Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν Αύγουστος και η ζέστη ανυπόφορη. Ο ανεμιστήρας δούλευε στο φουλ και εγώ καθημερινά κάπνιζα στο μπαλκόνι και έπινα τον καφέ μου παίρνοντας μάτι όλες τις διερχόμενες γυναίκες.

Δύο μου είχαν κεντρίσει την προσοχή. Η Ιωάννα και η Νικολέτα. Ήταν και οι δύο άνω των 40 όμως με τελείως διαφορετικό σωματότυπο. Η Ιωάννα είχε μεγάλα βυζιά και αχλαδωτό κώλο αλλά δεν τα επιδείκνυε αφού ντυνόταν με φαρδιά T-Shirt και επίσης φαρδιές βερμούδες. Εκείνο που με είχε κεντρίσει σε αυτήν ήταν η θηλυκότητα που ενέπνεε στις συναναστροφές της, ακόμα και στο περπάτημα της και το πολύ όμορφο πρόσωπό της. Η Νικολέτα από την άλλη είχε ένα μάλλον άσχημο πρόσωπο, μέτρια βυζιά αλλά έναν τεράστιο κώλο από αυτούς που σε κάνουν να απορείς αν μπορείς να τους γαμήσεις. Ο κώλος της είναι τόσο μεγάλος που μετά δυσκολίας μπορεί να περπατάει. Τελείως ασύμμετρος από το υπόλοιπο κορμί της. Μέτρια προς μικρά βυζιά και λίγη κοιλίτσα. Σε αυτή με κέντρισε ακριβώς αυτό. Ο θεόρατος κώλος που ήθελα πάση θυσία να κάνω δικό μου.

Οι ημέρες περνούσαν και εγώ απλά τις παρατηρούσα να περνάνε από το σπίτι μου. Μια ημέρα έχω πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και πετυχαίνω την Νικολέτα στο δρόμο να περπατάει με αυτή την υπερμεγέθη κωλάρα. Αμέσως παίρνω στροφές, την πλησιάζω και της λέω: "Με έχει τρελάνει αυτή σου η κωλάρα και θέλω να την ξεσκίσω".

Η απάντηση με άφησε άφωνο: "Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τον κουμαντάρεις;"

- Δεν έχω ξαναπάρει τέτοια κωλάρα αλλά σίγουρα θέλω να το προσπαθήσω. Με τρελαίνεις όταν περπατάς και τα κωλομάγουλα σου πηγαίνουν πάνω κάτω.

- Δώσε μου το κινητό σου και θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο όταν θα λείπουν τα παιδιά μου να έρθεις από το σπίτι μου.

Πράγματι της έδωσα το κινητό μου και χωρίσαμε πηγαίνοντας ο καθένας στο δρόμο του.

Οι ημέρες περνούσαν και δεν έπαιρνε τηλέφωνο. Εγώ είχα ήδη αρχίσει να ξεγράφω την όλη φάση θεωρώντας πως μου είχε ρίξει άκυρο.

Ένα απόγευμα που έπινα ξανά τον καφέ μου στο μπαλκόνι την βλέπω να περπατάει και της μιλάω. Πλησιάζει το μπαλκόνι και μου λέει:

- Μη νομίζεις ότι σε ξέχασα μικρούλη. Απλά έχω τα παιδιά στο σπίτι. Θα σε πάρω με πρώτη ευκαιρία...

Γύρισε και έφυγε αφήνοντάς με να κοιτώ σαν χάνος αυτή την τεράστια κωλάρα να πάλλεται καθώς περπατούσε.

Δύο ημέρες μετά, με πήρε τηλέφωνο και με κάλεσε για καφέ σπίτι της που δεν ήταν μακριά από το δικό μου. Το ραντεβού δόθηκε για την ίδια ημέρα το απόγευμα γύρω στις έξι και αφού μου έδωσε τη διεύθυνση και ποιο κουδούνι να χτυπήσω το κλείσαμε.

Πράγματι στις 18:00 ακριβώς κτυπούσα το κουδούνι της. Μου άνοιξε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που μετά βίας συγκρατούσε τα μεγάλα της καπούλια. Μπήκα μέσα και με έβαλε να καθίσω στον καναπέ.

- Πως τον πίνεις τον καφέ;

- Δεν αφήνουμε τον καφέ για αργότερα και να έρθεις εδώ να πιω τους χυμούς σου;

- Αμέσως στο ψητό βλέπω...

Πλησίασε και στάθηκε όρθια μπροστά μου. Έσκυψε και με φίλησε στο στόμα. Οι γλώσσες μας ενώθηκαν σε ένα χορό επικράτησης. Ήξερε σίγουρα να φιλάει υπέροχα. Έβαλα τα χέρια μου κάτω από το φόρεμα και άρχισα να της χαϊδεύω τα μπούτια ενώ σιγά σιγά ανέβαινα πιο πάνω προς το μουνάκι της. Η ανάσα της έγινε σταδιακά πιο βαριά και όταν παραμέρισα το εσώρουχο και άρχισα να παίζω με τα μουνόχειλα της άρχισε να βογκάει από την καύλα. Με μια κίνηση της έβγαλα το φόρεμα και την άφησα με ένα τεράστιο μπραζίλ εσώρουχο και το σουτιέν που συγκρατούσε τα μέτρια και ψιλοπεσμένα στήθη της.

Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και να κατεβαίνω πιο κάτω προς τα βυζιά της. Εκείνη ξεκούμπωσε το σουτιέν της το οποίο έπεσε στο πάτωμα.

Της πιπίλαω τις μαύρες ρώγες που ήταν τεράστιες σε σχέση με το μέγεθος του στήθους της και εκείνη συνέχισε να βογκάει.

- Αχ ναι, έτσι γλείψε μου τις ρώγες. Πως με καυλώνεις έτσι μανάρι μου…

Βάζω το χέρι μου μέσα από την κιλότα της και της χώνω δύο δάκτυλα στο πολύ υγρό μουνί της.

- Αχ, σιγά σιγά τα δάκτυλα. Είμαι στενή και πρέπει να με προσέξεις...

Της βγάζω το εσώρουχο και τη γυρνάω με τον κώλο προς τα εμένα. Επιτέλους το αντικείμενο του πόθου μου ήταν μπροστά μου γυμνό και έτοιμο να το εκπορθήσω. Της ανοίγω τα τεράστια κωλομάγουλα και βλέπω μία πολύ στενή, σαν παρθένα κωλοτρυπίδα. Βάζω την γλώσσα μου και αρχίζω να της τη γλείφω, στην αρχή μόνο εξωτερικά και στη συνέχεια και εσωτερικά.

- Ναι μωρό μου, έτσι, γλείψε μου τον πάτο όπως κανένας μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει. Γλείψε με να χύσω από τον κώλο. Γάμα με με τη γλώσσα σου.

Πράγματι, επί πέντε λεπτά την έγλειφα μέχρι που αποφάσισα να της βάλω και δάκτυλο.

- Αχ μη, πόνεσε αυτό...

- Αφέσου και μην σφίγγεσαι. Ο πόνος θα υποχωρήσει και θα μετατραπεί σε ηδονή. Άλλωστε αν πονάς με το δάκτυλο φαντάσου τι θα γίνει σε λίγο που θα σου χώσω το καυλί μου!

Της έβαλα και δεύτερο δάκτυλο ενώ εκείνη συνέχιζε να παραπονιέται.

- Μα καλά, ο άντρας σου δε σε γαμάει από τον κώλο;

- Δε μπορεί να κουμαντάρει τον κώλο μου με το καυλί του και έτσι έχει αρκεστεί μόνο στο δαχτύλωμα. Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με εμένα... γδύσου.

Αφού έβγαλα όλα μου τα ρούχα και το μποξεράκι μου γονάτισε και άρχισε να μου πιπιλάει τον πούτσο. Είχε βγάλει την γλώσσα της έξω και σαν να γλείφει παγωτό την έγλειφε από τα αρχίδια μέχρι την βάλανο. Σηκώνω τα πόδια μου και της λέω γλείψε και τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου. Ενώ περίμενα να αντιδράσει επιδόθηκε σε ένα ανελέητο γλείψιμο. Κατέληξε να έχει όλο μου το καυλί μέσα στο στόμα της και να το παίζει με τη γλώσσα της έξω. Αυθεντικό λαρυγγάτο τσιμπούκι μου έπαιρνε η πουτάνα.

Τη σηκώνω από το πάτωμα και αρχίζω να της σκαμπιλίζω τα τεράστια κωλομάγουλα. Τη γυρνάω στα 4 και τη βάζω να ανοίξει τα κωλομέρια της με τα χέρια. Της τον χώνω με μίας μέσα στον κώλο της και εκείνη αρχίζει να σφαδάζει και να παραπονιέται πως πονάει.

- Απορώ πως μία τέτοια κωλάρα είναι κακογαμημένη. Δεν πειράζει όμως, τώρα που βρεθήκαμε θα στην ανοίγω εγώ!

Άρχισα να τη γαμάω με όλη μου τη δύναμη, αλλά η πούτσα μου δεν έμπαινε ολόκληρη μέσα της εξαιτίας των τεράστιων κωλομάγουλων. Τη γυρνάω ανάσκελα και την βάζω να σηκώσει τα πόδια ψηλά.

- Έτσι, γύρνα με πρόσωπο σε εμένα να σε βλέπω ενώ σου ανοίγω τον πάτο. Βάλε τα χέρια σου στον κώλο και άνοιξέ τον για να υποδεχτεί το καυλί μου.

Με υπάκουσε και σε λίγο είχα όλο μου το καυλί μέσα της.

- Αχ, τί μου κάνεις γαμιά μου. Με ξεπατώνεις. Μου οργώνεις τα σωθικά γαμιά μου. Με σκίζεις στα δύο και ενώ πονάω μου αρέσει. Μη σταματάς, σε λίγο θα σε χύσω. Αχ ναι, χύνω η καργιόλα, χύνω από τον κώλο...

Εγώ δεν πτοήθηκα και συνέχισα να τη σφυροκοπάω αδιάκοπα μέχρι που μου ήρθε να χύσω.

- Θα χύσω καργιόλα, θα χύσω, που τα θες;

- Αν και είναι επικίνδυνες ημέρες θέλω να με χύσεις στο μουνί. Να με γκαστρώσεις.

Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Βγαίνω από τον κώλο της και της τον δίνω στο στόμα.

- Καθάρισε τον καλά για να στον βάλω στην μούνα σου καυλιάρα μου.

- Μα, ήταν στον κώλο μου.

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την φράση της της δίνω ένα πουτσοσκάμπιλο και της λέω:

- Σκάσε και κάνε αυτό που σου λέω!

Εκείνη σαν αποχαυνωμένη πλέον, υπάκουσε και άρχισε να με γλείφει. Σε λίγο τη σταμάτησα, της σήκωσα τα πόδια στους ώμους μου και της τον κάρφωσα απότομα. Έμπαινα όσο πιο βαθιά γινόταν και ένιωθα πως ακουμπάω την μήτρα της. Μετά από 10 περίπου λεπτά άρχισα να χύνω μέσα στο μουνί της.

- Ναι, κάψε με με τα καυτά πηχτάδια σου. Γέμισε μου τη μήτρα. Γκάστρωσε με καυλιάρη μου…

Αφού έχυσα της δίνω ένα γλωσσόφιλο και την ρωτάω:

- Και αν μείνεις έγκυος;

- Δε με ενδιαφέρει. Ήθελα να ευχαριστηθώ ένα γαμήσι χωρίς περιορισμούς και χωρίς να σκέφτομαι το αύριο. Στη χειρότερη θα πω του άντρα μου ότι είναι δικό του και θα το μεγαλώσει εκείνος.

Εμένα με προβλημάτισε λίγο αυτή της η στάση αλλά δεν είπα τίποτα. Αφού έκανα ένα ντους ντύθηκα και ετοιμάστηκα για να φύγω.

- Ελπίζω το σημερινό να επαναληφθεί...

- Μετά από τέτοιο ξεκώλιασμα να είσαι σίγουρος πως δεν τελειώσαμε εδώ. Θα υπάρξει και συνέχεια!
Copyright protected OW ref: 185342Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.