωσαν στο κρεβάτι μας. Μέσα στη νύχτα, τους άκουσα πολλές φορές να τη πνίγει με τη πούτσα του και να τη χύνει πάντα βαθιά στο λαρύγγι.

Την επομένη το πρωί ξύπνησα πάλι από τα βογκητά τους όσο την πίπωνε, τις σφαλιάρες που της έριχνε στο πρόσωπο και τον κώλο και τα βρισίδια που της έλεγε. Αφού της φώναξε ότι τη χύνει ξανά, με φώναξε μέσα κι αφού με έδεσε δίπλα της στο κρεβάτι, πήγε και της τον ξανά έδωσε στο στόμα. Μόλις καύλωσε, τη διέταξε να του φορέσει προφυλακτικό. Της σήκωσε τα πόδια κι αμέσως μπήκε στο μουνί της, άρχισε να τη γαμάει δυνατά, γρήγορα, να την εμβολίζει. Ταυτόχρονα την έβριζε, της δάγκωνε τα βυζιά, την χαστούκιζε στο πρόσωπο, της τσιμπούσε τις ρώγες, με χτυπούσε στα αρχίδια βρίζοντας μου και φωνάζοντας μου να βλέπω πως μου ξεσκίζει «την πουτάνα την γυναίκα μου», «την ξεφτιλισμένη σκλάβα του». Τη γαμούσε για αρκετή ώρα και σε διάφορες στάσεις, κλασικό ιεραποστολικό, μετά της σήκωσε τα πόδια στους ώμους του, μετά ως το κεφάλι και την έβαλε να τα κρατάει, την έστησε στα 4 από πάνω μου να με φιλάει όσο της σκίζει το μουνί. Της χτυπούσε τον κώλο και της τραβούσε τα μαλλιά βρίζοντας τη, μέχρι που θέλησε να χύσει. Βγήκε από το μουνί της, έβγαλε το προφυλακτικό και το πέταξε πάνω μου, την έπιασε από τα μαλλιά και την έβαλε με ανοιχτό στόμα μπροστά από το καυλί του. Την έπαιξε λίγο και την έχυσε στο στόμα και το πρόσωπο. Εκείνη, ήπιε όσα περισσότερα μπορούσε και μετά ήρθε με φίλησε και με διέταξε να της καθαρίζω με το στόμα το πρόσωπο και το λαιμό να τη καθαρίσω από το σπέρμα. Αφού ξεκουραστήκαμε λίγο, την ξανά γάμησε και την έχυσε ακόμα δυο φορές. Όσο τη γαμούσε εκείνη ούρλιαζε, φώναζε και πάθαινε απανωτούς οργασμούς. Το μουνί της έκανε τρελές συσπάσεις. Μόλις κουράστηκαν, έκαναν μπάνιο κι έφυγε με εκείνον να τη χουφτώνει κι εκείνη να τον φιλάει στο λαιμό για «καληνύχτα».

Μετά από λίγες μέρες κι ενώ η Φωτεινή ήταν απογευματινή στη δουλειά της, με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου να μη πάω εγώ να τη πάρω από τη δουλειά γιατί θα πάει εκείνος. Πράγματι, πήγε την πήρε και την πήγε σε ένα ερημικό σημείο όπου την έβαλε να του πάρει την πούτσα με το στόμα της ενώ εκείνος της χτυπούσε το κώλο. Μόλις καύλωσε, την έβαλε στη θέση της πάλι και ξεκίνησαν για το σπίτι, μόλις μπήκαν την πέταξε στον καναπέ, την έγδυσε, τη διέταξε να γονατίσει και την έχωσε στο στόμα της. Μετά την έστησε στον καναπέ με το κεφάλι στριμωγμένο στο μπράτσο και άρχισε πάλι να τη πηδάει σε διάφορες στάσεις, να τη χαστουκίζει, να τη βρίζει. Εκείνη να βογκάει κι εγώ όλα αυτά να τα ακούω από το δωμάτιο αφού αυτοί νόμιζαν ότι κοιμάμαι. Αφού γαμήθηκαν και την έχυσε πάλι στο στόμα, χαιρετήθηκαν με το γνωστό τους τρόπο και έφυγε. Εκείνη ήρθε αμέσως στο κρεβάτι, με έσφιξε στα αρχίδια και αφού άνοιξα τα μάτια, με έβαλε να την καθαρίσω ξανά από το σπέρμα του.

Μετά από πέντε μέρες είχε καύλες αλλά δε μπορούσε να έρθει να τη γαμήσει, έτσι την πήρε με video κλήση, την έβαλε να μου δέσει τα αρχίδια, να μου τα πιάσει με μανταλάκι και μετά να τη γαμήσω με ένα ομοίωμα καυλιού που έχει. Όσο εγώ έκανα αυτό, εκείνη βογκούσε κι αυτός την έπαιζε βρίζοντας μας μέχρι που έχυσε και έκλεισε την κλήση λέγοντας της πως όταν έρθει να τη γαμήσει, θα ξεκινήσει και η εκπαίδευση της στον πόνο. Εκπαίδευση που θα έχει πολλές συνέχειες και που θα την κάνει να ξεπεράσει τα όρια της.

Πέρασαν λίγες μέρες και ο αφέντης της Φωτεινούλας μου κατάφερε να έρθει και μάλιστα να μείνει σπίτι μας τρεις μέρες. Μέσα σε αυτές τις μέρες εγώ πάντα δεμένος όσο τη γαμούσε και τη χτυπούσε, μέχρι να τη χύσει. Μετά με έβαζαν να την καθαρίσω από το σπέρμα του, να του γλείψω το καυλί (προκειμένου να την ξεφτιλίσει ακόμα περισσότερο, της έλεγε ότι εγώ τον τσιμπουκώνω καλύτερα από εκείνη) για να τη γαμήσει, κι αφού με έλυναν, με άφηναν να την παίζω για να χύσω κι εγώ, συνήθως στα πόδια της και μετά να τα καθαρίσω. Την έδεσε στα 4 δίπλα από το κρεβάτι, τη χτυπούσε στον κώλο με το χέρι, βίτσα, σαγιονάρα, μαστίγιο ακόμα και με τη λωρίδα του. Της έχωσε μπίλιες στο μουνάκι και την κυκλοφόρησε σε ολόκληρη τη πόλη για ψώνια, την πήγε για καφέ και φαγητό με εκείνη να ‘χει τρελαθεί. Ήρθαν σπίτι και την ξανά γάμησε σκληρά και βίαια, βρίζοντάς τη και χτυπώντας την.

Μετά από αυτό το 3ήμερο έφυγε κι αφού πέρασε κανένας μήνας χωρίς να έχει καταφέρει να έρθει να τη γαμήσει κι ενώ έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα λέγοντας ο ένας πως θα την ξεφτιλίσει κι η άλλη πως θα τον υπηρετήσει, είχαν την ακόλουθη συζήτηση.

– Αφέντη μου τι κάνεις; Μου λείπεις πάρα πολύ, μου λείπουν όλα όσα μου έκανες, μου λείπει το ξύλο που έτρωγα και ας έκλαιγα από τον πόνο αλλά με καύλωνε γιατί μου το έριχνε ο αφέντης μου. Θέλω το καυλί σου στο στόμα μου, θέλω να με ξανά κάνεις σκλάβα σου και να με κάνεις ότι θέλεις.

– Ξέρεις τί είσαι;

– Η σκλάβα σου αφέντη μου.

– Έρχομαι, στήσου γυμνή, στα γόνατα με το κεφάλι στο πάτωμα και τα μαλλιά πλεξούδα όπως ξέρεις ότι πρέπει να είσαι πάντα.

Πράγματι ήρθε μέσα στη νύχτα. Εγώ καθόμουν στον καναπέ, αυτός γδύθηκε, έκατσε δίπλα μου και την έβαλε να γονατίσει ανάμεσα στα πόδια του και του ρουφούσε τη πούτσα. Μετά την έστησε δίπλα μου στον καναπέ και τη γαμούσε δυνατά. Την έβαλε να στηρίζεται με το ένα χέρι της στα αρχίδια μου και ταυτόχρονα με το άλλο χέρι να με έχει αγκαλιά και να με φιλάει, ενώ εκείνος της τραβούσε το λαιμό να την πνίγει και φώναζε:

- Σε γαμάω κι ο σκλάβος τον τρίβει, σ’ αρέσει σκλάβα; Πουτάνα θα χύσω μέσα στο μουνάκι σου, θα χύσω την καύλα μου στο μουνάκι της γυναίκα σου πουστράκο, όλα τα χύσια μου μέσα της.

Άλλη μέρα πάλι ενώ την γαμούσε και την ξεφτίλιζε με βασανιστήρια, πόνο και καύλα, την έφτυνε στο πρόσωπο και μου φώναζε:

- Τη σκίζω μπάσταρδε, το μουνάκι της στάζει στα μπούτια της και φτάνουν μέχρι τα πόδια της, γλείψε τα. Γλείψε τα χυσάκια της γυναίκας σου κι αν είσαι καλό παιδί θα τον παίξεις στα ποδαράκια της. Όσο τη γαμάω, τρίβε το πουτσάκι σου στα πόδια της. Όλα τα χύσια μου μέσα στο μουνί της και στάζουν στα μπούτια της, γλείψε σκύλε τα υγρά μας. Θα χύσεις στα πατουσάκια της και μετά θα τα γλείψεις.

Ή όταν της έπνιγε το στόμα με τον πούτσο του κι εκείνη πνιγόταν και ξερνούσε στο καυλί τού με έβαζε να της κρατάω σταθερά το κεφάλι και εκείνος της το γαμούσε δυνατά, την έπνιγε.

Έτσι ήταν όλες μας οι συναντήσει μέχρι που έφυγε για υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Κάθε συνάντηση και πιο σκληρή. Τον περιμένει να ξανά έρθει, ενώ έχουν μιλήσει μέσω τηλεφώνου αυτό το διάστημα που λείπει, εκφράζοντας και οι δυο τους την επιθυμία να ξεσκιστούν ξανά

– Ο πουστράκος, αφέντη μου, μου είπε ότι όταν έρθεις θα σου ζητήσει να αρχίσει να συμμετέχει κι εκείνος πλέον ως ενεργός σκλάβος και των δυο μας

– Εσύ είσαι μόνο για το κρεβάτι, για τον πούτσο, για να σε γαμάω, να σου βιάζω τις τρύπες κι να στάζεις από καύλα. Να περιμένεις δύσκολα πράγματα στην επόμενη συνάντηση μας και κάθε φορά ακόμα δυσκολότερα. Όταν εσύ εκπαιδευτείς πλήρως, θα αρχίσει να εκπαιδεύεται κι ο άλλος, ως τότε απλά κερατάς παρατηρητής… κι ότι κάνει μαζί σου.

– Του φοράω το εσώρουχο με το λουκέτο που έχεις δει αφέντη μου, του δένω σφιχτά τα αρχίδια με ένα λουράκι γάτας με μικρό κουδουνάκι, έτσι θα τον έχω κι όταν θα έρχεσαι να με γαμάς κι αφού θα σε ικανοποιώ, αν μου επιτρέπεις εσύ θα του επιτρέπω να χύσει ανοίγοντας το λουκέτο αλλά όχι το λουράκι από τα αρχίδια του. Όταν έρθεις θα δεις ότι τον έχω υποτάξει και τον έχω εκπαιδεύσει κι άλλο.

Περιμένω την επόμενη συνάντηση τους, μιας και λόγω υποχρεώσεων έχει φύγει στην Αμερική…




Copyright protected OW ref: 185257



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).