Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Στα νύχια της γυναίκας μου

Έχουν περάσει 3 εβδομάδες και πλέον είμαι η γκόμενα της γυναίκας μου. Μέσα στο σπίτι φοράω μόνο γυναικεία εσώρουχα και ρούχα και το κλουβάκι μου βγαίνει μόνο υπό την επίβλεψη της Μαρίας για καθαριότητα και μέτρημα. Ναι, ναι, μια φορά τη βδομάδα μου το μετράει για να δει πόσο μίκρυνε. Και η αλήθεια είναι ότι το μικροσκοπικό κλουβάκι που φορούσα, το ένιωθα κάπως χαλαρό. Μάλλον θα μίκρυνε το πουλάκι μου.

Η Μαρία μου, πλέον αφέντρα σωστή, που κάθε μέρα γίνεται και πιο αυστηρή, με εξευτελίζει και μου δείχνει ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι, είναι η "κυρία Μαρία". Κάθε μέρα πρέπει να φροντίζω την εμφάνιση μου και μιλάω μόνο για αποτρίχωση αλλά και Μεικ απ, περούκα, γόβες με απόλυτα θηλυκή και υποτακτική συμπεριφορά.

Όλο αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολο για την κυρία Μαρία, γιατί δεν έχω χύσει ούτε μια φορά σε τρεις εβδομάδες. Όποιος από εσάς δεν έχει χύσει για τόσο καιρό, ενώ φοράει κλουβάκι στο πουλάκι του και μια καύλα γυναικάρα τον ερεθίζει συνεχώς, καταλαβαίνει τι εννοώ. Το μυαλό μου είχε γίνει πουρές. Οτιδήποτε και να μου ζητούσε η κυρία Μαρία , το εκτελούσα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ήθελε η κυρία Μαρία να καθαρίσω το μουνί με τη γλώσσα μου μετά το κατούρημα της;... φυσικά και το έκανα και μάλιστα με μεγάλη μου ευχαρίστηση. Ήθελε η κυρία Μαρία να απλώσω τα ρούχα μετά το πλυντήριο ντυμένη μουνάρα;… φυσικά και το έκανα. Ήθελε η κυρία Μαρία να πηγαίνω στη δουλειά με γυναικεία εσώρουχα και μια σφήνα μέσα στο "μουνί" μου, όπως το έλεγε;… φυσικά και το έκανα. Κι ας περπατούσα σα βάρκα στο γιαλό.

Βέβαια η αφέντρα μου με περιποιούνταν συνεχώς. Αφού της αγόρασα ένα διπλό στραπόν, η μικρή πούτσα να μπαίνει μέσα της και η μεγάλη να σκίζει τη μουνάρα μου, με γαμούσε συνέχεια. Η μικρή μεριά βέβαια ήταν 10 πόντους, όσο και το καυλάκι μου, που σιγά σιγά εξαφανιζόταν. Όμως ακόμα δεν είχα χύσει και φαινόταν η απόγνωση που μου έφερνε αυτό.

- Πως είναι το τσουλάκι μου;… και μου χουφτώνει τα κωλομέρια δυνατά. Θέλω να το σκίσω αυτό το μουνάκι καυλάκι, μου λέει η κυρία Μαρία.

- Μάλιστα κυρία, της απαντάω.

Το βλέμμα μου όμως κάτι είχε… και το κατάλαβε η αφέντρα μου.

- Τι έχεις πορνάκι;… περίοδος σου ήρθε;

- Όχι κυρία, είμαι στη διάθεση σας.

- Αυτό είναι σίγουρο τσουλάκι, δε θα σε ρωτάω κιόλας όταν θέλω να γαμήσω.

- Μάλιστα κυρία, της απαντάω.

- Λέγε τώρα τι έχεις μη σε κάνω να το τσιρίξεις.

- Κυρία, δεν παραπονιέμαι για τίποτα και είμαι πολύ ευγνώμων που με έχετε δίπλα σας, απλά... δεν έχω τελειώσει εδώ και τρεις εβδομάδες.

- Χμ... μάλιστα. Το θέμα είναι πουτανάκι μου, ότι όσο δε χύνει η κλειτορίδα που έχω φυλακισμένη εκεί, τόσο πιο εκπαιδεύσιμη είσαι, τόσο πιο υπάκουη και τόσο πιο έτοιμη για όλα. Θέλω να είσαι μόνιμα καυλωμένη για μένα. Βέβαια το περίμενα να έρθει αυτή η στιγμή και απορώ που άντεξες και τόσο. Αλλά μάλλον είσαι πιο υποτακτική από όσο περίμενα. Λοιπόν… τα έχουμε ξαναπεί αυτά, το κλουβάκι δε θα ξαναβγεί ποτέ από την ιδιοκτησία μου. Έξαλλου έτσι όπως είναι με προσβάλει η παρουσία του και μόνο δίπλα μου. Πούτσα δεν είναι, ούτε καυλί, ούτε πέος. Πουλάκι είναι και τώρα τελευταία που μίκρυνε κι άλλο μάλλον κουμπάκι θα το λέω. Μ... μου άρεσε αυτό, κουμπάκι λοιπόν.

Γελούσε και έδειχνε με το δάχτυλο το πραγματάκι μου. Και όσο συνέχιζε, τόσο καύλωνε το κουμπάκι μου.

Επίσης, μου λέει, καταλαβαίνεις ότι δε μπορώ να διακινδυνέψω όλη αυτή την πρόοδο που έχουμε κάνει με την εκπαίδευση σου. Δε μπορώ να σε ξεκλειδώσω για να το παίξεις το κουμπάκι σου μήπως και χύσει. Δηλαδή και πως να το παίξεις, με ένα δάχτυλο θα το χαϊδεύεις σαν κλειτορίδα…

και αρχίζει να μου σφίγγει τα αρχιδάκια κάνοντας με να σκούξω σαν κοριτσάκι από καύλα. Φέρνει το πρόσωπο της εκείνη τη στιγμή στο δικό μου και αρχίζει ένα απίστευτο γλωσσόφιλο. Δυο λεσβιάκια που γλείφονται. Έτοιμη ήμουν να εκραγώ, αλλά δε μπορούσα.

- Το σημερινό γαμήσι δε θα το ξεχάσεις ποτέ. Απόψε θα χύσεις σαν κορίτσι, απόψε θα γίνεις η πουτανα μου!

Με παίρνει στην κρεβατοκάμαρα και με αργές κινήσεις με ξαπλώνει και αυτή έρχεται από πάνω μου. Ήταν ξεκάθαρο ποιος είναι ο άντρας στο σπίτι. Αρχίζει να με αποπλανεί και να με χαϊδεύει παντού. Με ερεθίζει, με ετοιμάζει για να με γαμήσει. Μου ρουφάει τις ρώγες, την επίπεδη κοιλίτσα μου, ανάμεσα στα μπούτια μου και τότε... αρχίζει να μου παίρνει πίπα. Πάνω από το κλουβάκι. Με τρέλανε! Ένιωθα και δεν ένιωθα. Τρελαινόμουν, πάθαινα σπασμούς. Ανέβαινε το σπέρμα μέχρι την άκρη και κατέβαινε πάλι. Και όπως μου ρούφαγε το κλουβάκι χώνει ένα δάχτυλο στο καλοδουλεμένο μου κωλαράκι.

- Παρ' τα πουτανάκι… μου λέει. Γλειφομούνι σου κάνω και δάχτυλο στην τρύπα σου ταυτόχρονα...

και χώνει και δεύτερο δάχτυλο εκείνη τη στιγμή. Με δούλευε αρκετή ώρα, όσο χρειαζόταν για να παραμιλάω από ηδονή. Φοράει το στραπόν της. Βάζει τη μικρή άκρη μέσα της και ετοιμάζει τη χοντρή μεριά για να εισβάλει στη μουνάρα μου. Ρίχνει αρκετό λιπαντικό και αρχίζει να σπρώχνει. Αργά και σταθερά, μέχρι να το χωνέψω ολόκληρο.

- Μπράβο τη μουνάρα μου. Τέτοιο μουνί δε γαμάει κανένας, μόνο εγώ…

και αρχίζει να αυξάνει ταχύτητα και δύναμη. Με γαμούσε και ένιωθα πάλι το ίδιο. Να ανεβαίνουν τα χύσια μου και μετά να φεύγουν. Τότε έγινε κάτι το διαφορετικό. Η κυρία Μαρία παίρνει στο χέρι της ένα μικρό στρόγγυλο δονητή, φτιαγμένο για κλειτορίδα και το ακουμπάει πάνω στο κλουβάκι μου.

Τρελάθηκα, δεν περιγράφεται το πως ένιωσα. Το σήκωνε και το ακουμπούσε πάλι κι εγώ ήμουν στα πρόθυρα της λιποθυμίας από την καύλα. Το ακουμπούσε ανάμεσα στα αρχιδάκια μου και στο κλουβάκι και… δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Το ξανά ακούμπησε πάνω στο κλουβάκι και τότε έγινε κάτι μαγικό. Ανέβαινε και ανέβαινε και ανέβαινε, μέχρι που σφίχτηκε το κουμπάκι μου μέσα στο κλουβί και το κωλαράκι μου έπνιξε εντελώς το καυλί της αφέντρας μου και... άρχισε να χύνει!

Δεν έχυνε αντρικά, απλά έσταζε χωρίς σταματημό, έβγαζε το μαζεμένο σπέρμα. Ένιωθα να αδειάζω χωρίς όμως το δυνατό αίσθημα ενός οργασμού. Ένιωθα ξαλάφρωση και απόγνωση ταυτόχρονα. Κόντευα να χάσω το μυαλό μου. Και μόλις τελείωσε αυτό, έπεσα ξέπνοη, βυθίστηκα στο στρώμα.

Η κυρία μαρία άρχισε να γελάει κοροϊδευτικά.

- Μπράβο το τσουλάκι μου... έτσι χύνουν τα κοριτσάκια, έτσι θα χύνεις κι εσύ από εδώ και μπρος. Μόνο έτσι. Και δε χρειάζεται να ανοιχτεί ποτέ αυτό το κλουβάκι.

Βγάζει από το λαιμό της την αλυσίδα που είχε περασμένο το κλειδί και μου το ξεκλειδώνει. Το βγάζει, το κοιτάει, το σκουπίζει με λίγο χαρτί, τεντώνεται και βγάζει από μια σακούλα που είχε στην άκρη του κρεβατιού το πιο μικρό κλουβάκι που έχω δει ποτέ μου.

- Αφού έχεις πλέον κανονική κλειτορίδα και χύνεις σαν κορίτσι, ας το βάλουμε στο σωστό θηκάκι. Μη φοβάσαι… μου λέει, θα πάρει το σχήμα του, όπως και με το προηγούμενο. The nub, έτσι ονομάζεται και δεν υπάρχει μικρότερο.

Αρχίζει να το ζουλάει και να μου το φοράει. Πρώτα το δαχτυλίδι και μετά το tube. Πόνεσα λίγο, βόγκηξα λίγο, αλλά μου θύμισε τη θέση μου χώνοντας λίγο πιο βαθιά το στραπόν της που ποτέ δεν είχε βγάλει από μέσα μου.

- Έτσι, τώρα μάλιστα. Είσαι κουκλάκι. Ποιος είναι ο γαμιάς σου;… με ρωτάει.

- Εσείς κυρία Μαρία της απαντάω.

- Μπράβο το ξεκωλάκι μου…

και μου δίνει καυτό γλωσσόφιλο.

Συνεχίζεται...


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151160122S009
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.